Binnaz Abla

Ikisini de denemedim atartcim begeniyor musun sen. Bugun sedef celike atacaktim son anda vazgectim.
Yani cok vardir boyleleri bunlar sadece bizim farkedebildiklerimiz. Ben falci olsam daha zekice davranirdim coklu hesap alacaksam, ya da bilerek farkedilmek istiyorlar

Serkan an da iyimiydi arkadaşlar bana adamın başka kızla olacağını söyledi gayette olumsuz bir faldı yok mu yüreğime su serpecek biri? :))
Canim serkana kalsa benim camı açıp atlamam gerekiyor bu dunyada bana saadet yok oyle diyim.
Bence takma
Bildigi seyler oluyor ama sonuçla ilgili asiri öznel yorumunu katıyor

Gediz i iki kez denemişim, ilki geçen yıl an ve Geçmiş fena değildi gelecek çok zaman odaklı olmadığım için söyledikleri diğerleri ile paralel olduğu için öyle kaldı , bu yıl farklı hesapla attığım falda ise Kişilerim karışmış söyledi sorduğum Kişi ile alakası yoktu ama beliren kişi doğruydu :) çelik orta gelecek hep ( dedikleri sevdiklerimle aynı )

Asiye ve Sevilay eğer kamuflajını iyi saklayan tanıdık falcılar değilse beğendim Ancak Asiye son falında Yazımı olacak olması kalıbına bağlamış ama ben de öyle bişi yoktu artık spesifik birini sormayıp çok genel tutuyorum sorularımı o yüzden gelecek Yorumları bunda da farklı kişiler ; Bilge , fama , sezgi , binnaz inci Turan, ilkay , Çingene , Dennis vs 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri demekteler sadece burç ihtimalleri Değişiyo , ama ben su grubu özellikle yengeç olsun ( abartısız olağandışı bir frekansım var ladını erkeğiyle ) 5 cm kısa 10 kg fazla 3 Kuruş az kazansın isterim )))

Ay aman bulma cok guzel bi noktadasin :)

Yıllarca baktırınca her sıkıntılı anda insan fala sarıyor ama baktırmamak en iyisi tabiki, hem paramıza hem psikolojimize yazık oluyor Zaten son 1 yıldır indirim dönemleri hariç yeni falcı denemiyorum pek, sadece Gizem Hatun'a baktırıyorum.

Şu sıralar yine bi istek geldi içime fal diye, dizginlemeye çalışıyorum kendimi

yani şu ahir ömrümde ,herbirseyi cıkan, zor zamanlarımda ulasabilecegim bir falcı bulamadım. bu kadar zor olmamalı bu iş yaa. devir telepati, durugoru devri. yok mu arkadaslar dedikleri cıkan biri? bu kadar sitede bi tane bile yok mu yaa inanılmaz...

Bana "en iyisi" olduğu söylenen bir falcı söyle onun bile tutturamadığı bir sürü insan bulabilirim. Buna karşın kıyıda köşede kalmış biri birine takır takır çıkabilir, enerji işi sanırım. Aslında bence zaten herkes enerjisinin uyduğunu düşündüğü, çıktığını gözlemlediği falcılara danışmaya devam etse daha tutarlı sonuç elde eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…