Binnaz Abla

Aynen çıkmasını geçtim o kadar fal attım sayısı kaç oldu Bi tane çıkan yok çıkmasın da ama bana adamın düşüncesi lazım biraz platonik :)
Aslına bakarsan evde can sıkıntısına ben de bir sürü attım attım attım ooo ne senaryolar yazanlar oldu hümaya da pembe tabloya bağlıyor sonu diyorlardı yine de deniyim dedim sadece aşk hayatıma bakabilir misiniz dedim geçmiş ilişkimi kişilik analizini doğru yaptı onun hayatın da biri var kızı da biliyorum fiziki özelliklerini doğru tarif etti farklı şehirdeyiz söyledi sormadım ben bunla ne olcak hayatında biri var mı falan diye o yüzden beğendim ben:)

Hümaya 5 ya da 6 tane fal attım 2si hariç inanılmaz başarılıydı hele son falda yakın geleceği harfiyen bilen tek kişi diyebilirim.
Famayı da çok beğenirdim bilirsiniz belki son falını beğenmemiştim ama o da tamamen bilmiş gelecekle alakalı
Edit: famanın bende patladığı da çok oldu yanlış yönlendirmek istemem o açıdan

Canim sen kemale baktirabilmistim sanirim simdi akil istiyorum nasil yakaliyicam ben onu mail geliyo bi bakiyorum hemen mesgul

Bende Hüma'nin fallarini cok begeniyorum cok atmisimdir ona bazen tabi tabi bunu sallamistir dedigim bile oldu ama yok yani nasil yapiyor bilmiyorum ama gercekten acayip seyleri tutturuyor. Ben huma'yi cidden cok severim. Asil olay beklemekt o ayri :)

Ben hümayı gerçekten çok beğendim ama gelecek için söylediği pek olcak bişey değil sen de ufak tefek şeyler mi bilmişti

Yani sonuç hakkında pembe tablo çiziyorsa onu bilemem ama cidden çok tuha detaylar biliyor senden de bildiğim üzere:)

Canım facebooktan yazarsan eğer girmeden haber veriyor. Herkes böyle yaptığı için normal şekilde yakalaman zor zaten
Bende face kullanmiyorum baskasindn yaziyim olmadi kemal devrim diye mi geciyo face i canim

Ballarim böceklerim güllerim çiceklerim VENCEREMOS gun ici aktif uzakta yazmiyor artik sanirim döndu benimle birlikte sevenlerine duyurulur

M Motherofdragon kemal devrimi hıc fal alımını yakalayamadık kı hep mesgul varmıdır bunun bır yolu uygulamasını bıle ındırdım bınnaz ablanın adam onlıne oldugu gbı mesgule gecıyor naasıl yapıcaz ya ozel uye falanmı olmak gerek?

O işi bende anlamadım meşguldeyken artıp azalıyor sayısı çözen olursa çok iyi hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…