Ikisini de denemedim atartcim begeniyor musun sen. Bugun sedef celike atacaktim son anda vazgectim.Aynı farkındalık bende de yüksek ölçüde var ve son dönemde binnazdaki Sedef çelik ile tellwdeki Sedef Gediz Aynı gibi. Sedef çelik i bir krz denedim ve baktırdığım Onyüzbinmilyon falcılardan belirmiş falınızda Şunlar görülmüş gibi farklı bi tarz var, birine benzettim kim küm derken Sedef Gediz in geçen yıl ki fallarını okudum. O da falınızda Şunlar belirmiş, Şunlar görülmüş kader çizginizde vs demiş ki Sedef çelik bunu tarotta yapmış kartlara hiç değinmeden. Isimleri aynı tarzları da. Yüzde yüz aynı diyemiyorum ama kuvvetle muhtemel
Ay aman bulma cok guzel bi noktadasin :)Teşekkür ederim, fal baktıracak kimse bulamıyorum artık
Canim serkana kalsa benim camı açıp atlamam gerekiyor bu dunyada bana saadet yok oyle diyim.Serkan an da iyimiydi arkadaşlar bana adamın başka kızla olacağını söyledi gayette olumsuz bir faldı yok mu yüreğime su serpecek biri? :))
Ikisini de denemedim atartcim begeniyor musun sen. Bugun sedef celike atacaktim son anda vazgectim.
Yani cok vardir boyleleri bunlar sadece bizim farkedebildiklerimiz. Ben falci olsam daha zekice davranirdim coklu hesap alacaksam, ya da bilerek farkedilmek istiyorlar
Ay aman bulma cok guzel bi noktadasin :)
gayet detaylı ve uzundu. sesli yorum yapıyor. tarot attım cok da memnun kaldım.Aslıhan Yılmaz'a ne atmıştınız? Online gördüm de sanki fallara jet hızıyla bakıyor, bilemedim. Detaylı mıydı falı?
Aslıhan Yılmaz'a ne atmıştınız? Online gördüm de sanki fallara jet hızıyla bakıyor, bilemedim. Detaylı mıydı falı?
gayet detaylı ve uzundu. sesli yorum yapıyor. tarot attım cok da memnun kaldım.
Ben de katina baktırmıştım çok uzun anlatmış, emek vermiş baya beğenmiştim o zaman
tellwe canımHoşbulduk canımmnerde bu ecem23 hemen deneyeyim :)
Bende çok çok çok kötüydü benle alakası yoktu ve anla da alakası yoktu :)Serkan an da iyimiydi arkadaşlar bana adamın başka kızla olacağını söyledi gayette olumsuz bir faldı yok mu yüreğime su serpecek biri? :))
Teşekkürler kızlar, madem Asenat ortaya çıkmıyo denerim belki Aslıhan'ı.Mathildamae Sende çıkan bir şey olmuş muydu yeni mi baktırmıştın yoksa?
Evet ben de gördüm telepati Songül abla ama 50 TL baktıran olursa yorum bekleriz :))Byv var sitesine biri gelms ünlü..telepati songul abla diye
google da aratınca videoları sitesi cıktıEvet ben de gördüm telepati Songül abla ama 50 TL baktıran olursa yorum bekleriz :))
Sahtesi olmadı nerden belliii :))google da aratınca videoları sitesi cıktı
evet kim bilir :)Sahtesi olmadı nerden belliii :))
yani şu ahir ömrümde ,herbirseyi cıkan, zor zamanlarımda ulasabilecegim bir falcı bulamadım. bu kadar zor olmamalı bu iş yaa. devir telepati, durugoru devri. yok mu arkadaslar dedikleri cıkan biri? bu kadar sitede bi tane bile yok mu yaainanılmaz...
bana bi falında dönecek dedi başka hesaptan atınca hayatında başkası var dedi.. :) rahat ol yani :)Serkan an da iyimiydi arkadaşlar bana adamın başka kızla olacağını söyledi gayette olumsuz bir faldı yok mu yüreğime su serpecek biri? :))
Bize genelde aynı oluyor falcılar ben denemem o zamanAsiye benim arkadasima da cok guzel bakmis o yuzden denemistim bana ise alakasiz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?