- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
müge aydın bende çok ıyı ama kesınlıkle kahve at katınasını ben begenmedım. durum onun dedıgı gıbı ılerlıyorKızlar cıkan fal haberi bı yolculukla ılgılı ıs durumuyla alakalı olarak
Geysu ve Selena bılmısler yerınıde dırek soylen ısımler ıkısı olmuş.
Ayrıca Müge Aydını sormak istiyorum,çıkan var mı ?
Canikom Şevval kahve mi baktı sana? Şevval'i hiç anlatmadın ya nasıl es geçersinYaaa ben en başından beri sizin düzeleceğinizi söylüyordum, bana hiç atmadın oradan 20 törkiş lira :))
müge aydın bende çok ıyı ama kesınlıkle kahve at katınasını ben begenmedım. durum onun dedıgı gıbı ılerlıyor
üzüldüm senın adınaIcimdekileri saydım az önce. Artık ben de mutsuZ biriyim !!!! Fallarla da isimin bitmiş olmasını diliyorum. Şu saatten sonra da rahat rahat ağlayıp zırlayabilirim
üzüldüm senın adınaIcimdekileri saydım az önce. Artık ben de mutsuZ biriyim !!!! Fallarla da isimin bitmiş olmasını diliyorum. Şu saatten sonra da rahat rahat ağlayıp zırlayabilirim
Peki soru kısmında detay verelim mi? yoksa genel mi sorayım detay verince onun üzerinden yürüyolar çünkü.Müge kesinlikle katılıyorum kahvede müthiş çok yaşadım söylediklerini sadece son falı iyi değildi ama onun için aylarca beni doğru yönlendirmelerinin hakkını yemem. Müge aydın oleeeyyy
Müge kesinlikle katılıyorum kahvede müthiş çok yaşadım söylediklerini sadece son falı iyi değildi ama onun için aylarca beni doğru yönlendirmelerinin hakkını yemem. Müge aydın oleeeyyy
Peki soru kısmında detay verelim mi? yoksa genel mi sorayım detay verince onun üzerinden yürüyolar çünkü.
kızzz fazlaa dıllendırmeyın sonra nazar değiyor,ıyı dedıgımız 2 gun yaşamıyor
Merak ettiğim konuyla ilgili tutturuyorsa sorun yok bence de yürüyebilir:) Ama bazıları sırf ordan yürüyerek aslı astarı olmayan şeyler söylüyorlar o yüzden detay vereyim mi diye sordum çok teşekkür ederim yorum için.Açıkcası ben biten ilişkim için atmıştım onunla ilgili sorular sordum onlara cvp verdi ama her seferinde doğru çıktı öngörüleri ha size tutar mı bilmiyorum hiç kimse sevmez mesela burda nehir herkese kuşlu böcekli diye ama kadın benim hiç bahsetmediğim kimsenin de söylemediği bir konuyu tak diye söyledi ve kadın resmen o ara olacakları saydı bana olduğunda şok olmuştum ama herkes herkese tutmuyor işte. Yani ben merak ettiğim konu hakkında baktırdım hep o yüzden ordan yürümesi umrumda olmadı zaten onu soruyodum :)
Merak ettiğim konuyla ilgili tutturuyorsa sorun yok bence de yürüyebilir:) Ama bazıları sırf ordan yürüyerek aslı astarı olmayan şeyler söylüyorlar o yüzden detay vereyim mi diye sordum çok teşekkür ederim yorum için.
Bende malasefki ölümü bile görecek öngörüyle bakabiliyorum fala.
Ama neredeyse 10 yıldır elimdedir tarot. Şu ana kadar kendinizi nereye layık görüyorsanız fal da onu söylüyor buna kendinizi inanırsanız gerçekleşiyor. İnanmazsanız askıda kalıyor.
Herşey enerjimizle alakalı.
Şimdi oturup gerçekten iyi bir falcıya baktımışsınız da size söylediklerinden hatırladıklarınızı yazıyormuş gibi; olmasını dilediğiniz şeyleri yazın .
Ve bu falcı geleceği net gören ünlülerin bile akın ettiği bir falcı . Yani kesin olacak gözüyle bakın, 2 3 güne biri sana kahve ısmarlayacak diyin ve sonra inanın ve kağıdı saklayın.
Bunu yazdıktan sonra onu düşündüm zaten parası iyice artmış kızlar şu kıza çok yüksek puan vermeyin ya
Merhaba,ılk oncelıkle bende ınanıyorum buna dusuncelerımızın etkıledıgıne fallardada ozellıkle bunu son zamanlarda cok hıssettım,fallarda dusuncelerım cıktı dırek.
Yani hem duygularımız değiştiriyor olayları evet ama ıyı bır falcı bu degısımlerı ve hayatımızı cok etkılıycek olayları görebilir mi? Ilk yazdıgınız öngörüden yola cıkıpta soruyorum bunu.
Kızlar telwe de geysu'yu göreniniz var mı ? Aratıyorum çıkmıyor..
Teşekkür ederim cevap için.Rahatsız olduğu içinde günde 2-3 fal bakabiliyormuş artık, eskisi gibi bakamıyormuş.
Teşekkür ederim cevap için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?