- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Ben baktirdimda cok kisa bakti sordugum sorulara net cevaplar alamadim soru sorabilrsin demis sordum iki gundur cevao yok yani.anlik bildigi bisey olmadi bi kac bisey demis mesela olabilier edebilir oyle demis kesin bi cevap degil.iade istemedim ama bidahada baktirmam ona yani
Acaba neden bu kadar sasirmis zaten kucuk yasi da belli sesinden iste buna kiziyorum.olumsuz oldugundan degil sacma.oldugundan begenmedigimize inanmiyolar yaCanım fal iadesi yapmıyorum, enerjimizin tutmadığına da şaşkınım. Daha önce karşılaşmadığım bir olay olumsuz şeyler canını sıksa bile verilmiş emeğe saygı niteliğinde iade gerçekleştiremeyeceğim. Gerçekçi bir yorum yapıyorum hayali şeylerden bahsetmiyorum. Nezaketin için teşekkürler.
Bunu yazmış, gitti 40 tl
Canım fal iadesi yapmıyorum, enerjimizin tutmadığına da şaşkınım. Daha önce karşılaşmadığım bir olay olumsuz şeyler canını sıksa bile verilmiş emeğe saygı niteliğinde iade gerçekleştiremeyeceğim. Gerçekçi bir yorum yapıyorum hayali şeylerden bahsetmiyorum. Nezaketin için teşekkürler.
Bunu yazmış, gitti 40 tl
Hakkında kısmını okuyunca ınsan var bı numarası sanıyo masallah ıyı suslemıs ama demek ki yokmuş yazık az para da degıl...Canım fal iadesi yapmıyorum, enerjimizin tutmadığına da şaşkınım. Daha önce karşılaşmadığım bir olay olumsuz şeyler canını sıksa bile verilmiş emeğe saygı niteliğinde iade gerçekleştiremeyeceğim. Gerçekçi bir yorum yapıyorum hayali şeylerden bahsetmiyorum. Nezaketin için teşekkürler.
Bunu yazmış, gitti 40 tl
Olumsuz değil ki saçma sadeceAcaba neden bu kadar sasirmis zaten kucuk yasi da belli sesinden iste buna kiziyorum.olumsuz oldugundan degil sacma.oldugundan begenmedigimize inanmiyolar ya
Vence kısa , çok düz ve karakter üzerinden gitmiş. Tek bir nokta atışı yok . Arkadaşla beğenmedik .bir tarih vermiş umarım olur. Ama gerisi karakter analizi yapmış sen şöylesin bu böyle gibi. Sonuç olarak beğenmedik canım...Kızlar Vence'ye atanlar nasıl buldu fallarını?
Ben ilk falını çok beğenmiştim. 4 gözle de gelmesini bekledim. Ama çok vasatdı. İlk falı almış, sorumla süslemiş 2 satır birsey yollamış...herhangi bir enstrüman kullanılmamış bana kalırsa. Böyle yaptıkları zaman çok kızıyorum. İnsan kendini enayi hissediyor...Kızlar Vence'ye atanlar nasıl buldu fallarını?
rica ederim ne demek:):) teşekkür ederim cvpların için
valla nasıl yakalıyorsunuz ya adamın onlıne oldugunu hıc gormedım ekran basında mı beklıyorsunuz? app sını ındırdım telefonuma onlıne oldugunda haber verıyor guya ben hep mesgul modda gordum hıc fal baktrı kısmı yeşil değldi..nasıl bır yontemı var ben anlayamadım valla?ben bugün zor bela yakaladım .3 gün bekledim adamı yahu.ama beklediğime değdi.bu adam çok hisli.inaşallah söyledikleride çıkar...
facebooktan yazdınız mı?valla nasıl yakalıyorsunuz ya adamın onlıne oldugunu hıc gormedım ekran basında mı beklıyorsunuz? app sını ındırdım telefonuma onlıne oldugunda haber verıyor guya ben hep mesgul modda gordum hıc fal baktrı kısmı yeşil değldi..nasıl bır yontemı var ben anlayamadım valla?
size haber vereceğim dediyse mutlaka verir girmeden önce ama ince bir insan es geçeceğini sanmıyorumtmam mesaj gönderdim,mutlaka bıldırıyor degıl mı onlıne olacagı zaman?seka
Ben ilk falını çok beğenmiştim. 4 gözle de gelmesini bekledim. Ama çok vasatdı. İlk falı almış, sorumla süslemiş 2 satır birsey yollamış...herhangi bir enstrüman kullanılmamış bana kalırsa. Böyle yaptıkları zaman çok kızıyorum. İnsan kendini enayi hissediyor...
Vence kısa , çok düz ve karakter üzerinden gitmiş. Tek bir nokta atışı yok . Arkadaşla beğenmedik .bir tarih vermiş umarım olur. Ama gerisi karakter analizi yapmış sen şöylesin bu böyle gibi. Sonuç olarak beğenmedik canım...
evet canım beğeniyorduk ilk falları iyiydi ama sonrakiler özensiz olmuş.ilk falınsa belki iyi gelir sana.Vence begenilen falcilardan degilmiydi? Sirf merak ettigim icin gönderdim
ben iki tane fal baktırdım oldukça isabetliydi kezaVence begenilen falcilardan degilmiydi? Sirf merak ettigim icin gönderdim
evet canım beğeniyorduk ilk falları iyiydi ama sonrakiler özensiz olmuş.ilk falınsa belki iyi gelir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?