- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Hayır görüşme olmayacak dedi fakat biz görüştük. Bide adam çok iyi biri fakat benden hoşlanmıyor dedi. Bilakis çok kötü bir adam. O kadar kötü ki daha ilk görüşmelerde bana kardeşinin engelli olduğunu söyledi. Annesine para vermiş sözde kardeşine notebook alsın diye.Anneside parayı kaybetmiş. İkinci gün benden para dileniyor. Yüzüme bakıp diyor ki gidip tefeciden alayım bir daha seni göremem belki ama şunu unutma seni seviyorum ve asla unutmayacam keşke sende olsa bana verirdin falan. Ki bu adam bir gsm şirketinde genel müdür. İlk günden para istemesi değil engelli bir çocuğu ortaya atmasından tiksindim. Daha neler var neler. Sonradan evlerinde laptop olduğunu ve her çıktığı kızın parasını yemeğe çalışan zavallı herifin teki olduğunu öğrendim.
Aman Allahim ya canim gecmis olsun kendini belli etmesi cok iyi olmusHayır görüşme olmayacak dedi fakat biz görüştük. Bide adam çok iyi biri fakat benden hoşlanmıyor dedi. Bilakis çok kötü bir adam. O kadar kötü ki daha ilk görüşmelerde bana kardeşinin engelli olduğunu söyledi. Annesine para vermiş sözde kardeşine notebook alsın diye.Anneside parayı kaybetmiş. İkinci gün benden para dileniyor. Yüzüme bakıp diyor ki gidip tefeciden alayım bir daha seni göremem belki ama şunu unutma seni seviyorum ve asla unutmayacam keşke sende olsa bana verirdin falan. Ki bu adam bir gsm şirketinde genel müdür. İlk günden para istemesi değil engelli bir çocuğu ortaya atmasından tiksindim. Daha neler var neler. Sonradan evlerinde laptop olduğunu ve her çıktığı kızın parasını yemeğe çalışan zavallı herifin teki olduğunu öğrendim.
Hayır görüşme olmayacak dedi fakat biz görüştük. Bide adam çok iyi biri fakat benden hoşlanmıyor dedi. Bilakis çok kötü bir adam. O kadar kötü ki daha ilk görüşmelerde bana kardeşinin engelli olduğunu söyledi. Annesine para vermiş sözde kardeşine notebook alsın diye.Anneside parayı kaybetmiş. İkinci gün benden para dileniyor. Yüzüme bakıp diyor ki gidip tefeciden alayım bir daha seni göremem belki ama şunu unutma seni seviyorum ve asla unutmayacam keşke sende olsa bana verirdin falan. Ki bu adam bir gsm şirketinde genel müdür. İlk günden para istemesi değil engelli bir çocuğu ortaya atmasından tiksindim. Daha neler var neler. Sonradan evlerinde laptop olduğunu ve her çıktığı kızın parasını yemeğe çalışan zavallı herifin teki olduğunu öğrendim.
O kadar çok var ki bunlardan artık hiç şaşırmıyorum. Daha geçen gün çok yakın bir arkadaşımın başına geldi. Çok adi insanlar var ya... Çok büyük geçmiş olsun. Bu arada sana bir çoğu bilmiş. Demek ki senin olay gayet netmiş :=) Bu yazdığın falcıların hepsi bana farklı bir şey demiştir mesela, sende ağız birliği etmişler. Bence adamın hıyarlığı gayet netmiş çoğusu görmüş. Neyse Allah korumuş.
