Binnaz Abla

Canım hoşgeldin

Canımmm bir süre giremedim topiğe gidişini görmedim ama Gelişine slm durayım istedim:):).)

M Motherofdragon hoşgeldin klasik sorumu sorayım, son zamanlarda çıkan falın var mı
Çok teşekkür ederim canımm:) son zamanlarda çıkmaya çok meyilli 2 falım vardı ama topu auta attım tırnaklarımı yiyerek sonuç bekliyorum
Son 3 haftalık durumu hiçbir bilgi vermeden anlık olrak tamamen bilen asenat olmuştu. Bu arada mayısta baktırdığım falında çıkmayan tek kelime yok öyle söyleyeyim:))
Fama var hiç ihtimal vermediğim halde yine mayıstaki falında 1 ay önceye kadar yaşayacağım her şeyi bilmiş bir de Hüma var bunları bilen ama Hümaya çok atan biriysen hiç deneme derim ara ara atınca ya da ilk fallarda başarılı oluyor.
Gönlümün piremsesi Sezgiyi söylemiyorum zaten neredeyse her hafta attığım için geleceğe erişmeye fırsat bırakmadığım için her falı ciddi çıkıyor ki anda ondan iyisi yok zaten. Bir de son 3 aylık dönemde venceremos ve Sema olmuştu bende tarihiyle olayları bilen

Ama asıl bir keşfim var onu unutmadan söyleyeyim:) aslında _Makaron_ un tavsiyesi benim keşfim sayılmaz:)) binnazda bade denizin katinası inanılmaz tutarlıydı.
Bu sezgi binnazda mı? Ya ben fal atmak istiyorum ama ecem23, kemal, asenat... Kafam karıştı kime atsam diye

Bu sezgi binnazda mı? Ya ben fal atmak istiyorum ama ecem23, kemal, asenat... Kafam karıştı kime atsam diye

Ecem'in falının bana büyük bir kısmıyla adım adım çıkmış olsa da bu saydıklarından Asenat'ı tek geçerim, özellikle iskambilinde detay vermesi ve dediklerinin çıkması. Ancak yakalaması zor.

Sema ve Fama bana hic cikmadi ama anda cidden iyilerdi. Sezgiye türkiyeye geldigimde bir baktiracagim suan zor. Ama Hüma bana öyle birsey demistiki beya gülmüstüm o an cözmüs olayi. Bakalim cikacakmi fali

Ya ben eceme karar verip kredi yükledim ama ecem gözükmiyor kapadı mu hesabı? Tellweden birine atmalıyım yesilcingeneyi mi denesem?

Ya ben eceme karar verip kredi yükledim ama ecem gözükmiyor kapadı mu hesabı? Tellweden birine atmalıyım yesilcingeneyi mi denesem?

ecem uzakta gözüküyor yoruldu herhalde son zamanlarda cok fal bakinca :)
Cingeneyle enerjin uyusursa güzel bende seviyorum kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…