Canım ben de tam tersi, selenaya ayrıtı verdiğim falları dümdüz soru sorduklarım kadar beğenmem. Hiç ayrıntı vermeyince döktürür. Bi de nasıl patladı? Zamanı mı geçti, grnelde zaman vermez, verse bile tarihlerime güvenmeyin der çünküMuge Aydina katina attim 6 dk boyunca onumuzdeki yil her sey istedigin gibi olcak egitim ask her sey demis. 2 defa dinledim bi detay goremedim sadece her seyin cok iyi olacagini soylemis.okulum biseyim yok -okul basladgi zaman-demis atiyorlar 6 7 ay sonraya katina 6ayi gosterio ya onu ogrenmisler cok sukur.. mugeye kahve atamayinca careyi katinada buldum berbatti benim icin "ay her sey cok guzel olcak" hihi cnm
Ve bu arada, selena işim olmadigi halde "isin oldugu zamanlar" diye bi tabir kullanmis yani gecmis ve anı bilmemis fakat kuzenlerimle sikinti var diyesordugumda iclerinden biri ile tartisacagimi hatta ne sekil baslayacagini 4ay once yazmis ve dun oyle oldu
nasil cikarcam hayatimdan vs yazmisim ama bi tek selenanin dedigini yasamis oldum su ana kadar falim ciktigina da sevinemiyorum ama kavgada hayir var demistum bunlarin yaninda selenaya tek 1konu icin baktirdigim fal patir patir patlamisti :) simdi bu tesaduf mu ben detay verdigim icin mi yoksa selena cidden bildi mi ahhaha kafayi yicem ama bildi sayiyorum:)
Ben ecem23 diye bi kıza baktırmıştım aşk sonuç falı sanırım aşk sonuç falında kart falan çekmemiştimKızlar, Aşk sonucu falıyla katina arasında fark var mı sonuçta katinada aşk falı
Bende ona katina attım ama ask sonuc falını gördum şimdi ondan sordumBen ecem23 diye bi kıza baktırmıştım aşk sonuç falı sanırım aşk sonuç falında kart falan çekmemiştim
Daha sormadım sormayi bile dusunmuyorum o kadar yani cunku inanilmaz yuvarlak bi faldi.Soru kısmın da ben okumuyorum demedin mi :) ona ne kılıf buldu acaba
Evet ya buyuk hayalkirikligi oldu son bikac faldir boyle gidiyorum zaten zorlamicam iyiceBen mügeye kahvede attım katinada. Kahvede 4 hafta veya 4ay içinde / ki 4 hafta geçti.
Katinada Temmuz ayı demişti, patladı.. Cogu kişi begenmediği için katinasını kaile almıyorum.
En cok kahvesini begendim. herşeyi bilmişti gercekten. Söylediği 4ay içinde olursa haber veririm ama patlayacak bence çünkü olayların akışı değişti. O yüzden çokda şey yapma kahvesininde %100 garantisi yok sonucta
Bende ya beklentim yuksekmis sanirim "buda mı ya yuh" dedim.. falda bekleyecek hicbir sey yok her sey guzel olacakmsmügenin katinasını sevmem de bana ilk kahvesi çok iyiydi. daha sonra tekrar kahve gönderdim aynı konuyla alakalı. işle alakalı bir sınav sormama rağmen bana yeni lgsye girmişim gibi davrandı, tercihlerden falan bahsetti. soru kısmında açıkladım ama biraz da sinirlendim.cevapta ben de sınavı gördüm zaten falan diye uzun bir açıklama yapmış ama o kadar saat benle alakası olmayan boş bir fal için beklemişim diye iade aldım. bir önceki falıma hiç olmadı yaşıma baksa anlardı ne biliyim
Canım ben de tam tersi, selenaya ayrıtı verdiğim falları dümdüz soru sorduklarım kadar beğenmem. Hiç ayrıntı vermeyince döktürür. Bi de nasıl patladı? Zamanı mı geçti, grnelde zaman vermez, verse bile tarihlerime güvenmeyin der çünkü
Ben aşırı beğenmiştim ilk attığımda olumlu görmüştü. Bi görüşmemizi aynen tarif etmişti. Oldu da o görüşme. Ama olumlu bi son olmadı. O mesele kapandı gitti.Bende ona katina attım ama ask sonuc falını gördum şimdi ondan sordum
Anladım inşallah benim falların öyle değildir. Bana ilk baktığı falı birebir yaşadım. Sonraki falları ben de yaşamadım. Ufak detaylar haricinde. Ama inşallah yaşarım diyorum şuan selena kadar güvendiğim bi falcı yok çünkü.Daha sormadım sormayi bile dusunmuyorum o kadar yani cunku inanilmaz yuvarlak bi faldi.