Hadi diyelim ki ; be adam sende haysiyet yok, karakter yok, ahlaksızlık yaşam biçimin olmuş... Anladık da karşındaki insanın zekasını da küçümseme özgüvenine nasıl bu kadar sahipsin... Belki de engelli bir kardeş bile yok... Notebook almak için tefeciye mi gidilir ? Kaç kuruşluk şey altı üstü ?... Neresinden baksan tutarsızlıklarla dolu.... Bu kadar şeyin içerisinde karşındaki insanın bunu anlamayacağını ve sana para vereceğini nasıl düşünebiliyorsun ? Var ya artık bu erkekler acayip bir şey olmuş... Çok uzun bir zaman evvel kızkardeşimi biri ile tanıştırmışlardı... Baş başa ilk görüşme de adam kardeşime " evin tapusu senin üzerine mi, ailenin üzerine mi ? " diye sormuştu... O da sana ne ? demiş. Tabi sonrası da olamadı haliyle... Tanıştıran insanlara da öyle şeyler söylemişti ki kardeşim hakkında günlerce sinir olmuştuk ama muhatap olup onunla polemiğe girmemişti kardeşim.Hayır görüşme olmayacak dedi fakat biz görüştük. Bide adam çok iyi biri fakat benden hoşlanmıyor dedi. Bilakis çok kötü bir adam. O kadar kötü ki daha ilk görüşmelerde bana kardeşinin engelli olduğunu söyledi. Annesine para vermiş sözde kardeşine notebook alsın diye.Anneside parayı kaybetmiş. İkinci gün benden para dileniyor. Yüzüme bakıp diyor ki gidip tefeciden alayım bir daha seni göremem belki ama şunu unutma seni seviyorum ve asla unutmayacam keşke sende olsa bana verirdin falan. Ki bu adam bir gsm şirketinde genel müdür. İlk günden para istemesi değil engelli bir çocuğu ortaya atmasından tiksindim. Daha neler var neler. Sonradan evlerinde laptop olduğunu ve her çıktığı kızın parasını yemeğe çalışan zavallı herifin teki olduğunu öğrendim.
Hadi diyelim ki ; be adam sende haysiyet yok, karakter yok, ahlaksızlık yaşam biçimin olmuş... Anladık da karşındaki insanın zekasını da küçümseme özgüvenine nasıl bu kadar sahipsin... Belki de engelli bir kardeş bile yok... Notebook almak için tefeciye mi gidilir ? Kaç kuruşluk şey altı üstü ?... Neresinden baksan tutarsızlıklarla dolu.... Bu kadar şeyin içerisinde karşındaki insanın bunu anlamayacağını ve sana para vereceğini nasıl düşünebiliyorsun ? Var ya artık bu erkekler acayip bir şey olmuş... Çok uzun bir zaman evvel kızkardeşimi biri ile tanıştırmışlardı... Baş başa ilk görüşme de adam kardeşime " evin tapusu senin üzerine mi, ailenin üzerine mi ? " diye sormuştu... O da sana ne ? demiş. Tabi sonrası da olamadı haliyle... Tanıştıran insanlara da öyle şeyler söylemişti ki kardeşim hakkında günlerce sinir olmuştuk ama muhatap olup onunla polemiğe girmemişti kardeşim.
Onu hatırladım 10 sene sonra :))) Tövbe tövbe....
AYNEN KIZ ARKADAŞIMIN BAŞINA GELDİ BEN BİLE ŞAŞIRDIM ADAM ÖNCE ARKADAŞIMA HEDİYELER ALMAYA BAŞLADI YÜZÜK,KÜPE VS DAHA O GÜVENİ KAZANDIKTAN SONRA BAŞLADI AĞLAMAYA VE BENİM SAF ARKADAŞIM 10 BİN TL ONA YEDİRDİ KREDİ ÇEKİP VERDİ VE ADAM BİR ANDA BAHANELER İLE KAÇIP GİTTİ BORÇTA ARKADAŞA KALDI O TARZ HAYSİYETSİZ ERKEKLERİ ALLAH KAHRETSİNBoyle diyoruz bunlari gorunce ama ask insanin gozunu kor edebiliyor. Bu adam biraz amator cikmis ama okadar iyi oyuncu erkekleri gordum (duydum) ki... resmen kendi yalanlarina kendi inanan erkekler var... oyle bi acindirabiliyorlar ki kendilerini...iyi niyetli ve saf bir kisi olunca da karsisinda gerisi cokta kolay degil...
