evet malesef ona da pusuya yatmak gerekiyorbaska birsey sormak istiyorum hüma bali yakalamak kolaymi yoksa ondadami pusuya yatiyor millet :)
Kolaydı o yaaa... ben kaç kez yakaladım sonra vazgeçtim...evet malesef ona da pusuya yatmak gerekiyor
Muge aydini denemedim ama Huma Bal diyorumkızlar binnazda kredim var sizce müge aydın mı yoksa hüma Bal mı?
hangisine göndereyim?
Tamam canım teşekkür ederim:) bu arada eveline demişti biri sanırım geçende eveline de online görünüyor :)canımmm serüvenin sadece kitap falı iyi genelde kitap falı çıkıyor ama tabi çıkmayanıda vardır.
Tamam canım teşekkür ederim:) bu arada eveline demişti biri sanırım geçende eveline de online görünüyor :)
evet malesef ona da pusuya yatmak gerekiyor
:)) hayatımız fal oldu valla
Kolaydı o yaaa... ben kaç kez yakaladım sonra vazgeçtim...
MrsNorris cıktımı peki canm ona atsam mı:)
Tamam canım bi deneyeyim o zaman tarotu nasıl tarot atayım sen ne göndermiştindaha zamani var onun falinin ama dünde geldi basima bana güzel olan baskasina olmuyorTek diyebilecegim özenerek bakiyor.
Tamam canım bi deneyeyim o zaman tarotu nasıl tarot atayım sen ne göndermiştin
ben tarot baktirmisim ama etkilemek istemem cikti diyemem ama özen gösteren falcilardan bence ama soruma cevap vermedi bilmiyorum gözdenmi kacirdi
Şimdi kararsız kaldım az da olsa çıkmadımı:)
kızlar binnazda kredim var sizce müge aydın mı yoksa hüma Bal mı?
hangisine göndereyim?
Hümaya ben de baktırdım da sadece senin seçtiğin kartlara göre yorum yapmıyor. forum da hep onun için olumlu konuşur diyorlardı ama demek sana olumsuz şeyler de söylemiş moralini bozduğuna göre neyse bunu da duymak iyi oldu ben de üzülmüştüm hep olumlu konuşuyormuş diyeCanımm bence mügenin kahvesi katinasından çok daha iyi. Önceleri hep katina atıyordum ama anlamak için nerdyse 3-4 kere dinliyordum acayip hızlı konuşup kartları yorumlayıp karakter tahlili yapmış sadece hep.çıktı mı dersen yarım yamalak çıktı bazısı hiç çıkmadı katina için. Kahvesi daha hisli geldi bana mügeye atacaksan bence kahve at. Hümanın ilk falları bende çok çok iyiydi ne kadar moralim bozulsa da dedikleri aynen çıkmıştı. Sonra samimiyet girince araya ne için baktırsam kaderim olduğu için bıraktım. Baya bir ay sonra dayanamayıp tekrar attım samimi davranmadım acayip iyi bir fal bakmış o da çıktı. Ama enerji meselesi :) illa şuna baktır diyemem ama mügenin katinası karışık, hümanın net gelmişti bana hep
Hümaya ben de baktırdım da sadece senin seçtiğin kartlara göre yorum yapmıyor. forum da hep onun için olumlu konuşur diyorlardı ama demek sana olumsuz şeyler de söylemiş moralini bozduğuna göre neyse bunu da duymak iyi oldu ben de üzülmüştüm hep olumlu konuşuyormuş diye
Hep aynı sarınca hastalık gibi yok bana şey yazmıştı konuyla ilgili kendi destemle de baktım ayrıntılara diye. Zaten bu katina zormuş her ne kadar kartların anlamları olsa yorumlama şekilde önemli imiş ne biliyim bana ana çok iyi baktı da sonrası için mucize olması lazımHatta inanmamıştım o zaman ne salladı be demiştim ama o zaman dediği her şey çıkmıştı. Başlarda sadece benim seçtiklerime göre yorumluyor sanırdım ama son falında anladım benim kartlarda çıkmayan ama doğru olan şeyler de vardı. Hümayı severim katinada iyidir ama 37.5 vermem artık sanırım kolay kolay ya fallardan çok dilim yanında 30 un üstüne çıkmamaya çalışıyorum artık
hoşgeldin canımcımEskilerden birini gormek ne guzel geldi :) bana acil fali cikan, zamani tutturan biri lazim tatlimm var mi oyle biri?
hoşgeldin canımcım
Ecem23 tuttu bana 2 falı da zamanıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?