Binnaz Abla

Para Karşılığında yapılanlar baba hayrına değil , hizmete giriyo helal etmeyebilirsin tabiki :) aynı şeyi bi de arzubacı yapmıştı değil mi

Para Karşılığında yapılanlar baba hayrına değil , hizmete giriyo helal etmeyebilirsin tabiki :) aynı şeyi bi de arzubacı yapmıştı değil mi

Arzubacı diyince tüylerim diken diken oldu Ya o kadar methiye dizmişlerdi ki duvarına bi de 50 tl ya dedim herhalde kadın çok iyi baksana iyi hizmet veriyor ki pahalı millet de övmüş. (Fal tecrübem fazla yoktu ) Aşkımlı canımlı konuşmalar... Dedim ki pembe tablo istemiyorum, ne görüyorsanız söyleyin. O da bak canım böyle diyorsun ama sonra olumsuz yazdıklarımı görünce küsmek, kırılmak yok dedi. Yazmış epey uzun.. Bi okudum ki bildiğin olumla. Fal felan kesinlikle değil. Akıl vermiş, psikologluk yapmış, evrene pozitif enerji gönderelim türü geyikler, bolca aşkitomlu kelimeler...İade et dedim etmedi. Bastım 1 puana. Hıncımı bir türlü alamadım. Tellwe'nin öyle bir problemi var birden fazla oy kullanılıyor. Tepem attıkça girip girip 1 verdim. 100'den düşüyor 98'e. Tekrar 100'e çıkıyor ben bir daha 1 veriyorum gene düşüyor 98'e :=))))))) En sonunda kaldırdılar falı sistemden

Aynen öyle o , o Yorumları da dinlenerek alıyor rica minnet , off off neyse Düşe kalka eleye eleye herkes kendine bilene ulaşıyor fal Nirvanası

Sembollerim ben o kadar kullanmadım ki zikre düşmüş dervişler gibi sallanıyorlar yukarıda

Kizlarrrrr dün fal sepetinden medyum gizeme yıldızname baktirdim sorum netti onun üstünden cevapladı bizi evlendir di daha önce baktiran var mı ??

Ben Geysu ve Nurbanuya baktirdim tarzlari evet benziyor ama bana ayni kisiymis gibi gelmedi Nurbanu sanki daha samimi gibiydi. Geysuya en son kahve baktirmistim baktirdigim tüm fallar arasinda en iyilerindendi an konusunda.

Ecemin son fali banada bastan savmaydi birde bence ecem pembe olmayacagim diye asiri olumsuz yorum yapiyor. Birde bana son falinda tavsiye verdi birde kendi sahsi fikrini belirti buna cok gicik olmustum öyle birsey sormadim zirra

Son düzenleme:
Kizlarrrrr dün fal sepetinden medyum gizeme yıldızname baktirdim sorum netti onun üstünden cevapladı bizi evlendir di daha önce baktiran var mı ??
Canım zamanında gizem in sesine ve tarzına mest olup arka arkaya çok fal atmıştım hepsi fos çıktı anda da gelecekte de çıkmadı dedikleri bir de çok olumlu konuşuyor onà kalsa şimdi evli mutlu cocukluydum :)

Öleyse oleyim ben peki canım kimi tavsiye edersin fal sepetinden

bahsetigin gizem hatun hangi sitede?

Öleyse oleyim ben peki canım kimi tavsiye edersin fal sepetinden
Canım fal sepetinden Nesibe dahil kimsenin fali çıkmadı bana ama nesibeden memnun kalanlar da var ada yıldız zeus gizem Nesibe melih gün ilkay(bir zamanlar o sitedeydi) hale alex ayisigin ve yağmur benim baktirdiklarimdi ve hiçbiri cikmadi maalesef

Vildan çok 9vuyolar onu deniycem buraya yazarım sen de dene cnm

Tamam canm sonucunu paylaşırsan sevinirım :)

Nine çok iyiymiş o zaman ama ben de korkarım herhalde öyle Kuran'dan bakiyorsa...
Yildiznamedir o..
Zaten benim neyim açık nerem aciksa artikim kim baksa benim ile ilgili mutlaka biliyorlar...
Detay versemde vermesemde....

Atart niye bablandin kii yaa tamda iki lafın belini kiracaktik...
İnşallah uzun sürmez mapuslugun..
Yaa eylem ben de çok çok iyiydi inanılmaz bakmisti...

Ama Son falim felaket ötesi kötüydü...
Aslında o da bir insan hastası vardı yine de bakayım dedi ve bommm....
Bir de burdan bir arkadaşa vermiştim nosunu kıza biraz kötü davranmis şaşırdım üzüldüm falan rafa kaldırdım şimdilik....

Sonuçta para ile yapılan her iş ticarete girer ve karşılıklı hosnutluk helâllik olması gerekir senin gibi düşünüyorum...

O yüzden haram edebilirsin _Makaron_ can can...

Sembollerim ben o kadar kullanmadım ki zikre düşmüş dervişler gibi sallanıyorlar yukarıda
Bayıldım sembollere kullandığın ifadeye " Zikre düşmüş dervisler gibi "
Ahhh ahhh Yunus Emre dizisi vardı izliyordum ne güzel beni benden alıp gidiyordu bitti

Bana da fal sepetinden kimse çıkmadı Nesibe hiç cikmadi zaten Venüs amber baya bi salladi olumsuz konuscam diye Zeus ve digerleri boşa denemeyin
Ya tatlım venüs de ki havayı gör açıklamalar girl günde 1 fal bakarım enerji yoksa onuda bakmam beklemeyin beni çekin falları

Nine kim ???

Hayatim ozelden yazamadim bi turlu asiyenin neyi cikti ? Ay deli oldum mesajda telefonumun klavyesi acilmadi yazamadim. Bir tek kadinlar kulubunde yapiyor bunu anlamadim. Neyse asiyeyi bana bi yazsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…