- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Aslına bakarsan evde can sıkıntısına ben de bir sürü attım attım attım ooo ne senaryolar yazanlar oldu hümaya da pembe tabloya bağlıyor sonu diyorlardı yine de deniyim dedim sadece aşk hayatıma bakabilir misiniz dedim geçmiş ilişkimi kişilik analizini doğru yaptı onun hayatın da biri var kızı da biliyorum fiziki özelliklerini doğru tarif etti farklı şehirdeyiz söyledi sormadım ben bunla ne olcak hayatında biri var mı falan diye o yüzden beğendim ben:)Aynen çıkmasını geçtim o kadar fal attım sayısı kaç oldu Bi tane çıkan yok çıkmasın da ama bana adamın düşüncesi lazım biraz platonik :)
Canim sen kemale baktirabilmistim sanirim simdi akil istiyorum nasil yakaliyicam ben onu mail geliyo bi bakiyorum hemen mesgulHümaya 5 ya da 6 tane fal attım 2si hariç inanılmaz başarılıydı hele son falda yakın geleceği harfiyen bilen tek kişi diyebilirim.
Famayı da çok beğenirdim bilirsiniz belki son falını beğenmemiştim ama o da tamamen bilmiş gelecekle alakalı
Edit: famanın bende patladığı da çok oldu yanlış yönlendirmek istemem o açıdan
Hümaya 5 ya da 6 tane fal attım 2si hariç inanılmaz başarılıydı hele son falda yakın geleceği harfiyen bilen tek kişi diyebilirim.
Famayı da çok beğenirdim bilirsiniz belki son falını beğenmemiştim ama o da tamamen bilmiş gelecekle alakalı
Ben hümayı gerçekten çok beğendim ama gelecek için söylediği pek olcak bişey değil sen de ufak tefek şeyler mi bilmiştiHümaya 5 ya da 6 tane fal attım 2si hariç inanılmaz başarılıydı hele son falda yakın geleceği harfiyen bilen tek kişi diyebilirim.
Canım facebooktan yazarsan eğer girmeden haber veriyor. Herkes böyle yaptığı için normal şekilde yakalaman zor zatenCanim sen kemale baktirabilmistim sanirim simdi akil istiyorum nasil yakaliyicam ben onu mail geliyo bi bakiyorum hemen mesgul
Yani sonuç hakkında pembe tablo çiziyorsa onu bilemem ama cidden çok tuha detaylar biliyor senden de bildiğim üzere:)Bende Hüma'nin fallarini cok begeniyorum cok atmisimdir ona bazen tabi tabi bunu sallamistir dedigim bile oldu ama yok yani nasil yapiyor bilmiyorum ama gercekten acayip seyleri tutturuyor. Ben huma'yi cidden cok severim. Asil olay beklemekt o ayri :)
Yani sonuç şu an ki durumuma bakılırsa pembeydi tabi ki ama olayların gelişim sürecini,anlık durumu hep çok iyi bildiBen hümayı gerçekten çok beğendim ama gelecek için söylediği pek olcak bişey değil sen de ufak tefek şeyler mi bilmişti
Bende face kullanmiyorum baskasindn yaziyim olmadi kemal devrim diye mi geciyo face i canimCanım facebooktan yazarsan eğer girmeden haber veriyor. Herkes böyle yaptığı için normal şekilde yakalaman zor zaten
Evet canım kemal devrim binnaz ablaBende face kullanmiyorum baskasindn yaziyim olmadi kemal devrim diye mi geciyo face i canim
Bulamadim hayatim ya yazdim cikmadiEvet canım kemal devrim binnaz abla
https://m.facebook.com/Kemal-Devrim-Binnazablacom-460808880770309/Bulamadim hayatim ya yazdim cikmadi
Saol kuzum
ay bu ne güzel bir haber porselen bebeyiimmmBallarim böceklerim güllerim çiceklerim VENCEREMOS gun ici aktif uzakta yazmiyor artik sanirim döndu benimle birlikte sevenlerine duyurulur
rica ederim canım:)Saol kuzum
O işi bende anlamadım meşguldeyken artıp azalıyor sayısı çözen olursa çok iyi hepimizeM Motherofdragon kemal devrimi hıc fal alımını yakalayamadık kı hep mesgul varmıdır bunun bır yolu uygulamasını bıle ındırdım bınnaz ablanın adam onlıne oldugu gbı mesgule gecıyor naasıl yapıcaz ya ozel uye falanmı olmak gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?