Ben baktırmıştım geçen sene. An da iyi değildi, geçmiş de. Gelecek zaten patladı. Burç yorumu yapmıştı daha çokAyışığın'a baktıran var mı canlar?
Ben baktırmıştım geçen sene. An da iyi değildi, geçmiş de. Gelecek zaten patladı. Burç yorumu yapmıştı daha çok
Ben baktırmıştım geçen sene. An da iyi değildi, geçmiş de. Gelecek zaten patladı. Burç yorumu yapmıştı daha çok
Benim de anda iyiydi ama patlayanlardan oldu o da_Makaron_ Şana da yazdım özelden
Yorumlanmadan iadesini iste istersen içine sinmezse fal kredisi olarak kalsınHadi haaa gitti 40, TL desenize. Neyse benimkini yazarım size
Hadi haaa gitti 40, TL desenize. Neyse benimkini yazarım size
Yok illa yedircem o parayı :)))Yorumlanmadan iadesini iste istersen içine sinmezse fal kredisi olarak kalsın
Anda iyiyse yine razıyım canikolar, bana gelecek çıkan yok zatenAyışığın anda süperdei gelecek patladı bende.
Ecem23 e aşk sonuc falımı baktırdın cıkıyormu merak ettim bende yeni baktırdım gayet iyi yorumlamış
Merhaba ben de Ecem23 e baktiricam aşk Sonuc falı icin hangi bilgiler veriliyor :)
Ecem23 un kahve falı nasıl kızlar kısa mi patliyor mu ?
ben beğenıyorum canım , pembecı degıl an ve gecmıste basarılı gelecek ıcın de beklıyoruzCanım venceremosun falları nasil
Ben baktirmistim pek begenmemistimAyışığın'a baktıran var mı canlar?
İğrenç, rezil bir fal iade nasıl alıcam o salak site iade vermiyor hiçBen baktirmistim pek begenmemistim
falcıdan rica etsen...o zmn kabul edebilirlerİğrenç, rezil bir fal iade nasıl alıcam o salak site iade vermiyor hiç(((
İğrenç, rezil bir fal iade nasıl alıcam o salak site iade vermiyor hiç(((
Kuzum benimkide cok sacmaydi ondan yazdim hayatim uzun yolluyo ama aklina ne gelirse soyler cinsinden baktirmadigim kalmadi bugune kadar ilk fala bulastigimda kimler kimler hepsi catir cator patladiİğrenç, rezil bir fal iade nasıl alıcam o salak site iade vermiyor hiç(((
Ben baktirdimda cok kisa bakti sordugum sorulara net cevaplar alamadim soru sorabilrsin demis sordum iki gundur cevao yok yani.anlik bildigi bisey olmadi bi kac bisey demis mesela olabilier edebilir oyle demis kesin bi cevap degil.iade istemedim ama bidahada baktirmam ona yaniMerhaba ben de Ecem23 e baktiricam aşk Sonuc falı icin hangi bilgiler veriliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?