Bana ilk falı çıktı, 2. Falı çıkmamıştı. Ama çıkanı da var çıkmayanı da klasik olarak... Beğendiysen umarım sana çıkar
Tarotu mu yoksa katinasi mi cikti sana?
Hoş geldinMerhabalar herkese
Ben biraz önce üye oldum ama cok uzun zamandır takip ediyorum.. Özellikle fal atmadan önce burada sağlamasını yapıp öyle atıyorum.. Senelerdir tellwe biryolumvar, falalem, binnazabla, falsepeti hepsini defalarca belkide yüzlerce fal attım
Ve bende sizinle paylasmak istiyorum
Aslında baktırmadıgım kişi kaldımı bilmiyorum ama suna cok inanıyorumki biri bana tutar ama sana tutanda bana tutmuyaliyor, enerji işi galiba
Öncelikle selena.. Bir cok falı cok iyiydi hep cıktı ama son falında olmıycak dediği sey oldu
Nesibe fal sepeti, anlık cok basarılı ama kesin dediklerinin kepsi yasanmadı
Rezzan abla, belki senelerdir danısıyorum bende cok basarılı,en etkilemdiğim nurbanu, dediklerini zaöanlarıyla yasadım cok memnun kaldım... Serüven oda genel olarak iyiydi ama sonuc dediği gibi ama yahler bambaska oldu.. Naira, cok güvenmiyorum ona ama dedimlerinin cıktıgı oldu...
Cevapla kısmından alıntı yapabilirsintesekkürler
Cok fal baktırdım 2 senedir yapısmıs durumdayımCevapla kısmından alıntı yapabilirsinben de sırf fal merakımdan burası için üye oldum
Ben online yeni baktırmaya başladım o yüzden sadece ana göre değerlendirebiliyorumCok fal baktırdım 2 senedir yapısmıs durumdayım
Bende paylasıyım istedim yorumcu yecrübelerimi
O kadın fal tarihimde görüp göreceğim en iğrenç falcıydı(!) benim yani bunun baktığı falsa herkes bakar demiştim aynen 4 dk ilk 2 dksı robot gibi uyuz bir giriş kısmıydı
Haklısın kuzum çok vasat, artık hiçbir falı ciddiye almıyorum zaten o yüzden sorun yok olumlu konusanlarda patladı nişanladıranlar mı istersn evlendirenler mi olumsuz konusanlarda onlarda barıştırıp ayırmıştı barşmadık bile patladı kimse gidişatı tam bilemedi .Serkanda çok ufak 1-2 birşey tuttu o da tesadüftür bence.
Aslında bu durum bende de çok oldu.. Geçen sene bir olay için baktırdığımda nasıl olumsuz konuşup ağlatanlar mı dersin, 15 güne her şey düzelecek diyen mi dersin yok 5-6 ay veren mi dersin kafam allak bullak olmuştu. 100 kişiye sorduysam 95 popüler cevabımda 1-2 ay sonrasını vermişlerdi klasik olarak. geriye kalan 3-5 kişi de çok zaman sonrasını söyledi çok sinirim bozulmuştu o zamanlar. Ne zaman bu konu için fal baktırmayı ve düşünmeyi bıraktım ondan sonra istediğim sonucu aldım. O kadar faldan sonra gördüm ki yapamasak da bazı şeyleri oluruna bırakmak ve olumlu düşünmek lazımmış. Ha bir de bu fal konusunda tarihlere çok takılma bence :)
Ispata gerek bile yokk bacımm da neysee sırf yazdın diye yazıyom devamm:)))İyi de emin olduğunuz bir şey varsa siz gider yönetime şu şu profil şu falcınındır kontrol edin dersiniz, ben mi hesap sorayım hiçbir fikrim olmayan bir şey için sizin tabirinizle "fikir benim değil banane"? İspatlarım deyip çekiliyorsunuz sonra engellendiğimde siteye noluyo dedin mi diye bana hesap soruyorsunuz, bence siz davanızın ne olduğu konusunda bulanıklıklar yaşıyorsunuz gibi duruyor=) Hala ispat mı diye soruyorsunuz da "ispatlarım" diye dönem dönem ortaya bir şey atıp ispatlayın dediğimizde koca bir sessizlik oluyor.
Sen zaten istemese gerçek hayatta başka burda başka:)))))bu neyin kafasıysa ben gerçekten isteMİyorum gollom
Bacım senin derdin ne bak terslemek için söylemiyorum ara ara gelip gidiyorsun ya hani tam olarak ne anlatmaya çalışıyorsun?Burda sürekli yazıp aynı Şeyleri gidiyoo diyolar ama ailecek yıllardır fal baktırdığımız için biliyozşunu tanıyom iyi insann sus diyenleride gördükk mesajda ) ruh hastası gibii burda ben yazınca dışlayanlarr olduu çok çektimm fal attımm şimdi mutluyum ara karıştırmakk değil derdimm banane bildiğimi yazıyorum fikir değiştirmiyorum işlerinse gelmeyenlerr var bana inanmayınn bacılar beğeniye bakın gelin bakın 1 sene sonraa yine burda ağlarlarr,) gülüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?