Ciddi misin ya bende nerden bildi diyorum eskisi gibi takip edemurm burayi salakligima doymiyimmmO kadının bundan başka 4-5 hesabı daha var Telwe'de. fallarkraliçesi, gelecektenhaberler, geleceğin şifresi hatırladıklarım.
Bunlardan birine baktırdıysanız eğer buna baktırmak istemeyebilirsiniz.
Venüs iyidirKızlar merhabalar herkese...venüs Amber bu aksam 8 de online olacağını yazmış baktirmadigim bir tek o kaldı ve cok nadir giriyor siteye sanırsam aranızda ona baktirmis olan var mı
Canim venuse daha once baktirdm simdi tam hatirloyamiyorum karsi tarafin dusuncelerinde iyimiydi yaVenüs iyidir
Karşı tarafı bilmiyorum da, bana ani bir yolculuğa çıkacaksın daha önce hiç gitmediğin bir yere ege bölgesi, uçakla gideceksin dedi. Aynı hafta müdürüm beni uçakla manisa ve izmir'e iş için gönderdi ve daha önce ikisine de hiç gitmemiştim. Asıl mesele için de dediği gibi olmuştu. Yakın geleceği gösterir kahve falı demişti gerçekten de o zamankı durumu söylemişti.Canim venuse daha once baktirdm simdi tam hatirloyamiyorum karsi tarafin dusuncelerinde iyimiydi ya
VENÜSAMBER falsepetinde sanırım şimdi buldum 50 lira sizce fazla değil mi? Değer mi?Karşı tarafı bilmiyorum da, bana ani bir yolculuğa çıkacaksın daha önce hiç gitmediğin bir yere ege bölgesi, uçakla gideceksin dedi. Aynı hafta müdürüm beni uçakla manisa ve izmir'e iş için gönderdi ve daha önce ikisine de hiç gitmemiştim. Asıl mesele için de dediği gibi olmuştu. Yakın geleceği gösterir kahve falı demişti gerçekten de o zamankı durumu söylemişti.
Kesinlikle fazla. Bence bütün falcılara fazla ya napıyoruz biz böyleVENÜSAMBER falsepetinde sanırım şimdi buldum 50 lira sizce fazla değil mi? Değer mi?
öyle bir genel algı var ama ben pembeci olduğunu düşünmüyorum.Hüma Bal pembecimi?
Bana da pembeci gelmedi sormadan anlatıo kadın zaten ne var ne yokHüma Bal pembecimi?
Hüma Bal pembecimi?
Bana kalırsa da hiç bir falcının çok uzun vade de söylediklerini baz almamak lazım bakalım o dönem de biz ne hissediyor olcazM Motherofdragon Bana pembeciydi biliyorsun pampiValla MrsNorris şöyle söyleyeyim, anlık tespitlerine güven gelecek öngörülerine pek güvenme.
Bana da pembeci degil hatta cok begendiklerimdenHüma Bal pembecimi?
Bana da pembeci degil hatta cok begendiklerimden
M Motherofdragon Bana pembeciydi biliyorsun pampiValla MrsNorris şöyle söyleyeyim, anlık tespitlerine güven gelecek öngörülerine pek güvenme.
öyle bir genel algı var ama ben pembeci olduğunu düşünmüyorum.
Bana da pembeci gelmedi sormadan anlatıo kadın zaten ne var ne yok
Sagol kizlar falim geldi kesinlike pembe degil :) Tesbitleri güzeldi ama cok pahali yahu
kanka haklısın da beni biliyorsun sonucun değişebileceğine inanırım. valla kışın ayrılığı bildi çat çat söyledi son falında da yine sevindirmedi beniM Motherofdragon Bana pembeciydi biliyorsun pampiValla MrsNorris şöyle söyleyeyim, anlık tespitlerine güven gelecek öngörülerine pek güvenme.
:) arıycak arıycak dedi de hiç mi aramadı merak ettim bak şimdiYauuuu bu kadın bi bana mı pembe baktı :=))
:) arıycak arıycak dedi de hiç mi aramadı merak ettim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?