Binnaz Abla

siz süpersiniz yaaa adamin yaptigi da ayip yalniz bu nedir ya. Umarim kemal ile bi baglantisi yoktur yoksa cidden hayal kirikligi olur

Gercekten herkesten herseyi bekliyorum artik ama hata bizde aslinda biz musade ediyoruz :/// kemali cok begeniyordum ama bu adami da begenmistim isin ilginci demek ki anda iyi diyip de guvenmiycez kimseye asiri spesifik bisey bilmedigi surece. Herkese uyabilecek bi metin hazirlamak cok zor degilmis..

onu sölememiş bana erkekler sevilmekten çok hoşlanırmış ,aşık hiç bir kadının karşısında güçlü duramazmış vs vs saçmalık resmen

B brush_ denen şahıs özelden benim Sezgi olduğumu iddia etti. Ben ne bu insanı ne de başkasını ikna etmek zorunda değilim. Örnek verecekmişim Sezgi ne dedi bana nasıl çıktı, sevgilimin sevgisinden emin değilmişim de nasıl olmuşum. Ben bu kadar özelimi kimseyle paylaşmak zorunda değilim.
Sezgiyi yakalayamıyorum diye buralara serzenişte bulunuyordu herkes şimdi fal gönderebilince ben tuhaf şekilde günah keçisi oldum.
Şunu biliyorum ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.
Bu şahsa cevap vermesem de Sezgi olacaktım, berbat zamanlar geçirmeme rağmen saygıyla cevap verdim yine Sezgi oldum hey Allahım:)

Bu tip ithamlara cevap vermek bile yersiz, siz kendinizden emin olduğunuz sürece enerjinizi sömürmelerine izin vermemelisiniz. Sezgi anı bende öyle güzel bilmişti ki hayatımdan biri sanmıştım resmen gelecek içinse verdiği tarihler geçti çoktan ama patlamış saymıyorum. Eğer sıkıntı olmazsa size sezgiye baktırmanın kolay yolunu sorabilir miyim?

Arkadaşlar Sezgiyle bağlantım hakkında son açıklamam hala inanmayan varsa binnazdan fal sayfamı falan göstereceğim artık. Ben de hepiniz gibi ona danışanlardan biriyim. Aylık ortalama 400-500 lira fal öderim üstüne çıktığım da çok oldu. Ben de bu işe para döküyorum, benim de ruh halim iyi değil.
Şurada bir kişi çıkıp diyemez ki; Sezgi anda,geçmişte tamamen alakasız konuştu. Bu kadar iddialıyım çünkü Sezgiyi herkesin nasıl online yakalamaya çalıştığı günleri de iyi hatırlıyorum. Naiaddd ve hadicanimsendee özel hayatımı bilen insanlr ve Sezginin ve Asenatın fallarının bana tamamen çıktığını bilirler. Ayrıca kimse keyfimin kahyası değil fallar çıksa da çıkmasa da baktırırım kimseyi ilgilendirmez para benim keyif benim.
Siz memnun değil misiniz? O zaman bu falcılara fal atmazsınız olur biter. Asenatın son falı 15 dk idi bana boş çıkan bir cümlesi yok iyi kötü hepsini yaşadım, Sezginin her falında ne tasvir ettiyse yaşdım. Ufak tefek çıkmayanlar da oldu ama ben "aaaa patladı" diye yaygara koparacak yapıya sahip biri değilim genele bakarım. Bu iş arz talep meselesi. Ben burada kimseye "Sezgiye baktırdın mı? Asenata baktırdın mı?" Diye sormadım, baktır diye baskı yapmadım. Kimse de benim beğenimi sorgulayamaz gerçekten sıkıldım artık.

Kuzum..az cok bende taniyorum seni ve ne kadar tatli ve iyi kalbli bi insan oldugunu da biliyorum. Neden bukadar takiyorsun kafana? Kendi derdin sana zaten yetiyor ki, insanlar ugrasmak icin camur atsinlar ama sen orali olma. Seni bilen biliyor, bilmeyende inanmak istemeyende uzak durur oldu bitti. Bukadar hirpalama kendini. Durusunu da hele hic bozma.
seviyoruz seni

Ahh canım Cesimm sen benim dertlerimi en iyi bilenlerdensin kızlar falları da bilince onları etiketledim. Güzel kalbinden öperim ben de seni çok seviyorum:)

Kız sen sezgi miymissin allah iyiliğini versin nasil anlamadim kendime inanamiyorum yani saatlerce konustuk telefonlarda filan insan bi fal bakiverir aşk olsun. Ahahahaha yeminle koltuktan düşeyazdım gülerken

Aşkım senin bu kadar açıklamayı yazarken yorulan minnoş parmaklarına yazık cidden kimseye hic bi begenini samimiyetini ispatlamak zorunda degilsin baya baya sıktılar artik bakalım yeni güne hangi ithamla uyanicaz ben bu seferkine baya bi güldüm ama senin hassas kalbin uzulmustur ben de buna uzuluyorum , mesele sezginin nasil bi falci oldugundan cok senin begenmen oldu , vay neden falciyla bag kurdun oldu ,sana noktası virgülüne cikan fallarini ben biliyorum ki zibilyon fal baktirdim bu işe bulastığımdan beri benim icin kendisi ciksin cikmasın efsodur ilk siradadır, sanmiyorum ki biri onun falindan bomboş dönsün ki burda begenen yakalamak icin gece saat kurup kalkan ciddi bi cogunluk da vardi hadi yine bu da bizim gorusmuz bizim begenimiz olsun herkes gibi paylasiyoruz bu kadar sorgulanacak ne var gına geldi gercekten iyi niyetlileri tenzih ederek söylüyorum bu mesele gercekten sıktı

İnsanları anlamak cidden güç ve yorucu... durma üstünde

Allahhhhh keşkem sezgi olsan sennnnn....fallar bedavaya gelirdi

Ay pamuk prensesim benim asıl ben senin bana arka çıkmak için yorulan minnoş parmaklarını yerim çok teşekkür ederim
cidden bu ithamları anlamam mümkün değil gören de deniz fidanı övdüm zannedecek

İnsanları anlamak cidden güç ve yorucu... durma üstünde
O an cidden sinirlendim bir birikim olduğu için artık bir de ben nezaketle yaklaşmaya çalıltıkça tepeme çıkıyorlar ama hiç üstünde durmuyorum artık isteyen baktırır istemeyen baktırmaz. Ben beğendiğim sürece de tabi ki yazmaya devam edeceğim :)

Asenat hangi sitede cnm bnde denemek isterim

Sezgi benim bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…