Binnaz Abla

İyi de emin olduğunuz bir şey varsa siz gider yönetime şu şu profil şu falcınındır kontrol edin dersiniz, ben mi hesap sorayım hiçbir fikrim olmayan bir şey için sizin tabirinizle "fikir benim değil banane"? İspatlarım deyip çekiliyorsunuz sonra engellendiğimde siteye noluyo dedin mi diye bana hesap soruyorsunuz, bence siz davanızın ne olduğu konusunda bulanıklıklar yaşıyorsunuz gibi duruyor=) Hala ispat mı diye soruyorsunuz da "ispatlarım" diye dönem dönem ortaya bir şey atıp ispatlayın dediğimizde koca bir sessizlik oluyor.

Hüma bir şekilde yakalanıyor ya, sık giriyor çünkü, öğlen, akşam gece illa ki birinde yakalamak mümkün. Asenat'ı yakalayabilene aşk olsun.

Arkadaşın gençlik hallerini biliyoruz o zaman da zaten aynı olduklarını konuşuyorduk bunların yani değişen bir şey olmadı

Aile boyu ekonomik fal paketleri bitti sanırım , biten şampuan da su karıştırılıp son köpükleri ile Yıkanması gibi , amme hizmetine başladı keşke yeni şeylerle gelse biz de kamu adına teşekkür etsek kendine

Elemantary seviyesinde fal başlayanlar içinse dedikleri üye olup olmadan takip eden çok Kişi var, görme ve algı problemi olmayanlar anlar okuduğunu.

Hor Görülmeye bağlar yine de hoşgör hoşgör nereye kadar bilmiyorum.

Bu da bizim Fuat avnimiz istihbarat var gibi lafta icraatte doğrulanacak bir sav yok

nailpolish ya Banu doğru birine daha Sıfır bilgiyle sıfır hesapla nokta atışı yapmış ben de çok beğenmiştim yanılmıyorsam sende de tıtarlıydı demi ? Çıkan bir şeyi oldu mu

Kızlar bu ecem23 nasıl tam olumsuz demiyor ama kesin evet de demiyr hep böyle muallakta mi bırakıyor.
Canımm Ecem bana falında bir durum için olumsuz söylemişti. Hatta aynı fincanla, eceme, çşngeneye , Serkan'a ve sezgiye atmıştım barışma olucak dedi birtek Ecem bu görüşmede barışma olmucak havada asılı kalıcak bazı şeyler dedi ve bir tek onun dediği gibi ilerledi keşke olmasaydı ama şuana kadar bende çıkan tek falcı diyebilirim. Sezgin'in ufak tefek şeyleri çıktı asıl konu daha çıkmadı. Şimdi herkesin verdiği tarih aynı ama olumsuzda olsa Ecem dışında daha çıkan bir falım yok malesef.

nailpolish ya Banu doğru birine daha Sıfır bilgiyle sıfır hesapla nokta atışı yapmış ben de çok beğenmiştim yanılmıyorsam sende de tıtarlıydı demi ? Çıkan bir şeyi oldu mu
Hem de nasıl :) Hiç ama hiç aklımdan geçmeyen, dinlerken hadi canım dediğim bir şey çıktı. Özelden detayları anlatırım

Burda tanıdığım en iyi insanlardan birisin , duaların senin bile tahmin edemeyeceğin hızda ve hayırda gerçekleşsin.
Canım benim yaaa çok duygulandim valla....
Ne desem ne yazsam bilemedim harbi harbi "kelimeler kifayetsiz kalır"

Güzel dileğin duâ olsun senin de Rabbim gönlündekileri hayırla kabul etsin ♥ ♥ ♥

Özlüyorum seni can can...
Kizzzz ben de seni özlüyorum...
Ama yazalım böyle arada bir iyi geliyor bana eminim sana da

Tatlım aynı sıkıntıyı yaşadım ve artık umudumu kesip vazgecmistim kii tesadüf attım Hüma ya. ...
Veee soru kısmında direkt sordum başka bir yol var mı ulaşmak için ne kadar zor yakaladığımı anlattım..
Maalesef başka yol yok dedi daha sık online olmaya çalışacağım dedii...

