çok bekledim ilkaydan falım gelsin diye 28 haziranda gönderdim. 17 temmuzda baktı. genel olarak beğendim diyebilirim.an olarak az, öz ve doğruydu benimle ilgili tespitleri. gelecek odaklıydı daha çok. çıkar çıkmaz bilmiyorum. bekleyip göreceğim. zaten bi falım çıksa hemen yazacagım burayaİlkay nasıldı sizde?
baktırdıklarımdan hiç çıkan olmadı henüz bi te fama nın cevap kısmında dedigi şeyi yaşadım. bekleyen fallarımda çok var aslında ama tarih verip çıkmayanlarda çok. binnaz da şevval erdal ı çok beğendim mesela , zamanı var ama an olarak , geçmiş olarak, sorduğum kişiyle ilgili söyledikleri çok iyiydi . kahve baktırdım sonunda kendi kartlarından da karıştırdı ve yorumladı o sesi duydum gerçi an olarak beğendiğim ama zaman olarak patlayanlarda var. bakalım zaman ne göstercek hepimize :)bence senin de tutan falcıların vardır ya çok nadirler zaten :) mert göktürke atacaktım ama çevrimdışı olmuş bir daha krize girersem atarım artık. kişilik analizi yapan falcıları da sevmem ya aslında. sultanfalcıya hiç atmadım ama asenat ve sezgiyle benim enerjim hiç tutmaz. sezginin hiçbir falı çıkmadı bende, asenatın da son falından iade aldım çok baştan savma bakmış ama ordan 1-2 yer çıktı, ondan öncekiler hiç çıkmamıştı
bir de bi şey soracağım kızlar. bir yolun varda mail adresini görebiliyorlar mı ? fama ya binnaz da kullandığım adresten fal atmıştımacaip nokta atışı vardı benimle ilgili. benim de kafam karıştı acaba fama binnaz da var mı diye hani mail adresinden tanıdıysa diye ya da kafamda kurdum bilemiyorum ama bu sefer binnaz da da mail adresi görmeleri gerek değil mi off çok karıştım
Kızlar Aslıhan Yılmaz'a ben de tarot attım da olmadı bana pek maalesef, nokta atışı yaptığını sanıp emin konuştuğu bir iki şey tam aksi, talihsiz oldu. Biraz burçtan yürümüş gibi ama tespitler olmamış, tam hani doğru noktaya geliyor tespitler fena değil diyecekken hevesimi kursağımda bıraktı=/
Bence Hüma bir tık daha önde . Asenatta iyi ama hümanın sonucu daha çok çıkıyor galiba. Asenatı yakalamak daha zor birde.sevgilim kızlar katina hüma mı asenat mı?Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.
İlkay falımı dört günde yorumladı sonra Serkan'a attım ben 2. sıradaydım 15 dk da falım geldi. netice itibariyle ne İlkay'ı ne de Serkan'ı beğenmedim nokta atışlı tek kelimeleri yoktu.Bir kaç gündür benimde BYV'de dikkatimi çeken şey şu oldu ; online yorumcu sayısı çok az ve bunlarda da bekleyen fal yok. Sadece İlkay'da var. O da zaten Pazar gününden beri hiç yorum yapmadı... Bir kesatlık durumu söz konusu sanırım. Aksiyon almaları normaldir. İlkay'da neden o kadar ara verdi acaba ?Piyasa karışık.... Offfff ne yazdım çizdim yine ?
