Binnaz Abla

geçmiş sayfalarda da detaylı yazdım biraz tavsiye vermeye de çekiniyorum tekrar gibi olduğu için aslında ama nezaketine karşılık hepsini özetleyeceğim tekrar
Binnaz Abla;
benim falını harfiyen yaşadığım isimler Asenat Kılıç ve Sezgi Candan. Özellikle Asenat iskambil detay veren bir fal olduğu için en küçük detayları bile bildi. İkisi benim için ayrıdır her ne kadar bu beğenilerim yargılanacak duruma gelse de söylemeden geçemem fakat döndüğünden beri Asenatı ben dahi yakalayamadım:)
Kemal Devrim hislidir,söylediklerini yaşadığım da oldu ama kesinlikle pembeci olduğunu düşünüyorum. Eskiden Elif Hanzadeyi çok beğenirdim ama sonraki falları hep baştan savma oldu o riske girmeye değer mi emin değilim. Yine de kadının hakkını yemeyeyim şu an bıçak sırtı bazı durumlarım var olumlu sonuçlanırsa aylar önceden bu tarihi veren tek kişi o olacak. Hüma Bal da ilk kez baktıracaksan tavsiye edebileceğim biri. Sonuç hakkında pembeci olduğuna dair fikirler var ama çok spesifik şeyleri bildi yine.
Şaibelerin sitesi Biryolunvar;
bu siteye güvenmek aslında çok zor ama Semayı çok başarılı bulduğum için hala ara sıra gönderirim. Fama da zamanında favorilerimdendi sonra biraz uzaklaştım ama geçenlerde baktım onun da son falı tamamen çıkmış hatta Mayısın başında Temmuz demiş bana tarihiyle tutturmuş.
Tellwede ben de Geysuyu çok beğenirdim onun da çok nazik ve özenli biri olduğunu düşünüyorum bende de çok değişik detaylar bilmişti ama gelecek tutmadı. Venceremos favorimdi hatta profilimi sildiğime pişman olmuştum ama döndüğünden beri beğenen pek yok bir de herkese tutturamıyor sanırım o kadın da.
Son olarak adı buralarda pek geçmese de önce _Makaron_ un falıyla ağzımı açık bırakmış Hale yıldırım var falsepetinde. Benim falım makaronunki kadar detaylı olmasa da kesinlikle hisli bir falcı.
Edit: bunlar sadece beğendiklerim tabi ki onun dışında özellikle sormak istediğin birileri varsa da fikrimi söylerim:)

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım sezgiyle asenatı denemek lazım merak ettim ben de:) başka yok sanırım tellwe dışında falcılar pek bilmiyorum zaten burdan okuduklarım kadarıyla:)

O benim de falima bakiyordu normalde ama dun bekletti bekletti bi kere inceleniyor yazdi sora vazgecti heralde bakmaktan saatlerce durdu cevrimicu bana bakmadan cikti ben de iptal ettim neden boyle yapti acaba

O benim de falima bakiyordu normalde ama dun bekletti bekletti bi kere inceleniyor yazdi sora vazgecti heralde bakmaktan saatlerce durdu cevrimicu bana bakmadan cikti ben de iptal ettim neden boyle yapti acaba
ayyy bende anlamadımm.aynısını bana da kaç kere yaptı.3 gün bekledi.sonra böyle yazmış.bence kendisiyle ilgili yaşadığı sıkıntı var.Enerjini alamaıyorum demiş bu benimle ilgili değil alamıyorsa kendisiyle ilgili.
tabi 5 ayrı nickle bakıyor o kadar hırsla fal bakarsa sonunda böyle patlar

Benim gibi düşünen var mı bilmiyorum. Varsa da ben topiğe gelmeden çok öncedir belki. En basarılı olan fallarım hep kahve ile geldi. Kahve harici sadece Asenat'ın Katinası çok iyiydi. Bu enerji dedikleri şey kahve ile daha fazla mı karşıya yansıyor.. ?

Kimlik bunalması / karmaşası / karışması / tükenmişlik bişeysi olmuştur... Ben bir kimliği zor idare ediyorum...

aslinda hakli olabilirsin sonucta kahveyi icip kapatip gönderiyoruz. ONline cekilen kartlara mantikende pek güven duyulmamasi gerek aslinda ama bazi falcilar kendileride kart cekiyorlar. Ama bana katinada, tarota cikmisligi var.

