Binnaz Abla

kendimi bilim için(!) feda edecektim :)
şaka bir yana teşekkür ederim ^^
bende 42 yaşımı kendimi .............. ( yazdıydım sildim ) etmeye adamıştım... oldum hamdolsun... Neyse ki 2 gün evvel bitti de kurtuldum

kadının kendi sitesi var ordaki ücretiyle byv deki ücreti arasında çooook fark var.beni şaşırttı niye öyle ki

aslında bu kadın televizyona falan çıkmış araştırırken gördüm, sesli fal baktıranlar sesleri karşılaştırırsa gerçek mi sahte mi olduğunu görüp emin olabiliriz :) ama şimdilik 5 kişi baktırmış kadına, aralarından buraya üye olan var mı bilemiyorum :/

Kizlar telepati songul abla, meshur olmadan once izmirdeydi, normalde adanali. Arkadasim izmirdeyken baktirdi, kac sene once 30 tl ye bakiyordu. Cogu seyi bildi, gelecekte patladi. Yalniz cinlerle bakiyor. Evinde bakiyodu o zaman. Sonra meshur oldu istanbula tasindi. Tv programlari var ve byv ye dusecek kadin degil. Dikkatli olun bence, byv nin oyunu gibi.

aslında kadına haber vermeyi düşündüm ben şimdi ya. adınız bir sitede şu şu şekilde kullanılıyor şeklinde. belki isim hakkını kiralamıştır bilemiyorum ama eğer kendinden habersiz yapılmışsa dava açacaktır

Cok mantikli. Kendi sitesi ve face adresi vardi. Ordan sormak lazim

Bu arada anlik ve gecmis icin iyi bakar. Gelecekte patlasa da soyledikleriyle sasirtir. En azindan 2 arkadasima oyle oldu. Ben korkudan baktiramamistim cunku evi cok kasvetliymis, arkadasim korkmus ayetel kursi okumus banyoda. Sonra kadinin karsisina gecmis, kadin ben sana fal bakamam korunuyosun sen bugun git yarin gel demis. Cinlerle baktigi icin

gercektenmi? Inanmiyorum ya. Birde zaten sitesinde belirtiyor bunu bende korkudan gidemem yani. Isterse her dedigi ciksin

Bi ara takip ediyodum bayaa, ama pahali geldigi icin baktiramadim. Indirim yapiyodu ara sira. Ama sonra bi yayinini izledim, adama hicbisi bilemedi, bi suru de soru sordu onu gorunce vazgecmistim. Ama yuz yuze baktiginda, arkadasim o an icin cok memnun kalmisti. Gecmisi iyi biliyo

Tabi bi de o 50yi de almiycak, 50nin yuzde bilmem kacini alicak. Gercek songul degildir. Byv nin sahtekarliklari bir degil iki degil. O yuzden temkinli olmak lazim.
Bir kaç gündür benimde BYV'de dikkatimi çeken şey şu oldu ; online yorumcu sayısı çok az ve bunlarda da bekleyen fal yok. Sadece İlkay'da var. O da zaten Pazar gününden beri hiç yorum yapmadı... Bir kesatlık durumu söz konusu sanırım. Aksiyon almaları normaldir. İlkay'da neden o kadar ara verdi acaba ? Piyasa karışık.... Offfff ne yazdım çizdim yine ?

tabii cnm ben isin esprisindeyim

varlıklarla baktıgı dogru o zaman. cunku onlar gecmisi gayet iyi bilirler. gelecek ile soylediklerinin bazen tutması da gelecekteki durumu baz alıp destekli bir gelecek sunmak. bu da yuzde elli elli sans demek..

Kızlar sultan falcının bana bir olayı daha çıktı kaza geçirceksin aksıcaksın demiş şimdi okudum gerçekten kaza geçirdim ve aksıyorum ilişki olayınıda bi o bilmişti bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…