Selam kızlar yılların fal baktıranı olarak son 1-2 aydır çıkan çıkmayanları kısaca yazayım bende dedim.
FAMA: telwedeyken keşfetmiştim ama artık tırt. Eskiden iyi olduğunu düşünüyodum çıkan falları olmuştu ama en son falı öyle olumsuzdu ki kafaları yedirtcek cinsten. Neyse ki çıkmadı..
SEMA: Ben bu kadını severim ara ara atarım ama küçük şeyleri çıktı hep önemli konuları çıkmadı. Anlık durumda iyi.
SERKAN TEK: İlk falı büyük oranda çıktı. Sonrakiler tırt.
NURBANU: İlk falı yarım yamalak bu kadınında çıktı. Anlık durumlarda fena değil bence. Diğer falları çıkmadı.
CEREN ESEMEN: Bence pembeci bir falcı ama gelin görün ki tuttu:) Demek ki benim olayım pembe tabloluymuş dedim öyle şaşırtıcı birşey bilemedi bu arada.
AYSUN RESUL: Çıkmadı.
SELİN İMER: Soruda faldakinden bambaşka bir cevap verdi. Soru kısmı tuttu o yüzden fal tırt.
KEMAL DEVRİM: Enerjisini severim ama oda pembeci kısmen tutan şeyleri oluyor o kadar.
ELİF HANZADE: ilk 1-2 falı büyük oranda tuttu. Sonrakiler eskilerle aynı gibiydi olmadı ama anlık durumları oda biliyor bence.
HUMA BAL: İlk 2 falı efsaneydi. Ama burda da dendiği gibi fal attıkça aynı şeyleri döndürüyor. Bide sürekli eski sevgiliyle evlilik görüyo:) Neyse son falı olmadı bu arada.
ASENAT KILIÇ: Çok garip detayları bildi anlık durumda iyi ama çıkmadı.
FALLARKRALİÇESİ: çıkmadı.
YEŞİL ÇİNGENE: Fal atmayı çok abarttım. Arada tuttturuyor ama yine de severim. Biraz öğüt verme moduna döndü artık fazla tanıdı beni.
ECEM23: Favorim. Geçen yıl ki falı full çıkmış. Ta o zamandan şu anki insanı görmüş bana tarif etmiş, işine kadar söylemiş. 1 ay önce yine attım oda çıktı. (Umudum yoktu dediklerine dair bu arada)
LELYA: 8 tl'ye iyi bir falcı bence.
SEZGİ CANDAN: Anlık durum süper fakat çıkmadı oda.
Bunlar son 1 ayda attıklarım. Bunların dışında serüveni severim. Genelde bana çıkar kitap falı ama uzun süredir atmadım onada fal. Tellwede venceremosa bir kere atmıştım ve tutturduğu şeyler var keşke gelse tekrar atarım. Venüsambere ara ara atarım onuda severm ama bir ecem kadar tutturmadı bana. Aklıma gelenler bu kadar:) Ha rezzan, gizemhatun falan geçiniz bence. Gizem hatunun ilk falı iyiydi ama diğerleri tutmadı.
Bence o kadın anda fena değil ama pembeci. İlk falı ağzımı açık bırakacak şekilde tuttu sonrası tırt. Asıl mesele onun esin güvenle kesin bağlantısı var ona baktırdıysan aklında bulunsunKizlar hulya demir anda nasildir
Bence o kadın anda fena değil ama pembeci. İlk falı ağzımı açık bırakacak şekilde tuttu sonrası tırt. Asıl mesele onun esin güvenle kesin bağlantısı var ona baktırdıysan aklında bulunsun
Yok canim ben binnaz a pek baktirmiyorum cok sok olmadim ama sanki iyiydi yaBence o kadın anda fena değil ama pembeci. İlk falı ağzımı açık bırakacak şekilde tuttu sonrası tırt. Asıl mesele onun esin güvenle kesin bağlantısı var ona baktırdıysan aklında bulunsun
Bende hülyanın 5-6 falı vardı esninin de 2 tane var üşenmedim oturup inceledim ben de kesin diyebilirimbenim de hülya ya baktırdığım faldan sonra esin güvene baktırmıştım ciddi anlamda hülyaya söylediğim soruda sordugum herşey vardı onda.. bağlantı bence de kesin gibi.
Yani bende ilk fal ağzımı açık bırakmıştı çünkü adamın araması için hiçbir sebep yokken olayın detayını tam da tarihiyle tutturmuştu fena sayılmaz benceYok canim ben binnaz a pek baktirmiyorum cok sok olmadim ama sanki iyiydi ya
Iyiii bariii sevindim bana karsi tarafin dusunceleri lazimdi sanki guzel gibiydi ki sorum cok geneldiYani bende ilk fal ağzımı açık bırakmıştı çünkü adamın araması için hiçbir sebep yokken olayın detayını tam da tarihiyle tutturmuştu fena sayılmaz bence
Canim sen iksinede baktirmissin kemal mi hulya mi daha iyiydi sendehülya ve kemal gerçekten karşı tarafın düşüncelerinde başşaraılı mı ya.. halaaa emin olamıyorum ikisi de çok olumlu konuşuyor bilemiyorum ..teyit ettirebilen var mı bizlerden kızlar??
Canim sen iksinede baktirmissin kemal mi hulya mi daha iyiydi sende
Yaaa tatlımm bende uğraşıyorum ama olmuyor . Yönetime bile mail attım sizin bu sisteminizin içine..... Diye :)))Nasil yakalarim ben bu kemali ya
Buda mi gol degilYaaa tatlımm bende uğraşıyorum ama olmuyor . Yönetime bile mail attım sizin bu sisteminizin içine..... Diye :)))
Bugün hastaymış Kemal yönetime bilgi vermiş . Artık yarından sonra gene pusuya yatarız
Sonunda atacağız o golü amaBuda mi gol degil
Ben tarot attim bakalim ne cikacak ilk defa baktiracagim ecemeeceme kahve mi atıyorsunuz? sanki kahveyi çok kısa bakıor ama onda söyledikleri tutuyor gibi geldi bana.
kaçıncı sıradasın peki canım?Ben tarot attim bakalim ne cikacak ilk defa baktiracagim eceme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?