- 27 Aralık 2015
- 77
- 54
- 3
- 37
kesin sonuç mu peki?Kızlar serkan in baktığı bütün falları yaşamış biri olarak esas konuda an itibari ile patladığını arz ederim
sürekli beğendiklerimi dile getiriyorum hep aynı isimlere baktırıyormuşum gibi oluyor. Bir de son zamanlarda baktırıp beğenmediklerimi söyleyeyim;
-Biryolunvar GÖKAY: ay hayatta baktırdığım en kötü fallardan biriydi anda bile tek tespiti yok soru da sormadım zaten anladım ki famagillerden değil
-Tellwe KİRAZE12: ya bence iyi niyetli bir hatun enerjisini çok sevdim ama cidden kelime tutmadı. Yani oturup ne sorunum var diye düşünsem asla sorun etmeyeceğim bir meseleden sıkıntı yaşıyormuşum gibi konuştu
-Biryolunvar SARAYLIHANIM: Ben yaptığı iş kolu ne olursa olsun disiplinsiz davrananlara katlanamyorum eğer profesyonellik söz konusu ise. Bu kızcağıza özelden baktırdım ben 10 gün boyunca salladı beni sonunda gelen falda tespitlerden biri bile tutmadığı gibi gelecek de sallamaydı bence. Kibar birine benziyor onun da enerjisi güzel de sabrım ve param çöpe gitti.
-Binnaz ZEYNEP AKSU: Falın başından itibaren bir abla gibi tavisyeler vermekten başka bir şey yapmadı böyle bir saçmalık olamaz akıl istemedim kahve falı istedim.
-Binnaz ESİN GÜVEN: Şüphelerim beni yanıltmadı oturup tüm falları inceledim bu kadın Hülya Demirle aynı kişi değil ama resmen paslaşıyorlar.
-Binnaz EBRU İYİHUYLU: bu kadın tarotta iyidi sanki geçmişten öyle hatırlıyorum ama kahvede başarılı değil ben yuvarlak cümlelerden gelecek güzel günler olacak tarzı muhabbetlerden hoşlanmıyorum falda.
-Binnaz BİLGE ÖZDOĞRU: Bu kadın kendisi açılım falan asla yapmadığı gibi kartların anlamına google dan bakıp sallıyor bence başka açıklaması yok. Ayrıca telefonda fal baktırırken ben söylediği bir şeye karşı çıkınca o da u dönüşü yapmıştı sevmedim.
Bu falların azcıcık oluru bile yoktu tekrar asla denemem sanırım. Bu arada bu Esin sahtekarı Hülyanın fallardan derleyip hazır metin yazıp onu okuyor bundan da neredeyse eminim
sekacım selam,bilge özdoğru cok komik tarot baktırmıştım bana bu adam seni cok mu kısıtladı sen sanki gelememişsin böyle seylere ondan bitmiş diye salladı yoo diyince he o zaman sen ilişkide kendini kısıtlanmıs yalnız hissetmissin cok kıskanclık yapmıs sana maçoluk yapmıs dedi ki alakası yok maço değil aksine cok rahat ve anlayıslı biriydi sonra bana tavsiye verdi sonrada telefon görüsmesi bitti ya resmen rezalettisürekli beğendiklerimi dile getiriyorum hep aynı isimlere baktırıyormuşum gibi oluyor. Bir de son zamanlarda baktırıp beğenmediklerimi söyleyeyim;
-Biryolunvar GÖKAY: ay hayatta baktırdığım en kötü fallardan biriydi anda bile tek tespiti yok soru da sormadım zaten anladım ki famagillerden değil
-Tellwe KİRAZE12: ya bence iyi niyetli bir hatun enerjisini çok sevdim ama cidden kelime tutmadı. Yani oturup ne sorunum var diye düşünsem asla sorun etmeyeceğim bir meseleden sıkıntı yaşıyormuşum gibi konuştu
-Biryolunvar SARAYLIHANIM: Ben yaptığı iş kolu ne olursa olsun disiplinsiz davrananlara katlanamyorum eğer profesyonellik söz konusu ise. Bu kızcağıza özelden baktırdım ben 10 gün boyunca salladı beni sonunda gelen falda tespitlerden biri bile tutmadığı gibi gelecek de sallamaydı bence. Kibar birine benziyor onun da enerjisi güzel de sabrım ve param çöpe gitti.
-Binnaz ZEYNEP AKSU: Falın başından itibaren bir abla gibi tavisyeler vermekten başka bir şey yapmadı böyle bir saçmalık olamaz akıl istemedim kahve falı istedim.
-Binnaz ESİN GÜVEN: Şüphelerim beni yanıltmadı oturup tüm falları inceledim bu kadın Hülya Demirle aynı kişi değil ama resmen paslaşıyorlar.
-Binnaz EBRU İYİHUYLU: bu kadın tarotta iyidi sanki geçmişten öyle hatırlıyorum ama kahvede başarılı değil ben yuvarlak cümlelerden gelecek güzel günler olacak tarzı muhabbetlerden hoşlanmıyorum falda.
-Binnaz BİLGE ÖZDOĞRU: Bu kadın kendisi açılım falan asla yapmadığı gibi kartların anlamına google dan bakıp sallıyor bence başka açıklaması yok. Ayrıca telefonda fal baktırırken ben söylediği bir şeye karşı çıkınca o da u dönüşü yapmıştı sevmedim.
