- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Canım mügenin kahvesi aynen çok iyidir ilk falında vay be dedim hakkını yemiyim ama son falı çok kötüydü bende. Gece en son benim falıma bakmıştı keşke sabaha saklasaydı dedim enerji bitmiş, sorumu anlamamış bile alakasız bi yorum gelmişti ilk defa iade aldım mügeden yoruma da olumsuz yazdım ama puanı düşmedi :) ya iade alınca yorum çıkmıyor ya da birkaç kişinin düşük vermesi lazım sanırım :)
Bize aynı gün mü baktı acaba ya çünkü benim de son falım kötüydü ama almadım iade onca Zaman hatrına gece bakmıştı :) aynen canım bi kaç kişi daha olursa anca düşer yoksa gider böyle ortalama düşmez ama ben baya süre baktırmam artık fal falan diye düşünüyorum inşallah bozmam :))
Yok Arık bunu asenat mi yaptı Asenat tan ki bahsediyoruz bnm için üslup çok onmli
Seneler once ilk ciktigi zaman baktirmistim banada aynisini yapmisti hatta ilk olumsuz falimdi ki oyle boyle olumsuz degil hic birisi cikmadi, sikma canini :) binnazda cok az kisi iyi bence belli basli kisiler Asenat mesela bende dedigi bir olay oldu.Açelya Tuğra neydi öyle ya beni gömdü resmen .. baktırdığıma pişmanım boşuna enerjimi aşağı çekti resmen!
Olabilir canım ben yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta önce falan gönderdim senin ne zamandı? O gün bir sürü fal almıştı baya beklemiştim aslında iade almazdım o kadar falının hatrına ama baya baya saçmaydı yani ben işle alakalı bir sınavı sorarken bana öss tercihinden bahsetti düşün :s ve daha önceki falında da bunu sormuştum o zaman çok güzel yorumlamıştı hiç olmadı orda doğum tarihimi görüyor öss ne alaka dedim :)
Baya baya saçmalamış o Zaman canım ben geçen hafta baktırdım. Demek ki akşam baktırmicaz gündüz 3.fal falan olmalı :))
Binnazabla da 15 tl beleş kredim var kahve falı için önereceğiniz biri varmı uygun fiyatlı ?Beleş olucak nasılsa?
Binnazabla da 15 tl beleş kredim var kahve falı için önereceğiniz biri varmı uygun fiyatlı ?Beleş olucak nasılsa?
Eğer hala 15se aysun resulu dene istersen derim ısrar etmemekle birlikte. Geri kalan 15 likleri bilmiyorum ama
Onu denemiştim canım bana çıkmadı sayılır,Asenat a da baktırdım vadesi var gerçi ama yaz ayı içeeidinde demişti katinası çok pembeydi evlilik nişan tarzı ki ayrıyız hala :))))Başka var mı?
Bana da felaket tellalı gibiydi bebeğim olmaz olacak gibş değil dedi durdu, ben de zaten olumsuzdum o aralar öyledir dedim :)Yok bu benim bahsettiğim bilge özdoğru asenatın üslubu iyidir
Bana da felaket tellalı gibiydi bebeğim olmaz olacak gibş değil dedi durdu, ben de zaten olumsuzdum o aralar öyledir dedim :)
Hilal Mutluya attım olumlu bakmış ya geneldi olsun öylesine atmıştım zaten ortaydı 4 dk bakmış zaten.
Slm kizlar. Acelya tugraya baktirip da cikan biseyler varmi? Dün baktirdim ve baya begendimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?