Binnaz Abla

Bize aynı gün mü baktı acaba ya çünkü benim de son falım kötüydü ama almadım iade onca Zaman hatrına gece bakmıştı :) aynen canım bi kaç kişi daha olursa anca düşer yoksa gider böyle ortalama düşmez ama ben baya süre baktırmam artık fal falan diye düşünüyorum inşallah bozmam :))

Olabilir canım ben yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta önce falan gönderdim senin ne zamandı? O gün bir sürü fal almıştı baya beklemiştim aslında iade almazdım o kadar falının hatrına ama baya baya saçmaydı yani ben işle alakalı bir sınavı sorarken bana öss tercihinden bahsetti düşün :s ve daha önceki falında da bunu sormuştum o zaman çok güzel yorumlamıştı hiç olmadı orda doğum tarihimi görüyor öss ne alaka dedim :)

Açelya Tuğra neydi öyle ya beni gömdü resmen .. baktırdığıma pişmanım boşuna enerjimi aşağı çekti resmen!

Son düzenleme:
Açelya Tuğra neydi öyle ya beni gömdü resmen .. baktırdığıma pişmanım boşuna enerjimi aşağı çekti resmen!
Seneler once ilk ciktigi zaman baktirmistim banada aynisini yapmisti hatta ilk olumsuz falimdi ki oyle boyle olumsuz degil hic birisi cikmadi, sikma canini :) binnazda cok az kisi iyi bence belli basli kisiler Asenat mesela bende dedigi bir olay oldu.

Baya baya saçmalamış o Zaman canım ben geçen hafta baktırdım. Demek ki akşam baktırmicaz gündüz 3.fal falan olmalı :))

Binnazabla da 15 tl beleş kredim var kahve falı için önereceğiniz biri varmı uygun fiyatlı ?Beleş olucak nasılsa?

Baya baya saçmalamış o Zaman canım ben geçen hafta baktırdım. Demek ki akşam baktırmicaz gündüz 3.fal falan olmalı :))

Aynen canım ilk falını öğlen atmıştım ben de akşamla arasında dağlar vardı bir de o gün öğlen de girmemişti özellikle beklemiştim. Demekki müge en güzel sabah-öğlen bakıyor bir de ilk sıralardan yer kapmak lazımmış :)

Binnazabla da 15 tl beleş kredim var kahve falı için önereceğiniz biri varmı uygun fiyatlı ?Beleş olucak nasılsa?

Ya da üstüne biraz daha kredi koyarsan asenatın iskambilinden de çok memnun olan vardı o da olabilir ama asenatı yakalamak imkansız gibi bişey artık

Eğer hala 15se aysun resulu dene istersen derim ısrar etmemekle birlikte. Geri kalan 15 likleri bilmiyorum ama

Onu denemiştim canım bana çıkmadı sayılır,Asenat a da baktırdım vadesi var gerçi ama yaz ayı içeeidinde demişti katinası çok pembeydi evlilik nişan tarzı ki ayrıyız hala :))))Başka var mı?

O zaman umarım asenat çıkar :) başka aklıma öyle 15 tlik gelen yok binnaz genelde çok tırt ama kredi eklerim dersen şevval erdal çıkmıştı bana eskiden. Mügenin ilk kahvesi baya iyiydi ama fiyatı artmış sanırım ben attığımda 20ydi

Hilal Mutluya attım olumlu bakmış ya geneldi olsun öylesine atmıştım zaten ortaydı 4 dk bakmış zaten.

Bana da felaket tellalı gibiydi bebeğim olmaz olacak gibş değil dedi durdu, ben de zaten olumsuzdum o aralar öyledir dedim :)

Boşver hiç ciddiye alma alınacak biri değil zaten bana da ne olumsuz konuşanlar olmuştu illa başımıza gelir böylesi :)

Hilal Mutluya attım olumlu bakmış ya geneldi olsun öylesine atmıştım zaten ortaydı 4 dk bakmış zaten.

O kadın fal tarihimde görüp göreceğim en iğrenç falcıydı(!) benim yani bunun baktığı falsa herkes bakar demiştim aynen 4 dk ilk 2 dksı robot gibi uyuz bir giriş kısmıydı

Slm kizlar. Acelya tugraya baktirip da cikan biseyler varmi? Dün baktirdim ve baya begendimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…