Ya bence analizi iyiydi ama öyle aman aman değildi şimdi geleceğe dair Bişi söylemiş 1 ay içinde belli olacak o Zaman yazarım

Teşekkürler kızlar, ben Venceremos gitmeden önce ona atmak için kredi tamamlamıştım sonra kadın kayıplara karışmıştı, dün atacaktım ama soru sorarken bir şey yazmayı unuttumdu bilmem neydi derken bi iki kere geri çekip tekrar atmak durumunda kaldım en sonunda da içime sinmedi kartları oyuncak yapmış gibi. Şimdi siz de böyle deyince atmamış olmam daha bi manidar ve isabetliymiş gibi geldi, merakım söndü gibi aniden=)

E mantıklı sonuçta kahveyi içiyoruz kapatıyoruz falan bir şekilde birebir enerji alışverişi ve yansıması durumu oluyor. Ama onlineda seçilen kartlar tutarlı olmayabiliyor, en basitinden tam yolluyorsun falı diyelim internetin gitti hooop yeni kart seç et falan, ya da dün benim başıma gelen 3 kere ayrı kart seçtim e hangisi tutarlı? Kahvede insan daha rahat atıyor hem, kart seçerken yok iyi mi seçtim kötü mü vs bunlar bile kafa bulandırıcı haha.

bebişim spoiler alıyorsun ama sen durumun farklı onu napıcaz
edit: bence de kötü bakmış vence orası ayrı

Son düzenleme:
Naiaddd Pambuk kız sen bana aylar önce Göker'in noyu yazmışsın, ben okumuşum ama dönmemişim nedense demin fark ettim. Çook affedersin. Çıkan birşey var mı?

Geysu Fal alımını durdurmuşSabah bir Geysu lafı döndü hemen dolmuş yahu:):)
geysu anladigim kadari ile günlük fal alim sayisi varmis muhtemelen kota dolmus yarin denersin.

Ya benim Vencede falim var gerimi ceksem napsam kimse begenmemis?!

geysu anladigim kadari ile günlük fal alim sayisi varmis muhtemelen kota dolmus yarin denersin.

Ya benim Vencede falim var gerimi ceksem napsam kimse begenmemis?!
ben aslında geysuaya iki kere baktırdım tespitleri çok iyi ama tarih tutmuyor.verdiği tarih geçeli 10 gün oldu.
ama tespitleri çok iyi.Telwede kredim var Anda iyi olna birisi lazım.Ecem de saçlamaya başladı son zamanlarda.
kime atsam aceppp
Ben yerinde olsam çekerim venceden ama hiç denemediysen ilk falı iyi olur o zman bekleyebilirsin.

Yaaa tatlımm bende uğraşıyorum ama olmuyor . Yönetime bile mail attım sizin bu sisteminizin içine..... Diye :)))
Bugün hastaymış Kemal yönetime bilgi vermiş . Artık yarından sonra gene pusuya yatarız

aynı dertden ben de muzdaribim. ben de mail attım kişi cevirimici olunca mail bilgisi cok gec geliyor diye. herhangi bir soruna ulasılamamıstır diye mesaj attılar. sorun varki yakalayamıyorux hayret bisey

aynı dertden ben de muzdaribim. ben de mail attım kişi cevirimici olunca mail bilgisi cok gec geliyor diye. herhangi bir soruna ulasılamamıstır diye mesaj attılar. sorun varki yakalayamıyorux hayret bisey
yaaa sen benimm yönetimle girdiğim savaşı bir görseydin.Beceremiyorsanız bırakın bu işi dedim böyle saçma bir sistem yapılır mı dedim
adamlar ilgili yerlere ileticeğiz dediler ama içlerinden çattık deliye demişlerdir kesin

ben zamana hic takilmiyorum zaten zamani bekleyince hic gelmiyor gibi hissediyorum :) Geysu bana göre nazik ve iyi niyetli biri ben gönderdigimde hemen bildirim yapti önünde biri var birazdan basliycam diye sinirlamasida özendigini gösteriyor. tesbitleri güzeldi bana söyledikleri icin zaman var. Ecem evet son zamanlarda fazla fal gelmeye baslayinca özensiz olmaya basladi. Venceye ilk defa baktiracagim. Ben en son serüvenin falini cok begenmistim ama sen ona baktirdin galiba daha yeni.

tellwede asyranta diye biri var ben buna kendisine özel falindan baktirdim soru kismini bos biraktim felaket güzel baktir hatta acaba baska profili varmi diye düsündüm cünkü cok iyiydi anda ki soru bile sormadim. Sonra kahve fali baktirdim bu okadar güzel degildi kararsizim bu falci hakkinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…