- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
1 sene sonra yine niye binnazabla ya düstüm bilmiyorum ama boyle igrenc yorumcuları secip secip 99 profille niye dolduruyolar anlamiyorum
Ceren Ezgi "lutfen usluba ozen gosterelim" lafıma takılıp butun kaydi bana giydirerek olusturmus. Zaten begenmiceksin demis. Ulan begenmicegimi biliosan niye bakiosun.
Tarzı su,
" conım conım oyyyle bir hayatni degistirecek ki bu adam kulturunu cevreni yasam kaliteni" hani su fakir olupta cag atlamak isteyen kizlara ozgu soylenen laflay gibi. Boyle bi mahalle agizli bi falci daha gormedim ya. Midem bulandi bu kadindan tek derdi bi erkek bulup sinif atlamak herhalde!!
Bilge özdogru diger falcilar (selena, seruven, fama, sema, araf, lena) hep 3 ay 2 ay sonrasina beni iliskide gorurken bu kadin 6 8 ay iliski mumkun degil dedi. Dogru! Olamaz cunku bunu millete izah edemiyorum..kafalari almiyor hemen 8 hafta cuuuk sevgili diyorlar 4 yildir tekim!
Heh ama gelelim nasil fal bakiyor. Ben bisey anlayamadim bence kisi kocu olacaksa basarili olabilir ama fal icin pek uygun degil cunku dinliyorum dinliyorum falda takip edebilecegim hicbir sey yok,, tamamen nlp koclugu gibi, danisman gibi..
Tekrar fal atmayacagim, bilhassa iskambil gondermeyin illa baktiracaksaniz tarot baktirin.
Lena Koval aylar once baktirdigim fal ucundan bilr cikmadi ama arandım sanirim yine gonderdimmutlu tablolar merhaba! Saygisiz bi insan degil arada bi "kız livingdeath" diyor sadece. Iletisime gececek dedigi eski sevgilimi nisanladik bakin bahsetmeyin su iblisten diye not dustum yeni yeni diye onca kart cektim simdide nikah olmayacal diyor inanamiyorum.. biraz pembeci mi ? Oylr sanki ama benimle ilgili analizleri dogru. Bazi iddilari ise tamamen yanlis.
Nil Güneşomrumde benzerine rastlamadim.. falcilar genelde sorudan yola cikar eyv sallar fakat bu kadin 6dklik kayitta iddia ettiginden, soru kisminda "olmaaaz" dedim diye dondu ya
Bir katina boyunca kendiyle celisti. Yemin ederim ki siteden kart yorumlarina bakip okuyor ama oyle okur gibi degil kendi cumlelerini de katiyor
Dusunun eski sevgilim donecekmis zor bir yola girecekmisiz birlikte olarak ama yeni sevgilim de olacakmıs vay anasini cok eslilik1i bulamazken 2 diyollag
Ceren Esemen gecen sene ay bitmeden eski sevgili donecek hemde bu ay diye iddia ediyordu sizi iddiasiyla yanlitacakfalcilar olur ya hani? Bu da onlardan ama lena kadar ciddiyr alinacak bir sey degil es ceren es..
Bu ayki fal ozetim buydu arkadaslar.. en cok selenanin tuttuguna inanirken selena koca bir patlak verdi.. kisacasi elimde var 0 yaziyla da sifir..
Foruma salayim mi fitneyı
Yapayım mi falci taklidi
Kavga cikarttıp herkesi birbirine dusureyim mi şimdi
O sana hakaret etti öyle dedi böyle dedi diyeyim mi ?
Napicaksiniz forumdan mi aticaksiniz
Son günlerin capsini yazarak paylaşmak istedim gününüz güzel mutlu haberler ile dolu olsun
Zaten falci gibi degil bilge bak bak ben bu falda neyi bekliim diyecegim bisey bulamadim ama bunu duydugum iyi olduBilge Özdoğru bana da herkes 1-2 ay derken 7-8 ay vermişti. Sanırım onun da tarzı öyle.
Daha çok katına bakmış katina si daha mı iyi bi de çok yakında online olabilir :)Anda beğendiğim çok aslında ama hangileri çıktı dersen, yakın gelecek derin,ecem,asiye. En iyisi bence Asenat iskambil imiş, çünkü yakın gelecek yani 2 haftalık bir süreci değil 2-3 ay sonrasını zamanıyla bilmiş. Asenat artık yakalanmıyor, umudu kestim.
