Binnaz Abla

Ya
Yaa. :) Kesinlikle enerji meselesi o Zaman. :) Valla kaydettim aklımın bir kenarına Bişi olmazsa bile denemiş olurum bu Zamana kadar hiç çıkan olmadı nasılsa. Teşekkür ederim tekrar :)

BEN İKİ KEZ SELENAYA BAKTIRDIM UZAKTAN YAKINDAN HİÇ TUTMADI BİLMİYORUM FREKANS DESEM AMA BUNADA İNANMIYORUM BİLEN BİLİYOR SONUÇTA

Mesajımin birinde belirttim zaten enerji olayini kii bunu Selena bir falci olarak kendi de söyledi...
Enerjimiz tutmayanlar atmasın paranız boşuna gitmesin diye....
Ben hiç duymadım herkese % 100 tutturan falcı...
Yesilcingene mesela bakmıyor herkese enerjim tutmadı diyee...

Bak canim seni anlamaya calisiyorum bende annemi kaybettim bunu burda bilen arkadaslarimda var ama ne yasarsam yasiyim asla annemin ustune yemin etmem kimsede ettiremez o benim ozelim ve ic yaram hic hos deil diger yaptiklarini anlamaya calisiyorum ama bunu asla ve asla anlamami bekleme ve cok kizdim bikacdefa gormezden geldim ama bunu israrla yapman hic hos deil o sahtekar o yalanci bu bole ya ben bu ugurda ne paralar doktum bu benim bunlari gormedi anlamadigimdada mi asla degil o an bu beni mutlu ediyodu boyle yaptim burdaki kimse kor cahil filan degil herkes belli kulture sahip akli basinda insanlar sen boyle 100 defa tekrarlayinca sadece kendini bu duruma dusuruyosun cocukta degilsin bak ben eskiden insanlari yasadiklarina gore degerlendirirdim iki insan ayni hatayi yapsada yasanmisliklari farkli diyerek anlamaya calisirdim takiiii annemi kaybedene kadar sonra anladim ve bunun icin kimseden tolere beklemedim beklersem benim dikdurusuma karakterime yakismazdin herneyse simdi bu mevzu uzarda uzar sana tek diyicem bi daha sakin babanin ustune yemin etme sakinnnn hayat bu kadar basit degil cunku

ya kızlar binnazda yeminlen 1 saattir bekliyorum mügeyi tam fal baktırı tıklattm beni anasayfaya yonlendirdi ordanda tıklayamadım bi de baktım mesgul olmus :'(

tellwedeki kalayci nasıl kızlar şimdi ona kahve falı attım
baktıran var mı

Ben ona kahve atmıştım çok iyiydi

Herkese Günaydın, banlanmak için bazı benim karakterimle örtüşmeyen kelimeler kullandım normalde çok sinirlensem de ağzıma geleni yutan biriyim. İyi ki de banlandım 2 gün rahatladım kafamı dinledim duramazdım çünkü ben geri adım attıkça ısrarla kişiliğime yapılan saldırılara karşı.

Öncelikle yazdıklarım,yorumlarım için “çok dikkat çekiyor,göze batıyor” diyen arkadaşları benim hesabım için “göz ardı et” seçeneğini kullanmaya davet ediyorum. Böylece beğenmedikleri yorumlarımı görmezler çünkü ben bundan böyle istediğim falcı hakkında istediğim kadar yorum yapmaya devam edeceğim.

Bir zümre var ki; konu kendileri olunca her şey yapmakta,yazmakta özgürler fakat hoşlarına gitmeyen durumlarda başkalarına sınır,filtre koymak gibi bir yetki görüyorlar kendilerinde. Tarih tekerrürden ibarettir geçmişte de olmuş böyle vakalar ama ben inandığım bir doğrudan asla ve asla vazgeçmem.

Bu nezaketi hak etmedikleri için 1 ay önceki olay hakkında pişmanlık duymuyor,özür dilemiyorum. benim insani durumlarımla nasıl dalga geçildiğini unutmadım ama evet ilk tartışma Sezginin şahsını (zor durumda kalmasından korktuğum için) korumamla çıktı fakat banlanmadan önce(4 gün önce yani) yaşanan şey tamamen kişiliğime yapılan saldırılara gösterdiğim defanstı. Tekrar ediyorum bu şahıslar “göz ardı et” seçeneğini kullansınlar 3-5 kişi olarak tüm topiği huzursuz etmeye hakkımız yok.

Bir de yazma hakkım elimde yokken bana “kimse sana Sezgisin demedi” demişler. Hayır efendim direkt söyleyen de oldu,ima eden de oldu şimdi isim verip ortalığı bulandırmaya gerek yok hazır ortalık durulmuşken.

Yazdığım yorumlara,önerilere aldığım teşekkürler,özelden muhabbet ettiğim herkesin kibarlığı ve candanlığı organik bağ kurduğum o büyük çoğunluğun hepsine çok teşekkür ederim. Ben burada olmayı,burada yazmayı çok seviyorum ve böyle de devam edecek.

Burada yaptığı her şeyde özgür olduklarını iddia edip bana sınır getirmeye çalışan insanlardan asla izin almayacağım kimse kimsenin yazdığını görmek zorunda da değil zaten. Benim tek büyük hatam bu tip yanlı,kavgadan beslenen insanlara geceden beri akıl,mantık çerçevesinde savunma yapmak,onları ikna etmeye çalışmak oldu .

Banlandıktan sonra çok öfkelenmiştim ve kin duyuyordum burada renkten renge giren birtakım insanları ifşa etmeye geri dönecektim ama ben 3. Bir kez bu ortamın bozulmasında katkısı olan kişilerden biri olmayacağım çünkü burada keyifli zaman geçirmeyi çok seviyorum.İnsanlık halidir benimle sorunu olan da özele gelsin lütfen.

Son olarak 6 aydır gayet faal süren forum hayatımda kişiliğimle alakalı bir profil çizdiğime inanıyorum beni gerçekten tanıyıp anlamış insanlardan üslubum bir anlık değiştiği için özür dilerim. “Bir hata yapsa da üstüne çöreklensek” zihniyetinde düşünüp, nezaketimin bir maske olduğunu düşünen insanlar düşündükleri gibi devam edebilirler hiç mahsuru yok.

Dipnot: bu açıklamayı ben banlandıktan sonra hala bana yönelik yazılan şeyler olduğu için yapma ihtiyacı hissettim belli bir şahsa yönelik değil eğer ki benimle kişisel anlamda bir anlaşmazlığı,uyuşmazlığı varsa bunu özelden paylaşırsa sevinirim.

Sezgiye ne falı attınız ve diğer dedikleri de tutu mu acaba? :)
Günaydın
evet atmıştım
ilk aşamada belirttiği şey çıkmamıştı
ağustosun ilk haftası dedi iletişimin olacak
gece yarısı iki defa zırıl zırıl aradı
ben yermiyim yemem açmadım ama 2 ay sonra aradı :) ohhh beter olsun..

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…