4 ay mı.?4 aysa çok uzun ısrarla ilişkiniz olucak barışıcaksınız diyor olmazsa sırf bu lafları yedirmek için fal atıcam ona nouldu çok emindin diye :)))))).Bazılarına tutarsız bakıyormuş farklı şeyler sölemiş hayret .Bana da 4 vade vermişti kaldı 2 vade bakalım
4 ay dedi ya olsun da ben 4 aya razıyım4 ay mı.?4 aysa çok uzun ısrarla ilişkiniz olucak barışıcaksınız diyor olmazsa sırf bu lafları yedirmek için fal atıcam ona nouldu çok emindin diye :)))))).Bazılarına tutarsız bakıyormuş farklı şeyler sölemiş hayret .
Ben kahve atmışım anı iyi bilmiş Analizini iyi yapmış olumsuz konuşmuş gerçi ama vadesine daha varSelam kizlar eceme fal atmayi dusunuyorum kararsiz kaldim atmalimiyim atarsam ne atayim gelecek olarak biliyormu an olarak mi iyi cevaplarsaniz cok sevinirim.tellwede birsuru falci denedim bi yesilcingene iyi mesela ama onunda bildikleri az yani aman aman sok etmiyo beni
4 ay dedi ya olsun da ben 4 aya razıyımvalla iki kere attım ikisinde de tutarlıydı beyfendi şöyle böyle dşye anlattı benimkini fiziksel özelliklerini falan ki öyle. Bana benim iş pek olcak gibi gelmiyor ama o o kadar vade kaldı diyor 4 vade eylüle denk geliyor SEma da bana eylül dedi beklemelerdeyim
Banada olumlu konusmustu hatta baya bi olumlu konustu ama uzaktan yakından tutmadı :)Ben kahve atmışım anı iyi bilmiş Analizini iyi yapmış olumsuz konuşmuş gerçi ama vadesine daha var
bana da aynen ilk 2 falda filan evlilik tarihleri verdi. sonra sanırım baktı ki bizden bişey olmuyor, ne barışma var ne haberleşme (çünkü ben fallarda söylüyordum barışma filan yok diye), sonrasında olay kapılarını kapatmamış'a döndü... şimdi de belirsiz diyorSerkan herkese aynısını yapıyor sanırım. Ben hiç evlilik sormam fallarda sormamama rağmen ilk falda evlilik dedi sonda düşünmüyor dedi. Başta sadaktsizlik yok dedi sonra hanımefendiler(kevaşeler) var dedi yani bu tabi değişebilir bir şey aslında ama sık zamanlarda çok fazla fikir değiştiriyor
daha onceden nurbanu yada gizemhatunu denems mydnz ?Dunku kriz halimden sonra Geysu'ya attım kendisini tellwe'deki şu anlık favorim ilan ediyorum. Hic sormadigim lafini bile etmedigim bir konuyu soyledi o da şu: sonbaharda yuksek lisans eğitim gibi bir baslangic olabilecegi. Evet gercekten de eylulde yuksek lisansla ilgili bir planim var.
Esas sorumla ilgili de istedigi bilgileri verdim size de oyle yapmanizi tavsiye ederim, isim burc yas anne ismi verdim ben.
Tesekkurler bekleyeyim biraz daha bari yorumlari okumaya devam edeyim en iyisi :)Banada olumlu konusmustu hatta baya bi olumlu konustu ama uzaktan yakından tutmadı :)
hepsi ayni cnm bence en uygununu sec..kahve atablrsn :)Kızlar serkanın hangi falı iyi?
Hayır atmadım. Aynı kişiler oldukları dedikodusunu biliyorum :) Tellwede yalnizca cingene, ecem ve taraca'ya baktirdim. Geysu da eklendi simdi.daha onceden nurbanu yada gizemhatunu denems mydnz ?
taraca nasıldı ?Hayır atmadım. Aynı kişiler oldukları dedikodusunu biliyorum :) Tellwede yalnizca cingene, ecem ve taraca'ya baktirdim. Geysu da eklendi simdi.
Aslında Geysu'nun dediklerine benzer seyleri soyledi ve aynı zamanı verdi ama Geysu daha detayli, özenli ve nokta atisliydi.taraca nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?