aaaa bak merak ettim şimdi.peki gelecekle ilgili bir tarih verdi mi? ANDA mı iyiydi en çok neyini beğendin?ben zamana hic takilmiyorum zaten zamani bekleyince hic gelmiyor gibi hissediyorum :) Geysu bana göre nazik ve iyi niyetli biri ben gönderdigimde hemen bildirim yapti önünde biri var birazdan basliycam diye sinirlamasida özendigini gösteriyor. tesbitleri güzeldi bana söyledikleri icin zaman var. Ecem evet son zamanlarda fazla fal gelmeye baslayinca özensiz olmaya basladi. Venceye ilk defa baktiracagim. Ben en son serüvenin falini cok begenmistim ama sen ona baktirdin galiba daha yeni.
tellwede asyranta diye biri var ben buna kendisine özel falindan baktirdim soru kismini bos biraktim felaket güzel baktir hatta acaba baska profili varmi diye düsündüm cünkü cok iyiydi anda ki soru bile sormadim. Sonra kahve fali baktirdim bu okadar güzel degildi kararsizim bu falci hakkinda.
canımmm son 3 sorduğun kişilerden bence şuan eceme atma kısa ve özensiz bakıyor .simdi size cumartesi itibariyle cıkan falları yazıyorum
sezgi candan - aslıhan yılmaz * * * bu iki bayanın söyledigi hersey an da dogruydu ve dediklerini aynen yasadım. harikalar.
fama - serkan tek - falcı sema * * hepsinin genel özeti evet dedikleri asagı yukarı aynıydı. ben bazen tereddüt eediyorum cıkmaz mı acaba diye..bosuna kuruntu yapıyormusuz ama dediklerini yasadım ücünün de..
kesira sirel * düzgün bakan bir falcı. biraz karısık anlatsada dediklerine katılıyorum. tek birsey soylemıstı o da gerceklesmis oldu.
çıkmayanlar ise ; elif hanzade, zeren yıldız, muge aydın, kiraze, hüma bal, selin imer, rezzan abla .. soyle ki falları kotu diyemem ama gelecek odaklı soylenilenlerin hicbiri gerceklesmedigi icin cıkmayanlar bölümünde bulunuyorlar.
şimdi size birsey danısmak istiyorum;
sizce ecem23 mü; seruven kitap falı mı, kemal devrim mi? yardımcı olur musunuz? karar veremiyorum :) sevgiler herkese
Geysu bende 2 hafta gecikmeli tuttu ya:))) Sabırsız....ben aslında geysuaya iki kere baktırdım tespitleri çok iyi ama tarih tutmuyor.verdiği tarih geçeli 10 gün oldu.
ama tespitleri çok iyi.Telwede kredim var Anda iyi olna birisi lazım.Ecem de saçlamaya başladı son zamanlarda.
kime atsam aceppp
Ben yerinde olsam çekerim venceden ama hiç denemediysen ilk falı iyi olur o zman bekleyebilirsin.
simdi size cumartesi itibariyle cıkan falları yazıyorum
sezgi candan - aslıhan yılmaz * * * bu iki bayanın söyledigi hersey an da dogruydu ve dediklerini aynen yasadım. harikalar.
fama - serkan tek - falcı sema * * hepsinin genel özeti evet dedikleri asagı yukarı aynıydı. ben bazen tereddüt eediyorum cıkmaz mı acaba diye..bosuna kuruntu yapıyormusuz ama dediklerini yasadım ücünün de..
kesira sirel * düzgün bakan bir falcı. biraz karısık anlatsada dediklerine katılıyorum. tek birsey soylemıstı o da gerceklesmis oldu.
çıkmayanlar ise ; elif hanzade, zeren yıldız, muge aydın, kiraze, hüma bal, selin imer, rezzan abla .. soyle ki falları kotu diyemem ama gelecek odaklı soylenilenlerin hicbiri gerceklesmedigi icin cıkmayanlar bölümünde bulunuyorlar.
sizce ecem23 mü; seruven kitap falı mı, kemal devrim mi? yardımcı olur musunuz? karar veremiyorum :) sevgiler herkese
aaaa bak merak ettim şimdi.peki gelecekle ilgili bir tarih verdi mi? ANDA mı iyiydi en çok neyini beğendin?
