Bana üç-beş şey söylemişti, sağolsun arkadaşım dinleyip yazmıştı. O dediği 3-5 şey de çıkmadı. Bugün bakıcam, yarın bakıcam diye diye kaç gün oyaladı. Sonra da ben ısrar edince sinirli sinirli ben size baktım dedi. Ulen madem o 3-5 cümleyi fal bakmak olarak nitelendirdin ne diye beni bakıcam bakıcam diye salladın? 50 TL az mıydı? Helal etmiyorum. Falın helali olmaz tabi de duble etmiyorum
Para Karşılığında yapılanlar baba hayrına değil , hizmete giriyo helal etmeyebilirsin tabiki :) aynı şeyi bi de arzubacı yapmıştı değil mi
Arzubacı diyince tüylerim diken diken olduYa o kadar methiye dizmişlerdi ki duvarına bi de 50 tl ya dedim herhalde kadın çok iyi baksana iyi hizmet veriyor ki pahalı millet de övmüş. (Fal tecrübem fazla yoktu ) Aşkımlı canımlı konuşmalar... Dedim ki pembe tablo istemiyorum, ne görüyorsanız söyleyin. O da bak canım böyle diyorsun ama sonra olumsuz yazdıklarımı görünce küsmek, kırılmak yok dedi. Yazmış epey uzun.. Bi okudum ki bildiğin olumla. Fal felan kesinlikle değil. Akıl vermiş, psikologluk yapmış, evrene pozitif enerji gönderelim türü geyikler, bolca aşkitomlu kelimeler... İade et dedim etmedi. Bastım 1 puana. Hıncımı bir türlü alamadım. Tellwe'nin öyle bir problemi var birden fazla oy kullanılıyor. Tepem attıkça girip girip 1 verdim. 100'den düşüyor 98'e. Tekrar 100'e çıkıyor ben bir daha 1 veriyorum gene düşüyor 98'e :=))))))) En sonunda kaldırdılar falı sistemden
Bu arada Ecem de şımarmış sanırım. Eski alakası yok sanki. Son falı aşırı baştan savmaydı. Bir kaç arkadaşa daha yapmış. Geysu+Gizem Hatun+Nurbanu nezaketi çoğunda yok falcıların. Üçü aynı kişi mi bilmiyorum içimden geçen evet aynı kişi. Buna rağmen değerli buluyorum.
Canım zamanında gizem in sesine ve tarzına mest olup arka arkaya çok fal atmıştım hepsi fos çıktı anda da gelecekte de çıkmadı dedikleri bir de çok olumlu konuşuyor onà kalsa şimdi evli mutlu cocukluydum :)Kizlarrrrr dün fal sepetinden medyum gizeme yıldızname baktirdim sorum netti onun üstünden cevapladı bizi evlendir di daha önce baktiran var mı ??
Öleyse oleyim ben peki canım kimi tavsiye edersin fal sepetindenCanım zamanında gizem in sesine ve tarzına mest olup arka arkaya çok fal atmıştım hepsi fos çıktı anda da gelecekte de çıkmadı dedikleri bir de çok olumlu konuşuyor onà kalsa şimdi evli mutlu cocukluydum :)
Bu arada Ecem de şımarmış sanırım. Eski alakası yok sanki. Son falı aşırı baştan savmaydı. Bir kaç arkadaşa daha yapmış. Geysu+Gizem Hatun+Nurbanu nezaketi çoğunda yok falcıların. Üçü aynı kişi mi bilmiyorum içimden geçen evet aynı kişi. Buna rağmen değerli buluyorum.
Canım fal sepetinden Nesibe dahil kimsenin fali çıkmadı bana ama nesibeden memnun kalanlar da var ada yıldız zeus gizem Nesibe melih gün ilkay(bir zamanlar o sitedeydi) hale alex ayisigin ve yağmur benim baktirdiklarimdi ve hiçbiri cikmadi maalesefÖleyse oleyim ben peki canım kimi tavsiye edersin fal sepetinden
Vildan çok 9vuyolar onu deniycem buraya yazarım sen de dene cnmCanım fal sepetinden Nesibe dahil kimsenin fali çıkmadı bana ama nesibeden memnun kalanlar da var ada yıldız zeus gizem Nesibe melih gün ilkay(bir zamanlar o sitedeydi) hale alex ayisigin ve yağmur benim baktirdiklarimdi ve hiçbiri cikmadi maalesef
Tamam canm sonucunu paylaşırsan sevinirım :)Canım fal sepetinden Nesibe dahil kimsenin fali çıkmadı bana ama nesibeden memnun kalanlar da var ada yıldız zeus gizem Nesibe melih gün ilkay(bir zamanlar o sitedeydi) hale alex ayisigin ve yağmur benim baktirdiklarimdi ve hiçbiri cikmadi maalesef
Nine çok iyiymiş o zaman ama ben de korkarım herhalde öyle Kuran'dan bakiyorsa...Eylem ne salaktı harbidenAslında benlik sıkıntı yok o Eylem senin gibi bi kaç kişiye geleceği tutturdu. Karakter olarak sevmedim o cadıyı, kendini beğenmiş Aslında bana tutanlar var sadece gelecekte çıkan çok çok az. Asenat iskambil, Ecem23 kahve, Derin2013 kahve, cliviaxx kahve+katina, Nurbanu+Gizem Hatun+Geysu üçlemesi, Sema... Sahte değilse Asiye. Bir kaç kişi daha var ama kimler çıktı dersen Derin, Ecem, Asenat bi de Asiye var BYV'da. Hani sana deneyip sonucu söylerim dediğim kapsül vardı ya, onu meyve suyu olarak içebilirsin ama asla beş para etmez Reklam hep peh.
