Binnaz Abla

Evet o donemı atlattım ben de ama ciddi bedeller ödeyerek..
Tabi ki var top listem
Sezgi Candan ,Sema, Yeşil Çingene bi gelişme olduğunda bunlara koşuyorum , bunlar arkadaşlarıma da gönül rahatlığıyla önerebildiğim falcılar. Ecem de bu listedeydi onu artık eledim.
Bunlar dışında da benim enerjimin tuttuğu kendi özel zevkim olan bır ıkı falcı var o kadar

Senle aslında enerjim uyumlu. Atart ile de. Sezgi bende devamlı değişti, sema'yı beğeniyorum ama o da hiç çıkmadı, yeşil çingene ikinize de tutmuş bana niye salladı yav ne baktırmıştınız çingene'ye?

Evet canım sezgide daha yeniyim tabi zaman ne gösterir bilinmez cok memnunum su an. Semanın bana cıkmıslıgı var hatta hep cıktı ,
Yesil cingene canımın içi ciğerimin köşesi ona kahve atıyorum ben , ben de sasırdım sana tutmamasına cunku temel falcılarımız aynı oluyor senle genelde :d

Ya bişey daha soracaktım ne falı baktırmıştınız memnun kaldınız mı Bi de çıktı mı
Şöyle ki ilk baktirdıgım kitap falı alakasızdı , ıkıncı kez gumuslu su baktırdım onu begendım cıktı da denebılır , son kez yıne baktırdım yıne alakaya maydonoz . Çok merak edıyosan bı gumuslu suyu dene benım onerımı soruyorsan , ama işte enerjı meselesı ben tekrar atmam

Ben de burda gümüşlü suyun alakasız kitap falının isabetli olduğunu duydum ve öyle attım enerji meselesi dediğin gibi şimdi bekliyorum ama bu kadar bekletilmek bence hoş değil bu yüzden binnazın sistemini çok beğeniyorum. Tekrar teşekkür ederim

Ya bişey daha soracaktım ne falı baktırmıştınız memnun kaldınız mı Bi de çıktı mı
Ben kitap falı baktırdım. İlk falımdı serüvene ve çok beğendim. Yani Çok az bilgiyle çok güzel bilmişti. Verdiği tarihe daha var. Eğer olursa serüven favorim olur. Yalnız Fallarkraliçesine attığım en son falda iyiydi. Serüvenle hemen hemen aynıydı . Enerji meselesi belki ama ben ikisinide beğendim. Sadece Fallarkraliçesi sonunda herkesi evlendiriyor ona bir ayar oluyorum:))

Evlilik ve 2 cocuk; cocuklari unutmayalim lütfen :))

merhaba canım sevılay a 2 tane attım mısafır ve hesaptan ıkısıde tutarlıydı suan gıdısat onun gıbı ılerlıyor umudunu kırmak gıbı olmasın ama

Serkan a fal attım 3 faldır aynı şeyi söylüyor valla çıkmazda dava ederim hee :))) Bu arada Serkan fal da 'Hanfendi sizde dengesiz olmuşsunuz bir düşündüğünüz diğerini tutmuyor yazmış ama hepsi beyefendi yüzünden demiş vallahi bugüne kadar aldığım en doğru nokta atışı koptummmmm :)))))'

Bana da hanımefendi siz güzel bir Hanim siniz beyefendi ise o kadar yakışıklı bir tip değil sizi kıskanıyor demişti ben de ona koptum çok doğru söylediniz demiştim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…