Burda tanıdığım en iyi insanlardan birisin , duaların senin bile tahmin edemeyeceğin hızda ve hayırda gerçekleşsin.Evet çok derin muhabbet edemedik çünkü sen geç kaldın benim en yangınlı zamanlarima....
Ahhh ahhh ne günler geçirdim...
Sen bu yola çıktığında ben yolu bitirmek uzereydim biliyorsun duâ topigindeydim...
Onda da duruldum artık sadece kendim duâ ediyorum topiklerde değilim...
Yaşamımız gerekenleri böyle en dibine kadar yaşayıp bitirmek gerekiyor gibi...
Burada ki muhabettleri okuyunca hep eski günlerim aklıma geliyor...
Geçiyor ama şöyle geçiyor acısı azalıyor kuvveti azalıyor ama geçiyor inanın kii...
Haaa bunları niye yazdım bende senin yüreğinin gerçekten güzel olduğunu biliyor ve inanıyorum....
Sadece fal baktirmayip aynı zamanda kim iyi kim kötü kim sahtekar kim özenli uğraşıp bilgi paylaştın kii anladığım kadarıyla hiç de kolay şeyler yasamiyorsun ve buna rağmen yardım ediyorsun....
Sen de birakacaksin yazmayı sadece okuyacaksın bu günlerin aklına gelecek ya da bugün baktirdigin kişi yada olay değişecek inan kii....
İnşallah senin ve hepimizin herkesin Rabbim sıkıntılarını kolaylastirsin.....
Dipnot ;
Fal tuhaf bir bağımlılık orası kesin arada atıyorum bende bunalinca
bu neyin kafasıysa ben gerçekten isteMİyorum gollomHala ispat mıı engellendiğimdee siteye ne oluyo dedin mii onlar bulurduu aklı olan calışan anlarr olanlarıı canım ister gelir yazarımm gülüyorumm yazılanlaraa bende o durumdaydımm zamanındaa ama kimseyii hor görmedim para benimm değill bananeee
Sizinle hiç bir fikir alışverişimiz olmadı. Özelden ya da genelden yazışmadık da .Sizi tanımıyorum. Siz de beni tanımıyorsunuz. Böyle 3-5 günde bir hangi konuya dair ve kimi kast ettiğinizı de belirtmeden ortaya bir mesaj atıyorsunuz. Kim ya da kimler olduğunu belirtmeden birilerine güldüğünüzü filan yazıyorsunuz ya hani burada yazan çizen konuşan herkesin aptal, bir akıllının siz olduğunu ima ederek....Cidden tadını kaçırdınız.... kimseye saygısızlık edecek, tartışma mizaçlı biri değilim sabırları zorluyorsunuz... Herkesin derdi de, yaşadığı da, neyi yapıp neyi yapmayacağı da, kime inanıp kime inanmayacağı, parasını nerede ne şekilde harcayacağı, saflığı da aptallığı da sizi ilgilendirmez... madem hayatınızı yoluna koydunuz ve madem fal ve falcılar konusunda masterınızı yapıp misyonunuzu tamamladınız buradaki insanları iğnelemeyi bırakın. Ya da ne biliyorsanız açık açık yazın.... cidden beni bile sıktınız....Fal baktıran falcı çok varr özelden konuştuklarımızdann biliyorumm gülüyorum yazılanlaraa bende kandım ordan biliyorumm
Bana da tam bir hayal kırıklığıydı kendisi
bu arada binnaz da iade falımla aslıhan yılmaza attm cok ilgili 13 dakika bakmıs
aslıhan yılmaz ı hiç begenmedim.nurbanu dan sonra ikinci en alakasız falımdı. ılk dakkasından itibaren en alakası olmayan şeyleri söyledi. bu kadar emin konuşmasına rağmen soyledıgı her şey tam tersıydi. geçmiş ve an anlayacagınız kötüydü hal böyle olunca gelecek kısmına inancım yok. katına baktırmıştım ama malesefffffNasil peki ani bilmis mi? Yani bana da 15 dk bakmis gercekten cok ilgili ama soyledikleri uymuyor.
fena deildi cnm orta sekerliNasil peki ani bilmis mi? Yani bana da 15 dk bakmis gercekten cok ilgili ama soyledikleri uymuyor.
Evet çok derin muhabbet edemedik çünkü sen geç kaldın benim en yangınlı zamanlarima....
Ahhh ahhh ne günler geçirdim...
Sen bu yola çıktığında ben yolu bitirmek uzereydim biliyorsun duâ topigindeydim...
