Binnaz Abla

Bende mi atsam yaaa cok karisigim bu aralar

Bende mi atsam yaaa cok karisigim bu aralar
hiç atmadıysan bir dene istersen.ben anda beğeniyorum onu.Aşk özel açılımı yaptrıyorum.anı iyi biliyor ama sonunda herkesi evlendiriyor o kısım komik.herkes mi evlenmek zorunda mı anlamadım ki:)

Kizlarrr ben yeni keşfettim sizede söyleyeyim istedim

Binnaz programını indirince kredi alma hem % 20 ucuz hem alternatifler daha fazla imis...

hiç atmadıysan bir dene istersen.ben anda beğeniyorum onu.Aşk özel açılımı yaptrıyorum.anı iyi biliyor ama sonunda herkesi evlendiriyor o kısım komik.herkes mi evlenmek zorunda mı anlamadım ki:)
Bana an lazim zaten canim bi deniym o zaman ama hemen yorumlamiyosa sikinto cok sabirsizim bu ara3

Canımm ben denedim tespitleri çok güzel ama Zaman'ı tutmuyor.bana verdiği tarihlerin üstünden 10 gün geçti. Belki gecikmeli okur bilmiyorım ama tespitleri başarılı.

ben zamana pek takilmiyorum sonuc ciksinda. birtek tellwede bakirabiliyorum o sebebten elimde fazla secenekt yok

iyiydi cnm ama nurbanu ve gizemhatun tarzı geldi bana

Hm ayni kisilermi diyorsun?

Beni evlendirmedi :)) fallarkralicesinin biliyorsun bir cok hesabi var tellwede, belki baska bir hesabina baktirip da verdigi detaylari bu hesaptan duyduysa şok olmustur :) ama hisli bi kadin anlik durum icin . Baktirilir

Ben denemistim cok oldu baktirali ama cok begenmistim

dediklerinden cikanlar oldumu?

Beni evlendirmedi :)) fallarkralicesinin biliyorsun bir cok hesabi var tellwede, belki baska bir hesabina baktirip da verdigi detaylari bu hesaptan duyduysa şok olmustur :) ama hisli bi kadin anlik durum icin . Baktirilir

bana 5 hesaplli bir falci hic güven vermiyo günde kac fala bakiyor bu kadin cok merak ediyorum. Ben bunlardan birtek sultanfalciya baktirdim dedikleri cikmadi andada öyle aman aman iyi degildi belkide enerjimiz tutmadi

Kızlar ya Bişi dicem. Ben Asenatı yakalayamıyorum artık gerçekten çok zor ayın 17 sşnden sonra her akşam sistemdeyim diyordu yine olmuyor. Tarotta iskambile onun kadar ilgili ince birini tavsiye edebilir misiniz? Patladı ama özenini analizini çok seviyorum

Bugün ceren ezgiye kahve gönderdim beğenmedim hoşuma giden 1-2 cümle kurmuş geri kalanını sallamış boş muhabbet etmiş ses sistemi de çok kötüydü sürekli duraklama vardı

Ben ona hiç baktırmadım ama az önce Hüma ya attığım falın yorumu geldi özel bir soru dahi sormama rağmen geçmişte biten ilişkimi nokta nokta anlatmış onun şuan hayatındaki kişiyi fiziksel özelliklerine kadar tarif etmiş ki o doğru biliyorum farklı şehirlerde yaşadığımızı bilmiş geleceği de bilmiyorum nolur :)

Geysunun anlik durumlari ve analizleri cok guzeldi. Gelecek olarak cikti diyemem ,
Sultanfalcinin bana ilk fali cikmisti sonrakiler cikmadi ama anlik durumlari guzel bilmisti :)

Binnaz abla tarot mu Can'ım o ne

Binnaz da katina bakıoyor tek ben de burdan yorumlarına bakıp atıp attım çıkmıyor falan diyen de var istersen Bi arat geleceği bilemem tutAr mı genel de çıkmıyor ama anı güzel biledi ben de K karlicee

Aynen çıkmasını geçtim o kadar fal attım sayısı kaç oldu Bi tane çıkan yok çıkmasın da ama bana adamın düşüncesi lazım biraz platonik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…