baktırdıklarımdan hiç çıkan olmadı henüz bi te fama nın cevap kısmında dedigi şeyi yaşadım. bekleyen fallarımda çok var aslında ama tarih verip çıkmayanlarda çok. binnaz da şevval erdal ı çok beğendim mesela , zamanı var ama an olarak , geçmiş olarak, sorduğum kişiyle ilgili söyledikleri çok iyiydi . kahve baktırdım sonunda kendi kartlarından da karıştırdı ve yorumladı o sesi duydum gerçi an olarak beğendiğim ama zaman olarak patlayanlarda var. bakalım zaman ne göstercek hepimize :)
Bende iğrençti bu kadınBu akşam Aslıhan Yılmaz'A tarot baktırdım.Bir iki yer dışında Cidden anda çok iyiydi.Analizleri, ses tonu, Türkçesi herşeyiyle beğendim.Uzun zamandır kimseyi böyle beğenmemiştim birde nerdeyse 20 dk bakmış.Sorumla ilgili olumsuz konuştu yani hoşlandığım kişiyle ama başka birini öngördü ama bayağı özenli bir faldı tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Serkan ve şürekasını bende beğenmiyorum. İnsanların aklını küçümseyen çok ucuz ayak oyunları dönüyor o sitede. Sadece İlkay'a 1 fal gönderdim. Evet bekletiyor ama ilk falında bende çıkan şeyleri olmuştu. özellikle iş konusunda. Dinlediğimde "hadi canımmmm sende" demiştim. Ama oldu... Gerçi benim beğendiklerimde 2. fallarda çuvallıyor...İlkay falımı dört günde yorumladı sonra Serkan'a attım ben 2. sıradaydım 15 dk da falım geldi. netice itibariyle ne İlkay'ı ne de Serkan'ı beğenmedim nokta atışlı tek kelimeleri yoktu.
Balim biz konustuk da buraya da yaziym fikrimi ben hala bi sekilde ayni kisi olduklarini dusunuyorum kemal yazmis birine okutmustur seklinde vs cunku tarzlari da birebir :)KızlarNaiaddd ile deniz fidan ve kemal devrimin aynı kişi olabileceği konusunda beyin fırtınası yapmıştık ben dün deniz fidana baktırdım gerçekten tarzları benziyor ama sesli yorum yaptırdığım için ve kemalin sesini de bildiğim için aynı kişi olmadıklarını söyleyebilirim rahatlıkla fakat tanışıyorlar ya da paslaşıyorlarsa bilemiyorum. Deniz fidanın falını beğendim puanı düşük ama bence tespitleri güzeldi. Bir de özlem sarala tarot attım biraz bilgi verdim olumsuz olduğumla alakalı bir de burç bilgisi verdim ve tamamen bu ikisi üzerinden yürümüştü cidden beğenmedim. Yani olumlu ya da olumsuzdan başka sonuç yoktur zaten bu ikisini de yuvarlak cümlelerle söyleyip fikir beyan etmiş beğenmedim.
Sen bize nineden haber ver nineden noldu gittin mi:)Bende iğrençti bu kadın
Gidemedim yaaSen bize nineden haber ver nineden noldu gittin mi:)
ilkay bende de sorduğum sorudan çok gelecek odaklı baktığı için bilemiyorum hep klasik mahallede bakan falcı teyzeler şöyle olacak böyle olacak derler ya o tarz çıkarsa eyvallah bişey diyemem.Serkan ve şürekasını bende beğenmiyorum. İnsanların aklını küçümseyen çok ucuz ayak oyunları dönüyor o sitede. Sadece İlkay'a 1 fal gönderdim. Evet bekletiyor ama ilk falında bende çıkan şeyleri olmuştu. özellikle iş konusunda. Dinlediğimde "hadi canımmmm sende" demiştim. Ama oldu... Gerçi benim beğendiklerimde 2. fallarda çuvallıyor...
Ay tuh merakla bekliyodum :/Gidemedim yaaarkadaşımla gidecektik mesaisi uzadı. Pazar günü de bakmıyormuş nine. Haftaiçi de yetişemeyiz akşam ezanından sonra bakmıyormuş. Sinir oldum oldum haftaya ertelendi
Biri kadinin sayfasina mail atti ya kadin da sahte profilse byvdeki mudahale etmis olabilirTelepatik Songül Abla gitmiş BYV'den...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?