- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
Kemal devrim mesela nisanda hamile kalıp Mayıs'ta yurt dışına çıkacağımı söylemişti fos çıktı. Eylül Acar ve taraca bu yıl hamilelik yok dediler. Zerrin Eylül'de, yıldız nisanda dedi ama tutturamadılar.
Diğer yazdıkları da çıkmadı ama. Yıldız yetkin'de Nasıl bir kafa varsa 'baktığım kişi bir bey olduğuna göre' diye bir tabir kullanmış, bence kopyala yapıştır yapıyor. Selin Kozan canlı yayına alıyor eften büften konuşuyor ve süre bitince kalakalıyorsun. Zerrin Eylül'de hamile kalacağımı söylemişti, diğer söylediklerini hatırlamıyorum hamileliğe odaklandığım için.Hayırlı olsun şuan hamileyim dediniz hiç olmıycak diyenler ya da o senaryolara bişey diyemem ama Zaman sarkar mayıs temmuz çok uzak Zaman dilimleri değil gibi fal da günü gününe diye bir kavram yoktur bence
Yani öyle tabi ki enerji olayına tamamen katılıyorum, falcının da doğru anda olması önemli ama en azından nereden başlayacağını bilmek açısından genel beğenileri takip etmek önemli:)Her birimizin farklı ya da benzer sıkıntıları var ne güzel ki burada fikir vermek Mutlu olmana sevindimtabiki herkesin favorisi farklıdır enerjisi farklıdır deneyim paylaşmak hoş
Çok teşekkür ederim, Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin...Anladım, teşekkürler.. sonuç olarak çok güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bana bir durum hakkında olumsuz demişti. Ben de olumsuz olacağına inanıyordum ama şu an gayet olumlu ilerliyor. Ecem e üç farklı konudan soru sordum, hepsine olumsuz dediKızlar bu ecem23 nasıl tam olumsuz demiyor ama kesin evet de demiyr hep böyle muallakta mi bırakıyor.
:) insan canı sıkkın olunca sarıyor işte fal sonuçta sen istediğine kavuşmuşsun Allah Mutlu Mesut büyütmeyi nasip etsin sana da iyi saçmalamışlar:)Diğer yazdıkları da çıkmadı ama. Yıldız yetkin'de Nasıl bir kafa varsa 'baktığım kişi bir bey olduğuna göre' diye bir tabir kullanmış, bence kopyala yapıştır yapıyor. Selin Kozan canlı yayına alıyor eften büften konuşuyor ve süre bitince kalakalıyorsun. Zerrin Eylül'de hamile kalacağımı söylemişti, diğer söylediklerini hatırlamıyorum hamileliğe odaklandığım için.
Aynen katılıyorumYani öyle tabi ki enerji olayına tamamen katılıyorum, falcının da doğru anda olması önemli ama en azından nereden başlayacağını bilmek açısından genel beğenileri takip etmek önemli:)
Bana telefonda bakan Didem, Tellwe'de bakan forain vardı o, Geysu, haneye bebek haberi alacağımızı söylemişti. Darılmayın ama sizin baktırdıklarınız da genelde başarısız falcılar.Evet baktırdıklarım bunlar. İçlerinden bilen olmadı.
Taraca ve eylül Acar bu yıl olmayacak dediler, diğerleri de hep nisan-mayıs dedi ama tutmadı. Gelecektenhaberler de beni eşimden ayırdı, çok yakışıklı bir Ada'mla evlenip iki çocuğum olacağını falan yazdı, çok kötü çuvalladı yani.
Benim daha sonuca var balim ama anlik durumda da muhtesem yani , ben de eskiden burda pembeci dedikleri icin ona atmayi dusunmemiatim bile, bi kriz aninda denk gelince attim keske bu zamana kadar kesfetmis olsaydim dedim yani :)Naiaddd can benim anlık durumları iyi biliyordu, hatta bi olayım vardı ki oha dedirtmişti ama ısrarla eskiyle beni aşuk işe maşuk ilan ediyordu. Her fal attığımda yok aramadı dedikçe arıycak arıycak dedi
O Forain nerde acaba ya ben cok begenirdim onun kahvesiniBana telefonda bakan Didem, Tellwe'de bakan forain vardı o, Geysu, haneye bebek haberi alacağımızı söylemişti. Darılmayın ama sizin baktırdıklarınız da genelde başarısız falcılar.
O Forain nerde acaba ya ben cok begenirdim onun kahvesini
Zeren yıldız beni adamla tanıştığım hafta evlendirmişti,eylül iki farklı hesaptan taban tabana zıt şeyler söylemişti,gelecektenhaberler kendine güvense 5 hesaptan bakmaz zaten taraca da soru kısmında biraz olsun olumsuzluğunuzu belli ettiyseniz oradan yürümüştür kemal de zaten net şekilde gelecekle alakalı pembecidir. Bir de müşteri potansiyeli en yüksek site Binnaz olduğu için orada düşük puanlılara bulaşılmaz. Hele de baktığı fal sayısı yüksek ve puanı düşükse ölü taklidi yapın:))Ben uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyordum ama olmuyordu bir türlü. Ben de depresyona girip bu sitelere dadanmıştım. Şimdi hamileyim ve fos çıkanları yazmak istedim.
Binnaz Abla: Kemal devrim, eylül Acar, zeren yıldız, yıldız yetkin, Umay Bilgin, karaca duran, selin kozan.
Telve: taraca, gelecektenhaberler.
Hele gelecektenhaberler öyle bir yazmış ki, tam film senaryosu.
Yani baktırdığım kimse bilemedi, para tuzağına düşmeyin.
Amin. Daha çok derdini paylaşamayınca insanlar fala sarıyor bence. Falcılar da bunu iyi kullanıyorlar.:) insan canı sıkkın olunca sarıyor işte fal sonuçta sen istediğine kavuşmuşsun Allah Mutlu Mesut büyütmeyi nasip etsin sana da iyi saçmalamışlar:)
Hep 200 ve üzeri puanlıları tercih ettim neyse çok şükür işim kalmadı :) ama içinizde fal baktırma potansiyeli varsa dürtüyü kontrol etmek zor oluyor.Zeren yıldız beni adamla tanıştığım hafta evlendirmişti,eylül iki farklı hesaptan taban tabana zıt şeyler söylemişti,gelecektenhaberler kendine güvense 5 hesaptan bakmaz zaten taraca da soru kısmında biraz olsun olumsuzluğunuzu belli ettiyseniz oradan yürümüştür kemal de zaten net şekilde gelecekle alakalı pembecidir. Bir de müşteri potansiyeli en yüksek site Binnaz olduğu için orada düşük puanlılara bulaşılmaz. Hele de baktığı fal sayısı yüksek ve puanı düşükse ölü taklidi yapın:))
Bak seenEheheh o adam bana şarkı göndermişti
Bak seen
Bana bir durum hakkında olumsuz demişti. Ben de olumsuz olacağına inanıyordum ama şu an gayet olumlu ilerliyor. Ecem e üç farklı konudan soru sordum, hepsine olumsuz dedi
Ecem Bana iki falında da olumluydu ama çıkmadı.Ay bana da olumsuzdu hep bu kadın darısı başıma :)))
Ecem Bana iki falında da olumluydu ama çıkmadı.
Taraca bana çok güzel bilmişti ama gelecek için çok umudum yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?