Binnaz Abla

Bacım senin derdin ne bak terslemek için söylemiyorum ara ara gelip gidiyorsun ya hani tam olarak ne anlatmaya çalışıyorsun?
Bacımm terslemek ne yaa yine söylüyorum ana yasa taslağımı hazırlıyoruzz burda nedirr yanii önceden cok fal atardımm şimdi gülüyorumm kendimee fal baktırıp para verip bide burda yazdımm diye:))))ben fazla üyeliklii falcılarıın sahtekarlarını yazıyorum burda falcı arkadaşlarını yazıyorumm aklı olan görürr ama yine yazıyorum aklı çalışan anlarr üstüme görev değill ama sürekli dışlanıp kovuluyorum olay budurr yine yazmışlar diye yazdımm benn iftiraya uğradım burdaa yine söylüyorum Allah cıkarsın onlardan saçma gruplaşmalarlaa neler dediler Allah çıkarsın onlardann

Can'ım bak kendin diyosun sahtekar olanları yazdım diye, e millet kör değil ki, görüyor, idrak edebiliyor, çıkardıysan teşekkür ederiz kalır orda, aratınca çıkar bakılır. Allah çıkarsın onlardan diyorsun forum burası sonuçta o kadar büyütülecek bir durum olmamalı.

kızlar selam, telwe de 15 kredim var sizce kime baktırmalıyım?? bu arada yesil cimgeneye fal attım bizim enerjilerimiz uymuyor sizden hic bir görü alamadım diyerek falı iade etmiş size daha önce hic böyle bir sey oldu mu kendimi kötü hissettim??

ölmüş babam üzerine yemin ettim falcıı yandaşlığı yapmadım diye bağzı ikiyüzlüler arkamdan konuştu burda daa inanmadım dedi bi fal için bunu yapanlardann Allah cıkarsın hep dua ediyomm haklıyım emin oll ezik ezik mutsuzluktan yazsınlar burdaa benim Üstüme babama ettiğim yeminle gelenler inanmayanlar kötü yaşasın kusura bakma sen güzel yazmışsın lafımm sana değil burda bana rezzanabla site sahibi atma , biryolunvar Aylin, sonra fama Serkan Meryem bencede aynı diyenler, kiraze yanii esterkira aynı kişi saraylıyla arkadaş diyenler hatta burda mesajlar duruyo özelden yazanlar coştuu sonradan:)Allah hep burda yazdırsın onlarca

Son düzenleme:
tabi ki ben kendisine 2 - 3 kere attım hepsinde de enerjimiz tutmadı dedien sonuncusunda hatta yazdım bu sefer belki enerjimiz tutar diye de o da tutmadı canım sevgiler yazmıştı kendinizi kötü hissetmenize gerek yok burda başka arkadaşlarda var kim olduklarını hatırlamıyorum ama var yani

ya sanki kötü bir sey yapmısım gibi hisseytim valla ama kafaya da taktım misafir hesaptan mı göndersem haha

Sanırım hepimizin hayatında böyle şeyler zaman zaman oluyor en güzeli akışına bırak, madem eskilerle de görüşmek içinden gelmiyor bırak gitsin doğru zamanda doğru insan karşına çıkar umarım :)

BACIM senin amacin ne ? Gercekten anlam veremiyorum bu duruma.Babanida söyleyip durman ne kadar dogru bisey duygu somurusu yapma yeter artik burda cok arkadasim var annesi,babasi vefat etmis(mekanlari cennet olsun ) birisi bile kendini savunurken bunu soylemiyor neden?

Zamaninda Grey ve ben senin burdan nesibeye laf yetistigini yakaladik bunu istersende inkar edemezsin!!eskilerden herkes hatirliyor kadinin facene ablaaa seni sevmiyoruz,cikmiyor diyorlar ama yine atiyorlar tarzi senin hakkinda bu sitede konusuyorlar yetis bak tarzi yorumlar yapiyordun,sonra kadin facende yorum yapti hatta (Sunuda soyliyim öyle tiplerde mevcut,yerip burda sonra gidip fal baktran onlarinda amaci ne cozebilmis degilim)burdaki fotografinla ordaki ayniydi biz soyleyince birden degisti! Sonra ben degil ablam dedin daha neler neler.