Bu falların azcıcık oluru bile yoktu tekrar asla denemem sanırım. Bu arada bu Esin sahtekarı Hülyanın fallardan derleyip hazır metin yazıp onu okuyor bundan da neredeyse eminim
Selamlar canım:) ben hayatımda bu kadar aleni uyduran sonra da evirip çeviren bir falcı görmedim zaten:)) ayrıca arkadaşımın falını dinledim resmen gelen kartların katina kitabındaki anlamlarını söylemiş asla yorum yok. Kadında bir ilişki senaryosu uydurup ağzımdan laf almaya çalışır bşr tavır vardı.sekacım selam,bilge özdoğru cok komik tarot baktırmıştım bana bu adam seni cok mu kısıtladı sen sanki gelememişsin böyle seylere ondan bitmiş diye salladı yoo diyince he o zaman sen ilişkide kendini kısıtlanmıs yalnız hissetmissin cok kıskanclık yapmıs sana maçoluk yapmıs dedi ki alakası yok maço değil aksine cok rahat ve anlayıslı biriydi sonra bana tavsiye verdi sonrada telefon görüsmesi bitti ya resmen rezaletti
sence bir yolun vardan kime baktırabilirim, ilkay gür,fama ve sema dısındaSelamlar canım:) ben hayatımda bu kadar aleni uyduran sonra da evirip çeviren bir falcı görmedim zaten:)) ayrıca arkadaşımın falını dinledim resmen gelen kartların katina kitabındaki anlamlarını söylemiş asla yorum yok. Kadında bir ilişki senaryosu uydurup ağzımdan laf almaya çalışır bşr tavır vardı.
Kemal devrim , devrim ekin , deniz devrim bana ayni kisiymis izlenimi veriyor nedense hepsinin sadece kahve falina yogunlasmasi yazili bakmasi vs.Binnazda Devrim Ekin'i deneyen var mı?
Kemal bana bir kere byvde devrim deniz var çok başarılı demişti bana da saçma gelmişti niye başka siteden birinin reklamını yapıyor ki diyeKemal devrim , devrim ekin , deniz devrim bana ayni kisiymis izlenimi veriyor nedense hepsinin sadece kahve falina yogunlasmasi vs.
Sadece kemal devrime baktirdim bu arada .
Ayni sekilde byvde de devrim deniz var o da sadece kahve fali bakiyor o da dahil bu güruha. Bu kadar benzer isim alinmasi garip ama bilmiyorum benden baska dikkat eden var mi
Ben aylin,gökay ve serkanı denemiştim hiçbirini de sevmedim. İlla aralarından biri olacaksa Serkan derim ama onu da sevmem.Arkadaşım Asiyeye baktırdı bayağı iyi geldi bana denemek var aklımda ama denemeden ne söylesem yalan olur:)sence bir yolun vardan kime baktırabilirim, ilkay gür,fama ve sema dısında
Demek ki o :)) valla benim isime gelir yakalamk icin taklalar atip 40 lira verecegime 15 tlye kolayca baktirmis olurumKemal bana bir kere byvde devrim deniz var çok başarılı demişti bana da saçma gelmişti niye başka siteden birinin reklamını yapıyor ki diye
Asiye benim arkadasima da cok guzel bakmis o yuzden denemistim bana ise alakasiz :/Ben bir de serkanı denemiştim ve onu da sevmem. Arkadaşım Asiyeye baktırdı bayağı iyi geldi bana denemek var aklımda ama denemeden ne söylesem yalan olur:)
Kemal devrim , devrim ekin , deniz devrim bana ayni kisiymis izlenimi veriyor nedense hepsinin sadece kahve falina yogunlasmasi yazili bakmasi vs.
Sadece kemal devrime baktirdim bu arada .
Ayni sekilde byvde de devrim deniz var o da sadece kahve fali bakiyor o da dahil bu güruha. Bu kadar benzer isim alinmasi garip ama bilmiyorum benden baska dikkat eden var mi
Demek ki o :)) valla benim isime gelir yakalamk icin taklalar atip 40 lira verecegime 15 tlye kolayca baktirmis olurum
simdi size cumartesi itibariyle cıkan falları yazıyorum
sezgi candan - aslıhan yılmaz * * * bu iki bayanın söyledigi hersey an da dogruydu ve dediklerini aynen yasadım. harikalar.
fama - serkan tek - falcı sema * * hepsinin genel özeti evet dedikleri asagı yukarı aynıydı. ben bazen tereddüt eediyorum cıkmaz mı acaba diye..bosuna kuruntu yapıyormusuz ama dediklerini yasadım ücünün de..
kesira sirel * düzgün bakan bir falcı. biraz karısık anlatsada dediklerine katılıyorum. tek birsey soylemıstı o da gerceklesmis oldu.
çıkmayanlar ise ; elif hanzade, zeren yıldız, muge aydın, kiraze, hüma bal, selin imer, rezzan abla .. soyle ki falları kotu diyemem ama gelecek odaklı soylenilenlerin hicbiri gerceklesmedigi icin cıkmayanlar bölümünde bulunuyorlar.
şimdi size birsey danısmak istiyorum;
sizce ecem23 mü; seruven kitap falı mı, kemal devrim mi? yardımcı olur musunuz? karar veremiyorum :) sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?