Canim benim yeni keşfim yokk..Sagolasin canim benim iyim çok sükür,senin bana söyledigin duayi her gun okuyorumm senide aniyorum kalbi güzelimm :)ama bu aralar bendede bir agirlik var ulkedeki olaylar,ozel olaylar hepsi bir arada birde cok dusunmekten uyuyamiyorumda fallari biraktim bi suredir (telefon faturasini odememekten:)) sende uzun zamandir baktirmamistin son bir keşfin varmi ?
Banu doğruysa falalemKızlar Banu hangi sitede ...cvp lütfen
Çok tsk cnm sem baktirdin miBanu doğruysa falalem
Baktırdım kahvesini çok beğendim. Ben aşk hayatımla ilgili sorular sorarken Aslı'nda odak noktamın iş olduğunu söyledi ki öyleydi resmen. Verdiği vadeler var çıkar mı bilmiyorum çıkacak gibi de değil açıkçası bir ay oldu analizleri güzeldi. Sonra kahvesini beğendiğim için katina attım ama çok içim gitmedi açıkçası. Bi de bende şöyle Bi olay var genelde hiçbir falım çıkmıyor, analiz iyiyse beğeniyorum. :) atacaksan da kahve at derim benÇok tsk cnm sem baktirdin mi
Çok tsk çok özenli bi yorum olmuşBaktırdım kahvesini çok beğendim. Ben aşk hayatımla ilgili sorular sorarken Aslı'nda odak noktamın iş olduğunu söyledi ki öyleydi resmen. Verdiği vadeler var çıkar mı bilmiyorum çıkacak gibi de değil açıkçası bir ay oldu analizleri güzeldi. Sonra kahvesini beğendiğim için katina attım ama çok içim gitmedi açıkçası. Bi de bende şöyle Bi olay var genelde hiçbir falım çıkmıyor, analiz iyiyse beğeniyorum. :) atacaksan da kahve at derim ben
Çok hangisini veya hangilerini begendinizÖzet bunlar canikom, falcıların hepsini yazarsam bir kaç sayfa alır herhalde
Herkes kendi hikayesinde biraz Yusuf'tur. Kuyuda sensin, zindanda. Düşenin dostu Allah'sa, düştüğün yerde kalmayacağından da kuşku duyma. Yolların hep açık olsun güzellik....Yeterince düştüğümü düşünüyorum
Adamlarla kavga etmelik mis gibi enerjiyi burda tuketmissiniz hanimlar
herkesin dışardan bir görüşü olduğu gibi benimde gördüğümü belirttim siz dışardan böyle görmüşsünüz ben de böyle gördüm dedim uslubum da bir yanlışlık görmüyorum,saygısızlık içeren tek bir kelimem yok,sekayı da tanımam başka hiç kimseyi de.. Gereğinden fazla uzatıldığını düşünüyorum bu konunun rahatsızlık verdiyse görmemezlikten gelinseydi de bu hallere gelmeseydi diye de belirttim.Bu sekanın tercihidir ister falcıyı korur,ister benimser bizene..İnsanlar istediği kişiye yorum yapma hakkına sahip ister yüz kere yazsın,ister bin kere ben de buna anlam veremediğim için yazdım,varsın her olumsuz yorumda sezgiyi korusun bu neden rahatsızlık veriyor demek istedim.Çirkince hiç bir ifadem yok.Nasılki insanlar burda kendince bi kişiye haksızlık yapıldığını düşünüp eleştiri de bulundu ben de bulundum..Disaridan yorumla derken kendinizce kinaye yapmissiniz ama forumu dikkatle takip etmediginiz asikar. Oncelikle uslubunuzu duzeltin. Zoruna gitmek ne demek. Isimiz gucumuz yok zorumuza gidiyor cunku seka sanirim kralice filan onu cekemedik. O da fesatlik filan demis okuyamadim tam.
Arkadaslar siz iyi misiniz? Su saat olmus isimden yeni cikmisim, hic derdim yok sekaya ki taktim kafayi ya da bir baskasi? Ne zaman sezgi cikmadi yorumu gelse ardindan seka sezgiyi savunan bir sey paylastigi icin goze carpiyor. Begenmeyen begenmez sekaya ne ? Niye her olumsuz yorum altina girip mutlaka bir sey yaziyor. Bir de bunlari okumadan zoruna gitme modunda cirkince yazmissiniz.
