Binnaz Abla

Tamam bana bişi olmuyorr

telwe de hangisi daha iyi dersiniz kızlar selena mı yesilcingene mi
bana ıkısı de yedı vade verdi hayatıma yenı bırı gırecekmiş.(ama çingene bu temmuz ayı da olabılır dedi 7.ay oldugu için.tabı cıkmadı)..
çingene bazı harfler verıp bu kızla ıkı vakte sevgılı olacaklar dedı.. ve ben yaklasık ıkı ay sonra selena ya baktırdığımda , senınkının hayatına yenı bırı gırmiş dedi.... (ama hala bu durumu teyıt edemedım.. fakat bana gayet mantıklı gelıyor.)
selenaya su falı atmıstım tabı haftalarca sonra baktı.. ve soru kısmında ıse sormadıgım halde ,sorunun cevabına ek olarak son dakkada gıtmeye karar verdıgım bır yerın baş harfını soylemış..önemsız bır sey olsa da nokta atısıydı.. bir de benle ılgılı bi iş söylemıs ama dediği şey gelecekte olacak değil zaten şu anda yaptığım iş. yani gelecekle anı karıştırmış gibime geldi.
benım baktırdığım fallar ıcınde "asla dönmeyecek" dıyen bu ıkı falcı.. ve galıba haklılar da gıdısat onu gösterıyor.
neyse lafı çok uzattım yine.. analizler kastım..affola.. ben tekrar baktıracak olsam çingeneye baktırım .hem hızlı hem daha ılgılı hem de cümlelri daha iyi.
selena dan sanırım çok övülmesi ve o kadar süre beklenmesınden dolayı daha fazlasını bekledım galiba ( bir de ayrıntılar da verince).acıkcası hayal kırıklıgı oldu bıraz bende
ha unutmadan baska hesaptan attıgımda bıle çingene aynı şeyı söylemişti.

çıkarsa yazacağım demiştim
çıkmaz ise de
Sezgi
inanılmaz düzgün, özverili ve kibar bir hanım
kişilik, an ve durumda da gayet başarılı.
ama gelecek maalesef (çıkmasını çok istediğim halde) bana ve diğer 2 arkadaşıma çıkmadı.
bilginize..

merhaba :) üzerinden cok zaman gecti mi acaba? Bazen sezginin zamani baya aksadigini duyuyorum ondan sordum :)

Aynı şekilde bende de durumu çok çok iyi bildi ama maalesef gelecek çıkmadı

Kızlar fallar kraliçesi nasıldır değişik falları var ya Can'ım baktırmak istedi tavsiye edebileceğiniz falı var mıydı. Dediğim gibi çıkmasını geçtim analizleri iyi olsun yeter

Sezgi'den çok nokta atışlı falım geldi çıkar çıkmaz onu bilemem zaten geleceği yalnız Allah bilir ben şu anımı düşüncelerini merak ettiğim için fal baktırıyorum beni şimdiye kadar bu denli tatmin eden bir fal almadım çok dolu dolu özenli aklımdaki tüm soruları cevaplayan türden bir fal bakmış bi tane sallamasyon bişey yok benimle ilgili düşündüğüm bişeyi tam anlamıyla kelimesi kelimesine söylemiş hatta okurken güldüm bu kadar olur diye.. Özetle gelecek için söyledikleri de çıkarsa hiç fena olmaz bi de Sezgi pembeci değil dimi hiç olumsuz konuştuğu biri oldu mu?

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Benim durumun platonik en azından Ada'm ne düşünüyor bilmek isterdim. Aynı senin gibi çok gğzel analiz etti ağzım açık kaldı hatta. Düşündüğüm kişi ile ilişki gördü tarihi geçti, ama ilişki olsa da devam edemeyecek bir şekilde söyledi

Ben de bunu merak ediyorum. Sonunu pembeye bağlıyor sanki? İlişki görmediği,olmayacak dediği biri var mı?

Kizlar Ecem23 e baktirip sonucu dediginin tam tersi cikan oldu mu?
bu ecemin çok değişik bir tarzı var.pempeci asla değil ve hatta olumsuz konuşmaya çok yatkın.soncu çıkan da var çıkmayan da.ama bana gidişatta söylediği şeyler çıktı.olumsuzdu ama hatta bu gidişatı bir tek ecem bildi diyebilirim.sonuç hala beklemede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…