Binnaz Abla

Bu arada kızzlaarrr çıkan bir fal haberi daha veriyorum büyük bir mutluluklaa :))

Melek'in bana 2 gün önce baktığı kahve falında söylediği birşeyi yaşamış bulunmaktayım :))

Hay Allah kahretsin, keske o zaman baktirsaydim......Beyza abla, bir daha Melek ne zaman kahve acacakmis, fikrin var mi?

misscherry

ben cuma görmüştüm.facebook sayfasına ve falsepeti profiline haftasonu kahve açacağım yazmıştı galiba açmadan birkaç gün evvel profillerine not düşüyor.

Ben de ayni senin gibiyim duzelicek diyorlar ama umut kalmamaya basladi bende de.. Melek gercekten cok tatli tarotuna da bayiliyorum ama kahvesi bambaska :))

Sevval Abla'nin bana verdigi zaman tutmadi canim dilerim sana tutar..

Bence hayır yıllardan söz etmiyosun ki..inşaallah dediģin gibi geçicidir bu durum.Umut etmekten vazgeçme derim.Umut etmekten ve dua etmekten..

ahhh ahhh bana 5 ay oldu hala bekliyorm((( 5 ayda nekadar fal baktırdım bi bilseniz :))))

melek bugün de girmeyecek herhalde.kredimi ilkayla kullansam mı hiç baktırmadım ona daha önce

melek facebookta olsun falsepetinde olsun gireceği saati yazıyo canım
ilkaya baktırmadım ama bana fallar genelde tutmaz hoş asıl olaya daha var o olursa melek favorim olarak kalacak nesibe rezzanda tabi bu üçü paraleldi hep zamanlada nesibe farklı ama bakalım
meleğe 2 kere baktırdım tarotu kısmen oldu kahvesine 2 gün önce baktırdım zaten..
çok krizin gelmediyse bekle derim seversin

melek bugün de girmeyecek herhalde.kredimi ilkayla kullansam mı hiç baktırmadım ona daha önce
İlkay bende an itibariyle iyiydi ama dedikleri çıkmadı o yüzden bişey de diyemiyorum canım.Eğer an içinde merak ettiğin şeyler varsa denenebilir.İstersen yani krizde değilsen sabrın varsa Melek i bekle.Biraz daha detaylı bilgi verir ve gelecek konusunda konuşmuştuk zaten .istersen bekle..

Banada genelin çok ama çok dışında tek yorum getiren Açelya dır.Bi dediği bi ay kadar önce Melek le aynı şeyi bilmişler hiç hesapta yoktu ve çıktı,burda da yazmıştım.Açelya nın falınıda çok çok beğenirim.Bence çok iyi bir tarotçu.Her defasında beni ayrı şaşırtıyor.

Ooo hadi bakalım bol şans hayırlı fallar olsun..

az kalsın ilkaya ya da melise atıyordum falı iyi ki olumsuz konuşuldu burda

ama inşallah enerjisi açelyanın tarzında değildir. açelya bana çok kötününde ötesinde bir fal bakmıştı.yani hiçbişey tutmamıştı ne an ne
geçmiş dolayısıyla gelecek

Canım ben o yüzden fikir verirken hiçbi zaman mutlaka baktır yada asla baktırma demem.Kendi tecrübemi paylaşırım sonuna kadar;ama fal denen şey öyle hassas bi çizgideki herkese göre farklılık gösteriyor.Son sözüm her zaman "sen bilirsin"olur.Mesela Açelya dan da Melek kadar memnunum.Ama bu benim şahsıma bak sende tutmamış.Hadi bakalım inşallah Melek memnun eder seni.

Kizlar bende rezzan ablaya baktirmistim iki hafta once kadar. Simdi melek ile elholi yorumları okuyunca kanima girdiniZ. Ama ben rezzan abladan da memnun kaldım aslinda ama soyledikleri icin beklemedeyim.. offf ne yapsam acaba .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…