Binnaz Abla

Bana da hanımefendi siz güzel bir Hanim siniz beyefendi ise o kadar yakışıklı bir tip değil sizi kıskanıyor demişti ben de ona koptum çok doğru söylediniz demiştim:))

Serkan anlık durumlarda çok iyi ,ama ilk defa bu sefer 4 vade vermiş görücez normalda kesin zaman vermedi bana.

Canim benimm :) bende aynisini dusunuyorum gecen gun (bayramdan once :)) gecen gun dedigim :) asenat ve vildana attim ikiside benim korkularimi soylemis benim dusunduklerimi yani faldan cok benim icimdeki seylerdi dedikleri korkularimdi daha cok.İcimdende aynen bunu dusundum bi seyi cok istedigimda oyle yorumlar geliyor ama korktugumda baska galiba cogunluklada bu yuzden cikmiyor bu fallar anlik duygularimiz oldugu icin, bizim derdimiz genelde karsi taraf oluyor zaten.Yada olayin nasil gelisecegi:/

Aynen oyle hayatim ben buna kanaaat getirdim gecmisi duusnuyorum sen iyi bilirsin zamaninda olup bittigim fallara bu yuzden alistigim bi adam vardi nicelero evlendirdi suan ise hicbirsey hissetmedigjm biri oldu sadece su bi kacaylik surecte baska sikintilarimdan yine sardim fallara ve bunu kesin olarak algiladim bu isi iyi yapiyo dedigimi falcilar bizim beynimizi okuyo sadece o an icimde ne hissediyosam onlar dokuluyo bizde aaa bende bunu hissediyorum evet bu olay bole diyoruz hayatimiz anlik aldigimiz kararlara bagli ve su durumda bi kez daha anladim ki kaderin gercekten senin elinden rabbim sana yollar aciyo gidicegin dogruda egride senin kararin

Kizlar kusura bakmayin telden acele yaziyorum cumlelerim devrik olabiliyo

serkan bende sürekli fikir değiştiriyor
Serkan herkese aynısını yapıyor sanırım. Ben hiç evlilik sormam fallarda sormamama rağmen ilk falda evlilik dedi sonda düşünmüyor dedi. Başta sadaktsizlik yok dedi sonra hanımefendiler(kevaşeler) var dedi yani bu tabi değişebilir bir şey aslında ama sık zamanlarda çok fazla fikir değiştiriyor

Ben ona katına atmıştım. Tekrar kahve attığımda bakmadı. Başka hesapla attım enerji tutmadı dedi. Bi daha deniycem

Bana da başka hanımefendi var demişti ilk dalda ne hanımefendisi lan diye teprm atmıştı hahahah

Vay ya bana hiç böyle iltifatlar etmemişti haha
Ben serkana fal atmıstım kaç ay önce erkek arkadasımla ayrılmıstım bidaha dönmez kız cok cevresinde fln demişti 4 ay sonra bidaha attım geçmişteki kişi geri döncek barıscaksınız dedi bende 4 ay once farklı konusmustunuz dedim beni yalancı cıkardı ama sonuc barıstık :)

Bu arada barışma olayını bilemeyen yeşilcingene,ecem,venüsamber,serüven,
Biryolunvard: falcı gaye, araf
Bilende tellwe suntanfalcı kişiyi yeni gibi birebir burcuna kadar bildi ama yeni fegil eskiydi sadece tipini aynı burcunu söyledi.
Biryolunvar serkan bildi

Daha cok var aklıma gelmiyor ama fala para yatırmaya degmez

Kimler bildi peki bi tek serkan mı

Kizlarr binnazda huma bala fal attim. Nasildir dedikleri cikarmi daha ince baktirmis olanlar yorum yapabilirmi. Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…