Evet ya buyuk hayalkirikligi oldu son bikac faldir boyle gidiyorum zaten zorlamicam iyice
Bende ya beklentim yuksekmis sanirim "buda mı ya yuh" dedim.. falda bekleyecek hicbir sey yok her sey guzel olacakms
Bende kuzenle yapilcak tartismayi ve olayi yanlis aksettirip beni suclayacagni bildi.oyle de oldu ama zamana bende takilmiyorum. Selenaya 3 4 fal baktirdim ve bu durum haric hicbiri cikmadi ama mesela soyle bi insansin su yapidasin dedigi dogru olan birtek selenaydi. Bunun disinda ozel hayatimla ilgili her dedigi alakasiz cikti. gecmistki kisiyi tarif edebiliyor mesela ama onunla olacak gelismeyi asla bilemedi.okul isi de oyle.bunun yaninda calistigim zamanlar olmadigi halde o zaman oyle bi donem gormustu. Selena bazen gecmisi gelecek gibi goruyor, gecmisten biriyle 1 kez gorustuysen geleckte de olacakmis gibi goruyor oysaki o zaten gecms bir hadise.
Hadi bakalım bende katina attım inşallah enerjimiz uyar :)Ben aşırı beğenmiştim ilk attığımda olumlu görmüştü. Bi görüşmemizi aynen tarif etmişti. Oldu da o görüşme. Ama olumlu bi son olmadı. O mesele kapandı gitti.
İnşallah canımHadi bakalım bende katina attım inşallah enerjimiz uyar :)
Tesekkur ederiz canim gayet net olmusMerhaba iş yoğunluğundan siteye çok giremiyorum ve sonradan yazdıklarınıza cevap veremeyebilirim o yüzden çıkan fal haberlerini ayrıntılı yazacağım.Lütfen daha sonra şuna da baktırdın mı buna da baktırdın mı diye sormayın.Çünkü baktırdığım bütün falcıları yazacam.O falcının ismi yoksa demek ki baktırmamışımdır. :)
Öncelikle aklımda bir erkek vardı.Onunla sadece bakışıyorduk.İlişki olacak mı diye sormuştum.O kişiyle görüşme oldu fakat çok kısa sürdü. Çünkü tam bir pislikti. Yalancı, sapık, kadın düşkünü biriydi. Bunu bana söyleyen Yeşilçingeneydi.İlk falı çıkmamıştı.İkinci falında da yine abartıyor sanmıştım. Buradan da çok eleştirmiştim. Okuyorsa burayı ondan da çok özür dilerim.Önyargılı davrandım.
Falı tamamen çıkanlar ya da yaklaşanlar;
Yeşilçingene: Uzak dur bu adamdan üzülürsün demişti.Dinlemedim.Kişilik olarak tasviri mükemmel ötesiymiş.
Ecem23: Yine bu bayanı da eleştirmiştim. Aşktan gözüm kördü. O da haklı çıktı. Sen uğraşırsan anca olur dedi.Ben uğraştım oldu ve pişman olacaksın dedi. Köpek gibi pişmanım.Ayrıntılı olarak her şeyi bildi.
Serkan: Tarihi ile bildi ve kısa süreceğini söyledi.Aynen dediği gibi oldu. Bide 4 ay önceki falında eski erkek arkadaşın ile temmuz ayında tekrar deneyeceksin fakat yine olmayacak dedi. Dediğini birebir yaşadım.Soruları açık yazınca daha güzel baktığını fark ettim.Yalnız sık atmayın sapıtıyor :).(Bide seni sosyal medyadan takip ediyor, mesaj atmak istiyor çekiniyor demişti. Bu sözleri adamın kendi ağzından duydum.Anda Serkan mükemmel)
Asenat: O da birlikte olacaksınız ağustos ayında ve sen ayrılacaksın dedi.Tarihi ile bildi. Ayrıca eski erkek arkadaşından kötü bir haber alacaksın üzüleceksin dedi.Evet aldım. Başkası ile birlikteymiş.Onu sevmiyorum fakat benim için yapmadığı şeyleri bu bayan için yaptığını görünce üzüldüm.Çünkü en kötü anında ailesi yanında değilken ben vardım.Bu da tutmuş oldu.
