Binnaz Abla

müge aydın bende çok ıyı ama kesınlıkle kahve at katınasını ben begenmedım. durum onun dedıgı gıbı ılerlıyor

Canikom Şevval kahve mi baktı sana? Şevval'i hiç anlatmadın ya nasıl es geçersin Yaaa ben en başından beri sizin düzeleceğinizi söylüyordum, bana hiç atmadın oradan 20 törkiş lira :))

Allahalla hiç eksik bırakmam aslında ama Nasıl oldu atlamışım ki kısa geldi galiba ondan sallamamıştım ama çıkmış aynen kahve atmıştım. :))

müge aydın bende çok ıyı ama kesınlıkle kahve at katınasını ben begenmedım. durum onun dedıgı gıbı ılerlıyor

Müge kesinlikle katılıyorum kahvede müthiş çok yaşadım söylediklerini sadece son falı iyi değildi ama onun için aylarca beni doğru yönlendirmelerinin hakkını yemem. Müge aydın oleeeyyy

Icimdekileri saydım az önce. Artık ben de mutsuZ biriyim !!!! Fallarla da isimin bitmiş olmasını diliyorum. Şu saatten sonra da rahat rahat ağlayıp zırlayabilirim
üzüldüm senın adına ama unutma dağılmadan kırılmadan toplanamazsın. dağılıcaksın ki toplanabilesin

Icimdekileri saydım az önce. Artık ben de mutsuZ biriyim !!!! Fallarla da isimin bitmiş olmasını diliyorum. Şu saatten sonra da rahat rahat ağlayıp zırlayabilirim
üzüldüm senın adına ama unutma dağılmadan kırılmadan toplanamazsın. dağılıcaksın ki toplanabilesin

Müge kesinlikle katılıyorum kahvede müthiş çok yaşadım söylediklerini sadece son falı iyi değildi ama onun için aylarca beni doğru yönlendirmelerinin hakkını yemem. Müge aydın oleeeyyy
Peki soru kısmında detay verelim mi? yoksa genel mi sorayım detay verince onun üzerinden yürüyolar çünkü.

Bende malasefki ölümü bile görecek öngörüyle bakabiliyorum fala.

Ama neredeyse 10 yıldır elimdedir tarot. Şu ana kadar kendinizi nereye layık görüyorsanız fal da onu söylüyor buna kendinizi inanırsanız gerçekleşiyor. İnanmazsanız askıda kalıyor.

Herşey enerjimizle alakalı.

Şimdi oturup gerçekten iyi bir falcıya baktımışsınız da size söylediklerinden hatırladıklarınızı yazıyormuş gibi; olmasını dilediğiniz şeyleri yazın .

Ve bu falcı geleceği net gören ünlülerin bile akın ettiği bir falcı . Yani kesin olacak gözüyle bakın, 2 3 güne biri sana kahve ısmarlayacak diyin ve sonra inanın ve kağıdı saklayın.

Peki soru kısmında detay verelim mi? yoksa genel mi sorayım detay verince onun üzerinden yürüyolar çünkü.

Açıkcası ben biten ilişkim için atmıştım onunla ilgili sorular sordum onlara cvp verdi ama her seferinde doğru çıktı öngörüleri ha size tutar mı bilmiyorum hiç kimse sevmez mesela burda nehir herkese kuşlu böcekli diye ama kadın benim hiç bahsetmediğim kimsenin de söylemediği bir konuyu tak diye söyledi ve kadın resmen o ara olacakları saydı bana olduğunda şok olmuştum ama herkes herkese tutmuyor işte. Yani ben merak ettiğim konu hakkında baktırdım hep o yüzden ordan yürümesi umrumda olmadı zaten onu soruyodum :)

Merak ettiğim konuyla ilgili tutturuyorsa sorun yok bence de yürüyebilir:) Ama bazıları sırf ordan yürüyerek aslı astarı olmayan şeyler söylüyorlar o yüzden detay vereyim mi diye sordum çok teşekkür ederim yorum için.

Rica ederim zaten sen merak ettiğin herşeyi sor o sana açıklar şöyle olmuş böyle olur diye yani bende hep öyle yaptı :)

Merhaba,ılk oncelıkle bende ınanıyorum buna dusuncelerımızın etkıledıgıne fallardada ozellıkle bunu son zamanlarda cok hıssettım,fallarda dusuncelerım cıktı dırek.

Yani hem duygularımız değiştiriyor olayları evet ama ıyı bır falcı bu degısımlerı ve hayatımızı cok etkılıycek olayları görebilir mi? Ilk yazdıgınız öngörüden yola cıkıpta soruyorum bunu.

