Binnaz Abla

Ayyy ne reklammis arkadas hala reklam konusu mu devam ediyor..... bu arada bende melege fal baktirdim rezzan abla mery ve niceleri ile paralel seyler soyledi beklemekteyim bende tavsiye ederim

Kızlar!Az önce aldığım bir haberle Tellwe Hoennir'in dediği bir şey,daha doğrusu tek bi haberle iki şey çıkmış oldu.Benim dışımda çevremde olan gelişmelerle ilgili.Benim açımdan çok bir önemi yok..Ancak hakkını yiyemem ne olursa olsun bu kadar patlayan fal içinde bildi,takdir ettim.Aynen dediği gibi çıktı üstelik.Kendisine tek bi kez tellwede baktırdım ve falın bilinçaltı kısmını(sekiz satır kadar)burda en az beş arkadaşıma kopyala gönder yaptığı için çok kızdım,halâda kızgınım,halende yanlış buluyorum.Ama falın geri kalan bölümü çıktığı için hakkınıda yemem.Helâl olsun .Daha önce bi Açelya bide Melek 'çiğe teşekkür ettim burdan.Şimdi Hoennir e teşekkür ederim.Keşke hepimize aynı şeyleri postalamasaydı daha saygı duyardım.Ama çıkan falına teşekkür ederim,gelecek konusunda başarılıymış.Diğer söyledikleri için bakalım zaman ne gösterecek?

fal alemdeki merti diyorsun değilmi yakın zamanı yasadım ,yılbaşında dediği olayı yaşarsam pes diyeceğim senin için çıktığına sevindim

Özele kooooooşşş

fal alemdeki merti diyorsun değilmi yakın zamanı yasadım ,yılbaşında dediği olayı yaşarsam pes diyeceğim senin için çıktığına sevindim

İnşallah çıkar sanada canım.Evet canım falalem Mert.Benim için hayati önem taşıyan bişey değil ama çıktı işte.Yiğidi öldür hakkını ver.

kızlar Ester Kira nasıl, baktırıp memnun kalan var mı? ben baktırdım baya bilmiş, konuşken dolandırmadan konuşmuş. yani dediklerini yaşayan var mı, memnun kalan :44:

falcı arama defterini kapatmıştım ben melek merak ettiğim sondu.
bundan sonra sıkılır tarot istersem nesibeye kahve istersem rezzana atarım diyordum

tellweyi ise hepten sildim.derken bir ara burda son zamanlarda adı geçen 3 kişi aklımı geldi

tatlıcadıyı yakalyıp baktırdım bu ay başında. kasım sonu aralık başı diyordu onu bekliyorum.

ama şu imparatoriçe ve womenn de merakımı cezbetmiyor değil.birde herra

birde hoennir bana sırf kart anlamından oluşan bir fal göndermişti. ama şimdi formda olduğunu görünce bir daha deneyesim geldi.

alcanzar tarotmuydu hoennir/reikinin sana baktığı

Son düzenleme:
noluyo yaa, nereye koşuyonuz? ne kaynatıyonuz? bizde duyalım
Yok be canım vallaha bişey kaynattığımız yok.Crn ile bi sorun üzerine bişeyler paylaştık ,dünden beri o muhabbet .Yoksa senden gizlimiz saklımız olmaz.

Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyorum isteyenlere hobi olarak bakarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…