Tellwe venceremos baktiran oldu mu?
Taracayı denedim an olarak iyiydi geleceği tutturduğu var mı?
Ilkay gur e haftalar once gonderdigim fal yorumu gelmis. O kadar gec yorumladiki o falda sordugum ev degisikligini yaptigimiz halde" ben degisiklik goremiyorum" yazmissonra soyle boyle birisin dedigi gibi degilim yani analizler tutmadı
Gelecek icinse 2 yıla evlendirip cocuk verdibaktirip birkac seyi cikti diyen var mi? Yani boyle yanlis analizlere ragmen. Kayitta kendi de pek emin degildi normalde de boyle mi bakiyor bilmiyorum biraz düsüktü
Bu arada benim fal 40liraydi bugun 60 tl olmus bu kadar geciktiren ve boyle bakan birine cok degil mi ya
karşı tarafın şu andaki aklındakiler hayatında başkası var mı nasıl birileri ve anlık durumu bilenler: Sezgi candan tamamen bildi ayrıntılarıyla, ayışığın (falsepeti )de bildi ama sezgi daha ayrıntılı. venceremos da kısmen .
Ya işte bende gelecek çıkmasa da sezgiyi bu yüzden çok seviyorum analizleri harika yasezgi binnazda
yanii karşının şu anda yaptıklarını ince ayrıntısına kadar bilmiş.. Bugün bişeyler öğrendim deYa işte bende gelecek çıkmasa da sezgiyi bu yüzden çok seviyorum analizleri harika ya
Sezgi can işte bu yüzdenyanii karşının şu anda yaptıklarını ince ayrıntısına kadar bilmiş.. Bugün bişeyler öğrendim de
yanii karşının şu anda yaptıklarını ince ayrıntısına kadar bilmiş.. Bugün bişeyler öğrendim de
Yahu ısrarla anlamayan sensin ki hala bana ısrarla falcıyı neden begenmedıgını nısanlı adam ıcın fal baktırmadıgını acıklamaya calısıyorsun, ben seni birseyle ıtham etmıyorum ısrarla ve yargılamıyorum da oyle bırsey olsa bile (OLMADIĞINI ANLADIK ). olsaydı da yargılamazdım ısrarla anlamadıgın nokta bu , iftira attın dıye tutturmuşsun.Of ya allahim anlamiyor musunuz siz ?
Nisanli kimse icin fal baktirmadigim halde bana onu yazmaniz yanlıs..
Kadin bana gecmisten donus gordu
Olmaz nisanli dedim bak gor donecek dedi
Burayada "ya bi insan nisanlk biri icin niye boyle der" diye humanin lenanin pembeci oldugunu yazdim. Ben kimsenin defterine bir sey yazacak degilim uslubunuz cok cirkin ve anlamiyorsunuz ben zaten baktirmadigim halde bunu bana yuklediniz. Puntoyu anlayin diye tane tane buyuk yazdim cunku bilmedginiz konu hakkinda insan gibi yazmak varken saldirdiniz asagi imalarla.) Sizin yukardaki msjdaki soru isaretleriniizin sayisindan kuyruk hesabi yapmayacagim. Her uyenin yorum yapma hakki var diye cirkinlik sinirini asma hakkini buluyorsaniz o sizi ilgilendiriyor.Uzatma taraftarı degilim sizin gibi yazmadim görün..yazmayacagim da, bunu bilin yeterli. Yazma hakkimiz var diye bu basligi linc etme hakkimiz da yok
canım İlkay anda güzeldir defalarca baktırdım kendisine ama söylediği hiç bir şeyi yaşamadım zaten son zamanlarda işi iyice boşladı müşteriye saygısı yok haftalarca falı bekletip sonrada alakasız bir fal gönderiyor bilmiyorum galiba artık karıştırmaya başladı sorulara da asla cevap vermiyor asla o paraya deymezKizlar yilladir fal baktiran biriyim bilen bilir kolay kolay kimseyide tavsiye etmem yine kimseyede baktirsin demem asla ama ben bilgi vermeden fal attim toplamdada 3 falim var hepsidede o anki ruh halimi karsinin tavirlani hepsini dokt onume ha suan yine baktirmam coksik gidince ese dosta bagliyosun falii olumlu da deildi yanis anlasilmasin gayet neden olmicgi acikti ilk fal ici bence ideal biri falcikma konusuna gelince yilladir atmadm insan kalmadi kimn cikti ki ciktigi zamanda ben vazgectm zaten sdece o ani dunuayosanz onerebilirim
banada pembeydi kız yalanmı atiyi uydıuriytimi anlamadımkiYauuuu bu kadın bi bana mı pembe baktı :=))
Ya insallah iyi bir sey cıkmıstır ikisi de ayni seyleri mi yoksa farkli konuları mı tutturduCikan fal haberlerim var: Hüma Bal ve Derin (tellwedeki derin2013) her ikisindede zaman tutmadi ama dedikleri birsey gerceklesti
Ya insallah iyi bir sey cıkmıstır ikisi de ayni seyleri mi yoksa farkli konuları mı tutturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?