Binnaz Abla

HAYIIIIR......! SEZGİ BENİM!

Kızlar onlinr fal dan bagımsız falcı önerim var İstanbulda iseniz eğer Kadıköy la porte kafe deki ayhan ı tavsiye ederim daha önce dediklerini yaşamıştım olmaz dedikleri olmadı bayadır yoktu tekrar gelmiş yine olumsuz konuştı çıkarsa bildiririm yeni durumlar gördü.

Bu arada serkan a son baktırdığım fal da karşıma yeni çıkan kişiyi sormuştum bunla olmaz demiştiki olmadı çocukşa iletişimi kestim çünkü beni bunalttı sevgilim gibi kıskançlıklara sahiplenmelere girdi hemde daha ilişkimiz yokken birşey hissedemede. Bitti serkan bunu bilmişti bilginize.ama asıl konu beklemede.

serkan tek mi cnm dedigin?

Çok enteresan bir ithamla karşı karşıya kalmışsın şaşırdım
Galiba iyi niyetli olmak iyilik yapmak böyle farklı düşüncelere de sebep olabiliyor....
Oysa azcık takip edilse senin ne olduğun kim olduğun anlaşılır...
Memnun kalmışsın herkes yararlansin istiyorsun....
Boşver üzülme takma heee de geç...

Evet Serkan Tek byv.

La porte ayhan bende anı bildi ama gelecekte patlamıştı

La porte ayhan bende anı bildi ama gelecekte patlamıştı
Bende de olumsuz konuşmuştu merak etme :) asık suratlı bi herif zaten olumlu konuşsaydı şaşırırdım enerjisini sevmedim. Ama hakkını yemeyeyim anı geçmişi bildi. Esas konuda çok feci patladı. Bana olmayacağını ve başkasıyla tanışacağımı söyledi. Başkasıyla tanışmadım ve çok da güzel oldu söylediğinin aksine :) ama kardeşimle ilgili bi konuyu bildi

Çok muhabbetimiz olmasa da iyi gözlemciyim ve hafızam da yer eden bazı şeyler olur hep. Sen buradaki bir çok arkadaşım gibi yüreği çok güzel gerçekten nadide bir insansın desteğin için çok teşekkür ederim çünkü gerçekten baştan beri başka hiçbir amacım yoktu yardımcı olmak dışında

Evet çok derin muhabbet edemedik çünkü sen geç kaldın benim en yangınlı zamanlarima....

Ahhh ahhh ne günler geçirdim...

Sen bu yola çıktığında ben yolu bitirmek uzereydim biliyorsun duâ topigindeydim...

Onda da duruldum artık sadece kendim duâ ediyorum topiklerde değilim...

Yaşamımız gerekenleri böyle en dibine kadar yaşayıp bitirmek gerekiyor gibi...

Burada ki muhabettleri okuyunca hep eski günlerim aklıma geliyor...

Geçiyor ama şöyle geçiyor acısı azalıyor kuvveti azalıyor ama geçiyor inanın kii...

Haaa bunları niye yazdım bende senin yüreğinin gerçekten güzel olduğunu biliyor ve inanıyorum....

Sadece fal baktirmayip aynı zamanda kim iyi kim kötü kim sahtekar kim özenli uğraşıp bilgi paylaştın kii anladığım kadarıyla hiç de kolay şeyler yasamiyorsun ve buna rağmen yardım ediyorsun....

Sen de birakacaksin yazmayı sadece okuyacaksın bu günlerin aklına gelecek ya da bugün baktirdigin kişi yada olay değişecek inan kii....

İnşallah senin ve hepimizin herkesin Rabbim sıkıntılarını kolaylastirsin.....

Dipnot ;
Fal tuhaf bir bağımlılık orası kesin arada atıyorum bende bunalinca

Son düzenleme:

Hadi ya aynı şeyleri söledi banada yeni biri yeni iş ,eskisi ile olmaz iyi bari ümitlendim:)

Fal baktıran falcı çok varr özelden konuştuklarımızdann biliyorumm gülüyorum yazılanlaraa bende kandım ordan biliyorumm

özelden ispat edin madem ben bekliyorum=)
Hala ispat mıı engellendiğimdee siteye ne oluyo dedin mii onlar bulurduu aklı olan calışan anlarr olanlarıı canım ister gelir yazarımm gülüyorumm yazılanlaraa bende o durumdaydımm zamanındaa ama kimseyii hor görmedim para benimm değill bananeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…