Aylin: Zamanıyla tuttu. Sadece ilişki nereye kadar gider bilmiyorum. Katina uzun vade vermez dedi. Yine de dediği tarihte buluşma oldu.
Kemal devrim: Görüşme olacak dedi.Bunu bildi fakat acayip sallamış.Tamamen pembeci.Ona göre tam birbirimiz için yaratılmışız. Müthiş enerji hissetmiş. Adamla yanyana gelince kalbim atacakmış yayılan enerji sayesinde.Az kaldı adamı sinirden gebertecektim . Sanırım negatif enerji demek istedi:)))
Fallarkraliçesi: Tam zamanı ile bilen başka falcı. Kısa sürecek çünkü adam normal değil dedi.Dedikleri doğruydu.
Banu doğru: Bu bayanı tam hatırlamıyorum sadece geleceğinde bu adam yok dedi. Tuttu sayılabilir.
Patlayanlar;
Sema,fama,venceremos,sultanfalcı,ilkay gür.Başkada baktırdığım falcı olmadı.
P.S. : Yorumda eski erkek arkadaş olarak iki farklı kişiden bahsediyorum. İlişkisi olan adamla mı bir daha denedin diye yazanlar olabilir.Yanlış bir algı olmasın. İyi akşamlar...
Tekrar tekrar sormayın demişsin ama merak ettim. İlkay çekti ilgimi. Negatif bi kadındır aslında. Bu adamla olacağını mı iddia etmişti merak ettim?Merhaba iş yoğunluğundan siteye çok giremiyorum ve sonradan yazdıklarınıza cevap veremeyebilirim o yüzden çıkan fal haberlerini ayrıntılı yazacağım.Lütfen daha sonra şuna da baktırdın mı buna da baktırdın mı diye sormayın.Çünkü baktırdığım bütün falcıları yazacam.O falcının ismi yoksa demek ki baktırmamışımdır. :)
Öncelikle aklımda bir erkek vardı.Onunla sadece bakışıyorduk.İlişki olacak mı diye sormuştum.O kişiyle görüşme oldu fakat çok kısa sürdü. Çünkü tam bir pislikti. Yalancı, sapık, kadın düşkünü biriydi. Bunu bana söyleyen Yeşilçingeneydi.İlk falı çıkmamıştı.İkinci falında da yine abartıyor sanmıştım. Buradan da çok eleştirmiştim. Okuyorsa burayı ondan da çok özür dilerim.Önyargılı davrandım.
Falı tamamen çıkanlar ya da yaklaşanlar;
Yeşilçingene: Uzak dur bu adamdan üzülürsün demişti.Dinlemedim.Kişilik olarak tasviri mükemmel ötesiymiş.
Ecem23: Yine bu bayanı da eleştirmiştim. Aşktan gözüm kördü. O da haklı çıktı. Sen uğraşırsan anca olur dedi.Ben uğraştım oldu ve pişman olacaksın dedi. Köpek gibi pişmanım.Ayrıntılı olarak her şeyi bildi.
Serkan: Tarihi ile bildi ve kısa süreceğini söyledi.Aynen dediği gibi oldu. Bide 4 ay önceki falında eski erkek arkadaşın ile temmuz ayında tekrar deneyeceksin fakat yine olmayacak dedi. Dediğini birebir yaşadım.Soruları açık yazınca daha güzel baktığını fark ettim.Yalnız sık atmayın sapıtıyor :).(Bide seni sosyal medyadan takip ediyor, mesaj atmak istiyor çekiniyor demişti. Bu sözleri adamın kendi ağzından duydum.Anda Serkan mükemmel)
Asenat: O da birlikte olacaksınız ağustos ayında ve sen ayrılacaksın dedi.Tarihi ile bildi. Ayrıca eski erkek arkadaşından kötü bir haber alacaksın üzüleceksin dedi.Evet aldım. Başkası ile birlikteymiş.Onu sevmiyorum fakat benim için yapmadığı şeyleri bu bayan için yaptığını görünce üzüldüm.Çünkü en kötü anında ailesi yanında değilken ben vardım.Bu da tutmuş oldu.
