canımmm baktırdım şimdi bu hatuna.Ama bende anı bilemedi hiç.çok farklı bir koudan girmiş doğru mu yanlışmı bilemedim.tarih vermiş çıkarsa ne ala.yani nokta atışı hiç birşeyyok desem yeridir.belki sizin ernerjiniz tuttu ilk falda ondandır.
ama bana sıradan bir fal geldi.hemde çok kısa bakmış.genede merakımız gitmiş oldu sağol canım:)
yokkk canımm sakın öyle düşünme lütfenn.belki tarihi tutar ne belli:):) sağol genede kuzum.Fal bu nolucak ki.uff ya üzüldüm simdi kusura bakma bana ilk fali cok güzeldi ama kahvesi okadar güzel degildi
yokkk canımm sakın öyle düşünme lütfenn.belki tarihi tutar ne belli:):) sağol genede kuzum.Fal bu nolucak ki.
Fala ara verdim 1 haftadir baktirmiyorum :) biriken faturalarimi odeyecegim 500 tl telefon faturasi gordu bu gozler biraktim bu bagimliligi.moralim cok iyi bu arada eskisinden ses yok onla bunla takiliyordur sigircigim benim:)) Faturalari odeyince ayda 1 fal hakki koyucam kendime.Bu arada tellwedekiler patlamis benimkiyle iletisim oldu ama barismadik.Fallarkralicesi,Ariana ,selizay,yesilcingene olumlu konusup patlayanlar zaman haziran temmuzdu geciniz.
Ecem ve sultan falcida barisma ama ayrilma gormustu barisma olmadi maalesef o da patladi
Su hayatima giren yeni biri var bahsetmistim tam iliskimiz yok bu kisiyi eveline tarif etmis ama cok karisik yazmis falin kalan kismi cikarsa yazarim.
Tellwe tirt bir site para kaybi kizlarim opuyorum.:))))
Ayışığın'a baktıran var mı canlar?
Kartları soruyorsun yaAhah ne açıdan beybi?
Çok geç kaldım pampiş. Dürttüğümde niye bakmıyorsun hemen :))) hele özele bakAyışığın çok tırt panpa
Vence'nin hesabından başkası bakıyor olabilir kanaatim güçleniyor.... yazım tarzı da benziyor ama büyük hayalkırıklığı bende.....Venceremostan gelen fal rezaletti.Sorumu bile okumamış. Atacak olanlar bir daha düşünsün.
Hayatımda gördüğüm en paragöz falcı.Sorduğum soruda biriyle arkadaş vasıtasıyla görüşmem olacağını fakat çok ısrar etmelerine rağmen o kişilerden daha sonra ses çıkmadığını görüşmenin olup olmayacağını vs. sordum.Anda çok iyi olduğunu duyduğum için bu bayanı tercih ettim. Çünkü eski erkek arkadaşım biriyle görüşürsen işini bozarım vs. diye tehdit etmişti acaba onun mu parmağı var diye merak ettim.Yolladığı falda geçen ilk cümle bu ;Vence'nin hesabından başkası bakıyor olabilir kanaatim güçleniyor.... yazım tarzı da benziyor ama büyük hayalkırıklığı bende.....
merhaba ,eveline henüz tanışmadan önce mi tarif etmişti görüştüğün kişiyi?
Evet canim bole neseli herseyle dalga gecen birinin destegi olucak hayatinda demis ama sevgili gibi anlatmamis fal cok karisikti ,Su anki kisi aynen Boyle biri asiri pozitif. Ilkay da bilmisti bu kisiyi ta Subat ayinda.
Bana kahvesi çok uzun ve detaylıydı aslında. Aşk sonuç falı iyi birde ama mesela şaşırtmadı aşk sonuç falı hani öyle oha denecek bişey bilmemiş de kadının dediği gibi oldu herşey.eceme kahve mi atıyorsunuz? sanki kahveyi çok kısa bakıor ama onda söyledikleri tutuyor gibi geldi bana.
Bana kahvesi çok uzun ve detaylıydı aslında. Aşk sonuç falı iyi birde ama mesela şaşırtmadı aşk sonuç falı hani öyle oha denecek bişey bilmemiş de kadının dediği gibi oldu herşey.
sahrayı denedim cnm baya ayrıntılı bakms bi sayfa yazmıs bi dedigi konu var o konudan emin deilim hani dogru mu deil mi diye ama onun haricinde iyiydi..Kızçeler günaydınnn... BYV Asiye ve Falalem Sahra deneyenleriniz varsa eller havaya :=)
sahrayı denedim cnm baya ayrıntılı bakms bi sayfa yazmıs bi dedigi konu var o konudan emin deilim hani dogru mu deil mi diye ama onun haricinde iyiydi..
Canım allah yardimcin olsun öncelikle. Rezzan falalem deki mi? Eğer oysa yorumunu değerlendirir misinKizlar gunaydin dun sonuna kemal devrime baktirdim fali cikar cikmaz bilmem ama insanligi on numara ulasana kadar senin icin verdigi emek paha bicilemez yani helali hos olsun kazandgi para simdi size sorularim olucak degisik bi surecteyim ve yine fala baglandim seruven rezzan abla kemal devrim sema serkan aysun resul arada kacirdiklrimda var tabii herneyse bu surecle ilgili sema ve serkan beni oldurduler resmen simdi asil soruma geliyorum dun aysun resulde kemalde ayni tarihleri verdi cok ilgnc bi sekilde ama aysun hayatnda biri var ve biticwk dedi ama geri kalan ayni sozlerdi aysunuda begendim gini ama siz olsaydiniz kemale mi aysuna mi inanirdz sonunu olumluya bagladi gercide seruvenide cok begendim bi beni mahfeden sema oldu oyle seyler yazmiski bos mezar bulsam icine giricem o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?