Ecem geçiniz... ilk defa atacaksan serüven iyi... Kemal'in hissiyatına güveniyorum 2 defa verdiği zamanları da yaşadım...Ama pembe sona geçeni duymadık bilmiyoruz...simdi size cumartesi itibariyle cıkan falları yazıyorum
Hic bi halt cikmadi balım iyi ki baktirmamissin. bide nazar cafede bakiyodu o ,ordan ayrilmis galiba telefonda da 150 tlye mi ne bakiyormus hahah gulmekten agzim yirtildi...Naiaddd Pambuk kız sen bana aylar önce Göker'in noyu yazmışsın, ben okumuşum ama dönmemişim nedense demin fark ettim. Çook affedersin. Çıkan birşey var mı?
yok mu sana yüzyüze baktırdığın ve tutturan?Hic bi halt cikmadi balım iyi ki baktirmamissin. bide nazar cafede bakiyodu o ,ordan ayrilmis galiba telefonda da 150 tlye mi ne bakiyormus hahah gulmekten agzim yirtildi...
Baktiran birine cinlerim var oyle bakiyorum demis. Hic mi bisey bilmez bi cinbide tutturmuslar anda iyi anda iyi o an icin begenmis miydim hatirlamiyorum saftirik zamanlarimdi
kızzzzz sabretmekten Derviş olucam nerdeyse en iyi sen biliyon :):) Ama sen dersinde sabretmem miGeysu bende 2 hafta gecikmeli tuttu ya:))) Sabırsız....
Bi tane bile yok yuzyuze fallarimdan geriye bana o anki hos sohbet disinda bisey kalmamisyok mu sana yüzyüze baktırdığın ve tutturan?
O dervişle bende mesafeliyim bu ara gerçi...kızzzzz sabretmeten Derviş olucam nerdeyse:):) Ama sen dersinde sabretmem mi
Hayırlı olsun çıkan falların :) peki ne anlamda çıktı bunlar olumlu dediler de öyle mi oldu yoksa olumsuz musimdi size cumartesi itibariyle cıkan falları yazıyorum
Peh :))) kimlerdi peki?Bi tane bile yok yuzyuze fallarimdan geriye bana o anki hos sohbet disinda bisey kalmamis
olumlular evet :))Hayırlı olsun çıkan falların :) peki ne anlamda çıktı bunlar olumlu dediler de öyle mi oldu yoksa olumsuz mu
Bak bu daha güzelmiş canım hayırlı olsunolumlular evet :))
Aklima gelmiyo ama bi kactanesini yazayim :)Peh :))) kimlerdi peki?
Aklima gelmiyo ama bi kactanesini yazayim :)
Meshur pen cafe Yeter : baktirdiginda sasakalirsin aha benim adam konusuyo resmen karsimda diye. Halbuki standart erkej profili cizer cinsellige duskunum fistik gibi hatun severim kisitlanmak hoslanmam ozgurlugume duskunum vs. vs.
Asmin cafe ergin : bu cocuk okudugum bolumu aile yasantimi halamin sol bacagindaki sinir sıkısmasını filan bilmisti ama sevdigimin bu temmuzda benimle yuzuk takmak isteyecegini soylemisti , diyalogumuz bile yok bu temmuzda icinden istiyorsa o ayri :d
Asmin cafe zaza : bunun da bildigi detaylar olmustu ama daha cok tavsiyeye donen sohbet havali bi fal oldu , nerde bulusacagimizi bildi bitek
Symbol Cafe Toprak : satanist gibi tipi var masaya oturunca ödüm patlamıştı bana baktigi fal guzel degildi arladasima sevdigi adamin evlendigini soylemisti daha kiz soylemeden catir catir ve daha bir suru sey ona baktigi guzeldi
Symbol cafe tarik : yillar once baktirirdim bence bir harikaydi son sordugumda ölmüştü. Gencecikti allah rahmet eylesin
Valla var baska ama aklima gelmiyo goker var iste o da cok gereksizdi
canımmm baktırdım şimdi bu hatuna.Ama bende anı bilemedi hiç.çok farklı bir koudan girmiş doğru mu yanlışmı bilemedim.tarih vermiş çıkarsa ne ala.yani nokta atışı hiç birşeyyok desem yeridir.belki sizin ernerjiniz tuttu ilk falda ondandır.Dedigim gibi bu falci hakkinda cok kararsizim ilk fali asyranta özeldi cok cok begenmistim bunu sadece bilgileri doldurdum hatta soru kismi yoktu bile galiba yani soru sormadim ama inanilmaz seyler bildi yani anda cok iyiydi bir tarih verdi ama ona daha biraz zaman var. Sonra kahve baktirdim bu okadar güzel degildi bir iki nokta atisi vardi ama ortalama bir faldi bana göre verdigi tarih ayni. Ilk falinda verdigi kisa vade dolmus ama henüz dedigi gerceklesmedi tam anlamiyla zaten verdigi tarih 2 hafta gibi kisaydi böyle birsey beklemiyordum zaten.
Ilk baktirdigim falda hatta isgilendim acaba baska profili varmi nasil bildi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?