valla kuzumm sana ne desek ki! Bizim dururumumuz da senden farklı değil.bana çoğu falcı seviyor gelicek diyor bazıları unutmaya başlamış gelsede olmaz diyor.yani hepimizde var o Aşk acısı.Serkan,Fama, yeşilçingene, selena bana çıkmadı. Fallarkraliçesi de hayatında başka biri olduğunu söylemişti şu an için tam tersini söylüyor çevredekiler yine de kafam karakarışık. Herkes bu adam olmaz, gelirse de gider diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
kısacası fallarım fallandı elde kaldı aşk acısı :)
Bence Hüma bir tık daha önde . Asenatta iyi ama hümanın sonucu daha çok çıkıyor galiba. Asenatı yakalamak daha zor birde.
Az önce Asenatı yakaladım ama bıraktım
Şans eseri denk geldi ama baktırasım yoktu vazgeçtim . Şuan iki kişi almış mesela.O bir kişi bana dua etsin :)))
Tarihe çok takılma şuana kadar verdiği tarihte çıkan falım bir elin parmağını geçmez :) hatta bir ara bende bütün falcılar eylül ekim demişti geçen sene ama sonuç malesef martta oldu bu sene.. Şevvali ben de çok beğenirim ama kahvesini bir türlü yakalayamadım yahep katina attım ona ilk falında çok ciddi bir meseleyi bilmişti falı da çıkmıştı ama son fallarını hiç ortaya olmayan bir şeye bağlayıp sinir etmeye başlamıştı ondan sonra atmadım ama kahvesini yakalarsam aklımda umarım sana da çıkar :)
Merhaba Kızlar, arkadaşın bahsettiği nazaannn isimli falcıya fal baktıranlar rica etsem bana mesajla ulaşabilirler mi :) konu önemlidir bilginize..tellwe de nazaannn ı deneyenn var mı ? profili çok iddialı merak ettim
Ben iki defa fal gönderdim canım maalesef patladı çıkan birşey olmadıMerhaba Kızlar, arkadaşın bahsettiği nazaannn isimli falcıya fal baktıranlar rica etsem bana mesajla ulaşabilirler mi :) konu önemlidir bilginize..
Kızlar eyifer e fal baktıranınız var mı genel olarak iyi şeyler yazılmış merak ettim:)
Ben de fal atmıştım geri çekeyim madem sağol canımben katina atmıştım berbat ötesiydi soruda bazı şeyleri ancak sorunca söyledi bir de kahve falının reklamını yapmıştı
Ben de fal atmıştım geri çekeyim madem sağol canım
Doğru düzgün kimse yok galiba ya madem bakamıyorlar neden falcılık yapıyorlar.sen bilirsin canım ama ben mesela hayatında başka biri var mı falan diye sormuştum bu kadar önemli bir şeyi ayrı bir fal konusu bile olabilecekken gidip evet ilgilendiği kızıl saçlı biri var falan diye cevaplamıştı. ama gerçekte hiç öyle bir şey olmamış sonradan öğrendim. anlık durum bile tutmamış yani ve çok kısaydı falı kartların anlamlarını gönderip bırakmış onları internette arayınca da çıkıyor. bir de her cevapta kahve falı baktıranlara esma veriyorum falan diyip kahve gönder demeye getirmişti
Doğru düzgün kimse yok galiba ya madem bakamıyorlar neden falcılık yapıyorlar.
Saraylı hanım karşı tarafın hislerini okumada Nasıl bilen var mı kızlar
Anı Nasıl
Gelecek çıkıyor mu
Kısacası Nasıl bilirsiniz
ocak ayında baktırmıştım ben. o zamanlar benimkiyle ilişki durumum karışıktı belli değildi ne olacağı elinden geleni yap kayıp gitmesine izin vermezsen yeni seneye kadar nikaha kadar gider demiş ki ben zaten elimden gelenin fazlasını 2 yıldır yapmıştım hoş mayısa kadar da çabaladım ama adam gittiBinnaz aybuke can i deneyen var mi? Bugun atiyim dedim herkese uyabilecek seyler solemis sadece bir seyi bilmis o da tesadufmu bilemesim ve cok pembeci gelsi bana baktiran var mi?
Merhaba cnm son zamanlarda beğenmeyenler de var ancak benim fallarımda Çıktığı da oldu sorulan şahısları da doğru analiz etmiştir
Patladığı zamanı geçtiği falı da vardır ama 50 tl olmuş riske değer mi ilk falınsa bilemem
ocak ayında baktırmıştım ben. o zamanlar benimkiyle ilişki durumum karışıktı belli değildi ne olacağı elinden geleni yap kayıp gitmesine izin vermezsen yeni seneye kadar nikaha kadar gider demiş ki ben zaten elimden gelenin fazlasını 2 yıldır yapmıştım hoş mayısa kadar da çabaladım ama adam gittionun dediği gibi 2016 yılı da hiç benim yılım olmadı hani . işle ilgili de yorum yapmış zam terfi vs ben istifa ettim istediğim olmadığı için ben beğenmemiştim açıkçası
Eskilerden birini görmek ne güzel
Teşekkür ederim yorumun için
Sevgiler ...
Ben de seni gördüğüme sevindim :) rica ederim , Venüsamberi em son yakalamaya çalışıyordun, baltorabildin mi var mı çıkan bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?