Binnaz Abla

yesilcingene den yorum alan var mı? Burada okumustum da kimin yazdigini bulamiyorum kredi var da, gonderenler varsa hangi turden memnun kaldıgını yazabilir mi veya hic bulasmamalı mı ? :) 5 gundur de girmiyormus kesin meshur oldu

yesilcingene den yorum alan var mı? Burada okumustum da kimin yazdigini bulamiyorum kredi var da, gonderenler varsa hangi turden memnun kaldıgını yazabilir mi veya hic bulasmamalı mı ? :) 5 gundur de girmiyormus kesin meshur oldu
bende telweden kime baktırsam diye dusunuyorum suanda elimde fincanım diğer elimde telefonum ve kredi kartım :)) yine kriz geldi

derin ask diye biri var bulamadım valla hic bir sekilde
Hii ben 2013luyu ariyorsun sandim:)) mobilden mi giriyorsun? Masaustu gorunumyle girince buldum ben hatta son girisi 1 gun onceymis tellwenin adresini yazip .com dan sonra /derin2013 diye yazip girersen cikiyor (masaustu gorunumu ile telefondan, pcden de olur)

Son düzenleme:
onu arıyorum canım zaten de bulamadım derin yazınca derin ask cıkıyor ya masaüstünden aratayım bir de senin önerdiğin biri varnı?

onu arıyorum canım zaten de bulamadım derin yazınca derin ask cıkıyor ya masaüstünden aratayım bir de senin önerdiğin biri varnı?

Maalesef ama yesilcingene ye aticam sanirim..o da ortalikta yok. Derine ilk defa mi baktiriyorsun yoksa memnun kaldin mi

Bu arada derin2013 uzakta gorunuyor

kızlar kım sordu yeşilçingeneyi bilmiyorum ama bır arkadasım fal baktırmıstı faldan 2 gün sonra adamın nişanlı oldugunu öğrendi yorumda ise ilişkisi varmı yokmu dıye sordugu halde yok demişliği var bana da çıktığı soylenemez. enerji işidir ama bilginiz olsun .. zaten enerjisi tutmayanada bakmıyor

Kızlar ben Facebook kullanmıyorum da Kemal devrim bugün girecek miymiş bilgi sahibi olan var mı aranızda?​

Ben sordum ya gondermistim ama geri cektim cunku 5 kisi vardi 5 gun oluyomus girmeyeli. Kredim vardi da kime atayim diye sasirdim biraz. simdi de taraca ya takildim haha

Ben sordum ya gondermistim ama geri cektim cunku 5 kisi vardi 5 gun oluyomus girmeyeli. Kredim vardi da kime atayim diye sasirdim biraz. simdi de taraca ya takildim haha
taraca bende ıyıdı ıstersen dene seruven kıtap falıda ıyıdır :) nede olsa enınde sonunda bırıne atıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…