Binnaz Abla

Taraca falim geldi kızlar, an ile alakali hicbir sey yok sadece gecmisteki kisinin bir dusuncesini soyledi bir de saglikla ilgili ongoru ve gelecekteki iliski yorumu yapti. Geysu bundan bi onceki falimdi ve kiyaslarsak geysu daha doluydu. Taraca da gelecekle alakali mantikli birkac sey vardi. Hani bi durum imkansiz gelir ya olsa olsa anca oyle olur deriz heh iste oyle birkac tespiti vardi.
Ana hatlariyla taraca bana sadece istersem basarili olabilecegimi, yeni birini ve gecmisten bir ozlemi ve onunla olacak karsilasmayi yazdi. Fal bu kadardi.

Saçma.... işte. İstersen başarılı olursun demek SON görüsü ilginç hakikaten... istemeyerek başarılı olmak gibi bir seçenek var sanki.... iyi denenler bile çuvalladı artık tamamen.... daha çok kazanayım diye arka arkaya fal alınca uydurup kaydıracak laf da kalmıyor tabi....kendilerini bitiriyorlar.... hoş başka bir isimle tekrar geliyorlar... amannnn ben ne güzel soğudum fallardan...

Evet artık dert kosesine dondu fal degil muhabbet tadinda uzun suredir baktirmiyodum bu ara sardım yine ama cidden sans mi diyorum herkes 5i basiyo bende an bile olmuyo gelecek zaten tutturan cok cok az ama -an be kardesim.. yok onune gelen falci formu dolduruyo baska anlami yok

Aynen, ben de çok soğudum. Patlayan patlayana. Öyle güzel soğudum ki kendime ödül olarak Asiye'ye fal gönderdim Sonucu yazdım zaten, -olması var'lı bi fal geldi Soruma verilen cevap daha da faciaydı, 3-5 yıl sonraya tarih mi olur, teleskopla mı baktın mübarek

Ohhh dedim iyi oldu bana arada dönüp eskileri okudum Hayyy, hepsi patlak patlakkk...Uzak durmak en güzeli

Fal konusunu çoktan kapatıcam da Sizden uzak duramıyorum

Maalesef ama yesilcingene ye aticam sanirim..o da ortalikta yok. Derine ilk defa mi baktiriyorsun yoksa memnun kaldin mi

Bu arada derin2013 uzakta gorunuyor
Valla benim falımı isimlerle beraber çarşaf çarşaf bu sitede yayınladıktan sonra Derin2013ün uzakta değil yerin dibinde gözükmesi asla da çıkmaması lazım

Valla benim falımı isimlerle beraber çarşaf çarşaf bu sitede yayınladıktan sonra Derin2013ün uzakta değil yerin dibinde gözükmesi asla da çıkmaması lazım
oooff! yok artık... ne kişiksiz insanlar var derdi neydi kim bilir, milletin haklı çıkmak uğruna yapmayacağı çirkeflik kalmamış olaya bak. hiç bulaşmamıştım ona ama keşke bunları duyduktan sonra kazıyabilsek bu tip falcıları, ayıp ya.

binnazda bana hediye puan vermişler ben de aslıhan yılmaza baktırdım 25 dk lık fal diyemeyeceginiz görüp görebileceğim ennn saçma alakasız şeyi yollamıiş. bitiremedim bile dinlemeyi okadar gereksiz boştu :)

Mercury teşekkür ederim Çünkü onun sayesinde öğrendim tellwe de 1 kişinin birçok hesabı varmış , 1 grup falaniyet hakkaniyet , ikamet , tutankamon,starligt , Binnaz shlaev israel , asmara bunlar zaten akraba mayıskraliçesi de bunlardan. Bazen hani diyoruz ya nokta atış aa nasıl bildi bir halt bildikleri yok bunların hepsi sahtekar .Hem bir kişi en az 5 hesap kullanıyor hem birbirlerine hakkımızda bilgi veriyorlar. Hemde arkamızdan gülüyorlar bunlar soyguncu umut taciri bizimle alay ediyorlar. burada da bir çok hesapları var

Fala spesifik soruyla gidin ya.. Önümüzdeki günlerde hayatıma bri grcek mi işim nolcak soruları cok saçma... Ben hiç bunlar için fal baktrmam... Bi hıyar olur bunun niyet i nedr derim? Ne olur derim ? Zaten fal baktırdgn adam hayırlı bi adam değldr asla serseridr capkındr ne blym ya düzgün adamı merak etmezsn

Binnaz da hüma ve Elif hanzade gercekten fal baktrulcak iki kişi... Bri Elif e şöle yazmış

canım elif , gerçekten çok beğeniyorum bu kadını ben ^^ bu sitede çok çok iyi adlandırılan yorumculara da gittim çok da severim ara ara halen giderim lakinnnn bir kraliçe yaftası yapıştıracaksak eğer kartlar ve hissiyat konusunda özellikle elif hanzadenin ve çok çok beğendiğim bir başka yorumcu daha var bu ikisinin eline kimse su dökemez . seni sevgiyle kucaklarım öperim canım elif.

20.08.2016
Diğeri hüma bahsettgi.. BAna hüma evlenecegjn adam geçmişten bri o zaman sen isyemssn o ciddi düşünmemiş ama mantıgınla düşünüp kabul edeceksn dedi .. Hani aşk evliliği olmucak gbi... Ne düşünüyonuz

Hüma'nın falının çıkmadığı nadir kişilerdenim sanırım. Geçen sene fal baktırmıştım, şimdi açıp tekrar okudum. Dediklerinden çok alakasız şeyler yaşamışım, ucundan kıyısından çıkan bir şey olmuş ama onun da nedenini yanlış söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…