Binnaz Abla

Taracayı denedim an olarak iyiydi geleceği tutturduğu var mı?

enerji meselesi tabi hersey ama ilkay bende hep çıkmıştır düşüncelerim karşı tarafın düşünceleri anlık ve ileriki durumlar hep on numaradır bende ama dedigim gibi enerji meselesi hersey

Merhabalar bende melih gun denedim ilk denemem ilk baktirfigim kisi ani yasadiklarimi guzel analiz etti gelecek icin soyledikleride ins.olur diyorum ..deneyimi olan varmi kendisiyle

Yahu ısrarla anlamayan sensin ki hala bana ısrarla falcıyı neden begenmedıgını nısanlı adam ıcın fal baktırmadıgını acıklamaya calısıyorsun, ben seni birseyle ıtham etmıyorum ısrarla ve yargılamıyorum da oyle bırsey olsa bile (OLMADIĞINI ANLADIK ). olsaydı da yargılamazdım ısrarla anlamadıgın nokta bu , iftira attın dıye tutturmuşsun.
Basta yarattıgın algı buydu ve sebebını sordum ,dısarıdan bakınca bir adam icin fal baktırıp vay nısanlı adama dönecek dedi diye falcıya sitem eden biri gözüküyor e haliyle madem dönmeyeceğini biliyorsun ne duymayı bekliyorsun falcıdan dıye merak uyandırıyor okuyanda. Bu bir iftira değil . Bu bir yargılama değil. Bunu sordum sana aynen bu şekliyle. Olay oyle degil böyle diye acıklama getırırsın olur biter ama sen celallenerek buyuk puntolarla vay ıftıra attın vay sırf laf sokmak ıcın siz kim oluyorsunuz bilmediğiniz konu hakkında yazıyorsunuz diyip de pençe cıkararak acık acık anlatılanı oturup anlamaya calısmak yerıne sizli bizli konusunca aşırı kibar minnoş biri gibi gözükmen seni haklı kılmaz. Bilmediğim konu hakkında yorum yaptığımı söylemişsin yanlış olan buymuş sana göre, evet elbette ki bilmediğim için sordum ,zaten bilsem neden soru sorayım ? öğrenmek için sordum ,orada soru sordum ? daha açıklayıcı ne söyleyebilirim bilmiyorum
Sabahın köründe uğraşıp sana tane tane tekrar açıkladım hoş yine anlama taraftarı olacağını düşünmüyorum çünkü tek bi noktaya takılı kalan bir bakış açın var ,hatta başlık kirlenmesin diye cevap da yazmayacaktım ama bu sefer de kendini mağdur ve haklı beni de saldırgan olarak dusuneceğin kesin böyle belki küçük bir ihtimal oturur düşünürsün

canım İlkay anda güzeldir defalarca baktırdım kendisine ama söylediği hiç bir şeyi yaşamadım zaten son zamanlarda işi iyice boşladı müşteriye saygısı yok haftalarca falı bekletip sonrada alakasız bir fal gönderiyor bilmiyorum galiba artık karıştırmaya başladı sorulara da asla cevap vermiyor asla o paraya deymez

Sezgi'nin dediklerini tarihleriyle birlikte yaşıyorum bana karşıdan adım gelecek demişti ben adım attım ama sonuç onun dediği gibi oldu bu şekilde ilerliyor şuan pek parlak durumda değiliz ama ciddi anlamda bildiği şeyler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…