Bunu yazdıktan sonra onu düşündüm zaten parası iyice artmış kızlar şu kıza çok yüksek puan vermeyin ya

Canım mügenin kahvesi aynen çok iyidir ilk falında vay be dedim hakkını yemiyim ama son falı çok kötüydü bende. Gece en son benim falıma bakmıştı keşke sabaha saklasaydı dedim enerji bitmiş, sorumu anlamamış bile alakasız bi yorum gelmişti ilk defa iade aldım mügeden yoruma da olumsuz yazdım ama puanı düşmedi :) ya iade alınca yorum çıkmıyor ya da birkaç kişinin düşük vermesi lazım sanırım :)

Bu evet ama kişi artık o enerjiyi kabul etmiş. Düşünün zenginlik yaşamayı enerji olarak kabul etmiş. Bana da o enerjisi net yansıyor. Tek bir görüntü görüyorum. Mesala bir yerde otuyor görüyorum ama o kişin para ve lüks içinde olduğunu biliyorum.
Ona hayatında çok ciddi bir zenginlik yaşayacaksın diyorum. Belki bana göre hala fakir olur ama kendi dünyasında zenginliği hisserder kişi.

Bunu kimse değiştirmez o saatten sonra ama o enerjisini kaybederse orada kalmayı beceremezse çok rahat yıkılır zenginlik enerjisi.

1 sene sonra yine niye binnazabla ya düstüm bilmiyorum ama boyle igrenc yorumcuları secip secip 99 profille niye dolduruyolar anlamiyorum

Ceren Ezgi "lutfen usluba ozen gosterelim" lafıma takılıp butun kaydi bana giydirerek olusturmus. Zaten begenmiceksin demis. Ulan begenmicegimi biliosan niye bakiosun.
Tarzı su,
" conım conım oyyyle bir hayatni degistirecek ki bu adam kulturunu cevreni yasam kaliteni" hani su fakir olupta cag atlamak isteyen kizlara ozgu soylenen laflay gibi. Boyle bi mahalle agizli bi falci daha gormedim ya. Midem bulandi bu kadindan tek derdi bi erkek bulup sinif atlamak herhalde!!

Bilge özdogru diger falcilar (selena, seruven, fama, sema, araf, lena) hep 3 ay 2 ay sonrasina beni iliskide gorurken bu kadin 6 8 ay iliski mumkun degil dedi. Dogru! Olamaz cunku bunu millete izah edemiyorum..kafalari almiyor hemen 8 hafta cuuuk sevgili diyorlar 4 yildir tekim!
Heh ama gelelim nasil fal bakiyor. Ben bisey anlayamadim bence kisi kocu olacaksa basarili olabilir ama fal icin pek uygun degil cunku dinliyorum dinliyorum falda takip edebilecegim hicbir sey yok,, tamamen nlp koclugu gibi, danisman gibi..
Tekrar fal atmayacagim, bilhassa iskambil gondermeyin illa baktiracaksaniz tarot baktirin.

Lena Koval aylar once baktirdigim fal ucundan bilr cikmadi ama arandım sanirim yine gonderdim mutlu tablolar merhaba! Saygisiz bi insan degil arada bi "kız livingdeath" diyor sadece. Iletisime gececek dedigi eski sevgilimi nisanladik bakin bahsetmeyin su iblisten diye not dustum yeni yeni diye onca kart cektim simdide nikah olmayacal diyor inanamiyorum.. biraz pembeci mi ? Oylr sanki ama benimle ilgili analizleri dogru. Bazi iddilari ise tamamen yanlis.

Nil Güneş omrumde benzerine rastlamadim.. falcilar genelde sorudan yola cikar eyv sallar fakat bu kadin 6dklik kayitta iddia ettiginden, soru kisminda "olmaaaz" dedim diye dondu ya
Bir katina boyunca kendiyle celisti. Yemin ederim ki siteden kart yorumlarina bakip okuyor ama oyle okur gibi degil kendi cumlelerini de katiyor
Dusunun eski sevgilim donecekmis zor bir yola girecekmisiz birlikte olarak ama yeni sevgilim de olacakmıs vay anasini cok eslilik 1i bulamazken 2 diyollag

Ceren Esemen gecen sene ay bitmeden eski sevgili donecek hemde bu ay diye iddia ediyordu sizi iddiasiyla yanlitacak falcilar olur ya hani? Bu da onlardan ama lena kadar ciddiyr alinacak bir sey degil es ceren es..

Bu ayki fal ozetim buydu arkadaslar.. en cok selenanin tuttuguna inanirken selena koca bir patlak verdi.. kisacasi elimde var 0 yaziyla da sifir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…