Bize genelde aynı oluyor falcılar ben denemem o zaman
asiye nın bende verdıgı zaman temmuz da bıtıyor ki ki benimkinin dönme ihtimali sıfır.. yani patladı sayabılırız.. bir de baktırdıgımda ıkı haftaya kadar yakınıla ılgılı guzel haber dedı ama hıc bır guzel haber olmadı o dönem.. yanı baktırdıgımın ıkıncı haftasında basladı patlamaya.Bize genelde aynı oluyor falcılar ben denemem o zaman
zaten artık net cümleler kurulan fallan dışında hiçbirine kulak asmıyorum öyle falcı da gerçekten çok az zatenasiye nın bende verdıgı zaman temmuz da bıtıyor ki ki benimkinin dönme ihtimali sıfır.. yani patladı sayabılırız.. bir de baktırdıgımda ıkı haftaya kadar yakınıla ılgılı guzel haber dedı ama hıc bır guzel haber olmadı o dönem.. yanı baktırdıgımın ıkıncı haftasında basladı patlamaya.
sordugum soruda da alakasız bır cevap geldi. velhasılı genel manada bakınca fala gecmş ve an için klışe cümleler herkese uyan ; gelecege dair ise patlayan tarıhler
Kızlar falalem rezzan bence serüvenin ta kendisi.... Simdi site kendinin diye telwe de fal baksın diyeceksiniz ama FALLAHİ o bence...
Kızlar falalem rezzan bence serüvenin ta kendisi.... Simdi site kendinin diye telwe de fal baksın diyeceksiniz ama FALLAHİ o bence...
FALLAHİ SERÜVEN OLARAK daha iyi bence bi de fal falı para parayı çeker hepsinin mantığı o bizde de vadeler vadeleri , extreler extreleri faturalar faturaları çökertsin ancaKızlar falalem rezzan bence serüvenin ta kendisi.... Simdi site kendinin diye telwe de fal baksın diyeceksiniz ama FALLAHİ o bence...
Kesinlikle serüven olarak daha iyi....FALLAHİ SERÜVEN OLARAK daha iyi bence bi de fal falı para parayı çeker hepsinin mantığı o bizde de vadeler vadeleri , extreler extreleri faturalar faturaları çökertsin anca
Geçen hafta serüven kitap baktı... orada yazan cümleyi bana rezzan okudu bugün. Falalemde ilk falımdı. Misafir olarak attım. Üyelik almadım. Fala sizinle ilk şeansimiz diye de abartılı bir girizgah yapınca " Ayyy dur hele" bir geldi bana zaten...eminim.canım ben ikisine de baktırdım hitap tarzları ve fallar birbiriyle alakasız gibiydi. ama neler gördük burda, kesin değildir diyemiyorum da :/
Kesinlikle serüven olarak daha iyi....
Geçen hafta serüven kitap baktı... orada yazan cümleyi bana rezzan okudu bugün. Falalemde ilk falımdı. Misafir olarak attım. Üyelik almadım. Fala sizinle ilk şeansimiz diye de abartılı bir girizgah yapınca " Ayyy dur hele" bir geldi bana zaten...eminim.
Muhtemelen.. bir de bende soru cümlesi hep aynıdır. Altına da adımı koyarım çok lazım gibi... sorudan çözdü muhtemelen...Bence onda da keramet gerçekten aileden kalma o kitapsa kitap ve şekillerinde , ancak benim hani çok ince çok çok detay şeyler vardır bilirsin sır gibi , bunu paylaştığım o oldu. Onu serüvende okumuştum Rezzan dan sonra ama bayağı bayağı sonra . Marifet kitap ve şekilleri yordamada o zaman
Sağol canım ya valla içime su serptin o kadar fal baktırdım kimse başka kadından bahsetmedi geçmişte takılı kaldığı ama sevgi boyutunda olmadığından bahsettiler hep serkan ilişki içine soktu:))bana bi falında dönecek dedi başka hesaptan atınca hayatında başkası var dedi.. :) rahat ol yani :)
Bunları duyduğum iyi oldu bi tane bile nokta atışı yoktu iade istedim vermediler..Bende çok çok çok kötüydü benle alakası yoktu ve anla da alakası yoktu :)
5 fal bakmıs en son yorum yok baktıranlardan sitede bişey yazmamıslar henüzTelepatik Songül Abla'ma gizli gizli fal baktıranlar el kaldırsın... Sadece merak ediyorum:))) Cidden baktırmayı düşünmüyorum. Videolarını izledim de komşu abla kıvamında bir kadın.... Dün akşam 3 kişi vardı bekleyen. Sabah kimse yoktu.... O 3 kişi kim ola ?
Telepatik Songül Abla'ma gizli gizli fal baktıranlar el kaldırsın... Sadece merak ediyorum:))) Cidden baktırmayı düşünmüyorum. Videolarını izledim de komşu abla kıvamında bir kadın.... Dün akşam 3 kişi vardı bekleyen. Sabah kimse yoktu.... O 3 kişi kim ola ?
Toplamda 5 fal bakmış zaten. Hemen deneme, bekle bencehangi sitedeydi? fal ücreti uygunsa ben deneyebilirim
Toplamda 5 fal bakmış zaten. Hemen deneme, bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?