Binnaz Abla

Sorulara bazen geç dönüş yapıyor çünkü onlara bildirim gitmiyor, duvarından bi hatırlatın isterseniz soru sorduğunuzu mutlaka dönüş yapar diye düşünüyorum. Çünkü ben de ilk falımda soruma yanıt alamamıştım duvarından yazmıştım geri dönüş yapmıştı.

Canım fal iadesi yapmıyorum, enerjimizin tutmadığına da şaşkınım. Daha önce karşılaşmadığım bir olay olumsuz şeyler canını sıksa bile verilmiş emeğe saygı niteliğinde iade gerçekleştiremeyeceğim. Gerçekçi bir yorum yapıyorum hayali şeylerden bahsetmiyorum. Nezaketin için teşekkürler.

Bunu yazmış, gitti 40 tl

Acaba neden bu kadar sasirmis zaten kucuk yasi da belli sesinden iste buna kiziyorum.olumsuz oldugundan degil sacma.oldugundan begenmedigimize inanmiyolar ya

İlk defa mı enerji tutmama olayına şahit olmuş vay arkadaş kadın hazineymiş herkese tutuyormuş da haberimiz yokmuş =P

Hakkında kısmını okuyunca ınsan var bı numarası sanıyo masallah ıyı suslemıs ama demek ki yokmuş yazık az para da degıl...

Kızlar Vence'ye atanlar nasıl buldu fallarını?
Ben ilk falını çok beğenmiştim. 4 gözle de gelmesini bekledim. Ama çok vasatdı. İlk falı almış, sorumla süslemiş 2 satır birsey yollamış...herhangi bir enstrüman kullanılmamış bana kalırsa. Böyle yaptıkları zaman çok kızıyorum. İnsan kendini enayi hissediyor...

kızlar Kemalcim bana bir serzenişte bulundu gece 2'de yazanlar olmuş neden online olmuyorsun diye
dedi ki; ben de tek bir insanın yeme,içme,sosyalleşme gibi ihtiyaçlarım var yetişmeye çalışıyorum

ben bugün zor bela yakaladım .3 gün bekledim adamı yahu.ama beklediğime değdi.bu adam çok hisli.inaşallah söyledikleride çıkar...
valla nasıl yakalıyorsunuz ya adamın onlıne oldugunu hıc gormedım ekran basında mı beklıyorsunuz? app sını ındırdım telefonuma onlıne oldugunda haber verıyor guya ben hep mesgul modda gordum hıc fal baktrı kısmı yeşil değldi..nasıl bır yontemı var ben anlayamadım valla?

facebooktan yazdınız mı?

Vence begenilen falcilardan degilmiydi? Sirf merak ettigim icin gönderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…