Binnaz Abla

Anladım, teşekkürler.. sonuç olarak çok güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun şuan hamileyim dediniz hiç olmıycak diyenler ya da o senaryolara bişey diyemem ama Zaman sarkar mayıs temmuz çok uzak Zaman dilimleri değil gibi fal da günü gününe diye bir kavram yoktur bence
Diğer yazdıkları da çıkmadı ama. Yıldız yetkin'de Nasıl bir kafa varsa 'baktığım kişi bir bey olduğuna göre' diye bir tabir kullanmış, bence kopyala yapıştır yapıyor. Selin Kozan canlı yayına alıyor eften büften konuşuyor ve süre bitince kalakalıyorsun. Zerrin Eylül'de hamile kalacağımı söylemişti, diğer söylediklerini hatırlamıyorum hamileliğe odaklandığım için.

Her birimizin farklı ya da benzer sıkıntıları var ne güzel ki burada fikir vermek Mutlu olmana sevindim tabiki herkesin favorisi farklıdır enerjisi farklıdır deneyim paylaşmak hoş
Yani öyle tabi ki enerji olayına tamamen katılıyorum, falcının da doğru anda olması önemli ama en azından nereden başlayacağını bilmek açısından genel beğenileri takip etmek önemli:)

Kızlar bu ecem23 nasıl tam olumsuz demiyor ama kesin evet de demiyr hep böyle muallakta mi bırakıyor.
Bana bir durum hakkında olumsuz demişti. Ben de olumsuz olacağına inanıyordum ama şu an gayet olumlu ilerliyor. Ecem e üç farklı konudan soru sordum, hepsine olumsuz dedi

:) insan canı sıkkın olunca sarıyor işte fal sonuçta sen istediğine kavuşmuşsun Allah Mutlu Mesut büyütmeyi nasip etsin sana da iyi saçmalamışlar:)

Bana telefonda bakan Didem, Tellwe'de bakan forain vardı o, Geysu, haneye bebek haberi alacağımızı söylemişti. Darılmayın ama sizin baktırdıklarınız da genelde başarısız falcılar.

Benim daha sonuca var balim ama anlik durumda da muhtesem yani , ben de eskiden burda pembeci dedikleri icin ona atmayi dusunmemiatim bile, bi kriz aninda denk gelince attim keske bu zamana kadar kesfetmis olsaydim dedim yani :)

Zeren yıldız beni adamla tanıştığım hafta evlendirmişti,eylül iki farklı hesaptan taban tabana zıt şeyler söylemişti,gelecektenhaberler kendine güvense 5 hesaptan bakmaz zaten taraca da soru kısmında biraz olsun olumsuzluğunuzu belli ettiyseniz oradan yürümüştür kemal de zaten net şekilde gelecekle alakalı pembecidir. Bir de müşteri potansiyeli en yüksek site Binnaz olduğu için orada düşük puanlılara bulaşılmaz. Hele de baktığı fal sayısı yüksek ve puanı düşükse ölü taklidi yapın:))

:) insan canı sıkkın olunca sarıyor işte fal sonuçta sen istediğine kavuşmuşsun Allah Mutlu Mesut büyütmeyi nasip etsin sana da iyi saçmalamışlar:)
Amin. Daha çok derdini paylaşamayınca insanlar fala sarıyor bence. Falcılar da bunu iyi kullanıyorlar.

Hep 200 ve üzeri puanlıları tercih ettim neyse çok şükür işim kalmadı :) ama içinizde fal baktırma potansiyeli varsa dürtüyü kontrol etmek zor oluyor.

Ecem Bana iki falında da olumluydu ama çıkmadı.
Taraca bana çok güzel bilmişti ama gelecek için çok umudum yok :/

Valla anlamadım o kadar fal baktırıyoruz arada sallasalar tutması lazım:) eski fallarimi okudum defne tanrikulu işle ilgili şeyleri bilmiş bende ama henüz aşk ile ilgili gelişmeleri tam bilene rastlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…