Bak bunlardan dilin yanmis kendinde cekmis olabilirsin ama bunu duzgun dille ifade etmek cok mu zor ?

Gelelim dediklerine evet Derin burda iki kisinin falini paylasti,
Serkan bencede dolandirici,
Rezanin sitesi var ayni zamanda son zamanlarda seruven diyen bile var.
Sarayli-kiraze kanka hatta burdanda simdi olmayan bi uye onlarin kankasiydi gitti bende kim oldugunu biliyorum.

Bunlarin hepsinde hem fikirim ama sen daldan dala atliyarak ne anlatmaya calisiyorsun hep ayni seyleri yaziyorsun.Insanlar bisey soruncada basa sarip cevap vermiyorsun gollum.

Sana guzel dille anlatmaya calistim.Zamaninda seni hem yerdik,kizdik hemde bisey oldugunda greyle ikimiz koruduk ama bu dediklerin hep tekrar ediyor birak burda kimse salak degil kime ne atiyorlarsa atsinlar.

Falcilarda temiz degil hepsi rant pesinde yeter yani durmadan ayni sozlerin soylenmesi.

O kadar dogru ki bunu yapmayi basardigimizda huzura ericez

Kızlar ben şu an baktırmıcam da selananın su falını çok merak ediyorum, daha önce deneyimleyen olduysa Nasıl?

ben de size falevi.com.tr yi öneririm gerçek kişiler fal bakıyor yorumlara bakarak seçebilirsiniz ben çok memnunum

gollom sizi topikten ikaz ettim, özelden ikaz ettim, beddualar ettiniz uyarı verdim, ki bana "benimki bela değil bela okudular bende ben yalan söylüyorsam Allah belamı versin siz söylüyosanız sizin dedim" dediniz.
Peki bu nedir? Beddualarınızın ardı arkası kesilmiyor, site kurallarına uymamakta ısrarcısınız, kusura bakmayın böyle devam ederseniz üyeliğiniz iptal edilecektir.

Kızlar ben şu an baktırmıcam da selananın su falını çok merak ediyorum, daha önce deneyimleyen olduysa Nasıl?
İlk online deneyimim dersem yeridir Selena..
Ben çok memnun kaldım hâlâ da arada baktiriyorum...
Onun enerjisi yazım şekli hissiyatlari kurduğu cümleler öyle güzel ki...
Beni ve durumumu benden bile güzel tasvir ediyor...

Haa fal olayı enerji işidir tutmayabilir ki bunu Selena da belirtmişti telwede duvarında benimle enerjisi tutmayanlar atmasın bir daha diye...

Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim. :) Peki özellikle su falı için birşey diyebilir misin :)

Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim. :) Peki özellikle su falı için birşey diyebilir misin :)

Şöyle kii ilk su falı atmıştım çok çok iyiydi durum tesbiti falan artı dediklerini yaşadım...
Daha sonra su falı çok dolu olduğu için çizgi falımiydi kelebek miydi attım...
Yine harikaydı...
Bir kerede 7 tllik rüya yorumu attım yine çok iyiydi....
Bence selena için onlar araç kart mart yanii sanki sitenin maddiyat politikası gibi yanii...
Yaaa bakk ben böyle anlatıyorum ama çok da beklentini yüksek tutma canım Selananin tutmayan çıkmayan patlayan fallari var...
Bu arada bazen Selena geçmişi gelecek gibi de görebiliyor kii onuda belirtmişti bazen karisabiliyor diyee..

BEN İKİ KEZ SELENAYA BAKTIRDIM UZAKTAN YAKINDAN HİÇ TUTMADI BİLMİYORUM FREKANS DESEM AMA BUNADA İNANMIYORUM BİLEN BİLİYOR SONUÇTA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…