- 23 Ağustos 2012
- 52.104
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.873
- 898
Bu arada kızzlaarrr çıkan bir fal haberi daha veriyorum büyük bir mutluluklaa :))
Melek'in bana 2 gün önce baktığı kahve falında söylediği birşeyi yaşamış bulunmaktayım :))
:) Eşimle ilgili birşeydi, onun yapacağını söylediği ve benim yine hadi inşallah dediğim birşeydi :)) bu kadar detay verebiliyorum ancak :))
canımm cokk sevındımm fal gercekten enerjı meselesi bende meleğin dediklerini yaşamısımdır bu aralar hep duzelcek dıyo ama ben umut kaybetmiş durumdayım ınsallah o dedıgı seyde duzelir ve cook gelecekle ılgılı dedğı bısey var ınsallah hayırlısı olur onun hıslerıne her zaman guvenırım tatlı seslı tatlı kadın :)tarot baktırmak ıstemıyorum ama kahve bide binnazda kahve bakan sevval hanım onunda kahvesını tavsıye ederım
inşallah o da çıkar. bilmiyorum başkası için mi baktırıyorsun ama başkası için didinmekten artık çok bunaldım ben.
yıllarca süren evliliğe giden nişanlanalım artık dedikten bir iki hafta sonra kaçan bir insan için uğraşırken kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.onun hiç umrunda değilken benim hayatım işi gücü bırakıp sabah akşam dua edip fal baktırma ekseninde geçiyor.
tek tesellim bunun geçici bir durum olduğunu ümid etmek.çünkü hiç kendisi gibi değil. sadece bana karşı değil 10 12 senelik can arkadaşları dahi tanıyamıyoruz diyor.kimse ile görüşmüyor konuşmuyor.hiçkimsenin bir sorunuyla yalandan dahi olsa ilgilenmiyor ki bu insan benim ve arkadaşlarının tanıdığı en yardımsever ve çevresindeki sorunlara ilk koşan insandı..
2 ay oldu ayrılık..2 gün bile habersiz kalmamıştık.2 ay geçtikten sonra iş bitmişmidir artık kızlar
Hay Allah kahretsin, keske o zaman baktirsaydim......Beyza abla, bir daha Melek ne zaman kahve acacakmis, fikrin var mi?
canım inallah hersey gönlünce olur... tşkler
inşallah o da çıkar. bilmiyorum başkası için mi baktırıyorsun ama başkası için didinmekten artık çok bunaldım ben.
yıllarca süren evliliğe giden nişanlanalım artık dedikten bir iki hafta sonra kaçan bir insan için uğraşırken kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.onun hiç umrunda değilken benim hayatım işi gücü bırakıp sabah akşam dua edip fal baktırma ekseninde geçiyor.
tek tesellim bunun geçici bir durum olduğunu ümid etmek.çünkü hiç kendisi gibi değil. sadece bana karşı değil 10 12 senelik can arkadaşları dahi tanıyamıyoruz diyor.kimse ile görüşmüyor konuşmuyor.hiçkimsenin bir sorunuyla yalandan dahi olsa ilgilenmiyor ki bu insan benim ve arkadaşlarının tanıdığı en yardımsever ve çevresindeki sorunlara ilk koşan insandı..
2 ay oldu ayrılık..2 gün bile habersiz kalmamıştık.2 ay geçtikten sonra iş bitmişmidir artık kızlar
melek bugün de girmeyecek herhalde.kredimi ilkayla kullansam mı hiç baktırmadım ona daha önce
melek bugün de girmeyecek herhalde.kredimi ilkayla kullansam mı hiç baktırmadım ona daha önce
İlkay bende an itibariyle iyiydi ama dedikleri çıkmadı o yüzden bişey de diyemiyorum canım.Eğer an içinde merak ettiğin şeyler varsa denenebilir.İstersen yani krizde değilsen sabrın varsa Melek i bekle.Biraz daha detaylı bilgi verir ve gelecek konusunda konuşmuştuk zaten .istersen bekle..melek bugün de girmeyecek herhalde.kredimi ilkayla kullansam mı hiç baktırmadım ona daha önce
Banada genelin çok ama çok dışında tek yorum getiren Açelya dır.Bi dediği bi ay kadar önce Melek le aynı şeyi bilmişler hiç hesapta yoktu ve çıktı,burda da yazmıştım.Açelya nın falınıda çok çok beğenirim.Bence çok iyi bir tarotçu.Her defasında beni ayrı şaşırtıyor.melek facebookta olsun falsepetinde olsun gireceği saati yazıyo canım
ilkaya baktırmadım ama bana fallar genelde tutmaz hoş asıl olaya daha var o olursa melek favorim olarak kalacak nesibe rezzanda tabi bu üçü paraleldi hep zamanlada nesibe farklı ama bakalım
meleğe 2 kere baktırdım tarotu kısmen oldu kahvesine 2 gün önce baktırdım zaten..
çok krizin gelmediyse bekle derim seversin
derken melek online:)
Ooo hadi bakalım bol şans hayırlı fallar olsun..
az kalsın ilkaya ya da melise atıyordum falıiyi ki olumsuz konuşuldu burda
ama inşallah enerjisi açelyanın tarzında değildir. açelya bana çok kötününde ötesinde bir fal bakmıştı.yani hiçbişey tutmamıştı ne an ne
geçmiş dolayısıyla gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?