Binnaz Abla

Geysumu ecemmi simdi kararsiz kaldim yaa taracaya baktirdim ben hic begenmedim dediklerinin bi tanesi bile tutmadi ve ozensizdi

Kızlar son birkaç ayda baktırdığım falları okudum şimdi. unutmusum cogunu ama yön göstermesi açısından paylaşmak istedim.

Falkutusu tamamen zaman kaybı ve ezber kopyala yapıştır fallar diyebilirim. o yuzden teker teker yazmayacağım.
FAMA ilk kahve falına baktırmıştım bundan 3 ay önce ve çok ilginç şekilde ailemle ilgili bir konuyu ve sevgilimle görüşme zamanlarını bilmiş en son birkaç hafta önce baktırdım tutarlıydı zamanı var.
GİZEMHATUN aslında gorusme zamanını bilmiş ama falın geneli herkese uyacak şeylerdi. anda birkaç nokta atışı var.
SERKAN TEK aslında hala kafamı karıştıran şeyler var byv da bir kaç falcının aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Serkan ilk falında efsane. sonraki 3 günümü dakika dakika yazmıştı nerdeyse. ama sonrakiler ezbere döndü hisli biri.
SEMA byv da yine aynı ekip olduğunu düşünüyorum ama anda iyi tutarlı daha zamanı var.
Seruven Telwe kitap falı anda iyiydi gelecek için zamanı var
Ecem telwe resmen olumsuz konusayımda aman pembeci demesinler bir faldı açıkçası. tespitleri iyi ama genel olarakta zaman olarakta patladı
yeşilçingene için zaman var bu hafta onu da goreceğim ama anda iyi olduğunu düşünüyorum
Fallarınkraliçesi telwe anda iyi ama verdiği zaman bugun patladı.
Falsepeti DENNİS tespitleri iyi anı iyi yorumluyor ilk falında tarihi tutturdu ikinci falı için daha zaman var.
Falsepeti Demirkan Deren geçiniz bunu hiçbirşey yok
Binnaz Asenat iade aldığım nadir fallardan. burdaki yorumlara heyecanlanıp baktırmıştım ama maalesef olmadı. hisli olduğunu düşünüyorum zamanı var ama anı tamamen farklı yorumladı.
Binnaz Hülya demir iskambil baktı zamanı var anı yorumlaması iyiydi ben begendim
Hüma Bal begendim anda iyi ama zamanı var
ceren esemen geçiniz gazeteye köşe yazmış gibi temennilerinden oluşan bir kompozisyon gondermiş
Elif Hanzade bunu pek anlamadım zaten ne dediğini de pek anlamadım geçmiş gelecek birbirinin içine girmiş bir faldı. zamanı var bekliyorum
Özge Gezici anda iyi geçmişte iyi. hatta bir cumlesine oyle şaşırdım ki sanki yanımda gibiydi. genel olarak olumlu pembe pembe ama zamanı bugun patladı.
Nurbanu aslında anda iyi ama o da patladı. Çok karamsardı zaten.
Selena için zamanı var ama anda iyi. ama şöyle bir durum varki o da geçmişle geleceği katıp karıştıran bir fal yollamıştı. hisli olduğunu düşünüyorum.
Naira Şuman 2 ay önce atmışım ve zamanı anı tutturanlardan. kahve atmıştım.

bu arada falalem meryem bir dönem tak tak herseyi bilenlerden. artık girmiyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Meryem bi ara efsaneydi son falını da hayal meyal hatırlıyorum onun da olacak olmasıgillerle bi bağının olduğunu düşünüyorduk varken ama artık yok ya da başka isimle bakıyordur. Keşke orijinal ilk Meryem gelse yine :/

Burda gruplaşmalar varr sürü şeyi gibii cahilimm ya tutulamadımm yada millet gibi bir falcıı sahtekarlık yaptığında süreklii yazdım sonra unutmadımmm yine yazcam birileri görür yada yeniler sonradan aaa desin diye aylar önce yazdım yine söylüyorum fal kimine cıkar kimine çıkmaz şanss birazz çok oyunn var bacılar biryolunvar fama Serkan bilgehatun Aylin falalemde bazıları hepsi aynı hepsi ortak burdaa defalarca yazıldım ama birilerininn işine gelmiyo yazdıklarım burası forum engeller görmeye falcı reklamcısını falalem sahibi Rezzan abla bütün falları görür derin denen falcı telvedee burayaagerçek isimle falları attı özeli döktü ortaya güvenmeyinn Ester kira yani kiraze saraylı ile arkadaş hepsi kanka burda arkadaşlarıda var ispat ederim özelden yazınn kimseye burda arkadaş demeyin ne dediğimiii anlayın sürekli yazıyorum belki bir bacımm görür burda fala çok para yatırdım

Düzgün yazsan ne dediğini anlayacağız da ne bir noktalama işareti ne de başka bir şey var. Karalayıp karalayıp gidiyosun ya!

