Binnaz Abla

eceme kahve mi atıyorsunuz? sanki kahveyi çok kısa bakıor ama onda söyledikleri tutuyor gibi geldi bana.

Bence o kadın anda fena değil ama pembeci. İlk falı ağzımı açık bırakacak şekilde tuttu sonrası tırt. Asıl mesele onun esin güvenle kesin bağlantısı var ona baktırdıysan aklında bulunsun

benim de hülya ya baktırdığım faldan sonra esin güvene baktırmıştım ciddi anlamda hülyaya söylediğim soruda sordugum herşey vardı onda.. bağlantı bence de kesin gibi.

Kızlar bu arada famayla serkanın bağlantılı olduğunu söyleyenler vardı. İkisine de yakın zamanda baktırdım fama benim tellweden beri sevdiğim bi falcı olmuştur tabi ki enerji işi bunlar ama ben ikisinin alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bana çok farklı şeyler söylediler. Ben serkanla medyum cem'in bağlantılı olduğunu düşünüyorum çünkü medyum cem bana alakasız saçma sapan bi fal bakmıştı serkan da dün neredeyse medyum cemin söylediği cümlelerin aynısının hanfendi beyfendilerle süslenmiş halini yazmış aklınızda bulunsun

Bence o kadın anda fena değil ama pembeci. İlk falı ağzımı açık bırakacak şekilde tuttu sonrası tırt. Asıl mesele onun esin güvenle kesin bağlantısı var ona baktırdıysan aklında bulunsun
Yok canim ben binnaz a pek baktirmiyorum cok sok olmadim ama sanki iyiydi ya

benim de hülya ya baktırdığım faldan sonra esin güvene baktırmıştım ciddi anlamda hülyaya söylediğim soruda sordugum herşey vardı onda.. bağlantı bence de kesin gibi.
Bende hülyanın 5-6 falı vardı esninin de 2 tane var üşenmedim oturup inceledim ben de kesin diyebilirim

Yani bende ilk fal ağzımı açık bırakmıştı çünkü adamın araması için hiçbir sebep yokken olayın detayını tam da tarihiyle tutturmuştu fena sayılmaz bence
Iyiii bariii sevindim bana karsi tarafin dusunceleri lazimdi sanki guzel gibiydi ki sorum cok geneldi

Kemal devrime de baktirmak istiyorum ama birturlu denk getiremedim ya sardim yine fallara Allah sonumu hayir etsin

hülya ve kemal gerçekten karşı tarafın düşüncelerinde başşaraılı mı ya.. halaaa emin olamıyorum ikisi de çok olumlu konuşuyor bilemiyorum ..teyit ettirebilen var mı bizlerden kızlar??

hülya ve kemal gerçekten karşı tarafın düşüncelerinde başşaraılı mı ya.. halaaa emin olamıyorum ikisi de çok olumlu konuşuyor bilemiyorum ..teyit ettirebilen var mı bizlerden kızlar??
Canim sen iksinede baktirmissin kemal mi hulya mi daha iyiydi sende

Yaaa tatlımm bende uğraşıyorum ama olmuyor . Yönetime bile mail attım sizin bu sisteminizin içine..... Diye :)))
Bugün hastaymış Kemal yönetime bilgi vermiş . Artık yarından sonra gene pusuya yatarız
Buda mi gol degil

Kızlarr Fallarkraliçesine anlık bir durumu sormak İçin fal attım ama daha gelmedi .17 saat geçti ne Zaman gönderir tahmini olan var mı?
Bu arada bu hatun sonunda herkesi evlendiriyor ama anlık durumu iyi görüyor . Hatta biri sayfasına şey yazmış " şok oldum abla sen cinlimisin yazmış"
Arkadaşla koptuk görünce bu yazıyı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…