Nine'ye henüz gidemedim ama tırsıyorum sanırım. Kadın Kuran'ı Kerim, su ve ebced ile bakıyormuş. Sanırım tüm hayatımı bilmek ürküttü beni.
Atart niye bablandin kii yaa tamda iki lafın belini kiracaktik...Kuzu eylem evt sana hadsizlik etmişti ama 2 falında bana da hem Çıktığı hem de teyit edip bildiğim şeyleri söylemişti , son kez ben de ıkalalığına maruz kalıp tartıştım hanımefendi başka bi Şehre gitmiş fala misafirlikte alelacele bi odada bsktı yarım yamalak sonra ertesi gün ara dedi salladı salladı baktım üstüne Yatcak methiyeler yazıp gönderdim ona. Yetenek kadar liyakat da olmalı bi insanda.
Bayıldım sembollere kullandığın ifadeye " Zikre düşmüş dervisler gibi "
Sembollerim ben o kadar kullanmadım ki zikre düşmüş dervişler gibi sallanıyorlar yukarıda
Ya tatlım venüs de ki havayı gör açıklamalar girl günde 1 fal bakarım enerji yoksa onuda bakmam beklemeyin beni çekin fallarıBana da fal sepetinden kimse çıkmadı Nesibe hiç cikmadi zaten Venüs amber baya bi salladi olumsuz konuscam diye Zeus ve digerleri boşa denemeyin
Nine kim ???Nine çok iyiymiş o zaman ama ben de korkarım herhalde öyle Kuran'dan bakiyorsa...
Yildiznamedir o..
Zaten benim neyim açık nerem aciksa artikim kim baksa benim ile ilgili mutlaka biliyorlar...
Detay versemde vermesemde....
Atart niye bablandin kii yaa tamda iki lafın belini kiracaktik...
İnşallah uzun sürmez mapuslugun..
Yaa eylem ben de çok çok iyiydi inanılmaz bakmisti...
Ama Son falim felaket ötesi kötüydü...
Aslında o da bir insan hastası vardı yine de bakayım dedi ve bommm....
Bir de burdan bir arkadaşa vermiştim nosunu kıza biraz kötü davranmis şaşırdım üzüldüm falan rafa kaldırdım şimdilik....
Sonuçta para ile yapılan her iş ticarete girer ve karşılıklı hosnutluk helâllik olması gerekir senin gibi düşünüyorum...
O yüzden haram edebilirsin_Makaron_ can can...
Bayıldım sembollere kullandığın ifadeye " Zikre düşmüş dervisler gibi "
Ahhh ahhh Yunus Emre dizisi vardı izliyordum ne güzel beni benden alıp gidiyordu bitti
Eylem ne salaktı harbidenAslında benlik sıkıntı yok o Eylem senin gibi bi kaç kişiye geleceği tutturdu. Karakter olarak sevmedim o cadıyı, kendini beğenmiş Aslında bana tutanlar var sadece gelecekte çıkan çok çok az. Asenat iskambil, Ecem23 kahve, Derin2013 kahve, cliviaxx kahve+katina, Nurbanu+Gizem Hatun+Geysu üçlemesi, Sema... Sahte değilse Asiye. Bir kaç kişi daha var ama kimler çıktı dersen Derin, Ecem, Asenat bi de Asiye var BYV'da. Hani sana deneyip sonucu söylerim dediğim kapsül vardı ya, onu meyve suyu olarak içebilirsin ama asla beş para etmez Reklam hep peh.
Nine'ye henüz gidemedim ama tırsıyorum sanırım. Kadın Kuran'ı Kerim, su ve ebced ile bakıyormuş. Sanırım tüm hayatımı bilmek ürküttü beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?