Binnaz Abla

kanka haklısın da beni biliyorsun sonucun değişebileceğine inanırım. valla kışın ayrılığı bildi çat çat söyledi son falında da yine sevindirmedi beni
Seni tanımıyorum ama fal atmadan önce burdaki yorumlarına baktım baya ince detay detay anlatmışsın deneyimlerini hoştu hepsi de teşekkür edesim geldi fal camiası adına

Kızlar bu ecem23 nasıl tam olumsuz demiyor ama kesin evet de demiyr hep böyle muallakta mi bırakıyor.
Evet ne güldürür ne öldürür kategorisindedir kendisi :))) genel olarak... beni bir yere yapıştırmıştı olumsuzluk anlamında ama neyse ki o kadar vahim değil durum... Yani katiyen olmayacak dediği görüşme oldu....

Son düzenleme:
Ben uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyordum ama olmuyordu bir türlü. Ben de depresyona girip bu sitelere dadanmıştım. Şimdi hamileyim ve fos çıkanları yazmak istedim.
Binnaz Abla: Kemal devrim, eylül Acar, zeren yıldız, yıldız yetkin, Umay Bilgin, karaca duran, selin kozan.
Telve: taraca, gelecektenhaberler.
Hele gelecektenhaberler öyle bir yazmış ki, tam film senaryosu.
Yani baktırdığım kimse bilemedi, para tuzağına düşmeyin.

Bir kaç falcı benim kardeşimin hamileliğini bilmişti. Baktırdıklarınızın hepsi bunlar mı?

Aaa .. bunlar olmayacak mı dediler yoksa zaman olarak mı fos çıktılar? Hiç olumlu konuşan olmamış miydi kusura bakmayin merak ettiğim için soruyorum ?

Bir kaç falcı benim kardeşimin hamileliğini bilmişti. Baktırdıklarınızın hepsi bunlar mı?
Evet baktırdıklarım bunlar. İçlerinden bilen olmadı.
Taraca ve eylül Acar bu yıl olmayacak dediler, diğerleri de hep nisan-mayıs dedi ama tutmadı. Gelecektenhaberler de beni eşimden ayırdı, çok yakışıklı bir Ada'mla evlenip iki çocuğum olacağını falan yazdı, çok kötü çuvalladı yani.

Aaa .. bunlar olmayacak mı dediler yoksa zaman olarak mı fos çıktılar? Hiç olumlu konuşan olmamış miydi kusura bakmayin merak ettiğim için soruyorum ?
Kemal devrim mesela nisanda hamile kalıp Mayıs'ta yurt dışına çıkacağımı söylemişti fos çıktı. Eylül Acar ve taraca bu yıl hamilelik yok dediler. Zerrin Eylül'de, yıldız nisanda dedi ama tutturamadılar.

Hayırlı olsun şuan hamileyim dediniz hiç olmıycak diyenler ya da o senaryolara bişey diyemem ama Zaman sarkar mayıs temmuz çok uzak Zaman dilimleri değil gibi fal da günü gününe diye bir kavram yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…