Binnaz Abla

aaaa bak merak ettim şimdi.peki gelecekle ilgili bir tarih verdi mi? ANDA mı iyiydi en çok neyini beğendin?

simdi size cumartesi itibariyle cıkan falları yazıyorum

sezgi candan - aslıhan yılmaz * * * bu iki bayanın söyledigi hersey an da dogruydu ve dediklerini aynen yasadım. harikalar.
fama - serkan tek - falcı sema * * hepsinin genel özeti evet dedikleri asagı yukarı aynıydı. ben bazen tereddüt eediyorum cıkmaz mı acaba diye..bosuna kuruntu yapıyormusuz ama dediklerini yasadım ücünün de..
kesira sirel * düzgün bakan bir falcı. biraz karısık anlatsada dediklerine katılıyorum. tek birsey soylemıstı o da gerceklesmis oldu.

çıkmayanlar ise ; elif hanzade, zeren yıldız, muge aydın, kiraze, hüma bal, selin imer, rezzan abla .. soyle ki falları kotu diyemem ama gelecek odaklı soylenilenlerin hicbiri gerceklesmedigi icin cıkmayanlar bölümünde bulunuyorlar.

şimdi size birsey danısmak istiyorum;
sizce ecem23 mü; seruven kitap falı mı, kemal devrim mi? yardımcı olur musunuz? karar veremiyorum :) sevgiler herkese

canımmm son 3 sorduğun kişilerden bence şuan eceme atma kısa ve özensiz bakıyor .
kemal ve serüvenin kitap falı çok iyi.ama kemali yakalaman biraz zor o yüzden serüven kalıyor bence ona at:):)

Geysu bende 2 hafta gecikmeli tuttu ya:))) Sabırsız....

Öncelikle hayırlısı olsun çıkan falları görmek sevindirici heh şöyle yazın kızlar arada ya falım çıktı deyin mutluyum deyin falan filan=)

Diğer falcılarla ilgili de görüş bildirmem gerekirse; ben Serüven'e gümüşlü su atmıştım bayağı baştan savmaydı ama kitap falı beğeniliyor sanırım. Kemal Devrim'e baktırmadım ancak @seka_ ya çıkmıştı sadece pembeci biraz diyordu sanırım herkese olumlu sonuç öngörüyor. Ecem ise çok beğendiklerimdendir, iyi niyeti samimiyetiyle. Hatta ona ilk attığım fal nokta atışlı bile bulmadığım fallardandı, yani çok daha fazla "" gibi tepkiler verdiğim falların yanında çok öne çıkan bir fal değildi ancak söylediklerini adım adım yaşadım diyebilirim. Ancak son zamanlarda Ecem'i forumdaki kızların bir kısmı beğenmiyor, o yüzden etkilemek istemem. Hangisi içinize siniyorsa ona atın derim.

aaaa bak merak ettim şimdi.peki gelecekle ilgili bir tarih verdi mi? ANDA mı iyiydi en çok neyini beğendin?

Dedigim gibi bu falci hakkinda cok kararsizim ilk fali asyranta özeldi cok cok begenmistim bunu sadece bilgileri doldurdum hatta soru kismi yoktu bile galiba yani soru sormadim ama inanilmaz seyler bildi yani anda cok iyiydi bir tarih verdi ama ona daha biraz zaman var. Sonra kahve baktirdim bu okadar güzel degildi bir iki nokta atisi vardi ama ortalama bir faldi bana göre verdigi tarih ayni. Ilk falinda verdigi kisa vade dolmus ama henüz dedigi gerceklesmedi tam anlamiyla zaten verdigi tarih 2 hafta gibi kisaydi böyle birsey beklemiyordum zaten.

Ilk baktirdigim falda hatta isgilendim acaba baska profili varmi nasil bildi diye.

Ecem geçiniz... ilk defa atacaksan serüven iyi... Kemal'in hissiyatına güveniyorum 2 defa verdiği zamanları da yaşadım...Ama pembe sona geçeni duymadık bilmiyoruz...

Naiaddd Pambuk kız sen bana aylar önce Göker'in noyu yazmışsın, ben okumuşum ama dönmemişim nedense demin fark ettim. Çook affedersin. Çıkan birşey var mı?
Hic bi halt cikmadi balım iyi ki baktirmamissin. bide nazar cafede bakiyodu o ,ordan ayrilmis galiba telefonda da 150 tlye mi ne bakiyormus hahah gulmekten agzim yirtildi...
Baktiran birine cinlerim var oyle bakiyorum demis. Hic mi bisey bilmez bi cin bide tutturmuslar anda iyi anda iyi o an icin begenmis miydim hatirlamiyorum saftirik zamanlarimdi

yok mu sana yüzyüze baktırdığın ve tutturan?

Hayırlı olsun çıkan falların :) peki ne anlamda çıktı bunlar olumlu dediler de öyle mi oldu yoksa olumsuz mu

Geysu cok nazik biri 1 saat bile bekletecek olsa kutucuk acip soyluyor , fal icinde co cok detay verdi sormadigim cok konuya degindi bol isabetli dolu dolu bir faldi
Venceremos falim geldi bende yine asiri nokta atislari vardi sizleri okuyunca uzuldum kesin benim falim da kıytırık gelecek diye ama ben bu kadindan vazgecmiyorum su anlik
Huma Bal ay bu kadin resmen harikaymis ikinci falimi attim bu kadar beklemiyordum o soyledikleri katinadan gorulemez

Peh :))) kimlerdi peki?
Aklima gelmiyo ama bi kactanesini yazayim :)
Meshur pen cafe Yeter : baktirdiginda sasakalirsin aha benim adam konusuyo resmen karsimda diye. Halbuki standart erkej profili cizer cinsellige duskunum fistik gibi hatun severim kisitlanmak hoslanmam ozgurlugume duskunum vs. vs.
Asmin cafe ergin : bu cocuk okudugum bolumu aile yasantimi halamin sol bacagindaki sinir sıkısmasını filan bilmisti ama sevdigimin bu temmuzda benimle yuzuk takmak isteyecegini soylemisti , diyalogumuz bile yok bu temmuzda icinden istiyorsa o ayri :d
Asmin cafe zaza : bunun da bildigi detaylar olmustu ama daha cok tavsiyeye donen sohbet havali bi fal oldu , nerde bulusacagimizi bildi bitek
Symbol Cafe Toprak : satanist gibi tipi var masaya oturunca ödüm patlamıştı bana baktigi fal guzel degildi arladasima sevdigi adamin evlendigini soylemisti daha kiz soylemeden catir catir ve daha bir suru sey ona baktigi guzeldi
Symbol cafe tarik : yillar once baktirirdim bence bir harikaydi son sordugumda ölmüştü. Gencecikti allah rahmet eylesin
Valla var baska ama aklima gelmiyo goker var iste o da cok gereksizdi

Ya elim bi olaya gülmek istemiyorum ama kadersizlikte bana benziyorsun. İzmit'te birini buldum ölmüş, Erzurum'da birini buldum yoğun bakımda, bi nine daha deniycem umarım ben gidene kadar ölmez Senin de sana iyi bakan ölmüş. Tövbe Tövbe....

canımmm baktırdım şimdi bu hatuna.Ama bende anı bilemedi hiç.çok farklı bir koudan girmiş doğru mu yanlışmı bilemedim.tarih vermiş çıkarsa ne ala.yani nokta atışı hiç birşeyyok desem yeridir.belki sizin ernerjiniz tuttu ilk falda ondandır.
ama bana sıradan bir fal geldi.hemde çok kısa bakmış.genede merakımız gitmiş oldu sağol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…