- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Hala ispat mıı engellendiğimdee siteye ne oluyo dedin mii onlar bulurduu aklı olan calışan anlarr olanlarıı canım ister gelir yazarımm gülüyorumm yazılanlaraa bende o durumdaydımm zamanındaa ama kimseyii hor görmedim para benimm değill bananeee
arkadaslarım hüma balın veya asenata ulasabilecegimiz bir yer yok mu ya? en azından ne zaman gırecegının onden bilgisini gecse.. tatilde de degiliz ki herdakka sitede bekleyemiyorum acıkcası :) bakıorum 4 kisi var ne zaman gorup de giriyorlar ben körüm heralde eskiden ikisine de ne rahat baktırmıstım ama simdi....
Aaa üzüldüm şimdi çünkü ben eski falımı dinledim baya baya doğru anlatmış durumu, yaşananları yani saçma diyebileceğim bir cümlesi olmamış. Neyse artik.. Aslıhan'i elemiş oldun senle uymadı:)
İyi de emin olduğunuz bir şey varsa siz gider yönetime şu şu profil şu falcınındır kontrol edin dersiniz, ben mi hesap sorayım hiçbir fikrim olmayan bir şey için sizin tabirinizle "fikir benim değil banane"? İspatlarım deyip çekiliyorsunuz sonra engellendiğimde siteye noluyo dedin mi diye bana hesap soruyorsunuz, bence siz davanızın ne olduğu konusunda bulanıklıklar yaşıyorsunuz gibi duruyor=) Hala ispat mı diye soruyorsunuz da "ispatlarım" diye dönem dönem ortaya bir şey atıp ispatlayın dediğimizde koca bir sessizlik oluyor.
Canımm Ecem bana falında bir durum için olumsuz söylemişti. Hatta aynı fincanla, eceme, çşngeneye , Serkan'a ve sezgiye atmıştım barışma olucak dedi birtek Ecem bu görüşmede barışma olmucak havada asılı kalıcak bazı şeyler dedi ve bir tek onun dediği gibi ilerlediKızlar bu ecem23 nasıl tam olumsuz demiyor ama kesin evet de demiyr hep böyle muallakta mi bırakıyor.
Hem de nasıl :) Hiç ama hiç aklımdan geçmeyen, dinlerken hadi canım dediğim bir şey çıktı. Özelden detayları anlatırımnailpolish ya Banu doğru birine daha Sıfır bilgiyle sıfır hesapla nokta atışı yapmış ben de çok beğenmiştim yanılmıyorsam sende de tıtarlıydı demi ? Çıkan bir şeyi oldu mu
Topic benim ama malesef ankette guncelleme olmuyor kazene soylemistim daha once olmuyor demistitolin cim sanırım topic'i açan güncelleme yapabiliyor. Senden ricam; anketi tazeleyebilir misin :=)
Teşekkürler
şey peki anketi tamamen silip sıfırdan bir anket açmak gibi de mi olmuyor?Topic benim ama malesef ankette guncelleme olmuyor kazene soylemistim daha once olmuyor demisti
soriyim bi:)şey peki anketi tamamen silip sıfırdan bir anket açmak gibi de mi olmuyor?bu anketteki çoğu isim artık konuşulmuyor bile gerçekten de
Canım benim yaaa çok duygulandim valla....Burda tanıdığım en iyi insanlardan birisin , duaların senin bile tahmin edemeyeceğin hızda ve hayırda gerçekleşsin.
Kizzzz ben de seni özlüyorum...Özlüyorum seni can can...
Tatlım aynı sıkıntıyı yaşadım ve artık umudumu kesip vazgecmistim kii tesadüf attım Hüma ya. ...arkadaslarım hüma balın veya asenata ulasabilecegimiz bir yer yok mu ya? en azından ne zaman gırecegının onden bilgisini gecse.. tatilde de degiliz ki herdakka sitede bekleyemiyorum acıkcası :) bakıorum 4 kisi var ne zaman gorup de giriyorlar ben körüm heralde eskiden ikisine de ne rahat baktırmıstım ama simdi....
Hüma Bal pembecimi?
@seka_ Bana pembeciydi biliyorsun pampiValla @pamuk_helva şöyle söyleyeyim, anlık tespitlerine güven gelecek öngörülerine pek güvenme.
Canım benim yaaa çok duygulandim valla....
Kizzzz ben de seni özlüyorum...
Ama yazalım böyle arada bir iyi geliyor bana eminim sana da
Kuzummm senin enerjin zor tutuyor
anladigim kadariyla ve tabi tecrubemle ( Eylem aklıma geliyor seni gördükçe)
Hüma nin bana hem anlık hem gelecek ongorusu çıktı bebeğim ama dedigim gibi senin zor tutuyor o yüzden tavsiye etmiyorum pahalı artık bide...
Ama nineden umutluyum merakla bekliyorum sonucunu inşallah bu sefer olacakkk...
Eylem ne salaktı harbidenAslında benlik sıkıntı yok o Eylem senin gibi bi kaç kişiye geleceği tutturdu. Karakter olarak sevmedim o cadıyı, kendini beğenmiş Aslında bana tutanlar var sadece gelecekte çıkan çok çok az. Asenat iskambil, Ecem23 kahve, Derin2013 kahve, cliviaxx kahve+katina, Nurbanu+Gizem Hatun+Geysu üçlemesi, Sema... Sahte değilse Asiye. Bir kaç kişi daha var ama kimler çıktı dersen Derin, Ecem, Asenat bi de Asiye var BYV'da. Hani sana deneyip sonucu söylerim dediğim kapsül vardı ya, onu meyve suyu olarak içebilirsin ama asla beş para etmez Reklam hep peh.
Nine'ye henüz gidemedim ama tırsıyorum sanırım. Kadın Kuran'ı Kerim, su ve ebced ile bakıyormuş. Sanırım tüm hayatımı bilmek ürküttü beni.
kızlar bu eylem hangi eylem?Kuzu eylem evt sana hadsizlik etmişti ama 2 falında bana da hem Çıktığı hem de teyit edip bildiğim şeyleri söylemişti , son kez ben de ıkalalığına maruz kalıp tartıştım hanımefendi başka bi Şehre gitmiş fala misafirlikte alelacele bi odada bsktı yarım yamalak sonra ertesi gün ara dedi salladı salladı baktım üstüne Yatcak methiyeler yazıp gönderdim ona. Yetenek kadar liyakat da olmalı bi insanda.
Kuzu eylem evt sana hadsizlik etmişti ama 2 falında bana da hem Çıktığı hem de teyit edip bildiğim şeyleri söylemişti , son kez ben de ıkalalığına maruz kalıp tartıştım hanımefendi başka bi Şehre gitmiş fala misafirlikte alelacele bi odada bsktı yarım yamalak sonra ertesi gün ara dedi salladı salladı baktım üstüne Yatcak methiyeler yazıp gönderdim ona. Yetenek kadar liyakat da olmalı bi insanda.
kızlar bu eylem hangi eylem?
Tlfda bakan Adanalı eylem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?