Bende mi atsam yaaa cok karisigim bu aralarKızlarr Fallarkraliçesine anlık bir durumu sormak İçin fal attım ama daha gelmedi .17 saat geçti ne Zaman gönderir tahmini olan var mı?
Bu arada bu hatun sonunda herkesi evlendiriyor ama anlık durumu iyi görüyor . Hatta biri sayfasına şey yazmış " şok oldum abla sen cinlimisin yazmış"
Arkadaşla koptuk görünce bu yazıyı:)
hiç atmadıysan bir dene istersen.ben anda beğeniyorum onu.Aşk özel açılımı yaptrıyorum.anı iyi biliyor ama sonunda herkesi evlendiriyor o kısım komik.herkes mi evlenmek zorunda mı anlamadım ki:)Bende mi atsam yaaa cok karisigim bu aralar
Bana an lazim zaten canim bi deniym o zaman ama hemen yorumlamiyosa sikinto cok sabirsizim bu ara3hiç atmadıysan bir dene istersen.ben anda beğeniyorum onu.Aşk özel açılımı yaptrıyorum.anı iyi biliyor ama sonunda herkesi evlendiriyor o kısım komik.herkes mi evlenmek zorunda mı anlamadım ki:)
iyiydi cnm ama nurbanu ve gizemhatun tarzı geldi banageysuyu kahvede deneyen varmi?
Canımm ben denedim tespitleri çok güzel ama Zaman'ı tutmuyor.bana verdiği tarihlerin üstünden 10 gün geçti. Belki gecikmeli okur bilmiyorım ama tespitleri başarılı.geysuyu kahvede deneyen varmi?
Canımm ben denedim tespitleri çok güzel ama Zaman'ı tutmuyor.bana verdiği tarihlerin üstünden 10 gün geçti. Belki gecikmeli okur bilmiyorım ama tespitleri başarılı.
iyiydi cnm ama nurbanu ve gizemhatun tarzı geldi bana
cogu kişi öle dusunuyo cnm ama deneyebilirsinben zamana pek takilmiyorum sonuc ciksinda. birtek tellwede bakirabiliyorum o sebebten elimde fazla secenekt yok
Hm ayni kisilermi diyorsun?
Beni evlendirmedi :)) fallarkralicesinin biliyorsun bir cok hesabi var tellwede, belki baska bir hesabina baktirip da verdigi detaylari bu hesaptan duyduysa şok olmustur :) ama hisli bi kadin anlik durum icin . BaktirilirKızlarr Fallarkraliçesine anlık bir durumu sormak İçin fal attım ama daha gelmedi .17 saat geçti ne Zaman gönderir tahmini olan var mı?
Bu arada bu hatun sonunda herkesi evlendiriyor ama anlık durumu iyi görüyor . Hatta biri sayfasına şey yazmış " şok oldum abla sen cinlimisin yazmış"
Arkadaşla koptuk görünce bu yazıyı:)
Ben denemistim cok oldu baktirali ama cok begenmistimgeysuyu kahvede deneyen varmi?
Ben denemistim cok oldu baktirali ama cok begenmistim
Beni evlendirmedi :)) fallarkralicesinin biliyorsun bir cok hesabi var tellwede, belki baska bir hesabina baktirip da verdigi detaylari bu hesaptan duyduysa şok olmustur :) ama hisli bi kadin anlik durum icin . Baktirilir
Baktirdim 2. Siradaydim buraya son yorum yaptigimda. Cok kisaydi fal ayrintiya girmemis tarih falanda vermemis ama iyiydi yani bakalim birsey konusunda olacak demis birde detay var cikarsa yazcam tabiki burayada ins. :)kaçıncı sıradasın peki canım?
Ben ona hiç baktırmadım ama az önce Hüma ya attığım falın yorumu geldi özel bir soru dahi sormama rağmen geçmişte biten ilişkimi nokta nokta anlatmış onun şuan hayatındaki kişiyi fiziksel özelliklerine kadar tarif etmiş ki o doğru biliyorum farklı şehirlerde yaşadığımızı bilmiş geleceği de bilmiyorum nolur :)Kızlar ya Bişi dicem. Ben Asenatı yakalayamıyorum artık gerçekten çok zor ayın 17 sşnden sonra her akşam sistemdeyim diyordu yine olmuyor. Tarotta iskambile onun kadar ilgili ince birini tavsiye edebilir misiniz? Patladı ama özenini analizini çok seviyorum
Geysunun anlik durumlari ve analizleri cok guzeldi. Gelecek olarak cikti diyemem ,dediklerinden cikanlar oldumu?
bana 5 hesaplli bir falci hic güven vermiyo günde kac fala bakiyor bu kadin cok merak ediyorum. Ben bunlardan birtek sultanfalciya baktirdim dedikleri cikmadi andada öyle aman aman iyi degildi belkide enerjimiz tutmadi
Binnaz abla tarot mu Can'ım o neBen ona hiç baktırmadım ama az önce Hüma ya attığım falın yorumu geldi özel bir soru dahi sormama rağmen geçmişte biten ilişkimi nokta nokta anlatmış onun şuan hayatındaki kişiyi fiziksel özelliklerine kadar tarif etmiş ki o doğru biliyorum farklı şehirlerde yaşadığımızı bilmiş geleceği de bilmiyorum nolur :)
Aynen çıkmasını geçtim o kadar fal attım sayısı kaç oldu Bi tane çıkan yok çıkmasın da ama bana adamın düşüncesi lazım biraz platonik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?