Binnaz Abla

Kızlar ilkay hala fal bakımına başlamadı falımı geri mi çeksemki acaba? üstelik hattımdan 2 kez para çekdiler hata oldu paramın iadesini istedim olmuyor fal kredi olarak size yükeleyelim dediler sizizn anlayacağınız 60 lira hesabım var orda kime atsam ne etsem bilemedim.

bence sanki kendisiyle alakalı bir durum. Hesabını başkası mı aldı diyeceğim ama yazı tarzı da tamamen aynı
Benimde aklıma gelmedi değil. İlk falında nokta atışsız tek cümle yoktu. En şahane falımdı hatta. Verdiği tarih de en net çıkanlardan biri bende üstelik. 2. fal beni hayrete düşürdü. Olumluydu. Verdiği tarih bana göre de çıkar gibi görünüyor ama. Ne bileyim yine de üzüldüm... İlk defa için denenebilir.

bence sanki kendisiyle alakalı bir durum. Hesabını başkası mı aldı diyeceğim ama yazı tarzı da tamamen aynı
yazıı tarzı evet aynı .bencede kendisi ama formdan ciddi anlamda düşmüş.belki o da aşk acısı çekiyordur.kadın dertlidir bilemeyiz tabi:):)

bu arada fallarkraliçesine 3 gün önce fal atmıştım bu 3. falım olucaktı kadıın iade etmiş

Neden olarak ta ;
'' Canım özür dilerim beklettim ama olmuyo bakamıyorum.Enerjini Alamıyorum onlarca kez denedim ama olmuyor '' yazmış.

Bu da neyin nesi anlamadım.öncekilerde enerjimi aldın şimdi niye anlamıyosun?sağlam bir soru sormuştum acaba cevap veremediği için mi böyle yaptı bilmiyorum.
kraliçe hanımla başka enerjisi tutmayan oldu mu?

puan kaygısı var bence o kadının ya sorudan dolayıdır ya da daha önce düşük yıldız verdiğin birileri varsa onu da görebiliyor ondan olabilir.

puan kaygısı var bence o kadının ya sorudan dolayıdır ya da daha önce düşük yıldız verdiğin birileri varsa onu da görebiliyor ondan olabilir.
onun tayfadan başka kimseye atmadım ve düşük puanda vermedim.ama sorduğum soruyla alakalı olabilir .cvp vermeyeceğini düşündü sanırım enerjini alamıyorum diye bahane uydurdu.
minnoş gibide ernejim var nasıl alamadı bilmem:):)
Telwede kredim kaldı kime atsam acaba?
Ecem ,vence saçmaladılar ? önerin var mı canım?

vencenin ilk fali cikmis miydi sende cnm

Kızlar tellwede takılıyordum öyle ne kadar enteresan alengirli fallar var öyle niyet et olsun, zar falı, kısmet vefk falı falan bunlar çok tuhaf ya bilgi sahibi olan var mı aranızda

Merhaba kızlar ben de uzun zamandır tellwe de baktırıyorum şuan favorim geysu hiçbir şey söylemediğim halde nokta atışları baya oldu şimdi zamanı bekliyorum venceremos a ben de göndermiştim tutan birşey olmadığı gibi patladı şimdi kiraze ye göndermek istiyorum ama sizce göndermeli miyim sanırım referans istiyor referans olabilir misiniz?

ben baktırdım faldan hiç memnun kalmadım,tespitler genellikle yanlıştı ve nokta atışı yoktu ama çok nazik bir insan ben referans olurdum ama tellwe hesabımı sildim:)

Ne sorduysan artık kadına bilemedi yazık....

bende hiç oluru yok ama beğenenleri de var ben etkilemiş olmayayım yine de:)

Tellwe de hepsi patladı bende diğer sitelere sarmak istemiyorum çünkü devamı geliyor:)bi geysu favorim dediğim gibi şuan kimseyle paylaşmadığım beklediğim bi haber var onu bildi detaylarıyla olumlu konustu şok oldum diyebilirim umarım dediği gibi olur. seni de takip ediyorum o yüzden göndermeye gerek yok sanırım . Senin tavsiyen var mı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…