Binnaz Abla

Ayyyy kac sayfadir okuyorum yok.... kafam hepten karıştı .

Toptan yaziyorum
Rezzan abla
Selena

deneyimi olanlar nasildir bu isimler
Bir de bana başarılı falcı onerebilen var mi felegim sasti okumaktaaaan

Hayatim ozelden yazamadim bi turlu asiyenin neyi cikti ? Ay deli oldum mesajda telefonumun klavyesi acilmadi yazamadim. Bir tek kadinlar kulubunde yapiyor bunu anlamadim. Neyse asiyeyi bana bi yazsana

Makaroooonn bennimki asiye degil sevilaymis yaaaa( heycan yapmistim kendi kendime sondurdum

Toptan yaziyorum
Rezzan abla
Selena

Ben selena diyorum bende çoğu falı çıkar özellikle su falı iyidir. Yalnız baya bekleyebilirsin

Ben selena diyorum bende çoğu falı çıkar özellikle su falı iyidir. Yalnız baya bekleyebilirsin
Canım ben sana soracaktım diğer topikte gördüm Selenaya telweden mi attın bekliyorum yazmışsın...
Maille bakıyor hâlâ....

Bu arada diğer kişiyi bilmiyorum ama Selena iyidirr yaaa S susu26

Toptan yaziyorum
Rezzan abla
Selena

Selena yi bilmiyorum. Rezzan falalemde ki ise bende başarısızdı. Şöyle ki kendisinin telwe deki serüven olduğunu düşünüyorum. Telwede yazılı falalemde sesli bakıyor...benim fikrim böyle...

Ya aslında daha bir ay olmadı ona maille fal baktıralı. Tellweden geç bakacağını bildiğim için ordan yolladım ki bana da beklemeye bahane olsun Yoksa çok arka arkaya olucaktı :)
Çok mantıklı :) güncelleme işini nasıl yapıyor peki eski oluyor ya bazen

Ya aslında daha bir ay olmadı ona maille fal baktıralı. Tellweden geç bakacağını bildiğim için ordan yolladım ki bana da beklemeye bahane olsun Yoksa çok arka arkaya olucaktı :)

Doğru iyi yapmışsın böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…