Binnaz Abla

Kızlar sultan falcının bana bir olayı daha çıktı kaza geçirceksin aksıcaksın demiş şimdi okudum gerçekten kaza geçirdim ve aksıyorum ilişki olayınıda bi o bilmişti bilginize
Cok gecms olsn canim bu arada sultan hangi sitede

binnazda mert göktürke baktıranınız var mı kızlar?

Sultan falcı kaprislinin önde gideni bence ya üç beş hesaplılardan biri ya da daha önce bakmayıp tanımadıklarını geri çevirip iade ediyo hiç beğenmedim.

Biri Binnazda çağrı bilgini sormuştu geçenlerde sanırım. Ben yeni baktırdım hiç beğenmedim. Bana beni anlatmış ama o tanımladığı kişi ben değilim o kadar diyeyim :)

peki anlık durumda iyi miydi canım beğendin mi?

benimle ilgili anlık durum fena değildi ama karşı taraf için bişey diyemiyorum dediği gibi olsaydı bana çoktaaan adımını ve pişmanlığını görürdüm bi de benim kişiliğimi analiz etmiş o kısmı doğruydu.
bu arada temmuz hala bitmedi ama asenat ve sezgi de patlayacak gibi. yine de az da olsa umudum var hani
bir arkadaş sultan falcıyı sormuş o da patladı. 28 haziranda baktırdım 15 gün içinde adım var kasımda nişanlanacaksınız demiş hala ne gelen var ne giden . galiba benim enerjim kimseyle tutmuyor

bir de bi şey soracağım kızlar. bir yolun varda mail adresini görebiliyorlar mı ? fama ya binnaz da kullandığım adresten fal atmıştım acaip nokta atışı vardı benimle ilgili. benim de kafam karıştı acaba fama binnaz da var mı diye hani mail adresinden tanıdıysa diye ya da kafamda kurdum bilemiyorum ama bu sefer binnaz da da mail adresi görmeleri gerek değil mi off çok karıştım

Sultan falcı kaprislinin önde gideni bence ya üç beş hesaplılardan biri ya da daha önce bakmayıp tanımadıklarını geri çevirip iade ediyo hiç beğenmedim.
6 hesabı var. Hatırladıklarım gelecektenhaberler-fallarkralicesi-sultanfalcı-gaiptensesler birde geleceğin şifresi sanırım....

Kimin nerede hangi isimlerle baktığının, kendi aralarında kimin kimlerle paslaştığının kontrolünü bizde kaybettik artık. Deşifre olan başka bir isimle tekrar çıkıyor piyasaya. Ama fama ' nın nokta atışlı falları olduğunu söyleyen başkaları da oldu. Bende iyi değildi. Fama' ya baktırdıysanız serkan-aylin ve sema' ya baktirmaniza gerek byv'de. Bilmem anlatabildim mi?

kahinvanga serkan aylin fama ya baktırdım mayıs ayında ama o dediğim hesaptan değil başka hesaptan o zaman fama ya soru kısmında sorduğum sorunun verdiği cevabı yaşadım sonra gittim tekrar attım verdiğiniz cevabı yaşadım diye. en son da can sıkıntısından başka hesaptan atayım fama ya dedim ama ağzım açık kaldı benimde kafam karıştı falları bıraktım bi de . en son ilkaydan geldi falım o günden beri baktırmıyorum. zamanı dolup patlayan da var bekleme de olanda

İlkay nasıldı sizde?

Bu akşam Aslıhan Yılmaz'A tarot baktırdım.Bir iki yer dışında Cidden anda çok iyiydi.Analizleri, ses tonu, Türkçesi herşeyiyle beğendim.Uzun zamandır kimseyi böyle beğenmemiştim birde nerdeyse 20 dk bakmış.Sorumla ilgili olumsuz konuştu yani hoşlandığım kişiyle ama başka birini öngördü ama bayağı özenli bir faldı tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

bence senin de tutan falcıların vardır ya çok nadirler zaten :) mert göktürke atacaktım ama çevrimdışı olmuş bir daha krize girersem atarım artık. kişilik analizi yapan falcıları da sevmem ya aslında. sultanfalcıya hiç atmadım ama asenat ve sezgiyle benim enerjim hiç tutmaz. sezginin hiçbir falı çıkmadı bende, asenatın da son falından iade aldım çok baştan savma bakmış ama ordan 1-2 yer çıktı, ondan öncekiler hiç çıkmamıştı

o kadın bende kimsenin bilmediği oha dedirtecek bazı şeyleri bilmişti, falı da verdiği tarihte çıkmıştı. canlı fal diye gitmedim bir daha ama sesliye geçmiş madem tekrar gidilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…