Binnaz Abla

uff ya üzüldüm simdi kusura bakma bana ilk fali cok güzeldi ama kahvesi okadar güzel degildi

Fala ara verdim 1 haftadir baktirmiyorum :) biriken faturalarimi odeyecegim 500 tl telefon faturasi gordu bu gozler biraktim bu bagimliligi.moralim cok iyi bu arada eskisinden ses yok onla bunla takiliyordur sigircigim benim:)) Faturalari odeyince ayda 1 fal hakki koyucam kendime.Bu arada tellwedekiler patlamis benimkiyle iletisim oldu ama barismadik.Fallarkralicesi,Ariana ,selizay,yesilcingene olumlu konusup patlayanlar zaman haziran temmuzdu geciniz.

Ecem ve sultan falcida barisma ama ayrilma gormustu barisma olmadi maalesef o da patladi

Su hayatima giren yeni biri var bahsetmistim tam iliskimiz yok bu kisiyi eveline tarif etmis ama cok karisik yazmis falin kalan kismi cikarsa yazarim.

Tellwe tirt bir site para kaybi kizlarim opuyorum.:))))

merhaba ,eveline henüz tanışmadan önce mi tarif etmişti görüştüğün kişiyi?

Venceremostan gelen fal rezaletti.Sorumu bile okumamış. Atacak olanlar bir daha düşünsün.
Vence'nin hesabından başkası bakıyor olabilir kanaatim güçleniyor.... yazım tarzı da benziyor ama büyük hayalkırıklığı bende.....

Vence'nin hesabından başkası bakıyor olabilir kanaatim güçleniyor.... yazım tarzı da benziyor ama büyük hayalkırıklığı bende.....
Hayatımda gördüğüm en paragöz falcı.Sorduğum soruda biriyle arkadaş vasıtasıyla görüşmem olacağını fakat çok ısrar etmelerine rağmen o kişilerden daha sonra ses çıkmadığını görüşmenin olup olmayacağını vs. sordum.Anda çok iyi olduğunu duyduğum için bu bayanı tercih ettim. Çünkü eski erkek arkadaşım biriyle görüşürsen işini bozarım vs. diye tehdit etmişti acaba onun mu parmağı var diye merak ettim.Yolladığı falda geçen ilk cümle bu ;

Selam tatlım, aşkta çok şanssızlıklar yaşıyorsun. Canım görüştüğün kişi tek kişiye odaklanamıyor. ........Tatlım görüştüğün kişiyle bir gelecek şansı yok.Görüştüğün kişinin zihni bulanık...
Sorduğum sorunun cevabı hiçbir cümlede de bulunmuyor zaten.Yok görüşme olmayacak vazgeçtiler vb. bir şeyler dese ya da görüşeceksin olmayacak ne bileyim. Sorun bende mi acaba?Ben mi çok şey bekliyorum faldan. İsmini vermeyeceğim bir falcıya gitmiştim.Yüzüme bakıp her şeyi dökmüştü.Ne dediyse de yaşamıştım.Bu bayan soruya bile bakmayıp sallamış. İade isteyincede etmiyorum demiş.

eceme kahve mi atıyorsunuz? sanki kahveyi çok kısa bakıor ama onda söyledikleri tutuyor gibi geldi bana.
Bana kahvesi çok uzun ve detaylıydı aslında. Aşk sonuç falı iyi birde ama mesela şaşırtmadı aşk sonuç falı hani öyle oha denecek bişey bilmemiş de kadının dediği gibi oldu herşey.

Bana kahvesi çok uzun ve detaylıydı aslında. Aşk sonuç falı iyi birde ama mesela şaşırtmadı aşk sonuç falı hani öyle oha denecek bişey bilmemiş de kadının dediği gibi oldu herşey.

Eskilerden birini gormek ne guzel geldi :) bana acil fali cikan, zamani tutturan biri lazim tatlimm var mi oyle biri?

Kizlar gunaydin dun sonuna kemal devrime baktirdim fali cikar cikmaz bilmem ama insanligi on numara ulasana kadar senin icin verdigi emek paha bicilemez yani helali hos olsun kazandgi para simdi size sorularim olucak degisik bi surecteyim ve yine fala baglandim seruven rezzan abla kemal devrim sema serkan aysun resul arada kacirdiklrimda var tabii herneyse bu surecle ilgili sema ve serkan beni oldurduler resmen simdi asil soruma geliyorum dun aysun resulde kemalde ayni tarihleri verdi cok ilgnc bi sekilde ama aysun hayatnda biri var ve biticwk dedi ama geri kalan ayni sozlerdi aysunuda begendim gini ama siz olsaydiniz kemale mi aysuna mi inanirdz sonunu olumluya bagladi gercide seruvenide cok begendim bi beni mahfeden sema oldu oyle seyler yazmiski bos mezar bulsam icine giricem o derece

Kızçeler günaydınnn... BYV Asiye ve Falalem Sahra deneyenleriniz varsa eller havaya :=)

Canım allah yardimcin olsun öncelikle. Rezzan falalem deki mi? Eğer oysa yorumunu değerlendirir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…