Defne Tanrikulu tarotta mi kahvede mi daha iyidir?
ya ben derin denen kisiyi bulamadım telvedeiyi birsey degil kötü birseyde degil ama konu ayniydi
bende telweden kime baktırsam diye dusunuyorum suanda elimde fincanım diğer elimde telefonum ve kredi kartım :)) yine kriz geldiyesilcingene den yorum alan var mı? Burada okumustum da kimin yazdigini bulamiyorum kredi var da, gonderenler varsa hangi turden memnun kaldıgını yazabilir mi veya hic bulasmamalı mı ? :) 5 gundur de girmiyormuskesin meshur oldu
Kendimi gördümbende telweden kime baktırsam diye dusunuyorum suanda elimde fincanım diğer elimde telefonum ve kredi kartım :)) yine kriz geldi
Tam adı derin2013 falcilarda aratinca cikiyorya ben derin denen kisiyi bulamadım telvede
bende telweden kime baktırsam diye dusunuyorum suanda elimde fincanım diğer elimde telefonum ve kredi kartım :)) yine kriz geldi
derin ask diye biri var bulamadım valla hic bir sekildeTam adı derin2013 falcilarda aratinca cikiyor
Bende krediler duruyor diye ariyorum ama sinmiyo icime
Hii ben 2013luyu ariyorsun sandim:)) mobilden mi giriyorsun? Masaustu gorunumyle girince buldum ben hatta son girisi 1 gun onceymis tellwenin adresini yazip .com dan sonra /derin2013 diye yazip girersen cikiyor (masaustu gorunumu ile telefondan, pcden de olur)derin ask diye biri var bulamadım valla hic bir sekilde
onu arıyorum canım zaten de bulamadım derin yazınca derin ask cıkıyor ya masaüstünden aratayım bir de senin önerdiğin biri varnı?Hii ben 2013luyu ariyorsun sandim:)) mobilden mi giriyorsun? Masaustu gorunumyle girince buldum ben hatta son girisi 1 gun onceymis tellwenin adresini yazip .com dan sonra /derinask diye yazip girersen cikiyor (masaustu gorunumu ile telefondan, pcden de olur)
onu arıyorum canım zaten de bulamadım derin yazınca derin ask cıkıyor ya masaüstünden aratayım bir de senin önerdiğin biri varnı?
Maalesef ama yesilcingene ye aticam sanirim..o da ortalikta yok. Derine ilk defa mi baktiriyorsun yoksa memnun kaldin mi
Bu arada derin2013 uzakta gorunuyor
:)) baska bi arkadas yazmisti derini bugun aslinda. ben cingeneyi soruyodum:)haha senden duyup geldim bende canım
diğer arkadastn duydum diye düzelteyim o zaman.yesil ciingeneye iyi diyorlar ama cıkmayanda olmus gelecek tahminlerinde bana enerjimiz tutmadı diyerek falımı iade etmişti o yuzden bilmiyorum:)) baska bi arkadas yazmisti derini bugun aslinda. ben cingeneyi soruyodum:)
Ben sordum ya gondermistim ama geri cektim cunku 5 kisi vardi 5 gun oluyomus girmeyeli. Kredim vardi da kime atayim diye sasirdim biraz. simdi de taraca ya takildim hahakızlar kım sordu yeşilçingeneyi bilmiyorum ama bır arkadasım fal baktırmıstı faldan 2 gün sonra adamın nişanlı oldugunu öğrendi yorumda ise ilişkisi varmı yokmu dıye sordugu halde yok demişliği var bana da çıktığı soylenemez. enerji işidir ama bilginiz olsun .. zaten enerjisi tutmayanada bakmıyor
taraca bende ıyıdı ıstersen dene seruven kıtap falıda ıyıdır :) nede olsa enınde sonunda bırıne atıyoruzBen sordum ya gondermistim ama geri cektim cunku 5 kisi vardi 5 gun oluyomus girmeyeli. Kredim vardi da kime atayim diye sasirdim biraz. simdi de taraca ya takildim haha
Dimi ya taraca da durayim :) seruvene gecen yıl atmıstım ama uymadi banataraca bende ıyıdı ıstersen dene seruven kıtap falıda ıyıdır :) nede olsa enınde sonunda bırıne atıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?