Binnaz Abla

Kızlar serkan in baktığı bütün falları yaşamış biri olarak esas konuda an itibari ile patladığını arz ederim

sürekli beğendiklerimi dile getiriyorum hep aynı isimlere baktırıyormuşum gibi oluyor. Bir de son zamanlarda baktırıp beğenmediklerimi söyleyeyim;
-Biryolunvar GÖKAY: ay hayatta baktırdığım en kötü fallardan biriydi anda bile tek tespiti yok soru da sormadım zaten anladım ki famagillerden değil
-Tellwe KİRAZE12: ya bence iyi niyetli bir hatun enerjisini çok sevdim ama cidden kelime tutmadı. Yani oturup ne sorunum var diye düşünsem asla sorun etmeyeceğim bir meseleden sıkıntı yaşıyormuşum gibi konuştu
-Biryolunvar SARAYLIHANIM: Ben yaptığı iş kolu ne olursa olsun disiplinsiz davrananlara katlanamyorum eğer profesyonellik söz konusu ise. Bu kızcağıza özelden baktırdım ben 10 gün boyunca salladı beni sonunda gelen falda tespitlerden biri bile tutmadığı gibi gelecek de sallamaydı bence. Kibar birine benziyor onun da enerjisi güzel de sabrım ve param çöpe gitti.
-Binnaz ZEYNEP AKSU: Falın başından itibaren bir abla gibi tavisyeler vermekten başka bir şey yapmadı böyle bir saçmalık olamaz akıl istemedim kahve falı istedim.
-Binnaz ESİN GÜVEN: Şüphelerim beni yanıltmadı oturup tüm falları inceledim bu kadın Hülya Demirle aynı kişi değil ama resmen paslaşıyorlar.
-Binnaz EBRU İYİHUYLU: bu kadın tarotta iyidi sanki geçmişten öyle hatırlıyorum ama kahvede başarılı değil ben yuvarlak cümlelerden gelecek güzel günler olacak tarzı muhabbetlerden hoşlanmıyorum falda.
-Binnaz BİLGE ÖZDOĞRU: Bu kadın kendisi açılım falan asla yapmadığı gibi kartların anlamına google dan bakıp sallıyor bence başka açıklaması yok. Ayrıca telefonda fal baktırırken ben söylediği bir şeye karşı çıkınca o da u dönüşü yapmıştı sevmedim.
Bu falların azcıcık oluru bile yoktu tekrar asla denemem sanırım. Bu arada bu Esin sahtekarı Hülyanın fallardan derleyip hazır metin yazıp onu okuyor bundan da neredeyse eminim

Bence de esin güven yazili metin okuyor. Eski falimi dinledim acaip seri bir şekilde hızlı hızlı okuyup göndermiş, tek duraksama yok

Kızçeler herkese slmm. Bir sorum olucak.
Kemal devrim ve hüma Bal'a fal attım.iksininde verdiği tarih ve öngördükleri olaylar aynı.
yalnız öğrenmek istediği önemli bir soru vardı aynı soruya ikisi çok farklı cvp vermiş.
sorduğum soru bir olay yaşadım bu olay benimkinin kulağına gitmiş mi diye sordum?
hatta kemal o sorduğum soru üzerine bağlamış falı.yani kemale göre kesinlikle duymuş
hüma o sorunun üzerine çok konuşmamış bir cümleyle hayır duymamış dedi.
ikiside hisli ve ikisinide beğendim.
sizce hangisine inanayım???

