Ayni be kuzummm saniim yine fallara sardimCanim benim bende ozledim sende nasil
Kizlar yilladir fal baktiran biriyim bilen bilir kolay kolay kimseyide tavsiye etmem yine kimseyede baktirsin demem asla ama ben bilgi vermeden fal attim toplamdada 3 falim var hepsidede o anki ruh halimi karsinin tavirlani hepsini dokt onume ha suan yine baktirmam coksik gidince ese dosta bagliyosun falii olumlu da deildi yanis anlasilmasin gayet neden olmicgi acikti ilk fal ici bence ideal biri falcikma konusuna gelince yilladir atmadm insan kalmadi kimn cikti ki ciktigi zamanda ben vazgectm zaten sdece o ani dunuayosanz onerebilirim
Canim asiye mi bu dediginKizlar yilladir fal baktiran biriyim bilen bilir kolay kolay kimseyide tavsiye etmem yine kimseyede baktirsin demem asla ama ben bilgi vermeden fal attim toplamdada 3 falim var hepsidede o anki ruh halimi karsinin tavirlani hepsini dokt onume ha suan yine baktirmam coksik gidince ese dosta bagliyosun falii olumlu da deildi yanis anlasilmasin gayet neden olmicgi acikti ilk fal ici bence ideal biri falcikma konusuna gelince yilladir atmadm insan kalmadi kimn cikti ki ciktigi zamanda ben vazgectm zaten sdece o ani dunuayosanz onerebilirim
Aynen canimCanim asiye mi bu dedigin
Asiye kuzumkuzummmm kim kızz oo =))
İlkay hala 40 TL görünüyor...Ilkay gur e haftalar once gonderdigim fal yorumu gelmis. O kadar gec yorumladiki o falda sordugum ev degisikligini yaptigimiz halde" ben degisiklik goremiyorum" yazmissonra soyle boyle birisin dedigi gibi degilim yani analizler tutmadı
Gelecek icinse 2 yıla evlendirip cocuk verdibaktirip birkac seyi cikti diyen var mi? Yani boyle yanlis analizlere ragmen. Kayitta kendi de pek emin degildi normalde de boyle mi bakiyor bilmiyorum biraz düsüktü
Bu arada benim fal 40liraydi bugun 60 tl olmus bu kadar geciktiren ve boyle bakan birine cok degil mi ya
Aaaa evet? Ben nasil saatler once 60 gordum belki sitede biseyler oldu ama 60 gordugume eminmİlkay hala 40 TL görünüyor...
Aaaa evet? Ben nasil saatler once 60 gordum belki sitede biseyler oldu ama 60 gordugume eminm
Kahveyi 60 gormustum bilmiyorum hata oldu sanirim evet bende onu hic dogru bulmuyorum siteye yazdim zaten sirada 10 kisi var niye kapatmiyorsunuz diye?astroloji hala 60 tl. Ya Ilkay bana göre hic profesyonel biri degil haftalarca bekletmek falan. Sirada 12 kisi var hala fal alimi acik. HIc okadar haftalarca bekleyemem ben. 'ben yillar önce baktirmistim bir kismi cikmisti sadece ama "falcilik" anlayisini sevemedim
Kahveyi 60 gormustum bilmiyorum hata oldu sanirim evet bende onu hic dogru bulmuyorum siteye yazdim zaten sirada 10 kisi var niye kapatmiyorsunuz diye?
Bazi musterilerimz ilkay hanimi 1 ay bile olsa beklemek adina fal alimi yapsin istiyorlar, beklemyen cekebilir dedi.
Cekmeyi dusundum ama ya kredim artti ya da almam gerekti.bu kadar haftalarca beklemeye degecek bir fal degildi sebep icin surekli kisisel sorun diyorlar olabilir fal kaydi cok isteksizdi soruya da donmedi donse de 20 gun surer herhalde
Bende patladi hic bir dedigi cikmadiIlkay gur e haftalar once gonderdigim fal yorumu gelmis. O kadar gec yorumladiki o falda sordugum ev degisikligini yaptigimiz halde" ben degisiklik goremiyorum" yazmissonra soyle boyle birisin dedigi gibi degilim yani analizler tutmadı
Gelecek icinse 2 yıla evlendirip cocuk verdibaktirip birkac seyi cikti diyen var mi? Yani boyle yanlis analizlere ragmen. Kayitta kendi de pek emin degildi normalde de boyle mi bakiyor bilmiyorum biraz düsüktü
Bu arada benim fal 40liraydi bugun 60 tl olmus bu kadar geciktiren ve boyle bakan birine cok degil mi ya
Baktırdım analizleri güzeldi sonuç patladı. Şurda şöyle böyle biriyle tanışacaksın dedi öyle Bişi olmadı ama dediğim gibi analizleri güzeldiTellwe venceremos baktiran oldu mu?
Tellwede begendigin biri var mi pekiBaktırdım analizleri güzeldi sonuç patladı. Şurda şöyle böyle biriyle tanışacaksın dedi öyle Bişi olmadı ama dediğim gibi analizleri güzeldi
Tabii ki. Serüvenin kitap falı güzeldi ama beklersin biraz. Taraça da güzel geldi bana ama tabi bilemicem çıkar çıkmaz. Geysuyu denemedim ama oda gözetimimde şu anTellwede begendigin biri var mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?