soriyim bi:)
Bir öneri yeni topik açılabilir buraya linki en son sayfaya konulup bu konu kilitlenebilir...olmadı sen bir daha topik ac diycem kimse de oraya gitmez...keske sunun bi cozumu olsa :))
Hayatim ozelden yazamadim bi turlu asiyenin neyi cikti ? Ay deli oldum mesajda telefonumun klavyesi acilmadi yazamadim. Bir tek kadinlar kulubunde yapiyor bunu anlamadim. Neyse asiyeyi bana bi yazsana
Ayyyy kac sayfadir okuyorum yok.... kafam hepten karıştı .
Toptan yaziyorum
Rezzan abla
Selena
deneyimi olanlar nasildir bu isimler
Bir de bana başarılı falcı onerebilen var mi felegim sasti okumaktaaaan
Ben selena diyorum bende çoğu falı çıkar özellikle su falı iyidir. Yalnız baya bekleyebilirsinAyyyy kac sayfadir okuyorum yok.... kafam hepten karıştı .
Toptan yaziyorum
Rezzan abla
Selena
Selena 1 aydır yok. Zaten rahat 50 falı birikmistir sistemdeBen selena diyorum bende çoğu falı çıkar özellikle su falı iyidir. Yalnız baya bekleyebilirsin
Bende beklemedeyim mesela. Ama sabredebiliyorum çünkğ bizim enerjimiz tuttuğu için gelen falın baya iyi olacağını biliyorumSelena 1 aydır yok. Zaten rahat 50 falı birikmistir sistemde
Bana 6 vade dedi. Daha 4 ay oldu o yüzden tuttu diyemiyorum mesela. Bu da kafami karistiriyorBende beklemedeyim mesela. Ama sabredebiliyorum çünkğ bizim enerjimiz tuttuğu için gelen falın baya iyi olacağını biliyorum
Selena yi bilmiyorum. Rezzan falalemde ki ise bende başarısızdı. Şöyle ki kendisinin telwe deki serüven olduğunu düşünüyorum. Telwede yazılı falalemde sesli bakıyor...benim fikrim böyle...Ayyyy kac sayfadir okuyorum yok.... kafam hepten karıştı .
Toptan yaziyorum
Rezzan abla
Selena
Teşekkür ederim değerlendirmeniz icinSelena yi bilmiyorum. Rezzan falalemde ki ise bende başarısızdı. Şöyle ki kendisinin telwe deki serüven olduğunu düşünüyorum. Telwede yazılı falalemde sesli bakıyor...benim fikrim böyle...
Tarihlere takılma bence selena tarihlerde yanılabildiğini kendisi de söylüyor ama inşallah tutar sende gecikmez :)Bana 6 vade dedi. Daha 4 ay oldu o yüzden tuttu diyemiyorum mesela. Bu da kafami karistiriyor
Inşallah canim tutsa bi. Buraya patlayanlari yaziyorum da bir türlü tutturan falcı haberi atamadimTarihlere takılma bence selena tarihlerde yanılabildiğini kendisi de söylüyor ama inşallah tutar sende gecikmez :)
Keşke maille atsaydin beklemezdin..Evet evet tellweden attım :)
Ya aslında daha bir ay olmadı ona maille fal baktıralı. Tellweden geç bakacağını bildiğim için ordan yolladım ki bana da beklemeye bahane olsun Yoksa çok arka arkaya olucaktı :)Keşke maille atsaydin beklemezdin..
Çok mantıklı :) güncelleme işini nasıl yapıyor peki eski oluyor ya bazenYa aslında daha bir ay olmadı ona maille fal baktıralı. Tellweden geç bakacağını bildiğim için ordan yolladım ki bana da beklemeye bahane olsun Yoksa çok arka arkaya olucaktı :)
Pencere açmasını rica ediyorum eğer sıra bana geldiyse ve yeni bi gelişme varsa :)Çok mantıklı :) güncelleme işini nasıl yapıyor peki eski oluyor ya bazen
Ya aslında daha bir ay olmadı ona maille fal baktıralı. Tellweden geç bakacağını bildiğim için ordan yolladım ki bana da beklemeye bahane olsun Yoksa çok arka arkaya olucaktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?