B en bir deneyimli falkolik olarak Yazdıklarınızı okuyunca akılıma şu geldi rezzan abla(iksir) binnaz ablada iken baktırırdım daha sonra falaleme geçince hatta kurunca diyelim ilk ester kira ya fal attım ama gelen ses ki iyi tanırım rezzan ablanındı kendilerine yazdığım zaman evet kabul ettiler sistemlerinin yeni olduğunu ester kiranın şimdilik sitede olmadığını onun adına rezzan abla kendisinin baktığını bana itiraf edip ÖZÜR DİLEMİŞTİ bunun gibi çok fazla var fama ve aylininde aynı kişi olduğuna inanıyorum vede tek sağlam yani dürüst olan İLKAY

Ben doğruyu söylüyorum kendinde görmüşsünn bacımm İlkay bana cok cıktı dürüst o Rezzan iksir bütün falları görüyo salakmıyızz

Düzgün yazsan ne dediğini anlayacağız da ne bir noktalama işareti ne de başka bir şey var. Karalayıp karalayıp gidiyosun ya!
Sen bi git beni engelleseneee sananee geçenn yazdın yine akıl bekçisimisinn ortaya yazıyorumm geliyosun sen işaretlere dikkat ett ben cahilimm ne dediğimii anlyolarr yarana basmışımm gibi atlamaaa her yazdığımaaa

Polemik yaratıp yaratıp gidiyosun sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyosun bi akıllı sen değilsin. Yarasına basılan da ben değilim sensin evlenene kadar sürekli burdaydın evlendikten sonra mı aklın başına geldi? Ailece sürekli fal baktıran sen değil miydin?

Özelden merak ediyosanızz burdan da yazınn zamanında özelden konuştuklarımm sonra burda geldi aynı düşündüklerimiz olduğuu halde beni dışladı kimse parayı sokaktan bulmuyo yazık günah sürü gibi dışlanmamak için özelden yazmayın bana , önce burda yazınn,burda Herşeyden önce falcıların sahtekarlarını yazıyom hep herkes aynı şeyi yazıp unutuyo sonra burayı dışardan okuyanlar var Yazınca kuyruklarına bastıklarım saldırıyo biryolunvar mesela fal baktıranlara salak Demişti şimdi atlarlar İlkay dışında bütün falcılar aynı ortaklaşa fal bakıyo falalem sahibi Rezzan abla bütün fallarınıZı görüyo hadi şimdi yazın bu benimm gördüklerim isteyenn baktırırr baktırann anlarr

özelden ispat edin madem ben bekliyorum=)

Yeter ama lütfen rica ediyorum, sürekli aynı şeyleri yazıp tartışma ortamı yaratmak yasaktır.
Burası fal topiği, isteyen istediği kişiye kendi rızasıyla dilediği kadar fal baktırma özgürlüğüne sahip.
Reklam yapan varsa bildirirsiniz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müdahale edilir lakin kimseyi fal baktırıyor diye azarlayamazsınız.

Burada falcılar veya onların arkadaşları var diyorsanız insanlarla tartışmak yerine yönetime o falcıları ve arkadaşlarının kullanıcı adlarını verirsiniz inceler.
Ki olması gerekende budur.

Selam kızlar yılların fal baktıranı olarak son 1-2 aydır çıkan çıkmayanları kısaca yazayım bende dedim.
FAMA: telwedeyken keşfetmiştim ama artık tırt. Eskiden iyi olduğunu düşünüyodum çıkan falları olmuştu ama en son falı öyle olumsuzdu ki kafaları yedirtcek cinsten. Neyse ki çıkmadı..
SEMA: Ben bu kadını severim ara ara atarım ama küçük şeyleri çıktı hep önemli konuları çıkmadı. Anlık durumda iyi.
SERKAN TEK: İlk falı büyük oranda çıktı. Sonrakiler tırt.
NURBANU: İlk falı yarım yamalak bu kadınında çıktı. Anlık durumlarda fena değil bence. Diğer falları çıkmadı.
CEREN ESEMEN: Bence pembeci bir falcı ama gelin görün ki tuttu:) Demek ki benim olayım pembe tabloluymuş dedim öyle şaşırtıcı birşey bilemedi bu arada.
AYSUN RESUL: Çıkmadı.
SELİN İMER: Soruda faldakinden bambaşka bir cevap verdi. Soru kısmı tuttu o yüzden fal tırt.
KEMAL DEVRİM: Enerjisini severim ama oda pembeci kısmen tutan şeyleri oluyor o kadar.
ELİF HANZADE: ilk 1-2 falı büyük oranda tuttu. Sonrakiler eskilerle aynı gibiydi olmadı ama anlık durumları oda biliyor bence.
HUMA BAL: İlk 2 falı efsaneydi. Ama burda da dendiği gibi fal attıkça aynı şeyleri döndürüyor. Bide sürekli eski sevgiliyle evlilik görüyo:) Neyse son falı olmadı bu arada.
ASENAT KILIÇ: Çok garip detayları bildi anlık durumda iyi ama çıkmadı.
FALLARKRALİÇESİ: çıkmadı.
YEŞİL ÇİNGENE: Fal atmayı çok abarttım. Arada tuttturuyor ama yine de severim. Biraz öğüt verme moduna döndü artık fazla tanıdı beni.
ECEM23: Favorim. Geçen yıl ki falı full çıkmış. Ta o zamandan şu anki insanı görmüş bana tarif etmiş, işine kadar söylemiş. 1 ay önce yine attım oda çıktı. (Umudum yoktu dediklerine dair bu arada)
LELYA: 8 tl'ye iyi bir falcı bence.
SEZGİ CANDAN: Anlık durum süper fakat çıkmadı oda.
Bunlar son 1 ayda attıklarım. Bunların dışında serüveni severim. Genelde bana çıkar kitap falı ama uzun süredir atmadım onada fal. Tellwede venceremosa bir kere atmıştım ve tutturduğu şeyler var keşke gelse tekrar atarım. Venüsambere ara ara atarım onuda severm ama bir ecem kadar tutturmadı bana. Aklıma gelenler bu kadar:) Ha rezzan, gizemhatun falan geçiniz bence. Gizem hatunun ilk falı iyiydi ama diğerleri tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…