Binnaz Abla

Bana da 4 vade vermişti kaldı 2 vade bakalım
4 ay mı.?4 aysa çok uzun ısrarla ilişkiniz olucak barışıcaksınız diyor olmazsa sırf bu lafları yedirmek için fal atıcam ona nouldu çok emindin diye :)))))).Bazılarına tutarsız bakıyormuş farklı şeyler sölemiş hayret .

Selam kizlar eceme fal atmayi dusunuyorum kararsiz kaldim atmalimiyim atarsam ne atayim gelecek olarak biliyormu an olarak mi iyi cevaplarsaniz cok sevinirim.tellwede birsuru falci denedim bi yesilcingene iyi mesela ama onunda bildikleri az yani aman aman sok etmiyo beni

4 ay dedi ya olsun da ben 4 aya razıyım valla iki kere attım ikisinde de tutarlıydı beyfendi şöyle böyle dşye anlattı benimkini fiziksel özelliklerini falan ki öyle. Bana benim iş pek olcak gibi gelmiyor ama o o kadar vade kaldı diyor 4 vade eylüle denk geliyor SEma da bana eylül dedi beklemelerdeyim

Ben kahve atmışım anı iyi bilmiş Analizini iyi yapmış olumsuz konuşmuş gerçi ama vadesine daha var

Valla bana bu sefer sana kızmış sana inat istemediğin kızlarla yakınlaşıcak demiş seninkinin kafası böyle çalışıyor demiş ki domuzluğuna yapar , sen ona birşeyler göstermeye çalışıyorsun ama anlamıyor demiş ama 4 vade de ilişkiniz olucak demiş bana evlilik demiyor bu arada her seferinde evlilik belirsiz diyor görücez bakalım.

serkan bana agustos dedi tutar da olursa suraya adını altın harflerle yazarım

bana da aynen ilk 2 falda filan evlilik tarihleri verdi. sonra sanırım baktı ki bizden bişey olmuyor, ne barışma var ne haberleşme (çünkü ben fallarda söylüyordum barışma filan yok diye), sonrasında olay kapılarını kapatmamış'a döndü... şimdi de belirsiz diyor
bizse artık haberleşmiyoruz bile. yani arasam konuşur ama öylesine, ya da o arasa ben konuşurum ama aradı diye. karşılıklı olarak ne bir beklenti kaldı, ne de his.

bu durumda bilemeyenler: sezgi, serkan, fama, elif hanzade,emine kurtuluş
bilenler: meryem, serüven, asenat, ecem, geysu

Dunku kriz halimden sonra Geysu'ya attım kendisini tellwe'deki şu anlık favorim ilan ediyorum. Hic sormadigim lafini bile etmedigim bir konuyu soyledi o da şu: sonbaharda yuksek lisans eğitim gibi bir baslangic olabilecegi. Evet gercekten de eylulde yuksek lisansla ilgili bir planim var.

Esas sorumla ilgili de istedigi bilgileri verdim size de oyle yapmanizi tavsiye ederim, isim burc yas anne ismi verdim ben.

daha onceden nurbanu yada gizemhatunu denems mydnz ?

Selam kızlar
Şimdi fal baktırıcam da sizce en iyi tutturan hangisi?
Binnaz ablada maya demir diye düşündüm iyi mi sizce nasıl????
Rezzana ve ilkaya baktırmıstım gecen seneler farklı birini istiyorum kimi önerirsiniz

Sizce serkan pembeci mii? Olumsuzu da söylüyor mu? Verdiği vade çıkıyor mu? İlk kez attım da ondan bu heyecan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…