yok.ailevi bi konuyla ilgilide benim bilgim yok.. büyü müyü dediyse ztn bastan saymıyorum falı :) bide anne ismi dogrum tarihi verdim soru kısmında yıldız falı bakmıs onada uzun yazmısBüyü müyü dedi mi?
Bana büyü dedi ya, yıldız falı da baktı bana dayok.ailevi bi konuyla ilgilide benim bilgim yok.. büyü müyü dediyse ztn bastan saymıyorum falı :) bide anne ismi dogrum tarihi verdim soru kısmında yıldız falı bakmıs onada uzun yazmıs
aaaaa peki nasıldı falı sende..bildigi seyler olmus mu?Bana büyü dedi ya, yıldız falı da baktı bana da
saraylıya ben de baktırdım ve gerçekten asla fal gibi değildi ve 1 kelimesi mi tutmaz çok dandikti.kızlar BVY de Saraylıhanıma baktırdım yok arkadaslar olmamıs oturmamış söyledıklerı ucu acık hep kesın şu şu dur yok cok saırdım saraylıhanım ıcın ıyı denıyordu mıllet sıraya gırıyordu..bana tarotlarla tekrar baksın ıstıyorum bılmıyorum ama soyledıgı kısıye mesela dun cok kotu tartıstık ve ben gorusmek ıstemıyorum saraylıya gore bız gyet ıyı ılerleyecegız asık olacagız vs..son donemde guvendıgımız falcılarada bır haller oldu napsak ya
aaaaa peki nasıldı falı sende..bildigi seyler olmus mu?
Saol hayatim hepizin evet falalem hic baktirmadiysan sayet ilk fali superdir ayni konuda sureklo baktirinda duygulari giriyo ise ama uzun sure baktirma yine baktir hep iyidir ben severimCanım allah yardimcin olsun öncelikle. Rezzan falalem deki mi? Eğer oysa yorumunu değerlendirir misin
Gene başardık zam getirtmeyi hayırlı uğurlu olsun:):)İlkay 40 tl olmuş kızlar:)) Kime gitsek zamlanıyor..
Teşekkür ederim ben de gümüşlü su falında hiçbirşey tutmamış tamamen sallamasyon olmuş kitap falı övülünce merak ettim:)
canımmm serüvenin sadece kitap falı iyi genelde kitap falı çıkıyor ama tabi çıkmayanıda vardır.Serüven gümüşlü su falı atmıştım bi kaç ay önce hiç beğenmedim şimdi kitap falı yorumlarını görünce atsam mı acaba diye düşünüyorum kızlar dedikleri kitap falında oluyormu?
kızlar binnazda kredim var sizce müge aydın mı yoksa hüma Bal mı?
hangisine göndereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?