Bugün sevgili_Makaron_ cuğum canikom topikte olay var deyince noldu dedim git oku dedi sağolsun müthiş merak giderir anca bu saate kısmet oldu anammm dedim n'oluyo. Bir ton şey olmuş forum kendini canlı tutuyor ayda 3 tartışma olmadan kapanmıyor ama bu kez olan 1 ay gider heralde :))
Boşverin kızlar ya herkesler ne istiyorsa yapsın yazsın ben size çıkan fal haberi vereyim de bi gideyim. Fama tarihsel saptama olmazsa haziran temmuz dedi çıktı. Benim favorim Müge aydın A audrey_24 ama bu hafta bi attım geçmişi tekrar etmiş sevmedim enerjisi yoktu heralde sana da belirteyim dedim kuzum ben uzunca atmam. Sezgi demeye korkuyorum1 ay saptaması var çıktı. Şevval çok iyi bakmış onu farkettim o da çıkmış.
Şimdi çıkma kısmını da açıklayım benim tüm falların sonu aynı zaten ama benim için arada yaşanan olayları bilmesi yani şu olcak bu olcakları bildiyse benim için iyi falcıdır çünkü seçimlerimizle değiştirebiliyoruz herşeyi ki bunlar onu yaptı nehir(pek sevilmez ama yaşanacakları tıkır tıkır söyledi bana şimdi yok. )
Sizi öpüyorum falı da 1.5ayda bire düşürdüm onu da yapmam belki ama bakalım :))
Güzel enerjili bol gülmeli foruma en yakın Zaman'da tekrar kavuşmak dileğiyle
Bugün sevgili_Makaron_ cuğum canikom topikte olay var deyince noldu dedim git oku dedi sağolsun müthiş merak giderir anca bu saate kısmet oldu anammm dedim n'oluyo. Bir ton şey olmuş forum kendini canlı tutuyor ayda 3 tartışma olmadan kapanmıyor ama bu kez olan 1 ay gider heralde :))
Boşverin kızlar ya herkesler ne istiyorsa yapsın yazsın ben size çıkan fal haberi vereyim de bi gideyim. Fama tarihsel saptama olmazsa haziran temmuz dedi çıktı. Benim favorim Müge aydın A audrey_24 ama bu hafta bi attım geçmişi tekrar etmiş sevmedim enerjisi yoktu heralde sana da belirteyim dedim kuzum ben uzunca atmam. Sezgi demeye korkuyorum1 ay saptaması var çıktı. Şevval çok iyi bakmış onu farkettim o da çıkmış.
Şimdi çıkma kısmını da açıklayım benim tüm falların sonu aynı zaten ama benim için arada yaşanan olayları bilmesi yani şu olcak bu olcakları bildiyse benim için iyi falcıdır çünkü seçimlerimizle değiştirebiliyoruz herşeyi ki bunlar onu yaptı nehir(pek sevilmez ama yaşanacakları tıkır tıkır söyledi bana şimdi yok. )
Sizi öpüyorum falı da 1.5ayda bire düşürdüm onu da yapmam belki ama bakalım :))
Güzel enerjili bol gülmeli foruma en yakın Zaman'da tekrar kavuşmak dileğiyle
Çok hangisini veya hangilerini begendiniz
An da çok güzeldi inşallah devamı da güzel olsun var mı yeni keşfinKızlar, sevgiliWonder-woman 'nin tavsiyesi üzerine Hüma bal'a katina attım, resmen bir bal. Analizleri çok iyiydi, sonu olumluydu vade verdi. Ben beğendim ama pembe söyledi diye değil durumu iyi analiz etti diye hatta ona tarot da atmak isterdim, tavsiye eder miyim evet. Süresi var inşallah buraya çıkan fal haberi olarak yazarım.
Sonra sevgiliBaldankabak 'ın tavsiyesi üzerine iş durumum ile ilgili Taraçaya fal attım. Hem işimi hem ilişkimi sordum. O da aşağı yukarı Hüma ile aynı tarihleri verdi aynı şeyleri söyledi. Ayrıca onun da özenine, kart çekme olayına bayıldım. Tavsiye eder miyim evet. Analizleri güzeldi Çinkü. Onun da vadesi var bekleyip görücem.
Bu arada venceremos patladı bende.
müge aydın bende çok ıyı ama kesınlıkle kahve at katınasını ben begenmedım. durum onun dedıgı gıbı ılerlıyorKızlar cıkan fal haberi bı yolculukla ılgılı ıs durumuyla alakalı olarak
Geysu ve Selena bılmısler yerınıde dırek soylen ısımler ıkısı olmuş.
Ayrıca Müge Aydını sormak istiyorum,çıkan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?