sekacım selam,bilge özdoğru cok komik tarot baktırmıştım bana bu adam seni cok mu kısıtladı sen sanki gelememişsin böyle seylere ondan bitmiş diye salladı yoo diyince he o zaman sen ilişkide kendini kısıtlanmıs yalnız hissetmissin cok kıskanclık yapmıs sana maçoluk yapmıs dedi ki alakası yok maço değil aksine cok rahat ve anlayıslı biriydi sonra bana tavsiye verdi sonrada telefon görüsmesi bitti ya resmen rezaletti

kızlar geçmiş entryleri okudum kaçırdığım sayfaları da kemal devrim demişsiniz kemal devrim kitap falı mı bakıyor yanlıs mı okudum binnaza girdim göremedim öyle bir sey , bir de bir yolun var da kredim var kime baktırayım? forumda col iyi diye okuduğum fama ilkay gür ve semaya baktırdım, semanın falı binnazdaki yorumcuların fallarıyla aynıydı ve beğendim ama ilkayı ve hele fama yı hic hiç beğenmedim benle hic bir sekilde alakası yok, ne dersiniz?

Selamlar canım:) ben hayatımda bu kadar aleni uyduran sonra da evirip çeviren bir falcı görmedim zaten:)) ayrıca arkadaşımın falını dinledim resmen gelen kartların katina kitabındaki anlamlarını söylemiş asla yorum yok. Kadında bir ilişki senaryosu uydurup ağzımdan laf almaya çalışır bşr tavır vardı.

sence bir yolun vardan kime baktırabilirim, ilkay gür,fama ve sema dısında

Binnazda Devrim Ekin'i deneyen var mı?
Kemal devrim , devrim ekin , deniz devrim bana ayni kisiymis izlenimi veriyor nedense hepsinin sadece kahve falina yogunlasmasi yazili bakmasi vs.
Sadece kemal devrime baktirdim bu arada .
Ayni sekilde byvde de devrim deniz var o da sadece kahve fali bakiyor o da dahil bu güruha. Bu kadar benzer isim alinmasi garip ama bilmiyorum benden baska dikkat eden var mi

Son düzenleme:
Kemal bana bir kere byvde devrim deniz var çok başarılı demişti bana da saçma gelmişti niye başka siteden birinin reklamını yapıyor ki diye

sence bir yolun vardan kime baktırabilirim, ilkay gür,fama ve sema dısında
Ben aylin,gökay ve serkanı denemiştim hiçbirini de sevmedim. İlla aralarından biri olacaksa Serkan derim ama onu da sevmem.Arkadaşım Asiyeye baktırdı bayağı iyi geldi bana denemek var aklımda ama denemeden ne söylesem yalan olur:)

Serkan an da iyimiydi arkadaşlar bana adamın başka kızla olacağını söyledi gayette olumsuz bir faldı yok mu yüreğime su serpecek biri? :))

Ben bir de serkanı denemiştim ve onu da sevmem. Arkadaşım Asiyeye baktırdı bayağı iyi geldi bana denemek var aklımda ama denemeden ne söylesem yalan olur:)
Asiye benim arkadasima da cok guzel bakmis o yuzden denemistim bana ise alakasiz :/

Teşekkür ederim, fal baktıracak kimse bulamıyorum artık

Demek ki o :)) valla benim isime gelir yakalamk icin taklalar atip 40 lira verecegime 15 tlye kolayca baktirmis olurum

Aynı farkındalık bende de yüksek ölçüde var ve son dönemde binnazdaki Sedef çelik ile tellwdeki Sedef Gediz Aynı gibi. Sedef çelik i bir krz denedim ve baktırdığım Onyüzbinmilyon falcılardan belirmiş falınızda Şunlar görülmüş gibi farklı bi tarz var, birine benzettim kim küm derken Sedef Gediz in geçen yıl ki fallarını okudum. O da falınızda Şunlar belirmiş, Şunlar görülmüş kader çizginizde vs demiş ki Sedef çelik bunu tarotta yapmış kartlara hiç değinmeden. Isimleri aynı tarzları da. Yüzde yüz aynı diyemiyorum ama kuvvetle muhtemel

Aslıhan Yılmaz'a ne atmıştınız? Online gördüm de sanki fallara jet hızıyla bakıyor, bilemedim. Detaylı mıydı falı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…