ben iki tane fal baktırdım oldukça isabetliydi kezancarenot da baktırmıştı ilk falı öyleydi kadın neden formdan düştü acaba
bence sanki kendisiyle alakalı bir durum. Hesabını başkası mı aldı diyeceğim ama yazı tarzı da tamamen aynıevet canım beğeniyorduk ilk falları iyiydi ama sonrakiler özensiz olmuş.ilk falınsa belki iyi gelir sana.
Benimde aklıma gelmedi değil. İlk falında nokta atışsız tek cümle yoktu. En şahane falımdı hatta. Verdiği tarih de en net çıkanlardan biri bende üstelik. 2. fal beni hayrete düşürdü. Olumluydu. Verdiği tarih bana göre de çıkar gibi görünüyor ama. Ne bileyim yine de üzüldüm... İlk defa için denenebilir.bence sanki kendisiyle alakalı bir durum. Hesabını başkası mı aldı diyeceğim ama yazı tarzı da tamamen aynı
yazıı tarzı evet aynı .bencede kendisi ama formdan ciddi anlamda düşmüş.belki o da aşk acısı çekiyordur.kadın dertlidir bilemeyiz tabi:):)bence sanki kendisiyle alakalı bir durum. Hesabını başkası mı aldı diyeceğim ama yazı tarzı da tamamen aynı
puan kaygısı var bence o kadının ya sorudan dolayıdır ya da daha önce düşük yıldız verdiğin birileri varsa onu da görebiliyor ondan olabilir.bu arada fallarkraliçesine 3 gün önce fal atmıştım bu 3. falım olucaktı kadıın iade etmiş
Neden olarak ta ;
'' Canım özür dilerim beklettim ama olmuyo bakamıyorum.Enerjini Alamıyorum onlarca kez denedim ama olmuyor '' yazmış.
Bu da neyin nesi anlamadım.öncekilerde enerjimi aldın şimdi niye anlamıyosun?sağlam bir soru sormuştum acaba cevap veremediği için mi böyle yaptı bilmiyorum.
kraliçe hanımla başka enerjisi tutmayan oldu mu?
Tamamen benim mantığım :FAnda iyiyse yine razıyım canikolar, bana gelecek çıkan yok zaten
Ya bence analizi iyiydi ama öyle aman aman değildi şimdi geleceğe dair Bişi söylemiş 1 ay içinde belli olacak o Zaman yazarımKızlar Vence'ye atanlar nasıl buldu fallarını?
onun tayfadan başka kimseye atmadım ve düşük puanda vermedim.ama sorduğum soruyla alakalı olabilir .cvp vermeyeceğini düşündü sanırım enerjini alamıyorum diye bahane uydurdu.puan kaygısı var bence o kadının ya sorudan dolayıdır ya da daha önce düşük yıldız verdiğin birileri varsa onu da görebiliyor ondan olabilir.
vencenin ilk fali cikmis miydi sende cnmonun tayfadan başka kimseye atmadım ve düşük puanda vermedim.ama sorduğum soruyla alakalı olabilir .cvp vermeyeceğini düşündü sanırım enerjini alamıyorum diye bahane uydurdu.
minnoş gibide ernejim var nasıl alamadı bilmem:):)
Telwede kredim kaldı kime atsam acaba?
Ecem ,vence saçmaladılar ? önerin var mı canım?
bir kısmı çıktı canım ama asıl en öenmli kısmı çıkmadı.vencenin ilk fali cikmis miydi sende cnm
ben baktırdım faldan hiç memnun kalmadım,tespitler genellikle yanlıştı ve nokta atışı yoktu ama çok nazik bir insan ben referans olurdum ama tellwe hesabımı sildim:)Merhaba kızlar ben de uzun zamandır tellwe de baktırıyorum şuan favorim geysu hiçbir şey söylemediğim halde nokta atışları baya oldu şimdi zamanı bekliyorum venceremos a ben de göndermiştim tutan birşey olmadığı gibi patladı şimdi kiraze ye göndermek istiyorum ama sizce göndermeli miyim sanırım referans istiyor referans olabilir misiniz?
Tamam canım teşekkür ederim beğenmediysen göndermeye gerek yok o zaman :)ben baktırdım faldan hiç memnun kalmadım,tespitler genellikle yanlıştı ve nokta atışı yoktu ama çok nazik bir insan ben referans olurdum ama tellwe hesabımı sildim:)
bende hiç oluru yok ama beğenenleri de var ben etkilemiş olmayayım yine de:)Tamam canım teşekkür ederim beğenmediysen göndermeye gerek yok o zaman :)
Ne sorduysan artık kadınabu arada fallarkraliçesine 3 gün önce fal atmıştım bu 3. falım olucaktı kadıın iade etmiş
Neden olarak ta ;
'' Canım özür dilerim beklettim ama olmuyo bakamıyorum.Enerjini Alamıyorum onlarca kez denedim ama olmuyor '' yazmış.
Bu da neyin nesi anlamadım.öncekilerde enerjimi aldın şimdi niye anlamıyosun?sağlam bir soru sormuştum acaba cevap veremediği için mi böyle yaptı bilmiyorum.
kraliçe hanımla başka enerjisi tutmayan oldu mu?
bende hiç oluru yok ama beğenenleri de var ben etkilemiş olmayayım yine de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?