Binnaz Abla

dediğim gibi Kemale genelde facebooktan yazıyorlar o da gireceği anda söylüyor öyle yakalıyorlar o şekilde deneyin isterseniz:)

İlkay'a cuma günü fal attım benim attığımda 7 kişi gözüküyordu şuan 12 kişi gözüküyor bi hafta içerisinde cvplar umarım :)) Bu kadar çok mu bekletiyordu?

ben bugün zor bela yakaladım .3 gün bekledim adamı yahu.ama beklediğime değdi.bu adam çok hisli.inaşallah söyledikleride çıkar...

5.siradaym venceremosta ins bakar ya..oylesine grp cikmamstr ins
canımm sıranı yazmasaydın keşke, nolur nolmaz bazıları okuyor burayı:)))

kızlar aman sıranızı yazmayın fal atınca. bence ilk sıradayken de buraya yazmayın gelmeden, belki teksinizdir çakabilir:)

Son düzenleme:
ben bugün zor bela yakaladım .3 gün bekledim adamı yahu.ama beklediğime değdi.bu adam çok hisli.inaşallah söyledikleride çıkar...
Kuzummmm nasildi bu arada dun fallarkralkcesndn falim geldi anda iyi dimi ya guvenebilirmiyim

Nasıl Nasıl Nasıl :) yakaladın bize de söylesene
Canımm faceden yazdı . Telefonuma Binnazabla uygulamasını indirdim.1 dk içinde giriyorum diye bilgi veriyor. Bende sürekli sayfayı yeniledim sonra açtığı an çevrimiçi göründü ve girdim valla:) ama App den indirdiğim uygulamayla yakaladım diğer tarayıcıdan girince olmadı kaç kere denedim.

Kuzummmm nasildi bu arada dun fallarkralkcesndn falim geldi anda iyi dimi ya guvenebilirmiyim
Kızz bana bakmamış hala Fallarkraliçesi anlamadım. Benim üstümden kaç kişiye baktı beni atladı. Anlamadım . Ben anda beğeniyorum onu .benimkini çok iyi bilmişti.ama sonu evlilik çoluk çocuğa bağlayınca bir koparmıştı beni:)

Uygulama varda face yok ben de neyse artık kısmet değilmiş :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…