Onda da duruldum artık sadece kendim duâ ediyorum topiklerde değilim...
Yaşamımız gerekenleri böyle en dibine kadar yaşayıp bitirmek gerekiyor gibi...
Burada ki muhabettleri okuyunca hep eski günlerim aklıma geliyor...
Geçiyor ama şöyle geçiyor acısı azalıyor kuvveti azalıyor ama geçiyor inanın kii...
Haaa bunları niye yazdım bende senin yüreğinin gerçekten güzel olduğunu biliyor ve inanıyorum....
Sadece fal baktirmayip aynı zamanda kim iyi kim kötü kim sahtekar kim özenli uğraşıp bilgi paylaştın kii anladığım kadarıyla hiç de kolay şeyler yasamiyorsun ve buna rağmen yardım ediyorsun....
Sen de birakacaksin yazmayı sadece okuyacaksın bu günlerin aklına gelecek ya da bugün baktirdigin kişi yada olay değişecek inan kii....
İnşallah senin ve hepimizin herkesin Rabbim sıkıntılarını kolaylastirsin.....
Dipnot ;
Fal tuhaf bir bağımlılık orası kesin arada atıyorum bende bunalinca
Aynen bende baktırdım çok ilgili,uzun da bir fal göndermiş ama sorduğum iki kişiyi bildiğin birbirine karıştırmış o yüzden iyi diye yorum yapamıyorum :) Soru kısmında karıştırdığını söyledim ısrarla kabul etmedi üstelik karıştırdığı şey fiziksel özellikleri esmer bildiğin kapkara adamı açık kumral yaptı yine de kabul etmiyor:) ailesiyle yaşıyor ailesinden kopmuş ayrı yaşıyor diyo daha bunun gibi niceleri:)Nasil peki ani bilmis mi? Yani bana da 15 dk bakmis gercekten cok ilgili ama soyledikleri uymuyor.
arkadaşlar binnaz ablada çagrı bilgin ile maya duran nasıl hiç baktırıp memnun olan var mı?
Atart ile gerçekleştirdiğimiz operasyon sonucu Deniz Fidan'ın sahtekar olduğunu ispatladık İsimleri değiştirerek aynı ses kaydını göndermiş resmen bize. Kemalle sanaldan da olsa biraz hukukum var bunu yapacağını sanmam o yüzden aynı kişi diyerek zan altında bırakmak istemiyorum ama kandırılmak istemiyorsanız Deniz Fidan adlı sahtekardan uzak durun kızlar
Bana da sizinkinin yazili olanini yollamis birlikte gormus olduk ki , adam resmen 3 kisiye ayni fali yollamis isimleri degistirip ki bu bizim aramizda tespit ettigimiz. Baktiran herkese ayni kalip metni yolluyorsa bu nasil bir cesarettir nasil anlasilmayacagini dusunur insan hayret. Aklimdaki tek soru isareti bu adam kemal devrim mi degil mi. Ben neredeyse emindim ama bi yandan da kemalin bu kadar amatör olabileceğine ihtimal vermiyorum
Çağrı bilgin'i hiç beğenmedim benim kişiliğimi anlatmış genelde ama o bile tutmuyor. Mayayı beğenmiştim baya iyi yorumlamıştı şaşırdım ama çıktı diyemem henüz beklemede.
O kadının bundan başka 4-5 hesabı daha var Telwe'de. fallarkraliçesi, gelecektenhaberler, geleceğin şifresi hatırladıklarım.Kizlar telwedeki sultan falciya baktiran varmi
kesin biz saldırdık diye olumsuz fal baktırmıştır hayatım sıkma canını.Burayi okumadan baktirdimBana tesbitleride kötüydü pembede degildi fali
Hüma yine Binnaz uygulamasından yakalanıyor da Asenat gerçekten üstün çabalar gerektiriyorarkadaslarım hüma balın veya asenata ulasabilecegimiz bir yer yok mu ya? en azından ne zaman gırecegının onden bilgisini gecse.. tatilde de degiliz ki herdakka sitede bekleyemiyorum acıkcası :) bakıorum 4 kisi var ne zaman gorup de giriyorlar ben körüm heralde eskiden ikisine de ne rahat baktırmıstım ama simdi....
Burayi okuyunca hemen iade istedim zaten. Zaten tesbitleride alakasizdi o yüzden itibar etmedim pek.kesin biz saldırdık diye olumsuz fal baktırmıştır hayatım sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?