Binnaz Abla

Burda tanıdığım en iyi insanlardan birisin , duaların senin bile tahmin edemeyeceğin hızda ve hayırda gerçekleşsin.

bu neyin kafasıysa ben gerçekten isteMİyorum gollom

Fal baktıran falcı çok varr özelden konuştuklarımızdann biliyorumm gülüyorum yazılanlaraa bende kandım ordan biliyorumm
Sizinle hiç bir fikir alışverişimiz olmadı. Özelden ya da genelden yazışmadık da .Sizi tanımıyorum. Siz de beni tanımıyorsunuz. Böyle 3-5 günde bir hangi konuya dair ve kimi kast ettiğinizı de belirtmeden ortaya bir mesaj atıyorsunuz. Kim ya da kimler olduğunu belirtmeden birilerine güldüğünüzü filan yazıyorsunuz ya hani burada yazan çizen konuşan herkesin aptal, bir akıllının siz olduğunu ima ederek....Cidden tadını kaçırdınız.... kimseye saygısızlık edecek, tartışma mizaçlı biri değilim sabırları zorluyorsunuz... Herkesin derdi de, yaşadığı da, neyi yapıp neyi yapmayacağı da, kime inanıp kime inanmayacağı, parasını nerede ne şekilde harcayacağı, saflığı da aptallığı da sizi ilgilendirmez... madem hayatınızı yoluna koydunuz ve madem fal ve falcılar konusunda masterınızı yapıp misyonunuzu tamamladınız buradaki insanları iğnelemeyi bırakın. Ya da ne biliyorsanız açık açık yazın.... cidden beni bile sıktınız....

Bana da tam bir hayal kırıklığıydı kendisi

bu arada binnaz da iade falımla aslıhan yılmaza attm cok ilgili 13 dakika bakmıs
Nasil peki ani bilmis mi? Yani bana da 15 dk bakmis gercekten cok ilgili ama soyledikleri uymuyor.
aslıhan yılmaz ı hiç begenmedim.nurbanu dan sonra ikinci en alakasız falımdı. ılk dakkasından itibaren en alakası olmayan şeyleri söyledi. bu kadar emin konuşmasına rağmen soyledıgı her şey tam tersıydi. geçmiş ve an anlayacagınız kötüydü hal böyle olunca gelecek kısmına inancım yok. katına baktırmıştım ama malesefffff
ayrıca bugün ağustos ayına gırdık hepımıze hayırlı olsun.temmuzdan istedıklerımızı alamadık. umarım agustos ugurlu olur.. 2 ay içinde dönecek; aynı zamanda yenı bırıyle tanısacaksın diyenler patlamış oldu.. bakalım byzmelek ceren ezgi ve ilkay gür kaldı benim ağustos a vade vermişlerdi.
ağustosta hepımızın yüzünün gülmesi dileğiyle

Özlüyorum seni can can...

Nasil peki ani bilmis mi? Yani bana da 15 dk bakmis gercekten cok ilgili ama soyledikleri uymuyor.
Aynen bende baktırdım çok ilgili,uzun da bir fal göndermiş ama sorduğum iki kişiyi bildiğin birbirine karıştırmış o yüzden iyi diye yorum yapamıyorum :) Soru kısmında karıştırdığını söyledim ısrarla kabul etmedi üstelik karıştırdığı şey fiziksel özellikleri esmer bildiğin kapkara adamı açık kumral yaptı yine de kabul etmiyor:) ailesiyle yaşıyor ailesinden kopmuş ayrı yaşıyor diyo daha bunun gibi niceleri:)

arkadaşlar binnaz ablada çagrı bilgin ile maya duran nasıl hiç baktırıp memnun olan var mı?

Çağrı bilgin'i hiç beğenmedim benim kişiliğimi anlatmış genelde ama o bile tutmuyor. Mayayı beğenmiştim baya iyi yorumlamıştı şaşırdım ama çıktı diyemem henüz beklemede.

Burayi okumadan baktirdim Bana tesbitleride kötüydü pembede degildi fali

arkadaslarım hüma balın veya asenata ulasabilecegimiz bir yer yok mu ya? en azından ne zaman gırecegının onden bilgisini gecse.. tatilde de degiliz ki herdakka sitede bekleyemiyorum acıkcası :) bakıorum 4 kisi var ne zaman gorup de giriyorlar ben körüm heralde eskiden ikisine de ne rahat baktırmıstım ama simdi....

Kizlar telwedeki sultan falciya baktiran varmi
O kadının bundan başka 4-5 hesabı daha var Telwe'de. fallarkraliçesi, gelecektenhaberler, geleceğin şifresi hatırladıklarım.
Bunlardan birine baktırdıysanız eğer buna baktırmak istemeyebilirsiniz.

Hüma yine Binnaz uygulamasından yakalanıyor da Asenat gerçekten üstün çabalar gerektiriyor

Kızlar merhabalar herkese...venüs Amber bu aksam 8 de online olacağını yazmış baktirmadigim bir tek o kaldı ve cok nadir giriyor siteye sanırsam aranızda ona baktirmis olan var mı

kızlar uzun zamandır topici takip ediyorum, genel olarak beğenilen falcıları biliyorum ama bazılarına ulaşmak zor oluyor bazıları da sonradan sapıtmış oluyorlar. onun dışında bazıları aşk konusunda bazıları da iş konusunda tutarlı. ben iş için baktırmak istiyorum, önerebileceğiniz bir falcı var mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…