Aylin: Zamanıyla tuttu. Sadece ilişki nereye kadar gider bilmiyorum. Katina uzun vade vermez dedi. Yine de dediği tarihte buluşma oldu.
Kemal devrim: Görüşme olacak dedi.Bunu bildi fakat acayip sallamış.Tamamen pembeci.Ona göre tam birbirimiz için yaratılmışız. Müthiş enerji hissetmiş. Adamla yanyana gelince kalbim atacakmış yayılan enerji sayesinde.Az kaldı adamı sinirden gebertecektim . Sanırım negatif enerji demek istedi:)))
Fallarkraliçesi: Tam zamanı ile bilen başka falcı. Kısa sürecek çünkü adam normal değil dedi.Dedikleri doğruydu.
Banu doğru: Bu bayanı tam hatırlamıyorum sadece geleceğinde bu adam yok dedi. Tuttu sayılabilir.
Patlayanlar;
Sema,fama,venceremos,sultanfalcı,ilkay gür.Başkada baktırdığım falcı olmadı.
P.S. : Yorumda eski erkek arkadaş olarak iki farklı kişiden bahsediyorum. İlişkisi olan adamla mı bir daha denedin diye yazanlar olabilir.Yanlış bir algı olmasın. İyi akşamlar...
bir yolun var sitesinde cnmSerkan nerde bakıyor o da mail mi
Hayır görüşme olmayacak dedi fakat biz görüştük. Bide adam çok iyi biri fakat benden hoşlanmıyor dedi. Bilakis çok kötü bir adam. O kadar kötü ki daha ilk görüşmelerde bana kardeşinin engelli olduğunu söyledi. Annesine para vermiş sözde kardeşine notebook alsın diye.Anneside parayı kaybetmiş. İkinci gün benden para dileniyor. Yüzüme bakıp diyor ki gidip tefeciden alayım bir daha seni göremem belki ama şunu unutma seni seviyorum ve asla unutmayacam keşke sende olsa bana verirdin falan. Ki bu adam bir gsm şirketinde genel müdür. İlk günden para istemesi değil engelli bir çocuğu ortaya atmasından tiksindim. Daha neler var neler. Sonradan evlerinde laptop olduğunu ve her çıktığı kızın parasını yemeğe çalışan zavallı herifin teki olduğunu öğrendim.Tekrar tekrar sormayın demişsin ama merak ettim. İlkay çekti ilgimi. Negatif bi kadındır aslında. Bu adamla olacağını mı iddia etmişti merak ettim?
Midem bulandı bu otlakçıdan iyiki defolup gitmiş :/Hayır görüşme olmayacak dedi fakat biz görüştük. Bide adam çok iyi biri fakat benden hoşlanmıyor dedi. Bilakis çok kötü bir adam. O kadar kötü ki daha ilk görüşmelerde bana kardeşinin engelli olduğunu söyledi. Annesine para vermiş sözde kardeşine notebook alsın diye.Anneside parayı kaybetmiş. İkinci gün benden para dileniyor. Yüzüme bakıp diyor ki gidip tefeciden alayım bir daha seni göremem belki ama şunu unutma seni seviyorum ve asla unutmayacam keşke sende olsa bana verirdin falan. Ki bu adam bir gsm şirketinde genel müdür. İlk günden para istemesi değil engelli bir çocuğu ortaya atmasından tiksindim. Daha neler var neler. Sonradan evlerinde laptop olduğunu ve her çıktığı kızın parasını yemeğe çalışan zavallı herifin teki olduğunu öğrendim.
Hayır görüşme olmayacak dedi fakat biz görüştük. Bide adam çok iyi biri fakat benden hoşlanmıyor dedi. Bilakis çok kötü bir adam. O kadar kötü ki daha ilk görüşmelerde bana kardeşinin engelli olduğunu söyledi. Annesine para vermiş sözde kardeşine notebook alsın diye.Anneside parayı kaybetmiş. İkinci gün benden para dileniyor. Yüzüme bakıp diyor ki gidip tefeciden alayım bir daha seni göremem belki ama şunu unutma seni seviyorum ve asla unutmayacam keşke sende olsa bana verirdin falan. Ki bu adam bir gsm şirketinde genel müdür. İlk günden para istemesi değil engelli bir çocuğu ortaya atmasından tiksindim. Daha neler var neler. Sonradan evlerinde laptop olduğunu ve her çıktığı kızın parasını yemeğe çalışan zavallı herifin teki olduğunu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?