- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
dediğim gibi Kemale genelde facebooktan yazıyorlar o da gireceği anda söylüyor öyle yakalıyorlar o şekilde deneyin isterseniz:)M Motherofdragon kemal devrimi hıc fal alımını yakalayamadık kı hep mesgul varmıdır bunun bır yolu uygulamasını bıle ındırdım bınnaz ablanın adam onlıne oldugu gbı mesgule gecıyor naasıl yapıcaz ya ozel uye falanmı olmak gerek?
telefonda fal baktığı için hızlı ilerliyor:)O işi bende anlamadım meşguldeyken artıp azalıyor sayısı çözen olursa çok iyi hepimize
Benim faceim yok ama ya tüh siz baktırmıştınız sanırım beğeniyordunuz dimidediğim gibi Kemale genelde facebooktan yazıyorlar o da gireceği anda söylüyor öyle yakalıyorlar o şekilde deneyin isterseniz:)
Yok tek yazılı görünüyortelefonda fal baktığı için hızlı ilerliyor:)
yani şöyle ki azıcık pembeci sayılır (tamam biraz fazla:)) ama söylediklerinden yaşadığım da çok olduBenim faceim yok ama ya tüh siz baktırmıştınız sanırım beğeniyordunuz dimi
akşam sesli ve telefonda bakıyor gündüz yazılı bakıyorYok tek yazılı görünüyor
:) teşekkür ederim cvpların içinyani şöyle ki azıcık pembeci sayılır (tamam biraz fazla:)) ama söylediklerinden yaşadığım da çok oldu
Canım venceremosun falları nasilBallarim böceklerim güllerim çiceklerim VENCEREMOS gun ici aktif uzakta yazmiyor artik sanirim döndu benimle birlikte sevenlerine duyurulur
ben bugün zor bela yakaladım .3 gün bekledim adamı yahu.ama beklediğime değdi.bu adam çok hisli.inaşallah söyledikleride çıkar...M Motherofdragon kemal devrimi hıc fal alımını yakalayamadık kı hep mesgul varmıdır bunun bır yolu uygulamasını bıle ındırdım bınnaz ablanın adam onlıne oldugu gbı mesgule gecıyor naasıl yapıcaz ya ozel uye falanmı olmak gerek?
Nasıl Nasıl Nasıl :) yakaladın bize de söyleseneben bugün zor bela yakaladım .3 gün bekledim adamı yahu.ama beklediğime değdi.bu adam çok hisli.inaşallah söyledikleride çıkar...
canımm sıranı yazmasaydın keşke, nolur nolmaz bazıları okuyor burayı:)))5.siradaym venceremosta ins bakar ya..oylesine grp cikmamstr ins
dogru diosun cnm dalginligima geldi :) ama bakcagindanda supheliyimcanımm sıranı yazmasaydın keşke, nolur nolmaz bazıları okuyor burayı:)))
dogru diosun cnm dalginligima geldi :) ama bakcagindanda supheliyim
sanki cevrimici olmıycak gibi girdi cıktı sanki öylesine ...bakalım :)neden?:)
Kuzummmm nasildi bu arada dun fallarkralkcesndn falim geldi anda iyi dimi ya guvenebilirmiyimben bugün zor bela yakaladım .3 gün bekledim adamı yahu.ama beklediğime değdi.bu adam çok hisli.inaşallah söyledikleride çıkar...
Canımm faceden yazdı . Telefonuma Binnazabla uygulamasını indirdim.1 dk içinde giriyorum diye bilgi veriyor. Bende sürekli sayfayı yeniledim sonra açtığı an çevrimiçi göründü ve girdim valla:) ama App den indirdiğim uygulamayla yakaladım diğer tarayıcıdan girince olmadı kaç kere denedim.Nasıl Nasıl Nasıl :) yakaladın bize de söylesene
Kızz bana bakmamış hala Fallarkraliçesi anlamadım. Benim üstümden kaç kişiye baktı beni atladı. Anlamadım . Ben anda beğeniyorum onu .benimkini çok iyi bilmişti.ama sonu evlilik çoluk çocuğa bağlayınca bir koparmıştı beni:)Kuzummmm nasildi bu arada dun fallarkralkcesndn falim geldi anda iyi dimi ya guvenebilirmiyim
Uygulama varda face yok ben de neyse artık kısmet değilmiş :) :)Canımm faceden yazdı . Telefonuma Binnazabla uygulamasını indirdim.1 dk içinde giriyorum diye bilgi veriyor. Bende sürekli sayfayı yeniledim sonra açtığı an çevrimiçi göründü ve girdim valla:) ama App den indirdiğim uygulamayla yakaladım diğer tarayıcıdan girince olmadı kaç kere denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?