- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
dur dur senDimi ya taraca da durayim :) seruvene gecen yıl atmıstım ama uymadi bana
ya ben derin denen kisiyi bulamadım telvede
Şansıma Kemal'i yakaladım fal attım selenaya da ödeme yaptım ama geri dönüş yapmadı. Krizim sağlam geldi yalnız. Merak edenler için paylaşırım buradaKızlar ben Facebook kullanmıyorum da Kemal devrim bugün girecek miymiş bilgi sahibi olan var mı aranızda?
cnm sende varsa maili alablr mym?artik tellweden bakmiyor maille bakiyor
Maili varsa ben de rica edebilir miyim? :)artik tellweden bakmiyor maille bakiyor
Saçma.... işte. İstersen başarılı olursun demek SON görüsü ilginç hakikaten... istemeyerek başarılı olmak gibi bir seçenek var sanki.... iyi denenler bile çuvalladı artık tamamen.... daha çok kazanayım diye arka arkaya fal alınca uydurup kaydıracak laf da kalmıyor tabi....kendilerini bitiriyorlar.... hoş başka bir isimle tekrar geliyorlar... amannnn ben ne güzel soğudum fallardan...Taraca falim geldi kızlar, an ile alakali hicbir sey yok sadece gecmisteki kisinin bir dusuncesini soyledi bir de saglikla ilgili ongoru ve gelecekteki iliski yorumu yapti. Geysu bundan bi onceki falimdi ve kiyaslarsak geysu daha doluydu. Taraca da gelecekle alakali mantikli birkac sey vardi. Hani bi durum imkansiz gelir ya olsa olsa anca oyle olur deriz heh iste oyle birkac tespiti vardi.
Ana hatlariyla taraca bana sadece istersem basarili olabilecegimi, yeni birini ve gecmisten bir ozlemi ve onunla olacak karsilasmayi yazdi. Fal bu kadardi.
Evet artık dert kosesine dondu fal degil muhabbet tadinda uzun suredir baktirmiyodum bu ara sardım yine ama cidden sans mi diyorum herkes 5i basiyo bende an bile olmuyo gelecek zaten tutturan cok cok az ama -an be kardesim.. yok onune gelen falci formu dolduruyo baska anlami yokSaçma.... işte. İstersen başarılı olursun demek SON görüsü ilginç hakikaten... istemeyerek başarılı olmak gibi bir seçenek var sanki.... iyi denenler bile çuvalladı artık tamamen.... daha çok kazanayım diye arka arkaya fal alınca uydurup kaydıracak laf da kalmıyor tabi....kendilerini bitiriyorlar.... hoş başka bir isimle tekrar geliyorlar... amannnn ben ne güzel soğudum fallardan...
Saçma.... işte. İstersen başarılı olursun demek SON görüsü ilginç hakikaten... istemeyerek başarılı olmak gibi bir seçenek var sanki.... iyi denenler bile çuvalladı artık tamamen.... daha çok kazanayım diye arka arkaya fal alınca uydurup kaydıracak laf da kalmıyor tabi....kendilerini bitiriyorlar.... hoş başka bir isimle tekrar geliyorlar... amannnn ben ne güzel soğudum fallardan...
Valla benim falımı isimlerle beraber çarşaf çarşaf bu sitede yayınladıktan sonra Derin2013ün uzakta değil yerin dibinde gözükmesi asla da çıkmaması lazımMaalesef ama yesilcingene ye aticam sanirim..o da ortalikta yok. Derine ilk defa mi baktiriyorsun yoksa memnun kaldin mi
Bu arada derin2013 uzakta gorunuyor
oooff! yok artık... ne kişiksiz insanlar var derdi neydi kim bilir, milletin haklı çıkmak uğruna yapmayacağı çirkeflik kalmamış olaya bak. hiç bulaşmamıştım ona ama keşke bunları duyduktan sonra kazıyabilsek bu tip falcıları, ayıp ya.Valla benim falımı isimlerle beraber çarşaf çarşaf bu sitede yayınladıktan sonra Derin2013ün uzakta değil yerin dibinde gözükmesi asla da çıkmaması lazım
ben begendm cnm :)Falalem nesli'yi deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?