Hadi diyelim ki ; be adam sende haysiyet yok, karakter yok, ahlaksızlık yaşam biçimin olmuş... Anladık da karşındaki insanın zekasını da küçümseme özgüvenine nasıl bu kadar sahipsin... Belki de engelli bir kardeş bile yok... Notebook almak için tefeciye mi gidilir ? Kaç kuruşluk şey altı üstü ?... Neresinden baksan tutarsızlıklarla dolu.... Bu kadar şeyin içerisinde karşındaki insanın bunu anlamayacağını ve sana para vereceğini nasıl düşünebiliyorsun ? Var ya artık bu erkekler acayip bir şey olmuş... Çok uzun bir zaman evvel kızkardeşimi biri ile tanıştırmışlardı... Baş başa ilk görüşme de adam kardeşime " evin tapusu senin üzerine mi, ailenin üzerine mi ? " diye sormuştu... O da sana ne ? demiş. Tabi sonrası da olamadı haliyle... Tanıştıran insanlara da öyle şeyler söylemişti ki kardeşim hakkında günlerce sinir olmuştuk ama muhatap olup onunla polemiğe girmemişti kardeşim.
Onu hatırladım 10 sene sonra :))) Tövbe tövbe....
Kesinlikle zorlamamak lazim canim bundan sonra hersey senin icin cok daha guzel olsunHepinize çok teşekkür ederim. Evet çok şükür kurtuldum. Ben aylarca uğraştım birlikte olabilmek için. Demek ki bazı insanlar hayatımızda değilse gerçekten de olmaması gerektiği içinmiş. Zorlamamak lazım bazı şeyleri. Çok şükür uzun süre görüşmedik. Zaten ben hayatımda bu hatayı bir kere yapmış ve kazık yemiştim. Artık erkeklere para vermemek gerektiğini öğrendim. Kendi iş yerimi açtığım için sanırım benim zengin olduğumu sandılar :) Halbuki zengin değilim. Atanamamış bir öğretmenim. Ankara'da bulunan bir kurum müdürü şubesini bulunduğum şehirde açmak istedi. Parayı kendi yolladı eğitimi ben vereceğim. İş yeri her ne kadar adıma olsa da tek kuruş koyamadım. Zaten elde edilen paranın büyük bir kısmını ona geri yolluyorum. Biz eğitimli insanlar olduğumuz için bizi kandıramıyorlar fakat çok yakın lise çağında bir öğrencim ailesinden çalıp 35 yaşındaki bir şer...e veriyordu. Genç kızı olan aileler çok dikkatli olmak zorundalar. Etraf bu çakallarla dolu.Umarım bu yazılanlar kızlarımıza ders olur ve paralarını kaptırmazlar.
kızlar hüma bal nasıldır
Benim eski sevgilim başaktı kıskançlıktan eve falan kapattığını bilirim berbat günler geçirdim iğrenç biriydi. Ben oğlağım asla anlaşamadık. Bi kere ortak arkadaşlarımızla yemek yemeye gitmiştik. Kanatçıya. Hepimiz kanat yemiştik bi tane çocuk ben yemem diye tutturdu. Ben de bi dene çok seviceksin diyip bi tane kanat verdim kendi porsiyonumdan çocuğa. Sonrasını ne sen sor ne ben söyliyim. Kıyamet koptu.kızlar başak burcu erkeği nasıl kıskanır sevdiğim erkeği kıskandırmak istiyorum bir türlü başaramadım ben yay burcuyum sevdiğim başak başak erkekleri nasıl kıskanır bilen varmı?
Ay ben de kıskanırdım. Azılı kıskanç mıyım yoksa :)) sevgilim kızın birine ye diye tabağından yemek verse kıskanırdım galiba :)))Benim eski sevgilim başaktı kıskançlıktan eve falan kapattığını bilirim berbat günler geçirdim iğrenç biriydi. Ben oğlağım asla anlaşamadık. Bi kere ortak arkadaşlarımızla yemek yemeye gitmiştik. Kanatçıya. Hepimiz kanat yemiştik bi tane çocuk ben yemem diye tutturdu. Ben de bi dene çok seviceksin diyip bi tane kanat verdim kendi porsiyonumdan çocuğa. Sonrasını ne sen sor ne ben söyliyim. Kıyamet koptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?