O zaman kotu, pembeci geldi banada zaten2 saat yikamis yaglamis beni zekisin guzelsin akillisin son paragrafta evlendirmis :) binnazablada iyice pembe tablocu sitesi oldu .Saol kuzum
Mart ayı gibi yakaladım yakının senden borç isteyecek dedi ertesi gün arkadaşım mesaj atıp borç istedi şaka gibi
bir erkeği sordum aramızda bir şey olabilir mi diye benden uzakta bir kişiydi aklında biri var dedi yeni öğrendim sevgilisi varmış
Başka dedikleri çıkmadı henüz ama bu da bir başarı zaten
artık nadir fal baktırıyorum İlkay Venüs saraylı o kadar saçmasapan yeni kişileri denemeyi bıraktım Zaman ve para kaybı zaten bu kişilere de genellikle şimdiki anı öğrenmek için baktırıyorum bir de bir nevi terapi için derdimi anlatmak için
Herkese iyi geceler umarım gönlünüzden geçenlere kavuşursunuz hakkınızda hayırlısı olur
Evet Venüs de o konuda iyi ben de aynı senle ilkay saraylı birkaç kişi daha
Amin csnım cümlemizinkini inşallah
O bir kaç kişi kimdir öğrensem
Yani direkt evlendiren yorumculara komple gıcık oluyorum deniz de öyle ama gel gelelim kemal gibi anlık tespitleri de ciddi şekilde yerinde. Tekrar değerlendirdim muhtemelen kemalle bağlantılılar "her erkek senin gibi birini ister" ana fikirli bir cümle ikisinden de duydum aynı tarzda bu tek örneği tabi:)Deniz fidan için yorumlarınız nedir Kemal devrim e hiç baktırmadım o da pembeci mi onun gibi :/
Yani direkt evlendiren yorumculara komple gıcık oluyorum deniz de öyle ama gel gelelim kemal gibi anlık tespitleri de ciddi şekilde yerinde. Tekrar değerlendirdim muhtemelen kemalle bağlantılılar "her erkek senin gibi birini ister" ana fikirli bir cümle ikisinden de duydum aynı tarzda bu tek örneği tabi:)
Tabi ki yok estagfrullahÖzelden yazmamda bi sıkıntı yok demi :)
Baktırdım büyü muhabbeti yapmıştoKızlar eyifer e fal baktıranınız var mı genel olarak iyi şeyler yazılmış merak ettim:)
Ayyy ne güzel.... her sahtekarlık olayı ile fallardan iyice soğuyoruz inşallah... kim kimdir/değildir forumuna döndü topik...Atart ile gerçekleştirdiğimiz operasyon sonucu Deniz Fidan'ın sahtekar olduğunu ispatladık İsimleri değiştirerek aynı ses kaydını göndermiş resmen bize. Kemalle sanaldan da olsa biraz hukukum var bunu yapacağını sanmam o yüzden aynı kişi diyerek zan altında bırakmak istemiyorum ama kandırılmak istemiyorsanız Deniz Fidan adlı sahtekardan uzak durun kızlar
Bana da sizinkinin yazili olanini yollamis birlikte gormus olduk ki , adam resmen 3 kisiye ayni fali yollamis isimleri degistirip ki bu bizim aramizda tespit ettigimiz. Baktiran herkese ayni kalip metni yolluyorsa bu nasil bir cesarettir nasil anlasilmayacagini dusunur insan hayret. Aklimdaki tek soru isareti bu adam kemal devrim mi degil mi. Ben neredeyse emindim ama bi yandan da kemalin bu kadar amatör olabileceğine ihtimal vermiyorumAtart ile gerçekleştirdiğimiz operasyon sonucu Deniz Fidan'ın sahtekar olduğunu ispatladık İsimleri değiştirerek aynı ses kaydını göndermiş resmen bize. Kemalle sanaldan da olsa biraz hukukum var bunu yapacağını sanmam o yüzden aynı kişi diyerek zan altında bırakmak istemiyorum ama kandırılmak istemiyorsanız Deniz Fidan adlı sahtekardan uzak durun kızlar
TatlımmmmBana da sizinkinin yazili olanini yollamis birlikte gormus olduk ki , adam resmen 3 kisiye ayni fali yollamis isimleri degistirip ki bu bizim aramizda tespit ettigimiz. Baktiran herkese ayni kalip metni yolluyorsa bu nasil bir cesarettir nasil anlasilmayacagini dusunur insan hayret. Aklimdaki tek soru isareti bu adam kemal devrim mi degil mi. Ben neredeyse emindim ama bi yandan da kemalin bu kadar amatör olabileceğine ihtimal vermiyorum
bende atmstm cnm iade alamam heralde dimiAtart ile gerçekleştirdiğimiz operasyon sonucu Deniz Fidan'ın sahtekar olduğunu ispatladık İsimleri değiştirerek aynı ses kaydını göndermiş resmen bize. Kemalle sanaldan da olsa biraz hukukum var bunu yapacağını sanmam o yüzden aynı kişi diyerek zan altında bırakmak istemiyorum ama kandırılmak istemiyorsanız Deniz Fidan adlı sahtekardan uzak durun kızlar
tekrar bi göz gezdirdim de falıma da bana da aynı şeyleri söylemiş . akıllı zeki sağlam ayakları yere basan biri olarak görüyormuş benibi de
Hayat ağzından çıkanları okuyacak adeta ...Ben şimdiden seni, tebrik ediyorum canım başarıların ve güzel hayatın için yazmış ilahi
Canım bi iade istedik sen de yaz falının numarasıyla beraber bu sahtekarlıktır çünkübende atmstm cnm iade alamam heralde dimi
yazdm cnm saol..bakalım iade etcekler miCanım bi iade istedik sen de yaz falının numarasıyla beraber bu sahtekarlıktır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?