bende 42 yaşımı kendimi .............. ( yazdıydım sildim ) etmeye adamıştım... oldum hamdolsun... Neyse ki 2 gün evvel bitti de kurtuldumkendimi bilim için(!) feda edecektim :)
şaka bir yana teşekkür ederim ^^
Nine degerlendirmeni bekliyorum canimmKızlar selam. Yarın bi nineye gidicem. Sonucu size yazarım
Toplamda 5 fal bakmış zaten. Hemen deneme, bekle bence
kadının kendi sitesi var ordaki ücretiyle byv deki ücreti arasında çooook fark var.beni şaşırttı niye öyle kiToplamda 5 fal bakmış zaten. Hemen deneme, bekle bence
kadının kendi sitesi var ordaki ücretiyle byv deki ücreti arasında çooook fark var.beni şaşırttı niye öyle ki
kadının kendi sitesi var ordaki ücretiyle byv deki ücreti arasında çooook fark var.beni şaşırttı niye öyle ki
Kizlar telepati songul abla, meshur olmadan once izmirdeydi, normalde adanali. Arkadasim izmirdeyken baktirdi, kac sene once 30 tl ye bakiyordu. Cogu seyi bildi, gelecekte patladi. Yalniz cinlerle bakiyor. Evinde bakiyodu o zaman. Sonra meshur oldu istanbula tasindi. Tv programlari var ve byv ye dusecek kadin degil. Dikkatli olun bence, byv nin oyunu gibi.
aslında kadına haber vermeyi düşündüm ben şimdi ya. adınız bir sitede şu şu şekilde kullanılıyor şeklinde. belki isim hakkını kiralamıştır bilemiyorum ama eğer kendinden habersiz yapılmışsa dava açacaktır
ben sitesindeki iletişim adreslerine mail attım şimdi. facebook kullanmadığım için ordan yazamadım ama.Cok mantikli. Kendi sitesi ve face adresi vardi. Ordan sormak lazim
Bu arada anlik ve gecmis icin iyi bakar. Gelecekte patlasa da soyledikleriyle sasirtir. En azindan 2 arkadasima oyle oldu. Ben korkudan baktiramamistimcunku evi cok kasvetliymis, arkadasim korkmus ayetel kursi okumus banyoda. Sonra kadinin karsisina gecmis, kadin ben sana fal bakamam korunuyosun sen bugun git yarin gel demis. Cinlerle baktigi icin
gercektenmi? Inanmiyorum ya. Birde zaten sitesinde belirtiyor bunu bende korkudan gidemem yani. Isterse her dedigi ciksin
Yani uzaktan belki baktirirdim ama o zaman evinde bakiyodu. O yuzden korkup gitmemistim.bi de bu kadar fal meraklisi degildim eskiden
hahaay inanmiyorum ama banada bu is garip geldi 50 tl neder 200 nerde.
Bir kaç gündür benimde BYV'de dikkatimi çeken şey şu oldu ; online yorumcu sayısı çok az ve bunlarda da bekleyen fal yok. Sadece İlkay'da var. O da zaten Pazar gününden beri hiç yorum yapmadı... Bir kesatlık durumu söz konusu sanırım. Aksiyon almaları normaldir. İlkay'da neden o kadar ara verdi acaba ?Tabi bi de o 50yi de almiycak, 50nin yuzde bilmem kacini alicak. Gercek songul degildir. Byv nin sahtekarliklari bir degil iki degil. O yuzden temkinli olmak lazim.
Bana "en iyisi" olduğu söylenen bir falcı söyle onun bile tutturamadığı bir sürü insan bulabilirim. Buna karşın kıyıda köşede kalmış biri birine takır takır çıkabilir, enerji işi sanırım. Aslında bence zaten herkes enerjisinin uyduğunu düşündüğü, çıktığını gözlemlediği falcılara danışmaya devam etse daha tutarlı sonuç elde eder.
Bu arada anlik ve gecmis icin iyi bakar. Gelecekte patlasa da soyledikleriyle sasirtir. En azindan 2 arkadasima oyle oldu. Ben korkudan baktiramamistimcunku evi cok kasvetliymis, arkadasim korkmus ayetel kursi okumus banyoda. Sonra kadinin karsisina gecmis, kadin ben sana fal bakamam korunuyosun sen bugun git yarin gel demis. Cinlerle baktigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?