Binnaz Abla

Serkan,Fama, yeşilçingene, selena bana çıkmadı. Fallarkraliçesi de hayatında başka biri olduğunu söylemişti şu an için tam tersini söylüyor çevredekiler yine de kafam karakarışık. Herkes bu adam olmaz, gelirse de gider diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
kısacası fallarım fallandı elde kaldı aşk acısı :)

valla kuzumm sana ne desek ki! Bizim dururumumuz da senden farklı değil.bana çoğu falcı seviyor gelicek diyor bazıları unutmaya başlamış gelsede olmaz diyor.yani hepimizde var o Aşk acısı.
en iyisi falları bırakıp hayırlı olması için dua etmek...

Çok teşekkür ettim <3

umarım çıkar ya . ufacık herhangi birşey olsa zaten direk falları okuyup dinleyeceğim hangisi çıkmış diye her ne kadar umudum kalmasa da artık kısmet diyorum. falları düşünmeden oluruna bırakıp yaşamak en doğrusu sanırım. çıkan falım olursa koşarak buraya yazacağım

tellwe de nazaannn ı deneyenn var mı ? profili çok iddialı merak ettim
Merhaba Kızlar, arkadaşın bahsettiği nazaannn isimli falcıya fal baktıranlar rica etsem bana mesajla ulaşabilirler mi :) konu önemlidir bilginize..

Ben de fal atmıştım geri çekeyim madem sağol canım

sen bilirsin canım ama ben mesela hayatında başka biri var mı falan diye sormuştum bu kadar önemli bir şeyi ayrı bir fal konusu bile olabilecekken gidip evet ilgilendiği kızıl saçlı biri var falan diye cevaplamıştı. ama gerçekte hiç öyle bir şey olmamış sonradan öğrendim. anlık durum bile tutmamış yani ve çok kısaydı falı kartların anlamlarını gönderip bırakmış onları internette arayınca da çıkıyor. bir de her cevapta kahve falı baktıranlara esma veriyorum falan diyip kahve gönder demeye getirmişti

Doğru düzgün kimse yok galiba ya madem bakamıyorlar neden falcılık yapıyorlar.

Doğru düzgün kimse yok galiba ya madem bakamıyorlar neden falcılık yapıyorlar.

tellwedeki hemen herkes öyle, aynı kişinin 5 10 tane hesabı var. byv zaten şaibelerde 1 numara. falsepetinde 2-3 kişi dışında tırt. binnaz pembeci dolu. bir de hepsinde kopyala yapştırcılar olmazsa olmaz. birkaç kişi dışında çoğu umut taciri işte biz de kazık yiyerek keşfederek buluyoruz güvenebileceğimiz falcıları maalesef.bir de özellikle yazılı fal atmamaya özen göstermek lazım bence. sesli falda bile birbiriyle paslaşanlar yazılı fal da kim bilir neler yapıyordur

Saraylı hanım karşı tarafın hislerini okumada Nasıl bilen var mı kızlar
Anı Nasıl
Gelecek çıkıyor mu
Kısacası Nasıl bilirsiniz

Binnaz aybuke can i deneyen var mi? Bugun atiyim dedim herkese uyabilecek seyler solemis sadece bir seyi bilmis o da tesadufmu bilemesim ve cok pembeci gelsi bana baktiran var mi?

Saraylı hanım karşı tarafın hislerini okumada Nasıl bilen var mı kızlar
Anı Nasıl
Gelecek çıkıyor mu
Kısacası Nasıl bilirsiniz

Merhaba cnm son zamanlarda beğenmeyenler de var ancak benim fallarımda Çıktığı da oldu sorulan şahısları da doğru analiz etmiştir
Patladığı zamanı geçtiği falı da vardır ama 50 tl olmuş riske değer mi ilk falınsa bilemem

Binnaz aybuke can i deneyen var mi? Bugun atiyim dedim herkese uyabilecek seyler solemis sadece bir seyi bilmis o da tesadufmu bilemesim ve cok pembeci gelsi bana baktiran var mi?
ocak ayında baktırmıştım ben. o zamanlar benimkiyle ilişki durumum karışıktı belli değildi ne olacağı elinden geleni yap kayıp gitmesine izin vermezsen yeni seneye kadar nikaha kadar gider demiş ki ben zaten elimden gelenin fazlasını 2 yıldır yapmıştım hoş mayısa kadar da çabaladım ama adam gitti onun dediği gibi 2016 yılı da hiç benim yılım olmadı hani . işle ilgili de yorum yapmış zam terfi vs ben istifa ettim istediğim olmadığı için ben beğenmemiştim açıkçası

Eskilerden birini görmek ne güzel
Teşekkür ederim yorumun için
Sevgiler ...

O zaman kotu, pembeci geldi banada zaten2 saat yikamis yaglamis beni zekisin guzelsin akillisin son paragrafta evlendirmis :) binnazablada iyice pembe tablocu sitesi oldu .Saol kuzum

Eskilerden birini görmek ne güzel
Teşekkür ederim yorumun için
Sevgiler ...

Ben de seni gördüğüme sevindim :) rica ederim , Venüsamberi em son yakalamaya çalışıyordun, baltorabildin mi var mı çıkan bir şeyler

Ben de seni gördüğüme sevindim :) rica ederim , Venüsamberi em son yakalamaya çalışıyordun, baltorabildin mi var mı çıkan bir şeyler

Mart ayı gibi yakaladım yakının senden borç isteyecek dedi ertesi gün arkadaşım mesaj atıp borç istedi şaka gibi
bir erkeği sordum aramızda bir şey olabilir mi diye benden uzakta bir kişiydi aklında biri var dedi yeni öğrendim sevgilisi varmış
Başka dedikleri çıkmadı henüz ama bu da bir başarı zaten
artık nadir fal baktırıyorum İlkay Venüs saraylı o kadar saçmasapan yeni kişileri denemeyi bıraktım Zaman ve para kaybı zaten bu kişilere de genellikle şimdiki anı öğrenmek için baktırıyorum bir de bir nevi terapi için derdimi anlatmak için
Herkese iyi geceler umarım gönlünüzden geçenlere kavuşursunuz hakkınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…