Daha çok katına bakmış katina si daha mı iyi bi de çok yakında online olabilir :)
Katinası anda çok iyi ama gelecek benim katinalarda hiç çıkmadı. İskambilde çıktı. Bazı arkadaşlara katinası da çıkıyor. O senin enerjinle alakalı, ben birşey diyemem :=)
mümkünse bir süre durgun kalsın :)kusurabakma bacım hazır ortalık durulmuşken fiştekleme Bu arada o caps'e de bayılırım.
İlk katinasının üstünden 2 sene geçti unuttum da son katinası büyük patladı bana da. Anda iyiydi bana da o ara en uzak tarihi o vermişti. Bi de döver gibi bakmayaydı iyidi. Ha bi de o zaman baktırdığım kişiyi sallayıp biz sana daha önce x için bakmıştık dedi. Eee sanane yani x için baktırsam onun adını yazardım . O olaydan sonra bi daha atmadım
Öncekinin yasını tutmadın diye mi ayıplamış? Çok şaşırdım şimdi.
herkesin dışardan bir görüşü olduğu gibi benimde gördüğümü belirttim siz dışardan böyle görmüşsünüz ben de böyle gördüm dedim uslubum da bir yanlışlık görmüyorum,saygısızlık içeren tek bir kelimem yok,sekayı da tanımam başka hiç kimseyi de.. Gereğinden fazla uzatıldığını düşünüyorum bu konunun rahatsızlık verdiyse görmemezlikten gelinseydi de bu hallere gelmeseydi diye de belirttim.Bu sekanın tercihidir ister falcıyı korur,ister benimser bizene..İnsanlar istediği kişiye yorum yapma hakkına sahip ister yüz kere yazsın,ister bin kere ben de buna anlam veremediğim için yazdım,varsın her olumsuz yorumda sezgiyi korusun bu neden rahatsızlık veriyor demek istedim.Çirkince hiç bir ifadem yok.Nasılki insanlar burda kendince bi kişiye haksızlık yapıldığını düşünüp eleştiri de bulundu ben de bulundum..
Rica ederim. Facebook hesabı var, istersen oradan ulaşabilirsin. Geysu yazınca çıkıyor.
Bana sonu hiç pembeye bağlamasa da ve anda iyi olsa da bana çıkmadı maalesef.geysunun fallarının hic sana cıktığı oldu mu bende 2 gün önce baktırdım ilk kez birini an icin bu kadar beğendim ama sonu biraz pembeydi
geysunun fallarının hic sana cıktığı oldu mu bende 2 gün önce baktırdım ilk kez birini an icin bu kadar beğendim ama sonu biraz pembeydi
Hoş olmayan onca ithamdan sonra benim sadece neden zorunuza gidiyor kelimem size çirkin geldiyse benimde diyecek bişeyim yok size de iyi günler..Siz "zoruna gitme" ifadesini forumda birbirini tanimayan insanlar icin uygun goruyor ve kibar bir dil oldugunu dusunuyorsaniz diyebilecegim bir sey yok. Kalkip birilerine sekanin yazdigi niye zorunuza gidiyor demek hos bir sey degildir. Ama tabi herkesin dusuncesi farkli oldugu gibi uslubu da farkli. Haklisiniz. Iyi gunler diliyorum size.
Sanırım byzmelege aralıktan beri 3 kez fal baktırdım. Sonuç:ÇIKMADI. Hele 3 ay 2 hafta 1 gun tarzı dedıklerı hiçççççbyzmelegin fali cikan varmi? bende gidisat bahsetigi yönde illerliyor
Sanırım byzmelege aralıktan beri 3 kez fal baktırdım. Sonuç:ÇIKMADI. Hele 3 ay 2 hafta 1 gun tarzı dedıklerı hiççççç
Yok Arık bunu asenat mi yaptı Asenat tan ki bahsediyoruz bnm için üslup çok onmliİlk katinasının üstünden 2 sene geçti unuttum da son katinası büyük patladı bana da. Anda iyiydi bana da o ara en uzak tarihi o vermişti. Bi de döver gibi bakmayaydı iyidi. Ha bi de o zaman baktırdığım kişiyi sallayıp biz sana daha önce x için bakmıştık dedi. Eee sanane yani x için baktırsam onun adını yazardım . O olaydan sonra bi daha atmadım
Bana da çıkmamıştı. Tam tersi oldu hattabyzmelegin fali cikan varmi? bende gidisat bahsetigi yönde illerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?