Binnaz Abla

Bize genelde aynı oluyor falcılar ben denemem o zaman
Bize genelde aynı oluyor falcılar ben denemem o zaman
asiye nın bende verdıgı zaman temmuz da bıtıyor ki ki benimkinin dönme ihtimali sıfır.. yani patladı sayabılırız.. bir de baktırdıgımda ıkı haftaya kadar yakınıla ılgılı guzel haber dedı ama hıc bır guzel haber olmadı o dönem.. yanı baktırdıgımın ıkıncı haftasında basladı patlamaya.
sordugum soruda da alakasız bır cevap geldi. velhasılı genel manada bakınca fala gecmş ve an için klışe cümleler herkese uyan ; gelecege dair ise patlayan tarıhler

Son düzenleme:
paylasmak istedigim bir sey var.. falkutusu sitesinde fal baktirdim bugün iki kere arka arkaya. orada zaten fal yolladiginiz zaman hangi falciya denk gelirse o bakiyor, profiller bi nevi gercek disi, bakan kisiler hep degisiyor, ayni kisiye fal yollasaniz bile.
Bugün sok yasadim, cünkü karsimda daha önce Sevval Erdal'in bana toz pembeli falinin tipa tip aynisini alana kadar.. sadece ay'lari degistirmis, ama icerigi aynisi, bastan sona kadar.. tabiiki iki sitenin yöneticisine de sikayet ettim..
falkutusunda cok iyi yorucular da var, kötülemek istemiyorum, baktirmaya da devam edecegim, ama bizleri kandiran insanlar var sitelerde..

zaten artık net cümleler kurulan fallan dışında hiçbirine kulak asmıyorum öyle falcı da gerçekten çok az zaten

Kızlar falalem rezzan bence serüvenin ta kendisi.... Simdi site kendinin diye telwe de fal baksın diyeceksiniz ama FALLAHİ o bence...

Kızlar falalem rezzan bence serüvenin ta kendisi.... Simdi site kendinin diye telwe de fal baksın diyeceksiniz ama FALLAHİ o bence...

canım ben ikisine de baktırdım hitap tarzları ve fallar birbiriyle alakasız gibiydi. ama neler gördük burda, kesin değildir diyemiyorum da :/

Çok uzun süreden beri Aklımı kurcalayan ama diğer aynı düşündüklerimle sağlam doneler olmadığı için elimde sadece kendimden yola çıkarak ams mantıken zaten site sahibi Rezzan olarak her gün onlarca Sırası var vs diyordum ama öyle bi kilitti ki içimde acabalarım, bunu fikirlerine güvendiğim birinden duymak güzel ben de böyle düşünüyorum

FALLAHİ SERÜVEN OLARAK daha iyi bence bi de fal falı para parayı çeker hepsinin mantığı o bizde de vadeler vadeleri , extreler extreleri faturalar faturaları çökertsin anca

FALLAHİ SERÜVEN OLARAK daha iyi bence bi de fal falı para parayı çeker hepsinin mantığı o bizde de vadeler vadeleri , extreler extreleri faturalar faturaları çökertsin anca
Kesinlikle serüven olarak daha iyi....

canım ben ikisine de baktırdım hitap tarzları ve fallar birbiriyle alakasız gibiydi. ama neler gördük burda, kesin değildir diyemiyorum da :/
Geçen hafta serüven kitap baktı... orada yazan cümleyi bana rezzan okudu bugün. Falalemde ilk falımdı. Misafir olarak attım. Üyelik almadım. Fala sizinle ilk şeansimiz diye de abartılı bir girizgah yapınca " Ayyy dur hele" bir geldi bana zaten...eminim.

Kesinlikle serüven olarak daha iyi....

Bence onda da keramet gerçekten aileden kalma o kitapsa kitap ve şekillerinde , ancak benim hani çok ince çok çok detay şeyler vardır bilirsin sır gibi , bunu paylaştığım o oldu. Onu serüvende okumuştum Rezzan dan sonra ama bayağı bayağı sonra . Marifet kitap ve şekilleri yordamada o zaman

ooohaaa... iyice aptal yerine koyuyorlar artık

Muhtemelen.. bir de bende soru cümlesi hep aynıdır. Altına da adımı koyarım çok lazım gibi... sorudan çözdü muhtemelen...

Birkaç kişinin öngördüğü sürede öngördükleri görüşme geçen hafta oldu. Hem durumu sindirebilmek hem de kafamı ve geçmiş falları toparlayabilmek adına yazmadım topiğe. Özelden görüştüğüm arkadaşlar biliyor detaylı. Bende kim çıktı kim çıkmadı gibi bir durum yok aslında. Görüşmeyi bilenler bilmeyenler demek daha doğru bir tanım benim durumumda. M Motherofdragon mında dediği gibi gelecek değişkendir.
Falların çıkamamasına katkım % 80... 6 ay sonra beni görmek isteyen bir adam. Asla bir görüşme talep etmedim. Kandil, bayram vs temalı mesajlara mesafeli durdum. Artık bahane de kalmayınca direk görmek istediğini yazdı. Bunu ecem hariç hepsi bildi. ( o kara pazar günü magduruyum bende ) Zamanı tutturan sezgi, kemal, ( ikisi de tamamen bitmediginde ısrarlı, bende bu görüşmenin rövanşı olacaktır diyorum deplasmanda) vence (ilk falı, 2.si çok büyük hayalkırıklığı ), asenat, nehir ateşoğlu ( ayrılık sebebı ile ilgili verdiği 2 harf de doğruydu ), geysu ( 2 hafta gecikmeli ), görüşeceksiniz deyip zamanı geçenler; cingene, cliviax, taraca, derin, serkan, Fama, ilkay ( sen istersen 2. Görüşme de olacak dedi), müge aydın, aysun resul. ..birden fazla yolladıklarimda var içlerinde. Yorum aldığım bunlar.

bana bi falında dönecek dedi başka hesaptan atınca hayatında başkası var dedi.. :) rahat ol yani :)
Sağol canım ya valla içime su serptin o kadar fal baktırdım kimse başka kadından bahsetmedi geçmişte takılı kaldığı ama sevgi boyutunda olmadığından bahsettiler hep serkan ilişki içine soktu:))

Telepatik Songül Abla'ma gizli gizli fal baktıranlar el kaldırsın... Sadece merak ediyorum:))) Cidden baktırmayı düşünmüyorum. Videolarını izledim de komşu abla kıvamında bir kadın.... Dün akşam 3 kişi vardı bekleyen. Sabah kimse yoktu.... O 3 kişi kim ola ?

5 fal bakmıs en son yorum yok baktıranlardan sitede bişey yazmamıslar henüz

hangi sitedeydi? fal ücreti uygunsa ben deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…