Binnaz Abla

Foruma salayim mi fitneyı

Yapayım mi falci taklidi

Kavga cikarttıp herkesi birbirine dusureyim mi şimdi

O sana hakaret etti öyle dedi böyle dedi diyeyim mi ?

Napicaksiniz forumdan mi aticaksiniz

Son günlerin capsini yazarak paylaşmak istedim gününüz güzel mutlu haberler ile dolu olsun

Bilge Özdoğru bana da herkes 1-2 ay derken 7-8 ay vermişti. Sanırım onun da tarzı öyle.

kusurabakma bacım hazır ortalık durulmuşken fiştekleme Bu arada o caps'e de bayılırım.

Daha çok katına bakmış katina si daha mı iyi bi de çok yakında online olabilir :)

Daha çok katına bakmış katina si daha mı iyi bi de çok yakında online olabilir :)

Katinası anda çok iyi ama gelecek benim katinalarda hiç çıkmadı. İskambilde çıktı. Bazı arkadaşlara katinası da çıkıyor. O senin enerjinle alakalı, ben birşey diyemem :=)

Katinası anda çok iyi ama gelecek benim katinalarda hiç çıkmadı. İskambilde çıktı. Bazı arkadaşlara katinası da çıkıyor. O senin enerjinle alakalı, ben birşey diyemem :=)

İlk katinasının üstünden 2 sene geçti unuttum da son katinası büyük patladı bana da. Anda iyiydi bana da o ara en uzak tarihi o vermişti. Bi de döver gibi bakmayaydı iyidi. Ha bi de o zaman baktırdığım kişiyi sallayıp biz sana daha önce x için bakmıştık dedi. Eee sanane yani x için baktırsam onun adını yazardım . O olaydan sonra bi daha atmadım

Öncekinin yasını tutmadın diye mi ayıplamış? Çok şaşırdım şimdi.

Siz "zoruna gitme" ifadesini forumda birbirini tanimayan insanlar icin uygun goruyor ve kibar bir dil oldugunu dusunuyorsaniz diyebilecegim bir sey yok. Kalkip birilerine sekanin yazdigi niye zorunuza gidiyor demek hos bir sey degildir. Ama tabi herkesin dusuncesi farkli oldugu gibi uslubu da farkli. Haklisiniz. Iyi gunler diliyorum size.

Hoş olmayan onca ithamdan sonra benim sadece neden zorunuza gidiyor kelimem size çirkin geldiyse benimde diyecek bişeyim yok size de iyi günler..

Sanırım byzmelege aralıktan beri 3 kez fal baktırdım. Sonuç:ÇIKMADI. Hele 3 ay 2 hafta 1 gun tarzı dedıklerı hiççççç

evet o vaadelere zaten takilmadi bile 1 ay 13 gün falandi bende :) ama gidisat bahsetigi yönde illerliyor sonuca daha var.

Yok Arık bunu asenat mi yaptı Asenat tan ki bahsediyoruz bnm için üslup çok onmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…