Hüma Bal pembecimi?

Pembeci Değil pamuğum ama sirf olumsuz olayım da derdin de değil..
Beğendiğim hislerine yorumuna guvendigim mantıklı iki kişiden birisi...

@seka_ Bana pembeciydi biliyorsun pampi Valla @pamuk_helva şöyle söyleyeyim, anlık tespitlerine güven gelecek öngörülerine pek güvenme.

Kuzummm senin enerjin zor tutuyor
anladigim kadariyla ve tabi tecrubemle ( Eylem aklıma geliyor seni gördükçe)
Hüma nin bana hem anlık hem gelecek ongorusu çıktı bebeğim ama dedigim gibi senin zor tutuyor o yüzden tavsiye etmiyorum pahalı artık bide...

Ama nineden umutluyum merakla bekliyorum sonucunu inşallah bu sefer olacakkk...

Eylem ne salaktı harbiden Aslında benlik sıkıntı yok o Eylem senin gibi bi kaç kişiye geleceği tutturdu. Karakter olarak sevmedim o cadıyı, kendini beğenmiş Aslında bana tutanlar var sadece gelecekte çıkan çok çok az. Asenat iskambil, Ecem23 kahve, Derin2013 kahve, cliviaxx kahve+katina, Nurbanu+Gizem Hatun+Geysu üçlemesi, Sema... Sahte değilse Asiye. Bir kaç kişi daha var ama kimler çıktı dersen Derin, Ecem, Asenat bi de Asiye var BYV'da. Hani sana deneyip sonucu söylerim dediğim kapsül vardı ya, onu meyve suyu olarak içebilirsin ama asla beş para etmez Reklam hep peh.
Nine'ye henüz gidemedim ama tırsıyorum sanırım. Kadın Kuran'ı Kerim, su ve ebced ile bakıyormuş. Sanırım tüm hayatımı bilmek ürküttü beni.

Kuzu eylem evt sana hadsizlik etmişti ama 2 falında bana da hem Çıktığı hem de teyit edip bildiğim şeyleri söylemişti , son kez ben de ıkalalığına maruz kalıp tartıştım hanımefendi başka bi Şehre gitmiş fala misafirlikte alelacele bi odada bsktı yarım yamalak sonra ertesi gün ara dedi salladı salladı baktım üstüne Yatcak methiyeler yazıp gönderdim ona. Yetenek kadar liyakat da olmalı bi insanda.

kızlar bu eylem hangi eylem?

Bana üç-beş şey söylemişti, sağolsun arkadaşım dinleyip yazmıştı. O dediği 3-5 şey de çıkmadı. Bugün bakıcam, yarın bakıcam diye diye kaç gün oyaladı. Sonra da ben ısrar edince sinirli sinirli ben size baktım dedi. Ulen madem o 3-5 cümleyi fal bakmak olarak nitelendirdin ne diye beni bakıcam bakıcam diye salladın? 50 TL az mıydı? Helal etmiyorum. Falın helali olmaz tabi de duble etmiyorum

Bu arada Ecem de şımarmış sanırım. Eski alakası yok sanki. Son falı aşırı baştan savmaydı. Bir kaç arkadaşa daha yapmış. Geysu+Gizem Hatun+Nurbanu nezaketi çoğunda yok falcıların. Üçü aynı kişi mi bilmiyorum içimden geçen evet aynı kişi. Buna rağmen değerli buluyorum.

Tlfda bakan Adanalı eylem

İçinizde Adanalı varsa kusura bakmasın ama "Adanalı" etiketi boşa değilmiş. Bi Adanalı falcı daha eli maşalı çıkmıştı. :))) Didem de aynı, bugün, yarın,akşam sallar. Bana yapmadı ama aynı terbiyesizliği Yiğit de çok yapmış. Sanırım tel.de bakanlardan uzak durmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…