Binnaz Abla

O zaman kotu, pembeci geldi banada zaten2 saat yikamis yaglamis beni zekisin guzelsin akillisin son paragrafta evlendirmis :) binnazablada iyice pembe tablocu sitesi oldu .Saol kuzum

tekrar bi göz gezdirdim de falıma da bana da aynı şeyleri söylemiş . akıllı zeki sağlam ayakları yere basan biri olarak görüyormuş beni bi de
Hayat ağzından çıkanları okuyacak adeta ...Ben şimdiden seni, tebrik ediyorum canım başarıların ve güzel hayatın için yazmış ilahi

Evet Venüs de o konuda iyi ben de aynı senle ilkay saraylı birkaç kişi daha

Amin csnım cümlemizinkini inşallah

Deniz fidan için yorumlarınız nedir Kemal devrim e hiç baktırmadım o da pembeci mi onun gibi :/

O bir kaç kişi kimdir öğrensem

Kuzum yenilerden ; Çingene ( birkaç önemli şey tuttu ) Banu doğru ( fal alem / önemli şeyleri tutturdu ) , sezgi( gelecek odaklı ama ilkay saraylı vs ile aynı ) byv -sevilay/Asiye şAibe ya da tanıdık değillerse dedikleri yine güvendiklerimle aynı , taraca /tellwe ( an ve geçmiş iyiydi ama beğenmeyen de var) şimdilik bu kadar :)

Sezgi candana baktirip ani guzel yorumlayip gelecegi tutturamadigi fali varmi?

Deniz fidan için yorumlarınız nedir Kemal devrim e hiç baktırmadım o da pembeci mi onun gibi :/
Yani direkt evlendiren yorumculara komple gıcık oluyorum deniz de öyle ama gel gelelim kemal gibi anlık tespitleri de ciddi şekilde yerinde. Tekrar değerlendirdim muhtemelen kemalle bağlantılılar "her erkek senin gibi birini ister" ana fikirli bir cümle ikisinden de duydum aynı tarzda bu tek örneği tabi:)

Özelden yazmamda bi sıkıntı yok demi :)

Prof fotoları da andırıyor gibi ve alt yazı sözleri :/

Atart ile gerçekleştirdiğimiz operasyon sonucu Deniz Fidan'ın sahtekar olduğunu ispatladık İsimleri değiştirerek aynı ses kaydını göndermiş resmen bize. Kemalle sanaldan da olsa biraz hukukum var bunu yapacağını sanmam o yüzden aynı kişi diyerek zan altında bırakmak istemiyorum ama kandırılmak istemiyorsanız Deniz Fidan adlı sahtekardan uzak durun kızlar

Ayyy ne güzel.... her sahtekarlık olayı ile fallardan iyice soğuyoruz inşallah... kim kimdir/değildir forumuna döndü topik...

Bana da sizinkinin yazili olanini yollamis birlikte gormus olduk ki , adam resmen 3 kisiye ayni fali yollamis isimleri degistirip ki bu bizim aramizda tespit ettigimiz. Baktiran herkese ayni kalip metni yolluyorsa bu nasil bir cesarettir nasil anlasilmayacagini dusunur insan hayret. Aklimdaki tek soru isareti bu adam kemal devrim mi degil mi. Ben neredeyse emindim ama bi yandan da kemalin bu kadar amatör olabileceğine ihtimal vermiyorum

Tatlımmmm
Hepsinden herşeyi bekler oldukta ne bileyim sanmıyorum kemal olsun. Ben hep telde yorum aldım kemal'den.. bu her biri en az 30 dk . Fal harici de konuştuk. Sanaldan da takip edip yazışıyorum. Pembecidir, sorudan yürür, durumdan yürür, ağzından laf alır yürür... bunlara tamam ama bu kadarını yapmaz diye düşünüyorum . Ama artık herkesten de herşeyi bekliyorum. Şaşırmam yani...

bende atmstm cnm iade alamam heralde dimi

Pembe tablonun babasi ayaklari yere saglam basan i bana da kullanmis,eski sevgilim icinde bu adam hirsli ve tatminsiz kisilikleriniz farkli demis sana da soylemis mi ama gerisi pembeler pembesi .Eski sevgilim bana prenses muamelsi yapacakmis aylardir 2 satid zor yazistik :))))

iade ettiler cnm hatta sey yazdım arkadaslarımda böle olmus onlarda id no.sunu istemisler..dedim onlar size ulasmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…