Binnaz Abla

yok.ailevi bi konuyla ilgilide benim bilgim yok.. büyü müyü dediyse ztn bastan saymıyorum falı :) bide anne ismi dogrum tarihi verdim soru kısmında yıldız falı bakmıs onada uzun yazmıs
Bana büyü dedi ya, yıldız falı da baktı bana da

kızlar BVY de Saraylıhanıma baktırdım yok arkadaslar olmamıs oturmamış söyledıklerı ucu acık hep kesın şu şu dur yok cok saırdım saraylıhanım ıcın ıyı denıyordu mıllet sıraya gırıyordu..bana tarotlarla tekrar baksın ıstıyorum bılmıyorum ama soyledıgı kısıye mesela dun cok kotu tartıstık ve ben gorusmek ıstemıyorum saraylıya gore bız gyet ıyı ılerleyecegız asık olacagız vs..son donemde guvendıgımız falcılarada bır haller oldu napsak ya

saraylıya ben de baktırdım ve gerçekten asla fal gibi değildi ve 1 kelimesi mi tutmaz çok dandikti.

Canım allah yardimcin olsun öncelikle. Rezzan falalem deki mi? Eğer oysa yorumunu değerlendirir misin
Saol hayatim hepizin evet falalem hic baktirmadiysan sayet ilk fali superdir ayni konuda sureklo baktirinda duygulari giriyo ise ama uzun sure baktirma yine baktir hep iyidir ben severim

Son günlerde saraylıya baktırıp beğenen var mı peki? Bende tespitleri çok doğruydu dedikleri diğer falcılarla örtüşüyordu ama şimdi içime bir kurt düştü k

vencenin fali geldi. Eskiden baktirmadigim icin karsilastirma yapamiyorum. Bana baktigi öyle kötü degildi ama öyle cok güzelde degildi verdigim parayi kesinlikle etmez. Hani baktirmasaydimda olurmus.

Serüven gümüşlü su falı atmıştım bi kaç ay önce hiç beğenmedim şimdi kitap falı yorumlarını görünce atsam mı acaba diye düşünüyorum kızlar dedikleri kitap falında oluyormu?

ilkay'dan uzun ve detaylı bir falım gelmiş sormadığım şeylere sorduğum şey den daha fazla değinmiş çok etkiledi mi falı derseniz hayır idare eder bir faldı.. ne çok iyiydi diyebiliyorum ne kötü bi kaç söylediği şey var bakalım çıkacak mı?Çıkarsa yazarım..

kızlar binnazda kredim var sizce müge aydın mı yoksa hüma Bal mı?
hangisine göndereyim?

Teşekkür ederim ben de gümüşlü su falında hiçbirşey tutmamış tamamen sallamasyon olmuş kitap falı övülünce merak ettim:)

Ben seruvene ilk geldigi zaman tarot baktirmistim fali cikmadi zaten güzelde bir fal degildi. Kitap falini ise begendim. Tesbitler güzeldi falinin cikmasi icin daha biraz zaman var ama anda iyiydi

Serüven gümüşlü su falı atmıştım bi kaç ay önce hiç beğenmedim şimdi kitap falı yorumlarını görünce atsam mı acaba diye düşünüyorum kızlar dedikleri kitap falında oluyormu?
canımmm serüvenin sadece kitap falı iyi genelde kitap falı çıkıyor ama tabi çıkmayanıda vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…