- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Şimdi başına üşüşmesinler de kuzumSezgi benim bi kere
Sissst sadece ikimiz duymasinlar tatlım platonik aşkım in peşinden 5 lira 5 lira biriktirdim paralarla dubaide gitcem düşün halimi cahil deli mezup değilimŞimdi başına üşüşmesinler de kuzum
HAYIIIIR......! SEZGİ BENİM!Eki Görüntüle 1864506 @brush_ denen şahıs özelden benim Sezgi olduğumu iddia etti. Ben ne bu insanı ne de başkasını ikna etmek zorunda değilim. Örnek verecekmişim Sezgi ne dedi bana nasıl çıktı, sevgilimin sevgisinden emin değilmişim de nasıl olmuşum. Ben bu kadar özelimi kimseyle paylaşmak zorunda değilim.
Sezgiyi yakalayamıyorum diye buralara serzenişte bulunuyordu herkes şimdi fal gönderebilince ben tuhaf şekilde günah keçisi oldum.
Şunu biliyorum ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.
Bu şahsa cevap vermesem de Sezgi olacaktım, berbat zamanlar geçirmeme rağmen saygıyla cevap verdim yine Sezgi oldum hey Allahım:)
serkan tek mi cnm dedigin?Kızlar onlinr fal dan bagımsız falcı önerim var İstanbulda iseniz eğer Kadıköy la porte kafe deki ayhan ı tavsiye ederim daha önce dediklerini yaşamıştım olmaz dedikleri olmadı bayadır yoktu tekrar gelmiş yine olumsuz konuştı çıkarsa bildiririm yeni durumlar gördü.
Bu arada serkan a son baktırdığım fal da karşıma yeni çıkan kişiyi sormuştum bunla olmaz demiştiki olmadı çocukşa iletişimi kestim çünkü beni bunalttı sevgilim gibi kıskançlıklara sahiplenmelere girdi hemde daha ilişkimiz yokken birşey hissedemede. Bitti serkan bunu bilmişti bilginize.ama asıl konu beklemede.
Çok enteresan bir ithamla karşı karşıya kalmışsın şaşırdımEki Görüntüle 1864506 @brush_ denen şahıs özelden benim Sezgi olduğumu iddia etti. Ben ne bu insanı ne de başkasını ikna etmek zorunda değilim. Örnek verecekmişim Sezgi ne dedi bana nasıl çıktı, sevgilimin sevgisinden emin değilmişim de nasıl olmuşum. Ben bu kadar özelimi kimseyle paylaşmak zorunda değilim.
Sezgiyi yakalayamıyorum diye buralara serzenişte bulunuyordu herkes şimdi fal gönderebilince ben tuhaf şekilde günah keçisi oldum.
Şunu biliyorum ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.
Bu şahsa cevap vermesem de Sezgi olacaktım, berbat zamanlar geçirmeme rağmen saygıyla cevap verdim yine Sezgi oldum hey Allahım:)
Kızlar onlinr fal dan bagımsız falcı önerim var İstanbulda iseniz eğer Kadıköy la porte kafe deki ayhan ı tavsiye ederim daha önce dediklerini yaşamıştım olmaz dedikleri olmadı bayadır yoktu tekrar gelmiş yine olumsuz konuştı çıkarsa bildiririm yeni durumlar gördü.
Bu arada serkan a son baktırdığım fal da karşıma yeni çıkan kişiyi sormuştum bunla olmaz demiştiki olmadı çocukşa iletişimi kestim çünkü beni bunalttı sevgilim gibi kıskançlıklara sahiplenmelere girdi hemde daha ilişkimiz yokken birşey hissedemede. Bitti serkan bunu bilmişti bilginize.ama asıl konu beklemede.
La porte ayhan bende anı bildi ama gelecekte patlamıştıKızlar onlinr fal dan bagımsız falcı önerim var İstanbulda iseniz eğer Kadıköy la porte kafe deki ayhan ı tavsiye ederim daha önce dediklerini yaşamıştım olmaz dedikleri olmadı bayadır yoktu tekrar gelmiş yine olumsuz konuştı çıkarsa bildiririm yeni durumlar gördü.
La porte ayhan bende anı bildi ama gelecekte patlamıştı
bu arada binnaz da iade falımla aslıhan yılmaza attm cok ilgili 13 dakika bakmıs
Bende de olumsuz konuşmuştu merak etme :) asık suratlı bi herif zaten olumlu konuşsaydı şaşırırdım enerjisini sevmedim. Ama hakkını yemeyeyim anı geçmişi bildi. Esas konuda çok feci patladı. Bana olmayacağını ve başkasıyla tanışacağımı söyledi. Başkasıyla tanışmadım ve çok da güzel oldu söylediğinin aksine :) ama kardeşimle ilgili bi konuyu bildiLa porte ayhan bende anı bildi ama gelecekte patlamıştı
Kıyamam sana sen de bendensinSissst sadece ikimiz duymasinlar tatlım platonik aşkım in peşinden 5 lira 5 lira biriktirdim paralarla dubaide gitcem düşün halimi cahil deli mezup değilim
Çok muhabbetimiz olmasa da iyi gözlemciyim ve hafızam da yer eden bazı şeyler olur hep. Sen buradaki bir çok arkadaşım gibi yüreği çok güzel gerçekten nadide bir insansın desteğin için çok teşekkür ederim çünkü gerçekten baştan beri başka hiçbir amacım yoktu yardımcı olmak dışındaÇok enteresan bir ithamla karşı karşıya kalmışsın şaşırdım
Galiba iyi niyetli olmak iyilik yapmak böyle farklı düşüncelere de sebep olabiliyor....
Oysa azcık takip edilse senin ne olduğun kim olduğun anlaşılır...
Memnun kalmışsın herkes yararlansin istiyorsun....
Boşver üzülme takma heee de geç...
Nasil peki ani bilmis mi? Yani bana da 15 dk bakmis gercekten cok ilgili ama soyledikleri uymuyor.
Gerçekten mi canım ya yalnız olmadığımı bmek bu dünyada iyi hissettirdiKıyamam sana sen de bendensin
Evet çok derin muhabbet edemedik çünkü sen geç kaldın benim en yangınlı zamanlarima....Çok muhabbetimiz olmasa da iyi gözlemciyim ve hafızam da yer eden bazı şeyler olur hep. Sen buradaki bir çok arkadaşım gibi yüreği çok güzel gerçekten nadide bir insansın desteğin için çok teşekkür ederim çünkü gerçekten baştan beri başka hiçbir amacım yoktu yardımcı olmak dışında
Bende de olumsuz konuşmuştu merak etme :) asık suratlı bi herif zaten olumlu konuşsaydı şaşırırdım enerjisini sevmedim. Ama hakkını yemeyeyim anı geçmişi bildi. Esas konuda çok feci patladı. Bana olmayacağını ve başkasıyla tanışacağımı söyledi. Başkasıyla tanışmadım ve çok da güzel oldu söylediğinin aksine :) ama kardeşimle ilgili bi konuyu bildi
Hala ispat mıı engellendiğimdee siteye ne oluyo dedin mii onlar bulurduu aklı olan calışan anlarr olanlarıı canım ister gelir yazarımm gülüyorumm yazılanlaraa bende o durumdaydımm zamanındaa ama kimseyii hor görmedim para benimm değill bananeeeözelden ispat edin madem ben bekliyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?