Tamam bana bişi olmuyorrSizinle hiç bir fikir alışverişimiz olmadı. Özelden ya da genelden yazışmadık da .Sizi tanımıyorum. Siz de beni tanımıyorsunuz. Böyle 3-5 günde bir hangi konuya dair ve kimi kast ettiğinizı de belirtmeden ortaya bir mesaj atıyorsunuz. Kim ya da kimler olduğunu belirtmeden birilerine güldüğünüzü filan yazıyorsunuz ya hani burada yazan çizen konuşan herkesin aptal, bir akıllının siz olduğunu ima ederek....Cidden tadını kaçırdınız.... kimseye saygısızlık edecek, tartışma mizaçlı biri değilim sabırları zorluyorsunuz... Herkesin derdi de, yaşadığı da, neyi yapıp neyi yapmayacağı da, kime inanıp kime inanmayacağı, parasını nerede ne şekilde harcayacağı, saflığı da aptallığı da sizi ilgilendirmez... madem hayatınızı yoluna koydunuz ve madem fal ve falcılar konusunda masterınızı yapıp misyonunuzu tamamladınız buradaki insanları iğnelemeyi bırakın. Ya da ne biliyorsanız açık açık yazın.... cidden beni bile sıktınız....
Tamam bana bişi olmuyorrr gülüyorummbu neyin kafasıysa ben gerçekten isteMİyorum gollom
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.selena ya gelince mevcut durumu çok iyi bildi. Gelecek için de 3 6 vade demişti 4 ay oldu . Daha çıkmadı. 2 ay içinde çıkma olasılığı olabilir diye düşünmeli miyim kizlar ????
bana ıkısı de yedı vade verdi hayatıma yenı bırı gırecekmiş.(ama çingene bu temmuz ayı da olabılır dedi 7.ay oldugu için.tabı cıkmadı)..telwe de hangisi daha iyi dersiniz kızlar selena mı yesilcingene mi
Hayatim ozelden yazamadim bi turlu asiyenin neyi cikti ? Ay deli oldum mesajda telefonumun klavyesi acilmadi yazamadim. Bir tek kadinlar kulubunde yapiyor bunu anlamadim. Neyse asiyeyi bana bi yazsana
Falalembahsetigin gizem hatun hangi sitede?
çıkarsa yazacağım demiştim
çıkmaz ise de
Sezgi
inanılmaz düzgün, özverili ve kibar bir hanım
kişilik, an ve durumda da gayet başarılı.
ama gelecek maalesef (çıkmasını çok istediğim halde) bana ve diğer 2 arkadaşıma çıkmadı.
bilginize..
Aynı şekilde bende de durumu çok çok iyi bildi ama maalesef gelecek çıkmadıçıkarsa yazacağım demiştim
çıkmaz ise de
Sezgi
inanılmaz düzgün, özverili ve kibar bir hanım
kişilik, an ve durumda da gayet başarılı.
ama gelecek maalesef (çıkmasını çok istediğim halde) bana ve diğer 2 arkadaşıma çıkmadı.
bilginize..
merhaba :) üzerinden cok zaman gecti mi acaba? Bazen sezginin zamani baya aksadigini duyuyorum ondan sordum :)
Ben selena ya mail adresinden ulasmistim aynı gün bakmıştı banà şu falını 30 tl yeSelena 1 aydır yok. Zaten rahat 50 falı birikmistir sistemde
Kızlar fallar kraliçesi nasıldır değişik falları var ya Can'ım baktırmak istedi tavsiye edebileceğiniz falı var mıydı. Dediğim gibi çıkmasını geçtim analizleri iyi olsun yeter
Ben selena ya mail adresinden ulasmistim aynı gün bakmıştı banà şu falını 30 tl ye
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Benim durumun platonik en azından Ada'm ne düşünüyor bilmek isterdim. Aynı senin gibi çok gğzel analiz etti ağzım açık kaldı hatta. Düşündüğüm kişi ile ilişki gördü tarihi geçti, ama ilişki olsa da devam edemeyecek bir şekilde söylediSezgi'den çok nokta atışlı falım geldi çıkar çıkmaz onu bilemem zaten geleceği yalnız Allah bilir ben şu anımı düşüncelerini merak ettiğim için fal baktırıyorum beni şimdiye kadar bu denli tatmin eden bir fal almadım çok dolu dolu özenli aklımdaki tüm soruları cevaplayan türden bir fal bakmış bi tane sallamasyon bişey yok benimle ilgili düşündüğüm bişeyi tam anlamıyla kelimesi kelimesine söylemiş hatta okurken güldüm bu kadar olur diye.. Özetle gelecek için söyledikleri de çıkarsa hiç fena olmaz bi de Sezgi pembeci değil dimi hiç olumsuz konuştuğu biri oldu mu?
Ben de bunu merak ediyorum. Sonunu pembeye bağlıyor sanki? İlişki görmediği,olmayacak dediği biri var mı?Sezgi'den çok nokta atışlı falım geldi çıkar çıkmaz onu bilemem zaten geleceği yalnız Allah bilir ben şu anımı düşüncelerini merak ettiğim için fal baktırıyorum beni şimdiye kadar bu denli tatmin eden bir fal almadım çok dolu dolu özenli aklımdaki tüm soruları cevaplayan türden bir fal bakmış bi tane sallamasyon bişey yok benimle ilgili düşündüğüm bişeyi tam anlamıyla kelimesi kelimesine söylemiş hatta okurken güldüm bu kadar olur diye.. Özetle gelecek için söyledikleri de çıkarsa hiç fena olmaz bi de Sezgi pembeci değil dimi hiç olumsuz konuştuğu biri oldu mu?
bana olumluydu iki falında da ama ne o adam geldi ne de ben istedim diğerini :)Kizlar Ecem23 e baktirip sonucu dediginin tam tersi cikan oldu mu?
bu ecemin çok değişik bir tarzı var.pempeci asla değil ve hatta olumsuz konuşmaya çok yatkın.soncu çıkan da var çıkmayan da.ama bana gidişatta söylediği şeyler çıktı.olumsuzdu ama hatta bu gidişatı bir tek ecem bildi diyebilirim.sonuç hala beklemede .Kizlar Ecem23 e baktirip sonucu dediginin tam tersi cikan oldu mu?
bana olumluydu iki falında da ama ne o adam geldi ne de ben istedim diğerini :)
Belki uğraşsaydım çıkardı ama başkasını buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?